Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 2
9 reviews

Microsoft Windows 10 Pro EN 1u 64bit OEM DSP OEI - Reviews

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 2
Score: 5
1
Score: 4
1
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
5
Toon reviews van:
0
torian 28 mei 2017

Microsoft Windows 10 Pro EN 1u 64bit OEM DSP OEI

Ik ben een fan maar Windows is niet perfect

Pluspunten

  • Bitlocker
  • Stabiel
  • Zelfherstellend bij fouten
  • Op nieuwe pc goedkope licentie

Minpunten

  • Waarom pro, doen 1 goeie
  • Wil te veel weten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Installatiegemak Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Systeemeisen Score: 3
Prestaties Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Stabiliteit Score: 5

Saturnus 10 juli 2018 Product gekocht

Microsoft Windows 10 Pro EN 1u 64bit OEM DSP OEI

Windows begint een kleuter OS te worden. Keuzes worden uit handen genomen. Aanpasbaarheid wordt minder. Tegelijkertijd nemen glitches toe. Helemaal niet zo stabiel als XP en 7. Het begint op Android te lijken. Opties zitten overal en nergens. Logica ontbreekt. Compleet commercieel gericht, de poweruser is vergeten.

Pluspunten

  • Oogt wat moderner

Minpunten

  • Glitches
  • Niet stabiel
  • Opties niet netjes bij elkaar
  • Samenhang onderdelen zeer slecht

Eindoordeel

Score: 2
Alienus 24 juni 2018 Product gekocht

Microsoft Windows 10 Pro EN 1u 32bit OEM

Windows 10 is zo slecht dat ik het uitsluitend tolereer omdat ik graag PC games speel, terwijl ik 10+ jaar professioneel met .NET heb ontwikkeld. Windows 10 is hel. Elke dag kan ik minder. De afkorting voor Microsoft, MS, is aardig toepasselijk; overweeg carriereswitch. Fuck. is 64 bit oem, grrtweakersenmagnietmeerwoordengebruiken.

Pluspunten

  • Goede ondersteuning drivers
  • Ik mag letterlijk niet nog meer minpunten invullen.

Minpunten

  • Geen mogelijkheid tot updates pauzeren
  • Rolling updates; je weet niet wat er stuk gaat, wanneer
  • computer restart wanneer windows bepaalt dat hij niet wordt gebruikt, met alle gevolgen van dien.
  • User interface zeer moeilijk.
  • Task Manager geen of slechte ondersteuning voor toetsenbord
  • Start menu zoekopties extreem slecht "software" leidt niet eens tot software installeren/deinstalleren scherm (ik typ daar appwiz.cpl)
  • Lelijk design
  • Privacy problemen niet op te lossen, je moet maar accepteren dat Micorosft allerlei dingen verzamelt.

Eindoordeel

Score: 1
edgar b 5 februari 2018 Product gekocht

Microsoft Windows 10 Pro EN 1u 64bit OEM DSP OEI

WINDOWS 10 as is, is SHIT! De upgrades [= bug solutions] maken er een zootje van. In 2018 hebben wij 1 week verloren met " blauwe schermen" en "deze update kan even...duren" . LOL Voor missioncritical gaan wij niet verder met windows maar macOS en linux. Wie daagt mij uit?

Pluspunten

  • shareprice msft daalt hierdoor
  • evaluatie wijst uit dat macOS beter is
  • belangrijk leerpunt voor klantprojecten

Minpunten

  • benut i7 niet goed
  • updates duren te lang
  • teveel updates in 1 ! week
  • kapitaal vernietiging
  • arbeidsproductiviteit giert omlaag
  • afluisteren door NSA en DELL: no problem!

Eindoordeel

Score: 1
rolframaker 11 april 2017 Product gekocht

Microsoft Windows 10 Pro EN 32/64bit, USB

Prima OS voor de gemiddelde mens. De PRO versie biedt niet heel veel voordelen ten opzichte van de HOME versie en biedt ook weinig extra functionaliteit voor PROffesionele gebruikers die weten wat ze doen. Veel problemen mee gehad thuis maar op het werk werkt het uistekend.

Pluspunten

  • Strakke interface
  • Meer windows onderdelen hebben nu hun eigen taak
  • Regelmatig updates en support
  • Auto updates uit te zetten in PRO versie
  • Taakbeheer vernieuwd

Minpunten

  • Configuratieschermen hebben een oude en nieuwe variant
  • Verplichte VSYNC in alles behalve fullscreen games
  • Weinig informatie over functies en beperkingen
  • Niet makkelijk om auto updates uit te zetten
  • Telemetry niet zonder speciale tools uit te schakelen
  • Geen duidelijk vindbare en proffesionele ondersteuning bij problemen
  • Niet compatible met meeste oude software

Eindoordeel

Score: 3
KrazyJay 16 augustus 2016

Microsoft Windows 10 Pro EN 32/64bit, USB

Werkt goed op lichte en zware systemen. Standaardinstellingen wat betreft privacy zijn beter voor Microsoft dan voor de gebruiker, maar als je de keuzemogelijkheden goed doorneemt tijdens de eerste aanmelding is het vrijwel net zo netjes in te stellen als Windows 8.1 zonder rare fratsen uit te moeten halen.

Pluspunten

  • Nette interface
  • Interface is toch iets meer zoals Windows 7 dan bij Windows 8.x was
  • Bash (vanaf versie/update 1607)
  • Stabiel en veilig OS.

Minpunten

  • Privacyinstellingen moeten goed doorgenomen worden (en ze zijn aan te passen)

Eindoordeel

Score: 5
Abbu-kun 12 april 2016

Microsoft Windows 10 Pro EN 1u 64bit OEM DSP OEI

Ik heb me niet meer zo begluurd gevoeld sinds ik me facebook had verwijderd. Het enige pluspunt is updates + nieuwere DirectX APIs. Natuurlijk is dit alleen een probleem omdat ze hun anderen producten laten vallen als een baksteen. Verder is het gewoon diep triest frankenstijn mobiele-apps-in-je-face toestand.

Pluspunten

  • Beveleiliginsupdates

Minpunten

  • Duur
  • Privacy onvriendelijk
  • Schizofrene UX
  • Opdringerige store
  • Permanent gebundelde Edge browser, wtf is het 1995

Eindoordeel

Score: 1
parkeerwacht 24 maart 2016

Microsoft Windows 10 Pro EN 1u 64bit OEM DSP OEI

Ik heb een slechte ervaring gehad met Windows 10 zolang het uit is. Voordurend had ik crashes. Mijn PC werd zeer langzaam. Gelukkig zit ik nu weer op 8.1. Asjeblieft MS, kan ik een OS draaien zonder 100 registry edits te doen om het werkend te krijgen

Pluspunten

  • Stijl
  • Gratis upgrade
  • notificaties zijn groter in beeld

Minpunten

  • Configuratiescherm zit verborgen, het nieuwe instellingsmenu is prut
  • Bloatware
  • Crasht voordurend
  • Mijn PC is stukke langzamer op 10
  • Telematry die je niet uit kan zetten als eidgebruiker, tenzij je een enterprise licence hebt
  • Privacy instellingen zetten niet alle data collectie uit
  • Instabiel
  • Fisieke Firewall verijst om Microsoft IP's te blokkeren om je privacy te beschermen

Eindoordeel

Score: 1
Alienus 18 september 2015

Microsoft Windows 10 Pro EN 1u 64bit OEM DSP OEI

Update; op mijn werk gebruik ik nog windows 7, en bij thuiskomst voel ik me niet meer thuis.

Pluspunten

  • UAC gemakkelijk uit te zetten
  • Tweede taskbar, die correct werkt
  • winkey+tab overzicht werkt prima
  • Performance is prima op orde
  • Updates bij opstarten ipv afsluiten

Minpunten

  • Privacy ondergeschoven kindje; ik typ in het startmenu om op mijn computer te zoeken, maar zie ook internet resultaten; dit terwijl ik aangegeven heb dit niet te willen in settings?
  • Updates bij reboot door Crash (wilde overclocken), zeer onhandig.
  • Standaard nieuws en clutter in Start Menu, maar is uit te zetten
  • Niet in staat sommige taken te killen, reboot is dan nodig.
  • Niet in staat controle uit te oefenen over updates
  • Sommige settings werken nog steeds niet goed.
  • Windows update wil niet updaten, bij afsluiten+update zelfs na gpedit.msc
  • App geinstalleerd? Ineens wachtwoord nodig om in te loggen

Eindoordeel

Score: 1
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Microsoft Windows 10 Pro EN 1u 64bit OEM DSP OEI?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True