Update.nl

Gebruikers over webshop Update.nl

Product is op de website van Update makkelijk te vinden en duidelijk omschreven.
Voldoet perfect aan de verwachtingen .

Verzending was keurig op tijd. Aangegeven werd 48 uur en inderdaad binnen 2 dagen netjes verpakt in huis.

Ik zie mij genoodzaakt om deze review te schrijven om andere te behoeden van iets bij update.nl te kopen. Het product zelf was laat aangekomen, maar was voor de rest wel prima.

Helaas was het product binnen de garantietermijn defect gegaan en is hier een garantieaanvraag voor gedaan. na 1 maand wachten moet ik zelf contact opnemen met update.nl om te horen hoe het zit en laten ze me doodleuk weten "Het product is beschadigd aangekomen en was niet voldoende veilig ingepakt".

Als Ik hen dan vraag achter foto's van de doos en het product sturen zij enkel foto's van schade aan de binnenkant.

Ik wijs hen er dan op dat de verzending via hen liep en dat ik verwacht dat daar vast wel een verzekering op zit en dan verandert plots hun verhaal naar "Het product gaat beschadigd zijn geraakt tijdens het gebruik"

Om het terug te krijgen mag ik 20-30 euro betalen aan "diagnose kosten"

Ze nemen dus totaal geen verantwoordelijkheid op en klantenservice is 0,0!

BLIJF VER WEG VAN UPDATE.NL OOK VIA BOL.COM

Pakket liet langer dan normaal op zich wachten. Was zeker niet binnen de week geleverd.

Hopelijk heb je nooit nood aan klantenservice, want ze zijn er gewoonweg om je te frustreren en niet te helpen.

Beste Dario,

Wij hebben geconstateerd dat vanwege schade geen garantieaanvraag gedaan kan worden. Helaas heeft u daarom geen recht meer op reparatie of vervanging. De schade die aangebracht is kan ook tijdens gebruik ontstaan zijn, wellicht daarom een defect. Wij hebben u van te voren op de hoogte gebracht van de onze voorwaarden die aan het onderzoek vasthangen. Onderzoek buiten garantie aan een defect artikel brengt de nodige kosten met zich mee.

U heeft tevens in september het product bij ons als defect gemeld en pas in december opgestuurd. Wij zijn reeds coulant geweest door de aanvraag pas na 2 maanden na melding weer opgepakt te hebben.

Een overzichtelijke website met de een duidelijke informatie en technische gegevens van het product
De web site is vriendelijk in gericht waardoor je makkelijk het product kunt bestellen en afrekenen
Ik ga zeker nogmaals een product bij Update.nl bestellen.

Het product was goed verpakt kon tegen een stootje en op de opgegeven datum werd werd het product ook geleverd

Tablet besteld, deze was makkelijk te vinden. De bestelling en levering waren goed overzichtelijk en makkelijk te volgen. De tablet werd de volgende dag bezorgd.

De levering was zo als aangegeven, de levering was de volgende dag. Bovendien was het netjes verpakt.

Snelle en vriendelijke antwoorden op mijn vragen. Ook de levering was perfect.
Buitenlans model tv gekocht, alles functioneert zoals verwacht.

Snel, en track trace gaf tijdsindicatie.
Kan gewenste datum kiezen.

Correcte antwoorden en via de chat goed bereikbaar, meerdere betaalmogelijkheden.

goedkoop en levering op tijd. In een van de laatste reviews was de service ervaren als slecht. Voor de zekerheid met Paypal betaald (extra kosten en visa was geen optie). Ook voor het uitpakken fotos gemaakt van de doos. Er zat toch een gaatje ergens in de zijkant van het karton. Uitgepakt , voetjes onder de tv geschroefd en aangezet. Na het instellen even wat youtube testfilmpjes gedraaid. Alles was correct werkend. Nadat alles ok was bevonden het folie van het scherm gehaald.
Dit was dus gewoon een aankoop zonder problemen. Ik heb dus geen ervaring met de klantenservice.

Niet de ¨volgende dag" laten leveren maar ingepland voor 2 dagen later. Levering en updates daarover waren prima.

TV bij update besteld, zou de dag erna geleverd worden. Dit is niet gebeurd, kan natuurlijk gebeuren. Toen de tv aankwam paar dagen later bleek bij uitpakken dat er een gebarsten scherm bij de tv aanwezig was.

kan natuurlijk ook gebeuren. hiervan direct via de klanteservice mail contact gezocht foto's meegestuurd. Hierna werdt ik gebeld of ik nog wat foto's van de doos kon sturen. geen probleem dit gelijk gedaan.

toen begon de ellende. via de mail kreeg ik de melding dat omdat de doos er niet beschadigd uitzag dit mijn eigen schuld was en dus geen garantie.

ik gaf toen aan dat dit was toen ik de tv uit de doos haalde en pas zag bij inschakkelen van de tv, en dat ik onder de noemer Wet koop op afstand normaal zonder reden had kunnen terug sturen maar dat ik ze de mogelijkheid wou geven om het op te lossen.

kwam het er eigenlijk op neer van: "zoek het maar uit"

ook kreeg ik mails van 10 minute mail services ipv de update.nl domein.

na 3 of 4 mails op en neer heb ik via paypal een geschil in moeten schakelen omdat ze gewoon niet thuis gaven. Uiteindelijk heeft paypal mij in het gelijkgesteld en heb moesten ze na terugsturen mij het geld terug overmaken.

toen ik vroeg voor een verzendlabel vanwege het bezorgen werdt mij wederom aangegeven dat het mijn probleem was. terwijl hier duidelijk wetgeving voor is. maar ze hielden voet bij stuk.

dus een kappote tv heeft mij 15 euro gekost. raad deze winkel dan ook niet aan.

kwam het er eigenlijk op neer van: "zoek het maar uit"

ook kreeg ik mails van 10 minute mail services ipv de update.nl domein.

dus een kappote tv heeft mij 15 euro gekost. raad deze winkel dan ook niet aan.

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Na zorgvuldig onderzoek van de door u toegestuurde foto's, hadden we vastgesteld dat de schade het resultaat lijkt te zijn van gebruik na levering, en niet van transportschade. De verpakking vertoonde geen beschadigingen en het beschadigde gebied was bovendien extra beschermd binnen de doos. Gezien de aard van de schade was de televisie helaas niet meer in verkoopbare staat, wat ons heeft doen besluiten tot een waardevermindering van 100%.

Daarnaast merkten we op dat de beschermfolie reeds verwijderd was en dat de televisie geïnstalleerd was. Het verbaast ons dat de schade niet opgemerkt werd tijdens het uitpakken en installeren.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend kon zijn en willen benadrukken dat dit standpunt zorgvuldig overwogen was.

Prima website en snelle levering. Kocht hier toch een vrij dure videokaart (4090) en deze was uitstekend ingepakt!

Extra verpakkingsmateriaal zodat mijn 4090 ongeschonden aankwam. Vrij dure videokaart dus helemaal top! Had gevraagd of ze me op de hoogte wilden houden als hij werd verzonden zodat ik zeker weten thuis was. Top geregeld!

Kreeg van de medewerker duidelijke informatie over mijn pakketje. En ze stuurden buiten de bevestiging en track en trace nog even een berichtje. Super!

Website is overzichtelijk, en de prijzen zijn goedkoop. Informatie is duidelijk weergegeven net zoals de product kenmerken. Zou er zo weer iets bestellen.

Afgeleverd zoals beloofd; had het de volgende dag al in huis. Snel de track en trace gekregen, waardoor ik het pakket makkelijk kon volgen.

Vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice toen ik een probleem had met bestellen. Ze heeft voor mij de bestelling kunnen plaatsen en het was zo geregeld dat ik kon betalen met een betaallinkje. Erg fijn!

Ik was al tijdje op zoek naar een goed beeldscherm en besloten om de klantenservice van update hierover te bellen omdat ik online moeilijk de verschillen zag. Goed geholpen en de prijs was ook goed.

Op tijd bezorgd overdag volgens planning. PostNL altijd wel goed met de levering. Beeldscherm was netjes verpakt.

Telefonisch goed geholpen, vriendelijk te woord gestaan

Had kennis van zaken over beeldschermen in ieder geval.

Kan niet met Visa betalen waardeloos dus mss een website voor iemand die met bancontact wil betalen

Ik heb hier een card reader gekocht. Na een paar maanden was deze defect en er zit 5 jaar garantie op, dus ik heb de winkel benaderd voor support. Daar beginnen ze over, probeer een ander apparaat, update de drivers, etc.

Inmiddels ben ik een week bezig om dit opgelost te krijgen (terwijl het apparaat simpelweg defect is). Ik krijg echt het gevoel aan het lijntje gehouden te worden,

Verzending was goed, netjes op tijd. Verder geen op of aanmerkingen. Levering was snel afgeleverd.

Prima bestelproces, snel geleverd en het was voor het bestelde product (SSD) de goedkoopste optie.

Gevarieerd aanbod op de website, kwalitatief goede spullen, keurige prijzen, netjes en veilig verpakt en vlotte levering.

update.nl voldoet aan de verwachting: verzorgen een snelle verzending en je krijgt steeds een actuele mailing met de stand van zaken van de verzending.

Snel tegen een goede prijs perfecte levering! Product was goedkoper dan bij andere partijen.
Zeker een aanrader.

Goed verpakt, snelle levering, goede prijs, wat wil je nog meer? Aanrader.

Een eerder geopend product (Muis: Corsair Dark Core) was als nieuw verstuurd, de originele seal was beschadig. Product miste ook onderdelen en is vermoedelijk defect.

Product was snel en in een redelijke verzenddoos verstuurd.

Klantenservice is van mening dat omdat het product pas net in hun assortiment er niets aan de hand kan zijn. Dit is eigenlijk het enige wat je uit ze krijg, behalve een of andere bluf over hoe ze op een beveiligingscamera hebben kunnen zien dat deze als nieuw was. Deze camerabeelden in te zien als ze dat als bewijs wil opvoeren, word i.v.m AVG niet gedeeld. Je komt dus uit op een mooie "just trust us, bro" en moet dus helaas je gelijk via omwegen gaan zoeken.

Goede prijs en een overzichtelijke website. Er zijn ook genoeg betaalmogelijkheden aanwezig. Ik raad deze website dus aan

Snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de verzend status

Goede webshop, vlotte transactie, snelle levering, goed verpakt, scherpe prijs. En goede communicatie ivm levering/bezorging.

snelle levering en heel goede communicatie rond bezorging / levering

Prima winkel, snelle verzending. Enige minpuntje is geen gratis verzendkosten. Anders was het uitstekend geweest

Was op zoek naar TP-Link Tapo L530E lampen, update.nl was het goedkoopst, besteld en volgende dag ontvangen.

Lampen waren netjes verkpakt verder niks op aan te merken.

Scorekaart voor Update.nl