AlgemeenIn mijn optiek een van de weinigen, die EN de kennis bezitten over de producten die zij verkopen EN die meedenken met de klant , zonder verwachtingen en dwingtechnieken te forceren om een aankoop af te dwingen.
KlantenserviceSuper!
Ik heb meerdere keren contact gehad met Jeroen over de mogelijkheden van het gebruik van een SAS schijf i.c.m. een desktop pc. Daarbij probeerde hij ervoor te zorgen, dat er een complete oplossing aangeboden werd, welke ik direct kon installeren.
Uiteindelijk heb ik besloten om van de koop af te zien, omdat dit eigenlijk niet de oplossing was, waarvoor ik de schijf gekocht had en heb ik eigenlijk het allereerste advies van Jeroen opgevolgd.
Het is best een tijd geleden, dat ik een hele prettige ervaring heb meegemaakt, waarbij ik het gevoel had dat ik als klant gewaardeerd werd.
Het is deze keer niet tot een aankoop gekomen, maar de volgende keer zal ik eerst hier kijken voor een volgende bestelling.
Als blijk van waardering schrijf ik daarom deze review, omdat dit het minste is wat ik zou kunnen doen.
Super bedankt voor deze review!