ServerZaak.nl

Het klinkt misschien vreemd, maar ServerZaak heeft indirect mijn leven gered. Sinds mijn zesde ben ik al gefascineerd door computers, en rond mijn dertiende werd deze passie serieuzer. Ik experimenteerde met van alles en nog wat: Minecraft servers, Docker, SmartHome, en meer. Aanvankelijk gebruikte ik hiervoor een Raspberry Pi 3, maar al snel merkte ik dat dit apparaat niet voldeed aan mijn eisen. Ik ging daarom op zoek naar een degelijke server en kwam uit bij ServerZaak.

Vanaf het eerste contact werd ik goed geholpen. ServerZaak heeft me uitgebreid geadviseerd en samen hebben we verschillende opties bekeken om de beste server voor mijn behoeften te vinden. Uiteindelijk besloot ik een server aan te schaffen. Maar toen deze eenmaal thuis was, realiseerde ik me dat ik geen idee had hoe ik de geavanceerde functies zoals Proxmox en iDrac moest gebruiken. De technische aspecten waren te overweldigend voor me.

In overleg met ServerZaak besloot ik de server terug te sturen. In eerste instantie zou hier een 'return-fee' aan verbonden zijn, maar nadat mijn vader het volledige verhaal had gedeeld met een van de medewerkers, besloten ze deze kosten kwijt te schelden. De medewerker was niet alleen begripvol, maar dacht ook actief mee over mijn situatie. Tijdens dit gesprek kwam naar voren dat ik op dat moment volledig was uitgevallen op school en alleen nog maar met computers bezig was. De medewerker stelde voor om contact op te nemen met Digibende, een plek waar jongeren aan de slag kunnen met ICT en muziek.

Deze suggestie bleek een keerpunt in mijn leven te zijn. Digibende heeft me geholpen om uit een zware depressie te komen en mijn leven compleet om te draaien. Dankzij de ondersteuning en het advies van ServerZaak heb ik mijn passie voor technologie verder kunnen ontwikkelen. Inmiddels heb ik veel geleerd over servers en IT, en ik heb zelfs mijn eigen IT-bedrijf opgericht. Mijn leven ziet er nu fantastisch uit en ik voel me beter dan ooit.

Kortom, hoewel de server zelf voor mij geen succes was, was de ervaring met ServerZaak dat zeker wel. Hun klantenservice is werkelijk fantastisch en heeft een enorme positieve impact op mijn leven gehad. Dankjewel, ServerZaak!

Hoewel het natuurlijk jammer is dat je niet veel plezier hebt gehad aan de server zijn wij erg blij dat het zo goed met je gaat.
Bedankt voor de mooie review en je bent toegevoegd aan de loterij! Veel succes!

Scorekaart voor ServerZaak.nl