Gebruikers over webshop ServerZaak.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima levering van een server, goed telefonische bereikbaarheid, staan je vriendelijk te woord en je hebt direct iemand aan de lijn die weet waar hij over praat.
VerzendingGewoon goed zou niet weten wat ik hier over moet aanmerken.
Keurig verpakt geen wensen.
Ook aftersales op orde nalevering processor doen ze niet moeilijk om netjes met fans et cetera geleverd.
Bedankt voor de review!
AlgemeenEen microfoon besteld, niet het allerduurste maar toch super snel verzonden. Ook voor een prima prijs! Ik ben hier uitermate tevreden mee.
VerzendingZeer snel na de aankoop al bericht van UPS dat het pakketje was ontvangen. Dus erg snel.
Bedankt voor de review!
AlgemeenIntel Quadcore Xeon x3440 processor upgrade werkt prima. Project voor tweaken oudere HP Z200 workstation voor reserve. Draait op Windows 11. De prijs was iets van 25 euro exclusief verzendkosten.
VerzendingVerzending via UPS verliep goed. Alles zat netjes verpakt. Ik ben erg tevreden. Gratis verzending vanaf 50 euro.
KlantenserviceGoede website. Na betaling via Ideal meteen bestelbevestiging met factuur. Een factuur met goeie pen als welkomst cadeau.
Bedankt voor de review!
AlgemeenGoed advies voor zelfs een onbekend moederbord (Intel P5000PSL) . Het bestelde geheugen werkte in 1 keer.
VerzendingIk had iets besteld om op te halen voor het weekend, maar de winkel ging eerder dicht. In plaats daarvan heeft de eigenaar het persoonlijk in mijn brievenbus gestopt zodat ik het weekend verder kon. Wie doet dat nog tegenwoordig?! 10 sterren als het kon 😁👍
KlantenserviceDe winkel is snel bereikbaar via de telefoon en heeft duidelijk en degelijk advies gegeven.
(wollige taal, maar ik moet 15 woorden schrijven)
Bedankt voor de review!
AlgemeenI was in necessity of an urgent delivery of cable set to connect server to SAN. ServerZaak was not only with fastest track, but also price competitive.
---
---
Thank you for the review!
AlgemeenNa wat zoeken hier een tweedehands Supermicro server besteld, Prima website met leuk aanbod, bestellen ging gemakkelijk.
VerzendingMen vond de server wat groot om te versturen en bood toen aan deze te komen brengen... dezelfde dag nog! Top service.
KlantenserviceNa een uur ongeveer gebeld om te bevestigen dat ik er geen geheugen en cpus bij wilde (had ik al) omdat andere klanten dit nog wel eens vergaten mee te bestellen.
Bedankt voor de review!
AlgemeenDuidelijke website goede informatie en zelfs een waarschuwing dat het product niet geschikt is voor een PC of desktop computer. maar mijn Mac Pro werkt er prima op! Snelle levering. Gewoon top!!
Bedankt voor de review!
AlgemeenBestelling was makkelijk. 2x HPE ProLiant DL360 Gen9 besteld. Het samenstellen verloopt het zelfde als bij dell. Je kan b.v. uit een pul down menu een processor selecteren.
VerzendingVerzending geschied via UPS. Het was op tijd binnen. Na weigering van de retour zending verandert in waardeloos.
KlantenserviceUpdate.
Blijkbaar is men niet op de hoogte van de wetgeving. Binnen 14 dagen mag zonder opgaaf van redenen het product terug gestuurd worden.
Omdat de servers niet paste wilde ik gebruik maken van mijn herroeping recht.
Na Serverzaak te hebben gebeld wist de man mij te vertellen dat ik daar geen recht op had. Omdat het een speciaal samengesteld opmaat gemaakte product is.
En daar gaat het mis. Een keuze maken uit een keuze menu is iets anders dan een opmaat gemaakte 3-delig pak. Er viel wel iets te regelen maar dat koste mij geld.
Daarnaast stelt hij zijn algemene voorwaarde boven de Nederlandse wet.
Ik heb inmiddels 2 brieven verstuurd. Aangetekend en gewoon en per e-mail. Daarnaast komt UPS de spullen dinsdag ophalen, en daar zit ook weer een brief bij.
Beste,
Bedankt voor de reactie. Vervelend dat u niet tevreden bent en een review plaatst welke de indruk wekt dat wij niet welwillend zouden zijn om tot een oplossing te komen.
U besteld 2 gelijkwaardige (refurbished) servers met elk ook nieuwe onderdelen. Dit zijn zakelijke producten welke relatief veel geld kosten, door u op maat worden samengesteld en door ons naar uw specificaties worden geassembleerd, geupdate en getest. Dit is geen product wat simpelweg van de plank wordt gepakt maar hier gaan vele uren werk in zitten en worden daarnaast kosteloos naar u verzonden.
Wij hebben geen enkele invloed kunnen uitoefenen op uw keuze voor dit product en schijnbaar heeft u zelf niet voldoende onderzoek gedaan voor u besloot de aankoop te doen.
Bij het bestellen bent u akkoord gegaan met onze algemene voorwaarden. Deze zijn door ons zorgvuldig opgesteld met inachtneming van de wet en waarbij advies is ingewonnen bij een expert op dit gebied.
U besloot direct na ontvangst contact met ons op te nemen met enkel de mededeling dat de servers retour zouden komen. Nog voor wij u hierop antwoord konden geven besloot u ons te bellen. Tijdens dit gesprek is door ons duidelijk gemaakt dat dit een op-maat product is en dat het niet vanzelfsprekend is dat deze retour komen maar dat, ondanks wij dit niet verplicht zijn, er soms best wel over te praten valt mits de gemaakte kosten gedekt worden. U heeft hierop aangegeven hier later op terug te komen. U bent hier niet op terug gekomen maar besloot zelfstandig de servers zonder verder overleg retour te sturen en bovenstaande review te plaatsen. Ook heeft u ons daarna een email gestuurd met daarin de opmerking dat wij niet gereageerd zouden hebben terwijl wij duidelijk contact met u hebben gehad en u zelf degene bent geweest die na dit gesprek hier niet op teruggekomen is.
Helaas kan je de review niet verwijderen maar alles is netjes opgelost
AlgemeenAllereerst kort samengevat: ServerZaak is top. Overzichtelijke website, account aanmaken en bestellen gaat zonder problemen evenals het volgen van je bestelling. En niet onbelangrijk: de prijzen zijn ook zeer goed.
VerzendingIk had twee monitors (HP x27i) besteld en die werden netjes optijd verzonden. De bezorger (UPS) zou de volgende dag mijn pakket aanbieden maar toen het zover was stond er in de tracking informatie dat ik niet thuis was en vervolgens dat ik het pakket geweigerd had en het terug gestuurd zou worden. ServerZaak gebeld en die hebben het meteen opgepakt en de vervoerder gebeld. Het pakket is iets later aangekomen.
KlantenserviceEen van de monitors had een 'stuck' of 'dead' (sub)pixel en ServerZaak heeft 'm netjes omgeruild.
Pas als er een aantal probleempjes zijn zie je echt hoe een bedrijf is en met ServerZaak ben ik helemaal tevreden. Ze reageren snel, zijn begaan met hun klanten en ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt voor de review!
AlgemeenWe hadden met spoed een vervangend apparaat nodig (Cisco Firewall). Gevonden bij ServerZaak.nl
Donderdag avond besteld, vrijdag ochtend opgehaald, zelfs koffie gekregen een een rondleiding. Super service en alles is verder netjes afgehandeld.
Bedankt voor de review!
AlgemeenIk heb een monitor besteld, deze werd dezelfde dag nog verstuurd. Bij ontvangst op zaterdag bleek het paneel beschadigd. Meteen een mail gestuurd naar serverzaak en binnen 20 minuten kreeg ik antwoord. De eigenaar kwam vervolgens op maandag kosteloos een nieuw scherm brengen op een naar mij gekozen tijd. Topservice!!
VerzendingHet artikel werd dezelfde dag nog verzonden, echter was het pakket beschadigd bij ontvangst zoals toegeligt hierboven werd dit uitstekend afgehandeld
KlantenserviceBinnen 20 minuten reactie op mijn email. Binnen 2 dagen kwam de eigenaar persoonlijk een nieuwe monitor brengen
Bedankt voor de review!
Algemeengoede en duidelijke afhandeling van de aankoop kan bijna niet beter.
ga er vaker wat bestellen.
erg snelle levering en goede verpakking van het produkt
Bedankt voor de review!
AlgemeenServerZaak is een bedrijf waar je met een goed gevoel al je server benodigdheden kunt kopen tegen een zeer redelijke prijs.
VerzendingVerzending was zeer goed verpakt
KlantenserviceDe service en support kan ik aanmerken als excellent iets wat je niet snel terug vind bij andere bedrijven.
Bedankt voor de review!
AlgemeenScherpe prijzen, goed verpakt en snel geleverd. Bovendien uitstekende service en nette communicatie! Ik bestel graag weer.
Bedankt voor de review en we zien je graag terug!
AlgemeenBestelling was heel goed verpakt en duidelijk communicatie omtrent de bestelling en status, helemaal niets op aan te merken.
VerzendingStevige doos, goed ingetaped en met voldoende bubbelfolie, met dit doosje kunnen ze gooien.
Bedankt voor de review!
AlgemeenECC geheugen besteld, kwaliteit uitstekend, uitzonderlijk goed verpakt!
Heb nu 72Gb tot mijn beschikking in mijn server.
Gisteren besteld en vandaag geleverd.
Bedankt voor de bestelling en review!
Algemeenbestel al langere tijd bij serverzaak en de communicatie en levering is altijd top! Goeie kwaliteit spullen en goeie prijzen!
Verzendingvandaag besteld = morgen in huis bij ze. Netjes verpakt en gewoon goed geregeld.
Klantenserviceeen keer gehad dat een product niet helemaal lekker werkte, en ze hebben dit gewoon perfect opgelost. Ze kwamen zelfs 1x op locatie om de hardware op te halen, wat een ongekende service. Hiermee onderscheiden ze zich met anderen!
Bedankt voor de review!
AlgemeenSnel geleverd en een prima product.
Makkelijk te monteren goed in gepakt, in goede staat geen beschadigingen.
Geleverd werkstation geheugen en ook het zelfde als er in aangebracht was.
Geen enkel probleem dus.
Bedankt voor de review Jaro!
AlgemeenZeer nette overzichtelijke website, waar ik prima kon vinden wat ik nodig had, bestelling en betaling waren zonder problemen gemaakt.
VerzendingGrote supermicro kast besteld die zeer goed ingepakt was in een grote doos, met de nodige piepschuim en hier en daar een rol karton om schuiven te voorkomen.
KlantenserviceReageren zeer snel en adequaat op vragen via email, ik wou zeker weten bijvoorbeeld dat een bepaalde voeding geschikt was o.a.
Bedankt voor je review!
AlgemeenNa meerdere bestellingen vind ik het tijd voor een review.
Fijn dat er winkels zijn die refurbished artikelen aanbieden.
Sommige oudere producten zijn zeker als ze getest zijn nog jaren erg goed bruikbaar.
En zo kun je tegenwoordig enterprise grade spullen kopen voor thuis.
Prijzen zijn netjes, je hoeft echt niet naar ali te gaan, hier weet je tenminste wat je krijgt. Daarnaast koop ik liever lokaal en het is fijn om zo nodig echte ondersteuning of advies te krijgen.
Tot nu toe tevreden met elke levering.
De spullen worden erg goed verpakt. In mijn geval cpu en ram. Schoon en netjes gesealed in antistatisch plastic en vervolgens met ruime bubbelplastic en kussens in een doos, ook duidelijke waarschuwingen voor breekbare spullen op de buitenkant. Alle beetjes helpen ;-)
Levering is elke keer snel.