Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8

Gebruikers

- Reviews

Prijs
Specificaties PC • Actie, Shooter • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur games 15 maart 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Lees verder »

Pluspunten

  • Goed nieuw concept
  • Heerlijk snel
  • Leuk voor diehards en beginners

Minpunten

  • Campagne is een lachertje
  • Spelvormen weinig verrassend
  • Grafisch niet hoogstaand

Eindoordeel

Tweakers zegt: 8

Lees de uitgebreide review en reacties

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
6
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
1
Toon reviews van:
+1
skrall 16 maart 2014

Titanfall, PC (Windows)

Pluspunten

  • Fantastische gameplay.
  • Beweging is natuurlijk, feilloos, snel, intu´tief.
  • Goed evenwicht Pilot <-> Titan.
  • De drie soorten Titans zijn mooi gebalanceerd (defensief, offensief of wendbaar).
  • Stabiel en soepel, ook op mindere hardware.
  • Prestigesysteem 'Regeneration' is zeer goed gevonden en nodigt je uit om meerdere speelstijlen uit te proberen.
  • Respawn luistert naar de feedback van de spelers (zie patch notes).

Minpunten

  • Campaign is het niet waard om campaign genoemd te worden.
  • Burn Cards zijn soms wat overpowered (bv de permanente 'wallhack').
  • Smart Pistol is nogal frustrerend aangezien je er niet eens voor hoeft te mikken.
  • Kleine bugs zoals het geluid bij de campaignmissie 'The Three Towers' en de verbindingsprobleempjes.
  • Weinig interactie met omgeving.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 2
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

LolantjesNewbie 18 december 2016

Titanfall, PC (Windows)

Ik heb t spel gekocht, maar ik krijg nergens een download link. Afzetters. Ik heb 13 euro betaald maar ik krijg de game helemaal niet, alleen code via de mail. WAARDELOOS

Pluspunten

  • Slecht

Minpunten

  • Niks gekregen

Eindoordeel

Score: 1
briansoft 11 september 2014

Titanfall, Xbox One

Een van de beste spellen voor de Xbox one tot nu toe. Gewoon lekker hersenloos knallen en de verslaving om steeds hoger te komen qua niveau is niet te geloven. En natuurlijk de optie in zo een grote Titan te gaan knallen is gewoon da bomb!

Pluspunten

  • Het spel is super snel
  • Je kan gewoon ook als beginner lekker knallen zonder van alle kanten kapot geschoten te worden.
  • Ziet er vet uit
  • In een word verslavend
  • Vaak komen updates uit

Minpunten

  • Verplicht challenges om op een hogere niveau te komen
  • Servers zijn niet altijd even stabile
  • Geen stand alone functie

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 3
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3
Ferluci92 16 april 2014

Titanfall, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Rainbow_Dash 9 april 2014

Titanfall, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Ridiski 29 maart 2014

Titanfall, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
edmidrp 19 maart 2014

Titanfall, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Calavoow 16 maart 2014

Titanfall, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
jvkeizer 13 maart 2014

Titanfall, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
AngryGamer025 13 maart 2014

Titanfall, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
umbrella1982 13 maart 2014

Titanfall, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Straetje 13 maart 2014

Titanfall, PC (Windows)

Pluspunten

  • Positief is de gameplay, die gewoon goed aanvoelt met een goede hit reg en vrijheid in bewegen. Een goede hit reg is de laatste tijd nogal een issue bij een spel als bf4, maar hier zit dat goed. Het rond bewegen met je jumpsuit voelt ook fijn aan, overal kan je wel komen, waardoor de map veel opener aanvoelt. Bij veel fps shooters kom je anders tegen onzichtbare muren aan te springen, hier heb je daar geen (zelden) last van.
  • Het spel lijkt op eerste opzicht ook redelijk goed geoptimized, speel zelf op ongeveer 60/80 fps, alles op hoogst.

Minpunten

  • Voor de (competitive) pc gamer zijn er toch wel erg veel dingen die nog missen.
  • Laat ik beginnen met wat dingen op te noemen:
  • Config file
  • Mods
  • Pilot only mode
  • Server list (dedicated servers)
  • Theater mode
  • Console
  • Uitwerking:
  • Config: Het kunnen aanpassen van meer instellingen dan die je gewoon kan vinden bij je instellingen kopje ingame.
  • En die config later weer kunnen sharen zonder elk ding appart aan te klikken.
  • Mods: Misschien bij deze game nog niet heel erg nodig, maar een competitive iets erin, waar wapens en alles beter gebalanced zijn zou wel handig zijn om de gameplay fair te maken.
  • Pilot only mode: Vooral voor de competitive scene zal dit iets zijn waar vraag naar komt. Titans zijn een leuke toevoeging, maar geeft toch een bepaalde gameplay dat gaat vervelen en voor competitive gameplay lijkt mij iets met alleen pilots beter.
  • Server list (dedicated servers): Een server list met dedicated servers, voor het zoeken van matches die bij jou passen en het kunnen maken van eigen servers met gamemodes en mappen die je zelf wilt.
  • Ook voor teams die tegen elkaar willen spelen zou dit handig zijn, bijvoorbeeld met private servers tegen elkaar spelen, zonder elkaar te hoeven toevoegen op origin om elkaar te kunnen joinen.
  • Theater mode: voor moviemakers en dergelijke een handige toevoeging, ook tegen hackers kan je dit gebruiken.
  • Console: Het ingame commands kunnen geven aan de game, zoals locken van je fps, of grafische instellingen aanpassen. Kost minder tijd en is gewoon makkelijk
  • Verder zelf nog wel last van connection issues, maar dat kan ook aan de prachtige router van kpn liggen, de experiabox v8.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Titanfall, PC (Windows)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*