![]() |
Benchmark - Battlefield 4: welke hardware heb je nodig? Net als bij de release van Battlefield 3 hebben we ook voor Battlefield 4 diverse videokaarten op prestaties vergeleken. We bekeken de framerate van kaarten van AMD en Nvidia. |
![]() |
Review - Battlefield 4 - meer modi, meer vernietiging, meer spektakel Battlefield 4 blijkt het op de pc moeilijk te hebben om boven het niveau van zijn voorganger uit te stijgen, maar DICE heeft enkele goede vernieuwingen en extra's toegevoegd. |
![]() |
Hands-on - Battlefield 4 - spektakel in de Stille Oceaan Een van de absolute toppers van komend najaar is Battlefield 4. Tweakers speelde de game al op de E3, en kon op de Gamescom aan de slag op een nieuwe map met twee nieuwe spelmodi. |
![]() |
Hands-on - E3: Battlefield 4 - next-gen multiplayer in optima forma Niet alle next-gen engines maken evenveel indruk, zo hebben we gezien op de E3. De Frostbite 3-engine weet echter wél te overtuigen en maakt van Battlefield 4 een topshooter. |
![]() |
Preview - Battlefield 4 - Eerste blik, beperkt voorproefje Ontwikkelstudio DICE heeft Battlefield 4 officieel aangekondigd. In Stockholm kregen de aanwezige media niet veel van het spel te zien, alleen een klein stukje van de singleplayer. |
![]() |
Achtergrond - Destruction in games - Kan alles nog wel kapot? Waarom kan in hedendaagse games over het algemeen niet alles kapot en kan de inzet van externe servers daar verandering in brengen? |
![]() |
Twee jaar geleden veegde DICE de vloer aan met elke vorm van concurrentie op de markt voor first-person shooters op de pc. Battlefield 3 was van grote klasse en zette in zowel de gameplay als de graphics een nieuwe standaard. In de tussentijd hebben we… |
![]() |
We hoeven het eigenlijk niet eens meer te zeggen, maar toch: Battlefield 4 is een van de grootste titels van dit najaar. Op de E3 kon Tweakers voor het eerst zelf aan de slag met de nieuwe shooter van Electronic Arts en ontwikkelstudio DICE. Destijds… |
![]() |
Videopreview - E3: Battlefield 4 Hoewel veel games een multiplayer-modus hebben, is er op de E3 altijd vooral veel singleplayer-gameplay te zien. Zo bewaart Activision de multiplayer van Call of Duty traditioneel tot wat later in het jaar, en EA heeft ook nog weinig losgelaten over de… |
![]() |
Gamesredacteur Jurian Ubachs reist in deze video af naar de hoofdstad van Battlefield: Stockholm. Daar is hij aanwezig bij de aankondiging van Battlefield 4 en geeft je meteen een sneak peek op onze volledige reportage die later deze week online verschijnt. |