€ 120,- bij HiFi Klubben

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
28 december 2023 Rapporteer

Nadat mijn Bluetooth-oortjes het weer begaven, besloot ik terug te keren naar bedrade oortjes. Deze nieuwe oortjes zijn prachtig, ze wegen bijna niets maar voelen toch premium aan. Het geluid is uitstekend, echt iets om van te genieten. Er is een subtiele V-vormige curve, waardoor de hoge en lage tonen ervoor zorgen dat het niet oppervlakkig klinkt. Hoewel er waarschijnlijk CHIFI IEM's zijn die beter presteren, geef ik toch de voorkeur aan een gerenommeerd bedrijf met een goede reputatie op het gebied van geluid en service.

Pluspunten

• Klein formaat
  • Erg goed geluid
  • Makkelijk aan te sturen.

Minpunten

• Kabel is wat meer fragiel

20 juli 2025 Rapporteer
Product gekocht

Sennheiser IE 200 (Zwart)

Ik was vergeten hoe leuk en fantastisch muziek luisteren kan zijn na jarenlang alleen bluetooth in-ears te hebben gebruikt. Bluetooth in-ears gaan gewoon niet aan de simpele kwaliteit van een draad kunnen tippen. Sinds het moment dat ik deze Sennheiser’s voor het eerst in deed kan ik ze niet laten liggen. Het geluid is zeer neutraal en werkelijk waar geschikt voor elk genre muziek. Ze doen met name klassieke muziek eer aan, met een geweldige sound-stage, separatie tussen de verschillende klanken en instrumenten en prachtige, sprankelende details in de klank. Je zit echt in de studio met de musici.

Pluspunten

• Fantastisch geluid
  • Oortjes eenvoudig los te koppelen van kabel (kabel vervangbaar)
  • Comfortabel
  • Goede passieve geluidsdemping met foam tips

Minpunten

• Kabel lijkt niet erg duurzaam
  • Geen volumeknoppen of microfoon

Product gekocht

Sennheiser IE 200 (Zwart)

de draad in de haak ging na ongeveer 6 maanden kapot. Middelmatige kwaliteit.

Pluspunten

• er goed uitzien

Minpunten

• lage kwaliteit

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Sennheiser IE 200 (Zwart)?