Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Ubiquiti UniFi Switch (8-poorts, 60W PoE) - Reviews

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
7
Score: 4
3
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
ruudschellekens 15 oktober 2018 Product gekocht

Ubiquiti Unifi Switch (8-poorts, 150W PoE+)

Een prima switch met veel mogenlijkheden die via de UniFi beheersoftware beheerd kunnen (en deels moeten) worden. De functies werken goed, prestaties zijn prima en er is veel ondersteuning online te vinden. Goeie switch met heel veel functies voor een premium/expert gebruiker.

Pluspunten

  • Zeer robuuste bouw
  • Goede support PoE protocollen, actief en passief
  • Mooi design en afwerking
  • 2 SFP poorten
  • Goeie prestaties
  • Fanloos en dus heerlijk stil

Minpunten

  • niet goedkoop maar wel een goeie koop

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 4
Features Score: 5

0
HugoTilburg 10 september 2016

Ubiquiti UniFi Switch (16-poorts, 150W PoE+)

Perfecte switch welke zich thuis voelt in huis, maar ook op kantoor of klein bedrijfje.

Pluspunten

  • POE
  • stil
  • alleskunner
  • IEEE 802.3af (PoE), IEEE 802.3at (PoE+)
  • uplink SFP

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 4
Features Score: 5

phubert 26 september 2018 Hands-on

Ubiquiti UniFi Switch (8-poorts, 60W PoE)

Prima switch in een klein Unifi systeem met 4 poorten PoE .at (15w). Voor het aansluiten van een AP, Cloud Key en overige apparatuur prima. Bedoeld als single-opstelling, ga je stapelen dan zijn de 'status-led's' niet zichtbaar; deze zitten aan de bovenkant.

Pluspunten

  • Klein
  • Stabiel / Snel
  • Gigabit / Jumboframes
  • Managed (Controller nodig)
  • PoE 802.3af (15W) 4x

Minpunten

  • 4x PoE ipv 8x
  • Losse adaptor (snoer-adapter-snoer)
  • Bij 1 AP in idle: warm, bij gebruik: te warm, 4x PoE: HEET!
  • Prijs mag concurerender t.o.v. andere managed switchen (al heb ik het niet betaald).
horaasje 6 november 2018 Product gekocht

Ubiquiti UniFi Switch (16-poorts, 150W PoE+)

Prima product, mooi design net zoals de twee AC AP Pro's die ik erbij gekocht heb. Configuratie rechttoe rechtaan. Groot minpunt weliswaar het gebrek aan switch-port security. Dit is enkel mogelijk na opzetten van een RADIUS server ... Simpele port security adhv. MAC adres is dus niet mogelijk!

Pluspunten

  • mooi
  • stil
  • gui

Minpunten

  • switch port security
  • geen reactie van support
  • customer service

Eindoordeel

Score: 3
phubert 26 september 2018 Hands-on

Ubiquiti Unifi Switch (24-poorts, 250W PoE+)

Algemeen inzetbare switch voor Unifi apparatuur, IP telefoons, IP Camera's etc. Prima instelbaar en te beheren via Controller. PoE af/at/24Vpassive, SFP (niet gebruikt). Rackmount-uitvoering.

Pluspunten

  • Voldoende aansluitingen voor beoogd gebruik
  • PoE af/at/24vPassive
  • Snel / Stabiel / Gigabit / Jumboframes
  • Volledig per poort beheerbaar via Controller
  • PoE stroomverbruik uitleesbaar (Controller)
  • Linkaggregatie / IGMP Snooping / Nog veel meer!
  • 230v Voedingstekker

Minpunten

  • Ventilatie: Maakt jankgeluid (algemene klacht)
  • Past NIET in (wand)Patchkast, te diep!
  • Console RJ45 aan achterzijde? Voorkant vol?!
  • Standaard 45'c met belasting tikt met gemak de 60'c aan
  • Prijs (Al heb ik het niet hoeven betalen)
rutger75 10 juni 2018 Product gekocht

Ubiquiti Unifi Switch (8-poorts, 150W PoE+)

Switch werkt goed samen met 4 AP AC Lite. Goed in te stellen per poort (VLAN, POE+ of passive 24V POE). Switch is stil maar wordt erg heet, standaard 74-75 graden. Om die reden terug gestuurd.

Pluspunten

  • Degelijk, robuust gebouwd
  • Goed instelbaar
  • Past goed in UniFi ecosysteem

Minpunten

  • Erg heet
  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 3
Inny 2 mei 2018 Product gekocht

Ubiquiti UniFi Switch (8-poorts, 60W PoE)

Ziet er kwalitatief goed uit, zoals we inmiddels verwachten van Ubiquiti. Mooie integratie met de UniFi controller.

Pluspunten

  • UniFi!
  • Eenvoudig te installeren
  • Bouwkwaliteit is top

Minpunten

  • Ondersteunt i.t.t. de 150W variant geen Passive PoE (24V) om bijvoorbeeld een Ubiquiti EdgeRouter X van stroom te voorzien
  • Gebrek aan L3 (Lite)
  • Redelijk prijzig

Eindoordeel

Score: 4
pasobar 1 februari 2018 Product gekocht

Ubiquiti Unifi Switch (8-poorts, 150W PoE+)

Al een jaar heb ik deze switch naar volle tevredenheid in gebruik. Configuratie icm UniFi-Controller is kinderlijk eenvoudig

Pluspunten

  • 8x PoE+
  • 2x SFP
  • Stil

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 5
Whaa 6 januari 2018 Product gekocht

Ubiquiti Unifi Switch (8-poorts, 150W PoE+)

Prima switch eenvoudig toe te voegen aan de controller software en vandaar simpel in te stellen. Is wat duurder maar in combinatie met het Unifi ecosysteem een mooie oplossing om af te komen van de POE injectors

Pluspunten

  • Still
  • eenvoudig in beheer
  • Managed
  • Levert veel power

Minpunten

  • Hogere prijs segment
  • Controller software nodig

Eindoordeel

Score: 5
Jonathan-458 29 november 2017 Product gekocht

Ubiquiti UniFi Switch (8-poorts, 60W PoE)

Omdat ik langzaam aan het overstappen was naar UniFi, nu ook deze PoE switch aangeschaft. Nu zijn alle controller & bijna alle CLI opties beschikbaar. Adoption, upgrade en in gebruik super fijn.

Pluspunten

  • Snel
  • 802.3af
  • gemakkelijk te instaleren
  • Features

Minpunten

  • Duur
  • Geen 802.3at
  • 4x PoE Port (mogelijk)
  • u want to UniFi
  • Geen L3 switch

Eindoordeel

Score: 5
tHe_BiNk 23 februari 2017

Ubiquiti UniFi Switch (8-poorts, 60W PoE)

Als je al Ubiquiti spul met een controller hebt hangen leuke switch voor een kleine kamer/afdeling/etage.

Pluspunten

  • Heeft een hoop dezelfde opties als zijn grotere broers/zussen.

Minpunten

  • Prijs
  • Geen PoE+
  • Maar 4 PoE poorten

Eindoordeel

Score: 4
Dafjedavid 4 februari 2017

Ubiquiti UniFi Switch (8-poorts, 60W PoE)

Zeer snelle en solide switch met PoE. Setup gaat middels de Unifi controller en is nog geen 2 minuten.4 van de 8 poorten hebben PoE. Switch ondersteund verder (r)stp, 802.1x, jumbo frames en VLANs. De prijs is wel hoog voor een 8p switch, maar de features maken een hoop goed!

Pluspunten

  • Solide bouw
  • Makkelijk te installeren
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Zuinig energieverbruik

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 4
Features Score: 4
tHe_BiNk 19 januari 2017

Ubiquiti Unifi Switch (48-poorts, 500W PoE+)

Hangt de switch niet in een datacenter, maar in je kantoor, dan moet je echt even fans vervangen. Kijk op Ubiquiti forum voor wat er allemaal mogelijk is. Wil je echt alles kunnen regelen, via de command line, ga dan voor de Edge serie.

Pluspunten

  • Simpele visuele interface
  • Controler waar je alles lekker simpel en makkelijk ziet. Wifi, switch, gateway/firewall.
  • 2x 10 gbit, "future proof."

Minpunten

  • Noise. Wat zeg je. NOISE!!!
  • Heeft controller software nodig.

Eindoordeel

Score: 4
RichieB 5 november 2016

Ubiquiti Unifi Switch (8-poorts, 150W PoE+)

Mooie switch met heel veel configuratie mogelijkheden. Basis setup is een eitje met de UniFi Controller software. Heb je al meer UniFi spullen dan is het gewoon aanzetten, inpluggen en gaan.

Pluspunten

  • 2 SFP poorten
  • PoE+
  • Stil (fanless)
  • Levering inclusief ophangbeugels
  • Veel configuratie mogelijkheden
  • Mooi om te zien

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Ubiquiti UniFi Switch (8-poorts, 60W PoE)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True