€ 1.078,- bij tvspecialisten.nl

Review door de redactie

Door Sjef Weller - Redacteur 19 april 2025

LG OLED evo C5 en G5 - Een grote stap dankzij 4-stack

De LG OLED evo C5 biedt kleine verbeteringen ten opzichte van de C4 van vorig jaar. De tv is wat helderder dan zijn voorganger, maar lang niet zo helder als de G5. De kijkhoeken van de C5 zijn gelukkig veel beter dan die van de C4, die last had van een vreemde kleurzweem wanneer het scherm van opzij bekeken werd. De beeldkwaliteit van de C5 is wederom zeer goed voor een midrangeoled. De tv kan overweg met 144Hz-gamebeelden, heeft vier HDMI 2.1-poorten met vrr-ondersteuning en een lage inputlag. Door de geringe vernieuwingen is de voornaamste concurrent van de C5 voorlopig vooral de G4, die op het moment van schrijven ruim 40 procent goedkoper is en daardoor een veel aantrekkelijkere prijs-kwaliteitverhouding heeft. Lees verder »

Lees de uitgebreide review en reacties

Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
23 juli 2025 Rapporteer
Product geleend +1

De LG OLED65C54LA heeft mij overtuigd met super beeldkwaliteit, een strak ontwerp en uitgebreide features. Door het nieuwe OLED evo-paneel is de helderheid zeer hoog, met diepe zwartwaarden en uitstekend contrast.

4x HDMI 2.1, 4K@144Hz, VRR en extreem lage input lag. Nadeel is het niet-vervangbare netsnoer, de beperkte muurmontagemogelijkheden en het ontbreken van HDR10+. Helaas advertenties gezien in het hoofdmenu. Prijzen dalen snel en in dit segment een aanrader.

Pluspunten

• OLED is eindelijk helder
  • Strak design ondanks de dikte
  • HDR beeld is uitstekend

Minpunten

• Reclame in het thuismenu
  • Netsnoer is kort

25 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Mijn eerste OLED tv geeft een geweldige kijk ervaring. Wij zitten redelijk dicht op het scherm (2,5 meter) en twijfelden of deze afmeting (55') niet te groot is: dat is niet zo. Echt perfect voor ons!
Gamen (PS5) is een verademing t.o.v. mijn oude LG uit 2018. Geen input lag en 120hz gaming! Ook input van "matige" kwaliteit (720p of lager) geeft ie veel beter en mooier weer dan mijn oude tv!

Pluspunten

• Uitmuntende beeldkwaliteit
  • Soepele game ervaring
  • Ook tv-aanbod van 'standaard' beeldkwaliteit wordt mooi weergegeven
  • Strak en dun scherm

Minpunten

• AI ondersteuning werkt niet zo goed
  • Afstandbediening met "cursor functie" niet zo prettig
  • LG menu niet geweldig

27 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Deze LG Smart-TV combineert high-end afwerking met goede beeldkwaliteit! Daartegenover, staat wel een stevige aanschafprijs.

Na het uitpakken en installeren kun je vrij snel aan de slag. De beeldkwaliteit is heel erg goed en wordt gecorrigeerd door de aanwezige AI. Laatstgenoemd is mij niet actief opgevallen, maar ik geloof dat het systeem zijn werk doet. De kleuren zijn echt heel erg mooi en diep. Zwart is ook echt zwart! Iets wat mij soms erg irriteert bij televisie's.

Pluspunten

• Premium Smart TV
  • Fantastische beeldkwaliteit
  • High-end afwerking

Minpunten

• Stevige Prijs

29 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

De LG OLED65C54LA is een geweldige tv die beeldtechnisch bijna niet te overtreffen is. Films, series en games zien er fantastisch uit, en het gebruiksgemak is dik in orde. Wel jammer dat de vaste stroomkabel zo’n beperking geeft bij het netjes wegwerken van bekabeling. Voor iedereen die beeldkwaliteit op nummer één zet, is dit echter nog steeds een absolute aanrader.

Pluspunten

• Mooi geluid
  • Scherp beeld
  • Dunne randen

Minpunten

• Vaste stroomkabel
  • reflecterend beeld
  • prijzig

20 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Ik heb de LG OLED65C54LA de afgelopen weken getest en was meteen onder de indruk van het strakke, moderne design en de stevige bouw. Het geluid is verrassend goed zonder soundbar, met een mooie diepte en ruimtelijkheid. Het beeld is scherp, zelfs bij snelle bewegingen, en het OLED evo-paneel levert diepe zwarttinten en levendige kleuren. De Alpha 9 AI Processor Gen8 past automatisch de beeld- en geluidsinstellingen aan, wat de kijkervaring nog beter maakt.

Wat ik echt handig vond, zijn de ingebouwde Chromecast en Apple TV, waardoor je eenvoudig kunt streamen zonder extra apparaten. De afstandsbediening en de bediening van het menu is snel en makkelijk.

Het enige nadeel is de prijs, die momenteel aan de hogere kant is (augustus 2025). Desondanks is de LG OLED65C54LA absoluut een aanrader.

Pluspunten

• Modern, strak design
  • Stevige en premium uitstraling
  • Uitstekend geluid zonder soundba
  • Haarscherp beeld, zelfs bij snelle bewegingen
  • Ingebouwde Chromecast en Apple TV voor gemakkelijk streamen

Minpunten

• Prijzig (stand augustus 2025)
  • Installatie kan wat tijd kosten

1 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Als je puur voor beeldkwaliteit gaat, zit je met deze LG OLED goed. Films, series en games zien er fantastisch uit. Maar verwacht geen alleskunner. Het geluid is zwak, de slimme functies voegen weinig toe en sommige keuzes in de interface zijn ronduit irritant. Vooral voor mensen die graag zelf controle houden over hun tv.

Pluspunten

• Beeldkwaliteit
  • Gebruikservaring
  • WebOS is snel en responsief
  • Strak design met dunne bezels

Minpunten

• Geluid
  • Stemassistent klinkt onnatuurlijk en is traag
  • Geen directe input-knop meer op de afstandsbediening
  • Reclame op het startscherm van WebOS (!)

Product geleend +1

Het beeld is haarscherp, met diepe zwarttinten die echt opvallen. LG’s Perfect Black zorgt voor krachtig contrast, zelfs bij veel licht in de kamer. Kleuren zijn levendig maar natuurlijk, en alles oogt helder en strak. Het geluid is ook meer dan prima. Zonder soundbar klinkt het vol en ruimtelijk. Gamen ging vloeiend, zonder vertraging. Enige nadeel: het scherm is behoorlijk glanzend, wat bij daglicht soms storend is. Verder een top-tv die films, series en games echt naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten

• Fantastisch beeld met écht diep zwart
  • Kleuren zijn levendig
  • Verrassend goed geluid, zelfs zonder soundbar
  • Snelle en soepele bediening
  • Beeldkwaliteit is haarscherp

Minpunten

• Glanzend scherm kan reflecteren bij veel licht

Product geleend +1

Ik heb de LG C5 OLED 55 inch enkele weken getest en was onder de indruk van de beeldkwaliteit. Het scherm is helder, kleuren zijn levendig en het contrast is zoals je mag verwachten van OLED: perfect zwart en diepe kleuren. HDR-content komt echt tot leven, vooral in donkere ruimtes. Ook voor gamers is dit een uitstekende TV dankzij HDMI 2.1 en minimale input lag. De ingebouwde speakers zijn verrassend goed, al blijft een soundbar aan te raden. Minder positief ben ik over de software: regelmatig last van vastlopers, traag ladende menu’s en storende advertenties op het startscherm. Ook het reflecterende scherm is soms hinderlijk bij veel licht. Desondanks is dit een geweldige TV qua beeld, die pas echt tot zijn recht komt in een donkere kamer en met stabiele software.

Pluspunten

• Helderder dan vorige generaties
  • Sublieme HDR weegave
  • 4K120hz Gaming

Minpunten

• Software bugs
  • Reclame

25 juli 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Wat produceert deze TV een ontzettend mooie, scherpe, kleurrijke en snelle beelden zeg. Of je nou 4k content of content van mindere kwaliteit kijkt, alles ziet er goed uit, mede door de geavanceerde AI upscaling. Deze C5 zou ook als fanatieke gamer op je lijstje moeten staan, vanwege de uitgebreide mogelijkheden en lage input lag. Wil je ook een optimale geluid ervaring beleven zou ik er wel een externe geluidsinstallatie bij gebruiken, want op dat gebied schiet deze tv nog wel iets tekort.

Pluspunten

• Beeldkwaliteit
  • Vele functies, o.a. voor gamers
  • Helderheid
  • HDR10 & Dolby Vision

Minpunten

• Audio kwaliteit
  • Advertenties binnen WebOS
  • TV komt ver van de muur af

25 augustus 2025 Rapporteer
Testpanel +1

Een mooi en kwalitatief goed product.
Ik raad het iedereen aan
Makkelijk in installatie en bediening

Pluspunten

• Mooi design
  • Goed beeldkwaliteit
  • Makkelijke installatie

Minpunten

• Stroomkabel zit vast in de tv

22 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Natuurlijke kleuren en meeslepend beeld

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Zwartwaardes
  • Helderheid

Minpunten

• spiegelt

8 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Allround goede TV met een mooi beeld en veel opties. Afstandsbediening kon iets beter.

Pluspunten

• Helder en fel OLED paneel
  • Dolby Vision

Minpunten

• Voet voelt wat goedkoop aan.
  • De afstandsbediening is even wennen.

7 augustus 2025 Rapporteer

Prachtig beeld en verrassend goed geluid!

Pluspunten

• Uitmuntend beeld
  • Zeer goed geluid

Minpunten

• Ingewikkelde afstandsbediening

5 augustus 2025 Rapporteer

Geweldig product en kijk beleving is next level door oled scherm

Pluspunten

• oled scherm
  • Dolby Vision
  • Kleur beleving
  • Snelheid van systeem

Minpunten

• Ai
  • De poot van scherm

Product geleend +1

Na een paar weken testen ben ik behoorlijk onder de indruk van de LG C5. De zwartwaarden zijn fantastisch, HDR doet echt wat het moet doen en overdag is het scherm goed zichtbaar, zelfs met veel zonlicht. Alle vier de HDMI-poorten ondersteunen 2.1, wat top is voor gamers. Mijn console werd meteen herkend en schakelde automatisch naar de game-modus. De standaard beeldinstellingen in Filmmakermodus ogen wel wat te warm naar mijn smaak, met een gelige toon die ik heb moeten bijstellen. WebOS werkt snel, maar ik gebruik zelf liever een ander systeem vanwege de integratie met m’n smart home. Jammer genoeg ontbreekt F1 TV in de appstore. Geluid heb ik via een soundbar geregeld, dus daar kan ik weinig over zeggen. Al met al een stevige OLED-tv met veel power.

Pluspunten

• HDMI 2.1 x4, incl. VRR, ALLM, 120Hz
  • Fantastische HDR- en zwartweergave
  • Geen clouding, extreem goede contrasten
  • Directe Game Mode-detectie

Minpunten

• Geen native F1 TV-app beschikbaar
  • Prijzig, maar er zijn regelmatig aanbiedingen
  • Beeld standaard aan de warme kant

4 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Een solide keuze voor films, documentaires en gamen

Pluspunten

• OLED donkere tinten goed onderscheidbaar
  • Helderheid
  • vormgeving

Minpunten

• Afstandsbediening

4 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Deze LG OLED65C54LA is één van de mooiste tv’s die ik ooit heb gehad. De kleuren zijn zoals iedereen zegt: levendig, helder en ontzettend realistisch. Films en series zien eruit alsof je erbij bent. Het contrast tussen licht en donker is perfect. De tv is stil, reageert snel en is makkelijk in te stellen. Alleen de afstandsbediening is wat karig. Er zitten geen cijfertoetsen op, dus als je nog veel live tv kijkt, is dat onhandig. Gelukkig gebruik ik vooral Netflix en YouTube, dus voor mij valt het mee. Al met al een schitterende tv voor film- en serieliefhebbers.

Pluspunten

• Geweldige kleuren
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

• Design
  • Afstandsbediening mist knoppen

3 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Fantastische tv die filmavonden of sportwedstrijden op de bank naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten

• Superscherp beeld
  • Strak design
  • Minimalistische menu's en afstandsbediening

Minpunten

• Reclame
  • Geluid

1 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend +1

de LG OLED evo C56 55" mijn ervaring met deze tv is bijzonder goed te noemen.
Ik was zeer verrast van de mooie heldere kleuren. uitstekende geluid beleving dankzij de dolby at-mos
snelle processor, uitgebreid app bestand. Zeer gemakkelijke installatie. Prima voor te game (bekabeld)
via bluethoot vond ik het geen aanrader.

Pluspunten

• snelle processor
  • uitgebreid app bestand
  • goed geluid zonder externe apparaten
  • snelle en gemakkelijke instalatie
  • hele mooie beeldkwaliteit

Minpunten

• afstand bediening, beknopt

Product geleend +1

Ik heb deze LG OLED evo C5 mogen testen en zal hier in het kort mijn ervaringen delen met jullie. Voorheen heb ik zelf nooit een OLED TV gehad, maar wat is dit een verschil als je dat eenmaal ziet, dan komen kleuren wel echt tot zijn recht! Ook films met donkere scene's zijn nu ook echt zwart en donker. Voor de gamers onder ons is het ook echt een genot. G-Sync, 144Hz en ook nog eens meer dan voldoende HDMI 2.1 poorten. Ook als je meerdere systemen heb aangesloten, beschikt de TV over eARC en cec en simplink.

Pluspunten

• Geweldige kleuren
  • Nieuwe Alpha 9 AI Gen8 processor
  • WebOS
  • Veel draadloze mogelijkheden
  • Snel interface, handig in bediening

Minpunten

• Koop de G5 als je hem wilt ophangen

Product geleend +1

Het is een makkelijk te instaleren televisie, die precies alles heeft wat de moderne tijd vraagt.
Met 1 druk op de knop heb je alles bij de hand.

Pluspunten

• Kleuren
  • Stevig
  • Mooi design
  • Flinterdun scherm

Minpunten

• Saaie afstandsbediening voor zo'n mooie tv.

Product geleend +1

Ik heb de LG OLED55C56LB mogen testen en ben erg tevreden. De beeldkwaliteit is geweldig, vooral ’s avonds: diepe zwarttinten en heldere kleuren springen eruit. Filmmaker Mode maakt films kijken extra fijn en ook het geluid is verrassend goed voor een flatscreen. De installatie ging snel en de achterkant van de TV ziet er opvallend strak uit. De afstandsbediening is handig, al zitten er wat veel knoppen op voor streamingdiensten. Tijdens gamen merkte ik af en toe een lichte dimming, maar dat stoorde niet echt. Al met al een moderne TV die uitblinkt in zowel beeld als gebruiksgemak.

Pluspunten

• uitstekende kleurweergave
  • game ready
  • goede geluidskwaliteit

Minpunten

• dimming probleem snelle games
  • AI niet veel meerwaarde

27 juli 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Een strak ontwerp met goede afwerking, uitstekende beeldkwaliteit, relatief goed geluid en een krachtige processor zorgen voor een prachtige kijkbeleving.

Pluspunten

• Krachtige processor
  • Goede helderheid en kijkhoek
  • Dolby Vision & Dolby Atmos
  • Afstandsbediening ligt goed in de hand

Minpunten

• Afstandsbediening wellicht iets te minimalistisch
  • Poot is een beetje log

Testpanel +1

Slim, stijlvol en verbluffend realistisch

Pluspunten

• Alpha 9 Gen8 processor
  • OLED evo-technologie

Minpunten

• Reclame

Product geleend 0

Deze LG OLED evo C54 65 mocht ik een aantal weken testen en over het algemeen ben ik zeer tevreden! Ik ben vooral te spreken over het haarscherpe en heldere beeld. Dit is ook nog zelf in te stellen of aan te passen met een AI functie die dit automatisch doet. Ook tijdens het gamen is het beeld goed helder en scherp en kan je heerlijk genieten van de games.

Pluspunten

• Beeldkwaliteit
  • Groot en dun scherm

Minpunten

• AI functie
  • Prijs

28 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend 0

Prima tv voor deze prijs!

Pluspunten

• Slank design
  • Helder beeld

Minpunten

• Muisknop van de afstandsbediening is zwak

13 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend 0

Ik heb de LG OLED55C56LB tv mogen testen. Ik schrok een beetje van het formaat want de vorige tv was maar 40 inch en dan is dit indrukwekkend. Alleen uitpakken en installeren was geen optie dus met zijn tweeën gedaan en zonder handleiding alles gebruikt.

Pluspunten

• Super mooie kleuren en geluid

Minpunten

• Groot van formaat

9 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend 0

Deze LG OLED TV is een schot in de roos. Beeld en geluid zorgen samen voor een meeslepende ervaring, of je nu ontspant met een film of fanatiek aan het gamen bent. De bediening is is wennen maak daarna erg gemakkelijk. Kleine imperfecties zijn er, maar vallen weg tegen de totaalbeleving. Deze tv voelt als thuiskomen.

Pluspunten

• Prachtige kleuren
  • Snelle TV + interface
  • 120Hz scherm

Minpunten

• Standaard voelt enigzins goedkoop aan
  • Reclame in het menu

Product geleend 0

Prima product paar kleine bugs maar overall een fijne tv

Pluspunten

• Hoge beeld kwaliteit
  • Scherp beeld
  • Snelle opstart

Minpunten

• Trage monotone installatie stem
  • Veel te snelle installatie stem
  • Geluid verspringt in een liedje van zacht naar hard

2 augustus 2025 Rapporteer
Product geleend 0

Na een testperiode van enkele weken met de nieuwe LG C5 TV, komend van een LG OLED G1, zijn enkele verbeteringen en veranderingen opgevallen.

Beeldkwaliteit blijft uitstekend met een haarscherp beeld en fantastische kleuren.
De versie van WebOS is verfijnder en sneller, maar nog steeds met advertenties.
De afstandbediening is vereenvoudigd met minder knoppen.
Nieuwe AI-verbeteringen en assistenten voegen weinig toe.

Pluspunten

• Top beeldkwaliteit
  • Robuust frame
  • Snappy menu-navigatie
  • Fantastich om te gamen

Minpunten

• AI-gimmicks
  • Afstandsbediening mist functies
  • Reclame in LG Home menu

Product geleend 0

Mooie TV met prachtige kleuren.

Pluspunten

• Beeldkwaliteit
  • Strak Design
  • Prachtige kleuren

Minpunten

• Geluid
  • Prijs verschil met voorganger

22 juli 2025 Rapporteer
Product geleend 0

Mooie TV met prachtig beeld. Geluid is goed voor een platte TV. Grootste minpunt is de paarse gloed op de TV als deze uitstaat.

Pluspunten

• Geweldige kleurweergave
  • Makkelijke installatie
  • Goede upscaling

Minpunten

• Kunstmatig AI-geluid
  • Veel reflecties

21 augustus 2025 Rapporteer
Product gekocht

LG OLED evo C54 65" Zwart

Ik heb enkele weken deze televisie in mijn bezit en ik ben er heel erg te spreken over zeer goede beeldkwaliteit geluidskwaliteit snelle processor AI functie werkt ook top hele goeie afstandsbediening. Kortom een zeer goede aankoop.

Pluspunten

• Beeldkwaliteit.
  • Geluidskwaliteit.

Minpunten

• Installatie is vrij gecompliceerd.

LG OLED evo C54 65" Zwart

De LG OLED65C54LA is gemaakt voor wie topkwaliteit wil. De Alpha 9 AI Processor Gen8 levert scherpe, heldere beelden en het OLED evo-paneel biedt een ongekend contrast. Dolby Vision en Dolby Atmos versterken de beleving, en dankzij 144 Hz is ook gamen een feest. Minder positief: hij is prijzig en niet ideaal bij veel lichtinval. Maar qua prestaties en functies hoort deze tv tot de absolute top.

Pluspunten

• Kleuren
  • Verversingsnelheid
  • Helderheid

Minpunten

• Prijs
  • Ai-functies

LG OLED evo C54 65" Zwart

Deze prachtige LG televisie is een absolute meerwaarde in onze woonkamer en overtrof mijn verwachtingen.

Vanaf het moment dat ik hem aansloot, was ik onder de indruk van de beeldkwaliteit. Dankzij de α9 AI Processor Gen8 ziet alles er vloeiend en gedetailleerd uit. Van heldere tot donkere scènes.

Ook de kinderen zijn blij: 144Hz-prestaties zorgen ervoor dat het gamen op deze tv een verademing is. Een goede FPS in elk spel dat is gespeeld. Er zijn ook voldoende HDMI 2.1 poorten aanwezig om verschillende apparaten aan te sluiten.

Het geluid is helder en presteert uitstekend, zelfs zonder externe speakers al hebben wij die wel staan. Deze is echter niet noodzakelijk.

De AI-functies optimaliseren content soepel en de slimme interface is gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

• Beeldkwaliteit
  • Snelheid van de interface
  • Gamen is zeer prettig

Minpunten

• Afstandsbediening mist wel wat functies

19 augustus 2025 Rapporteer

LG OLED evo C54 65" Zwart

De LG TV geeft een scherp beeld en is makkelijk in gebruik, maar het geluid is wat gemiddeld en de bouwkwaliteit kan beter. Over het algemeen een prima tv voor dagelijks gebruik.

Pluspunten

• Scherp en helder beeld
  • Mooie, natuurlijke kleuren
  • Modern en strak design

Minpunten

• Geluid is gemiddeld zonder soundbar
  • Interface soms wat druk of onoverzichtelijk
  • Standaardvoet voelt niet erg stabiel

3 van 5 sterren (Voldoende)
12 augustus 2025 Rapporteer

LG OLED evo C54 65" Zwart

Als doorgewinterde LG-gebruiker (C9 sinds 2020) was ik benieuwd naar de C5. De upgrade is meteen merkbaar. De Alpha 9 Gen 8-chip zorgt voor moeiteloze bediening en snelle app-switches.

Het OLED paneel zet een prachtig beeld neer: diepe zwartwaarden, natuurgetrouwe kleuren en hoge helderheid. Dolby Vision-content komt schitterend tot zijn recht, en de Dolby Atmos-speakers vullen de kamer moeiteloos.

Voor gamers is de combinatie van 144 Hz en Game Optimizer een groot voordeel: geen tearing, vloeiende bewegingen en lage input lag.

AI-gestuurde personalisatie vind ik vooral een gimmick; leuk voor even, maar niet essentieel. De afstandsbediening voelt wat uitgekleed, zonder aparte mute/media-knoppen en met vaste sneltoetsen voor diensten die ik niet allemaal gebruik.

Beeld en geluid maken echter alles goed: dit is een top-tv voor zowel films als gaming.
Helder, scherp, en zeer mooi en prettig om naar te kijken, een fijne ervaring dus.

Pluspunten

• Beeldkwaliteit
  • Design
  • Snelheid

Minpunten

• Remote weinig knoppen

LG OLED evo C54 65" Zwart

Twee weken testen met de LG OLED65C54LA heeft me volledig overtuigd van de kwaliteit van dit toestel. De prestaties op beeldgebied zijn uitstekend. OLED blijft voor mij de meest indrukwekkende technologie, vooral door het perfecte zwart en de precieze kleurweergave. Als gamer merkte ik direct hoeveel verschil de 120Hz ondersteuning maakt op mijn PS5. Alles reageert snel en beelden zijn vloeiend, ook bij snelle bewegingen. De interface is bovendien snel en gebruiksvriendelijk. Wat me wel opviel is dat de voet wat minder stevig en minder premium aanvoelt dan bij eerdere LG-modellen. Maar als je het toestel ophangt zoals ik, is dat eigenlijk een klein detail.

Pluspunten

• Gamen
  • Zwart is zwart

Minpunten

• Voet minder premium

LG OLED evo C56 55" Zwart

I got to test the LG OLED 55 inch version and used it for everything from movies to gaming. What really stood out to me was the OLED evo panel the contrast is insane, and the blacks are so deep that it makes the colors pop even more. Playing games on this TV was a dream. The 144 Hz refresh rate makes everything feel responsive and smooth, especially in fast-paced scenes. Dolby Vision and Atmos together really add to the experience, making both visuals and sound feel cinematic. The AI settings actually work too, which was a nice surprise. Easily one of the best TVs I’ve tried.

Pluspunten

• Incredible picture quality
  • Smooth gaming experience
  • Immersive sound

Minpunten

• Price point is high
  • Risk of burn-in
  • Reflective screen

Heb jij ook een LG OLED evo C55 48" Zwart?