Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Grijs

Prijs
Specificaties 9,7" • 2048x1536 • 32GB • iOS 12 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 10 juni 2017

Apple iPad 2017: beetje ouderwets, maar wel betaalbaar

De iPad 2017 heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en waar je het meest op inlevert, is het scherm. Niet met de kleuren, het contrast of de maximale helderheid, maar wel wat reflecties betreft, omdat het scherm niet gelamineerd is. Deze iPad is iets dikker dan we de laatste tijd gewend zijn, maar hij heeft daardoor wel een lekker grote accu en daarmee een lange accuduur. Verder is hij vlot en gebouwd zoals het een iPad betaamt. Het is een iPad zonder tierelantijnen, maar je kunt er wel weer een hele tijd mee vooruit. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
8
Score: 4
9
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
henkjansen92 24 april 2017

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Goud

Perfecte iPad voor een relatief lage prijs, je krijgt veel waar voor je geld. Wel is de iPad wat aan de zware en dikke kant, maar voor zo'n prijs mag je eigenlijk niet echt klagen.

Pluspunten

  • Snel
  • Feel-good uitstraling (Zeker in het Goud)
  • Niet duur voor deze performance

Minpunten

  • Relatief dik
  • Een beetje zwaar

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 3
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
Tman11S 4 augustus 2018 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 128GB (2017) Zilver

Goede prijs-kwaliteit verhouding, perfect voor "casual" gebruik, vergelijking met Ipad pro in de uitgebreide toelichting

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Touch ID (vingerafdruk scanner)
  • Betaalbaar
  • Retina scherm

Minpunten

  • Vreselijke selfiecam
  • Ouderwets design

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+1
BugBoy 6 juni 2017 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 128GB (2017) Grijs

Deze iPad is t.o.v. de iPad 3 een stuk lichter, houdt veel prettiger vast (afgeronde hoeken). De snelheid is zoveel beter, waardoor het veel fijner browsen is. Meerwaarde van 128GB is zeer beperkt door beperkingen van iOS en de zeer stevige meerprijs.

Pluspunten

  • Vlot
  • Licht en houdt lekker vast
  • Batterijduur
  • Updatebeleid

Minpunten

  • Meerprijs 128GB
  • iOS erg beperkt

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 2
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5

BlazeMuis 29 mei 2017 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Grijs

Na een beetje rondgekeken te hebben en een paar getest te hebben ben ik voor de iPad 2017 gegaan. De tablet weegt niet veel, is lekker snel en ook het scherm is uitstekend en heb ik niks aan op te merken. De batterij gaat ook lekker lang mee.

Pluspunten

  • Prima scherm
  • Lekker snel
  • Voelt goed in de hand
  • Niet te groot en niet te klein

Minpunten

  • De camera

Eindoordeel

Score: 5
ReëleRups 20 oktober 2019 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Grijs

Erg goede iPad die anno 2019 nog steeds prima meekan met zijn tijd. Jammere is dat Apple de Pencil er niet op kan laten werken waardoor je de iPad niet als tweede scherm kan gebruiken bij je MacBook/iMac... Dit is blijkbaar dan weer iets teveel gevraagd...

Pluspunten

  • Snel
  • Helder scherm
  • Camera (voor zover je die gebruikt)
  • Prijs is zeer redelijk

Minpunten

  • Ondersteunt geen Apple Pencil
  • Geluid in landscape mode alleen aan één kant

Eindoordeel

Score: 4
Urrim 7 januari 2019 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Grijs

Op het gebied van tablets kan je niet om Apple heen. Het woord iPad is tegenwoordig haast synoniem aan tablet, en misschien is dat wel terecht. De prijs is misschien iets te hoog, maar de kwaliteit is goed, doet wat je wil, als je enkel wilt browsen, mailen en Netflixen.

Pluspunten

  • Goede accuduur
  • Scherp scherm
  • Strak deisgn
  • Goede touchscreen
  • Fingerprint scanner

Minpunten

  • Duur
  • Dikke bezels (rand)
  • Slecht compatible met Windows

Eindoordeel

Score: 5
dec0de 29 november 2018 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 128GB (2017) Grijs

Goed product, goede prijs. Jammer dat het scherm niet gelamineerd is, maar het blijft beter dan alle Android schermen in de markt! Helaas is de iPad 1mm dikker, maar je krijgt er betere batterij voor terug!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Metaal
  • iets snellere touch id sensor dan air 2
  • Prijs
  • IOS
  • Batterij

Minpunten

  • Iets zachter scherm
  • Niet gelamineerd

Eindoordeel

Score: 5
peroeske 23 juli 2018 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 128GB (2017) Grijs

snel en krachtig

Pluspunten

  • snel
  • goede camera

Minpunten

  • iets te groot voor in de handtas
  • slecte front camera

Eindoordeel

Score: 4
thewinnerloses 2 mei 2018 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Grijs

Mijn eerste Apple device. Net iets te breed om lekker te typen. Vind hem fijner voor te surfen, minder voor media consumptie. Maar stoor er me niet aan. Andere tablet hier in huis is een Samsung tab. Vanwege aanbiedingsprijs meegenomen. Zeker geen miskoop. Bevalt zeer goed voor mijn gebruik.

Pluspunten

  • Voelt stevig
  • Goed scherm
  • Goede camera

Minpunten

  • Scherm minder ‘geschikt’ voor media consumptie door formaat
  • Reflecties
  • Wifi ontvangst van de Samsung tab is beter in de tuin

Eindoordeel

Score: 4
Faasosz 5 december 2017 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Grijs

Ik gebruik nu al 5 jaar een iPad 2, werd toch wel echt tijd om te updaten aangezien zelfs de krant lezen er niet bij was. Dit is een enorme vooruitgang voor mij maar t.o.v. met een iPad air 2 valt het wel mee. Uiteraard wel prachtig design en smaller.

Pluspunten

  • Design
  • Snel
  • Nog lang updates

Minpunten

  • Relatief dik
  • niet een geweldige vooruitgang t.o.v. air 2

Eindoordeel

Score: 5
Kantoor-aNewbie 29 september 2017 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Grijs

's-Avonds laat besteld bij CD-ROM-LAND en toch de volgende middag al thuis bezorgd.

Pluspunten

  • Snel geleverd
  • beste prijs
  • prima product, maar dat wist je al

Minpunten

  • geen handleiding, maar wijst zich uiteindelijk vanzelf

Eindoordeel

Score: 5
Tweez 25 augustus 2017 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Grijs

Blinkt (bijna) nergens in uit maar is overal goed in. Scherm is helaas niet gelamineerd maar in vergelijking met de iPad air 1 wel een stukje mooier. Alles voelt snel aan en de batterijduur is erg lang ( bij mijn gebruik 10-13 uur). Bouwkwaliteit is uitstekend.

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Lange accuduur
  • Snel

Minpunten

  • Niet gelamineerd scherm
  • Matige camera

Eindoordeel

Score: 5
HallonRubus 2 augustus 2017 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Zilver

Voor de verandering een Apple product met een redelijke prijs-kwaliteit verhouding. De iPad 2017 blinkt nergens in uit, maar zal je heel wat jaren plezier geven, zeker voor simpele taken zoals browsen en video kijken

Pluspunten

  • Solide gebouwd
  • Zeer goede camera
  • Prima accuduur, en ook erg consistent
  • Software vereist weinig leercurve

Minpunten

  • Mobiel OS voelt erg beperkt aan op zo'n vlot en groot apparaat
  • Bankgegevens nodig om gratis apps te downloaden
  • Geen oortjes meegeleverd
  • Lader en USB kabel voelen erg goedkoop aan

Eindoordeel

Score: 4
Milo592Newbie 27 juni 2017 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Zilver

Basic iPad met snelle Wi-Fi chip. Als je geen bijzondere eisen stelt aan je iPad is dit een prima keus.

Pluspunten

  • Snelle WiFi
  • Mooie afwerking
  • Degelijke bouwkwaliteit
  • Stabiel besturingssysteem

Minpunten

  • Iets dikker dan zijn voorganger
  • Matig scherm

Eindoordeel

Score: 4
captain95 16 juni 2017 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 128GB (2017) Grijs

Erg fijne ipad voor een even fijne prijs. Online veel reviews gelezen dat hij te dik/ zwaar zou zijn maar dat vind ik persoonlijk totaal niet. Het enige minpuntje zou voor mij het scherm zijn wat veel reflecteert, maar daar heb je niet veel last van in het dagelijkse (binnen)gebruik.

Pluspunten

  • prijs
  • gewicht (persoonlijke voorkeur)
  • snelheid

Minpunten

  • scherm(reflectie)

Eindoordeel

Score: 4
Rubskie 7 mei 2017

Apple iPad Wi-Fi 128GB (2017) Goud

Een mooie iPad met bijtijdse hardware. Ik twijfelde door de scherm specs en de dikte maar het valt me erg mee. Het scherm ligt wat 'dieper' als je er op let, maar bij gebruik merk ik het niet. Ook in de felle zon was alles goed te zien.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Grotere accu
  • Mooi apparaat
  • Toekomst bestendig qua hardware
  • Veel opslagruimte voor redelijke prijs
  • Weerspiegeling valt mee

Minpunten

  • Iets dikker en zwaarder maar merk het niet
  • Scherm ligt iets 'dieper'

Eindoordeel

Score: 5
Witje Witlof 20 april 2017

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Goud

Product was groten deels bekend , licht snel, wanneer je Apple gewend bent is bediening gelijk aan andere apple producten. Tevreden over product

Pluspunten

  • Snelheid
  • gebruikersgemak
  • goede display

Minpunten

  • voor dat geld zo er een bescherm hoesje bij mogen
  • jammer niet in 64 GB te verkrijgen
  • Korte laadkabel

Eindoordeel

Score: 4
bartinlog 7 april 2017

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Grijs

Ondanks de bekende tekortkomingen ben ik toch heel tevreden met de iPad2017. Het scherm valt me erg mee en is zoals Mn eerdere iPads (1,2,4 en mini2) prima te gebruiken en alleen door de reviews is dit een punt geworden. Qua snelheid een verademing in vergelijking met de iPad mini2!

Pluspunten

  • Relatief goedkoop
  • Snel
  • Scherm valt 100% mee

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen oriëntatie switch
  • Scherm (zie kort verhaaltje)

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple iPad Wi-Fi 32GB (2017) Grijs?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True