Gebruikers over webshop computerzaak.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBijzonder, voor het eerst in m'n leven een gerbuikt computer produkt gekocht bij een (web)winkel. Mijn 11 jaar oude 30" monitor (Dell Ultrasharp DVI-D, 2560x1600) monitor viel regelmatig uit. Helaas kan de videokaart in de evenoude workhorse PC niet beter.
Toevallig had deze shop gisteren exact dezelfde monitor in de pricewatch staan met volgens de beschrijving een 2cm krasje in het display voor 175 euri's. Met nauwelijks keus durfde ik dit aan - hij moet mee tot er een nieuwe PC gaat komen na de huidige prijsinflatie.
Meteen aangesloten staat ie nu te draaien met maar 16.000 draaiuren. Het krasje heb ik nog niet echt gevonden, het beeld is helder zoals mijn oude monitor jaren geleden..
Samenvatting: Een gebruikt produkt van een winkel die (tot nu) waarmaakt wat ze zeggen. Ik ben positief!
Geen contact gehad, gewoon besteld en betaald. Binnen 24 uur in huis. Stevig verpakt, kwam prima uit de enorme doos met papier en bubbeltjesplastic.
KlantenserviceTja, snelle verzending, goed verpakt. De afhandeling van een order zegt ook iets over de klantenservice van een bedrijf.
AlgemeenVoordelige winkel voor refurbished apparatuur.
Fijne laptop met als enige puntje van kritiek de stickers op de cijfers van het toetsenbord. Deze schitteren wat, maar zijn desondanks wel goed te lezen. Zo te zien zijn ze wel goed verlijmd, dus ik ga er van uit dat ze lang blijven zitten.
Het scherm van mijn Dell Latitude 7280 had wat stof achter het scherm of een clustertje dode pixels en ik kon de volgende dag in Arnhem er naar laten kijken.
Vriendelijk geholpen door Daphne en de laptop daar achter gelaten. Al snel het oordeel ontvangen dat het scherm kosteloos vervangen ging worden en dat het een paar dagen ging duren omdat ze -uiteraard- niet alles op voorraad hebben.
Keurig op de hoogte gehouden door de leverancier met betrekking tot de reparatietijd en wanneer het verstuurd zou worden.
Door drukte bij PostNL 2 dagen later geleverd, maar wederom keurig verpakt en zelfs een kaartje er bij van de medewerkster in Arnhem die mij geholpen had.
Attent!
Aanrader voor tweedehands apparatuur, omdat de service perfect is.
Stevige doos en laptop omwikkeld met bubbeltjes plastic en opgevuld met bruin papier zodat het geen kant op kan.
KlantenserviceHet stof / de dode pixels maakten het scherm niet fijn bruikbaar en daar was alle begrip voor. Zowel via de mail als in de winkel.
Scherm werd zonder discussie vervangen, ondanks dat het een goedkope laptop was.
Het nieuwe scherm is ook niet perfect, maar dat mag je ook niet verwachten van een refurbished laptop; zeker niet voor de prijs die ik betaald heb.
Absolute aanrader!
AlgemeenEen tweede hands laptop gekocht bij deze zaak, de laptop was goed verpakt, geen beschadigingen en hij werkt goed, na wat software updates...
De laptop had een Deens toetsenbord met stickers erop geplakt... dit had er wel bij mogen staan, maar dit is niet echt een probleem voor mij en ik heb de stickers en lijmresten eraf gehaald.
Verder waren er wat problemen met het opladen van de externe batterij wat opgelost moest worden met een BIOS update. Als ik een leek op het gebied van computers was was het niet goed gekomen en had ik hem weer teruggestuurd denk ik.
Dus er zijn zeker verbeterpunten, maar ik ben tevreden.