![]() |
Videoreview - Vijf gameheadsets in de arena Voor deze test hebben we vijf headsets naast elkaar gelegd die allemaal voor minder dan 100 euro in de Pricewatch staan. We hebben gezocht naar de modellen die populair zijn in de Pricewatch. Van elk van de populairste fabrikanten hebben we steeds… |
Een populaire gaming headset, dat kunnen we de Steelseries Siberia v2 in ieder geval toedichten. Voor ongeveer 70 euro heb je een witte headset met inschuifbare microfoon, comportabele hoofdband en hij is verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. Waarvan er in Nederland overigens niet heel veel verkrijgbaar zijn. Meestal niet eens leverbaar of gewoon veel duurder. Ik ben geen audiofiel, maar heb voor de volgende review de Siberia toch even aangesloten op mijn Auzentech Prelude. Geen hele dikke, maar wel een goede geluidskaart die beter zou moeten klinken dan menig onboard geluidskaart. Geluid is een kwestie van smaak en perceptie, maar in onderstaande review...
Sinds een kleine maand heb ik deze prachtige headset in mijn bezit. Wat een heerlijk ding zeg, zoveel positieve dingen die ik kan opnoemen : - Features : / - Kwaliteit geluidsweergave : Een enorm helder en rijk geluid, niet alleen bij het luisteren naar muziek, bij het bekijken van een film, maar ook en vooral bij het gamen. De hoge en lage tonen zijn enorm goed hoorbaar, maar dit kan ook moeilijk anders met een bereik van 18 – 28.000 Hz.. Daarenboven zijn de 50mm drivers een ongelooflijke performance boost. Ook het maximum volume is zeer goed, tenzij je van plan bent doof te worden. Bij het gamen moet je het gewoon worden om als 'hacker' bestempeld te worden aangezien je iedereen die je ook maar enigszins probeert te...
Bij deze een review van de Steelseries Siberia V2(de witte versie). Na 2 maanden een teleurstellende ervaring te hebben gehad met de Creative Tactical 3D Alpha moest ik vanwege draadbreuk op zoek naar een nieuwe headset. Ik zal, omdat het mijn meest recente ervaring betreft, de vergelijking maken met de Tactical 3D Alpha, ook al is het uiteraard een andere prijscategorie.
Features:
De Siberia V2 wordt geleverd zonder veel poespas. Het is een headset met een 3,5 mm aansluiting waardoor je niet een nieuw usb apparaat hoeft te installeren, dus zitten er geen drivers bij. Eigenlijk zit er niets extra's bij de headset, waar je bijvoorbeeld zelfs bij een veel goedkopere Creative Fatal1ty headset er nog een beschermzak bij krijgt voor...
Deze headset heb ik aangeschaft zodat ik er altijd eentje bij mijn laptop heb zitten. In praktijk gebruik ik de headset redelijk vaak. Ik zal elke beoordelingscriteria behandelen, en eventueel begeleiden met foto's. Even kort de specificaties: Koptelefoon - Frequency Response: 18 – 28000 Hz - Impedance: 32 Ohm - Cable Length: 3 m (9.8 ft) - Jacks: 3.5 mm Microfoon - Frequency Response: 50 – 16000 Hz - Pick Up Pattern: Uni-directional - Sensitivity: -38 dB De Siberia V2 is zeer bekend en mijn meeste vrienden hebben ervaring met dit product. SteelSeries zelf noemt het een 'icoon' voor de gamewereld. Leverbaar voor nog geen 60 euro ben je in het bezit van deze gelikte headset. Na een tijdje intensief gebruik blijkt...
De Steelseries Siberia v2 is een geweldige gaming headset, die ook nog voldoende presteert tijdens het luisteren van muziek.
Ik heb deze headset met de siberia soundcard besteld op MNM Computers, en ik moet zeggen dat het me zwaar is tegen gevallen.
Ten eerste moest ik erg lang op mijn bestelling wachten, want hij was niet op voorraad en moest wel meer dan een week op mijn pakketje wachten
Ten tweede bij het uitpakken ging het al mis, alleen aan de bovenkant zaten lucht kussentjes, en de rest van de doos was niet beschermd.
Verder leek het allemaal goed te zijn overgekomen.
Ik heb deze headset genomen omdat ik graag een goeie headset wou voor games en muziek, ondanks een vriend van mij ook deze headset had (in zwart), en er ook zeer tevreden over was, heb ik hem ook genomen.
De eerste indruk toen ik hem op me hoofd zette was erg goed, na het installeren van...
Ik was op zoek naar een goede headset die ik aan zou kunnen tijdens al mijn gaming sessies met mijn vrienden. Hij moest dus comfortable zitten, een goede microfoon hebben en er nog redelijk goed uit zien vond ik zelf dan. Al snel kwam ik met mijn budget tot het uiterste gerekt bij deze headset en ik moet zeggen, ik ben nog nooit zo tevreden geweest, hij is fantastisch.
Ik kan hem comfortable aan hebben voor meer dan 3 uur op rij. Mijn oren gaan er niet van zweten of pijn doen. Mijn vrienden vinden mijn microfoon kwaliteit helemaal prima. Een goede headset dus. De kussentjes zijn echt heel zacht en zitten heel fijn op je hoofd en het ding zelf is heel erg mooi.
Om nog iets mindere punten te noemen, als je de headset continu af en aan wil...
top headset TIP VOOR PS4 GEBRUIK!!!! koop een externe soundcard zoals de roccat juke dan kan hij op ps4
samengevat : chille headset
Heb de Steelseries al enige tijd, ik vind hem een genot om op te hebben, geluids kwaliteit super, kan als hij helemaal hard word gezet als een box dienen, maar buiten dit, een super headset, had eerst een Logitech H760 die was eigenlijk helemaal niet zo fijn binnen 2 jaar viel die in twee stukken langs mijn oren. De accu van de h760 was dan ook niet de beste.
Ik vind de steelseries een hele fijne headset, maar als je een beetje kwaliteit wilt is dit een goede koop, voor hetgeen wat je ervan kan verwachten.
Meer foto's volgen dit zijn er gewoon een paar die ik had gemaakt toen ik hem kreeg.
Super Headset. Heb hem nu ongeveer 2,5 jaar. Echt altijd super bevallen en geluid is ook prima. De Bass klinkt lekker (mijn muziekstijl is Hardstyle) en geeft uitermate lekker geluid. Zit erg fijn, ook langdurig en je geluid van buitenaf wordt goed afgeschermd zodat je optimaal kan genieten van het geluid :)! Verder een erg fijne lange kabel eraan vast van ongeveer een meter en dan nog een verlengstuk van 3 meter waar je ook het geluid op kan regelen...
Kwaliteit van het geluid is goed. Het zit erg comfortabel maar als ik zweet gaat het erg irriteren.
Zeer goed geluid, handige uitschuifbare microfoon en comfortabele hoofdband.
Prima headset voor een redelijke prijs.
Goede audio, en de bass is aanwezig. ook goede microfoon.
Deze headset is zowel goed voor gaming als voor muziek & de prijs is ook aan de lage kant dus ik raad hem zeker aan. Op een laptop raad ik ten hoogste een usb geluidskaart aan.
Werkt at 5 jaar netjes
Tzt gekocht voor €60, maar de nieuwe prijs van €110,- vind ik toch wat prijzig.
Verder erg tevreden over het geluid, ook een goeie bass!
De oorkussentjes zijn lekker zacht en sluiten goed af, sluiten na enige tijd aan de onderkant iets minder goed aan.
- Bram
Dit is een uitstekende gamingheadset.
Ik speel vaak CS:GO en ben altijd een stapje voor om de enemy (of mijn team) te horen. Qua prijs / kwaliteit scoort deze enorm goed. Enkel de verlengstukken komen snel van elkaar los bij de minste trekkracht.
Perfect headset voor een PC.
De headset is groot en uitstekend; ik zou hem niet aanbevelen voor een laptop of een mobiel toestel, hoewel het kan...
dit was mijn eerste gaming headset, en ik vond de nieuwe liefde van mijn leven. toen ik deze headset voor het eerst op deed, leek het alsof ik in de hemel was; perfect over mijn oren en het geluid was perfect. aanrader!
Perfect
Prima headset met een heldere geluidskwaliteit, de bass is minder aanwezig maar niet storend. Enige minpuntje vind ik dat mijn oren erg warm worden als ik hem lang op heb.
Headset met een goede geluidskwaliteit van zowel het geluid van de oorschelpen als van de microfoon. Ook is de kleur wit erg mooi.
Ik heb op basis van de goede reviews van anderen mijn Fatal1ty opzij gelegd en de Sibera V2 in huis gehaald. Helaas voldeed het niet aan mijn verwachtingen en is het in mijn ogen de hogere prijs niet waard geweest.
Scores zijn dus ten opzichte van een Creative Fatal1ty.
Prima headset vandaag eindelijk aangeschaft na weken lang het internet (reviews) af te speuren naar gaming headsets.Het ging mij voornamelijk om het geluid daarna vind ik draagcomfort op de tweede plek(brildrager)Deze headset heeft het allebei.Games en muziek klinken aardig maar kan beter,maar dan betaal je veel meer.
Bedankt tweakers.
Goed geluid en een mooi design, behalve dat de oorkussens aanvankelijk heel strak zitten. Na 3 maanden lijdde de konstruktie waarmee je de microfoon kan inschuiven ertoe dat de microfoon het niet meer goed genoeg deed (kabel gebroken?). Niet aan te raden.
In één woord: Geweldig! Extreem comfortabel, zeer goed afgestemde geluidskwaliteit. Ik luister graag naar muziek en ik ben zeer verrast over de kwaliteit van deze headset. Heldere bas maar niet overdreven veel, midden- en hoge tonen klinken helder en natuurlijk. Goede balans imho. Prijs in het midden segment.
Deze is echt zijn geld waard! Zeker niet twijfelen! Voor deze prijs en kwaliteit zul je geen betere krijgen!
Een super fijne Gaming Headset voor de mensen die niet te veel geld willen uitgeven. Maar bij deze krijg je zeker veel goede punten voor onder de 70 euro! Zeker aan te raden!
een top headset, alles wat je nodig hebt zit erop. en vergeet de legerprinten niet!
Prima headset, en eerste blik erg degelijk gebouwd. Ikzelf heb vrij grote oren, en daar schiet de head-set toch in tekort. Mijn oren passen er neit helemaal zonder knellen in.
De headset gisteren aangeschaft, en ik ben tot nu toe best tevreden.
Hij zit alleen strak, maar dat kan ook komen omdat ik er nog aan moet wennen.
De verlengkabels zijn ook hanig, zeker als je bijvoorbeeld een laptop gebruikt, dan heb je geen last van een te lange kabel.
Prima headset, vooral voor deze prijs! De hoofdband is erg comfortabel maar dit maakt de headset ook wat gammel. Bij mij is deze hoofdband ook uiteindelijk kapot gegaan. ( na +- 1,5 jaar) Ook wordt de hoofdband redelijk vies. Al met al een goede headset voor deze pricerange.