Review door de redactie

Best Buy Guide - De beste 20.000mAh-powerbanks

In het veelzijdige 20.000mAh-segment kun je al een budgetpowerbank kopen voor twee tientjes, maar je kunt ook ver boven de honderd euro betalen.

108 24 feb

1 van 5 sterren
AiR60
24 januari 2024 Product gekocht

Anker 737 Power Bank (PowerCore 24K)

Mooie powerbank voor wat extra poweerrrrr

Live Charged 22%?

Pluspunten

• Hoge Capaciteit
  • Display (is toch wel handig)
  • Formaat
  • 24k mAH

Minpunten

• Prijs
  • Zwaar
  • Dik en Zwaar
  • Live Charged!? 22%

Smokeyy_TR
16 maart 2025 Product gekocht

Anker 737 Power Bank (PowerCore 24K)

De Anker 737 Powerbank is een krachtige en veelzijdige powerbank. Het scherm toont handige en gedetailleerde informatie over het opladen, en de verschillende aansluitingen maken het een flexibel apparaat. Lage wattage-apparaten worden ook ondersteund, wat een pluspunt is. Mijn apparaten laden snel op zoals mijn iPhone en mijn Galaxy Tab S8, en de powerbank zelf laadt ook vlot bij met mijn 100 watt oplader.

Minpunten zijn de prijs (€90) en het gewicht, maar dat laatste is voor mij wel oke gezien de prestaties.

Pluspunten

• Capaciteit
  • Laadt vlot op
  • Display
  • Formaat
  • Aansluiting

Minpunten

• Zware kant
  • Prijzig

MaroonBeret
2 september 2024 Product gekocht

Anker 737 Power Bank (PowerCore 24K)

Goede powerbank, flinke capaciteit, laadt MacBook en iPhone snel op.

Pluspunten

• Capaciteit
  • Laadt snel op
  • Info display is handig

Minpunten

• Relatief groot en zwaar
  • Niet cheap, mrja

ivotje50
18 september 2023 Product gekocht

Anker 737 Power Bank (PowerCore 24K)

Ik heb deze powerbank gekocht om mijn telefoon, macbook en andere apparaten altijd op peil te houden, wat deze powerbank prima doet. Hij laadt tegelijk mijn macbook (87w), telefoon en een ander apparaat via de twee USB-C en enkele USB-A aansluitingen.

Voordeel dat hij ook oudere usb-apparaten via drip-charging kan opladen, enkel via de USB-A aansluiting. Opladen gaat vlot met mijn macbook-oplader, en is met een klein uurtje 100% vol.

Een aantal minpunten zijn de plastic behuizing waardoor hij gevoelig is voor vingerafdrukken/krassen (ik hou hem altijd in het meegeleverde tasje), hij laadt zichzelf niet op als iets anders is aangesloten, en voor 24.000mAh is hij vrij aan de prijs, al betaal je voor de hoge wattage, die vereist is om een macbook op te laden. Wat mij betreft een aanrader.

Al met al voldoet deze powerbank prima in dagelijks gebruik, en herken ik me niet in de vorige review.

Pluspunten

• Informatiedisplay
  • Snel opladen (80w met macbook lader)
  • Degelijk ontwerp
  • Low-voltage drip-charging (USB-A only)
  • Perfect voor werken onderweg

Minpunten

• Plastic behuizing (snel vies)
  • Geen sequential pass-through opladen
  • Prijzig voor de capaciteit (24000mAh)

intGod
19 juni 2023 Product gekocht

Anker 737 Power Bank (PowerCore 24K)

Ik wilde een powerbank om mijn BMPCC 6K te voorzien van stroom. Helaas kon de 737 op de een of andere manier niet de juiste modus vinden (12V 3A) en bleef ergens rond 9V hangen wat niet voldoende is voor de BMPCC. Helaas moeten terugsturen. Een goedkopere powerbank leverde wel de jusite 12V 3A (11.9, maar goed) en een oplader leverde ook de juiste stroom aan, dus het ligt wel degelijk aan de powerbank. Op de website van Anker staat nog een melding dat ze dit probleem ook hebben met een DJI RS2 waarbij ze beweren dat de RS2 de verkeerde stroomlevering vraagt maar het probleem dat daar door henzelf besproken wordt als "de fout van DJI" lijkt heel erg veel op het probleem wat ik hier ook heb. Daarbij zijn er veel andere PBs die het wel doen met de BMPCC en de DJI RS2.

Pluspunten

• Mooie uitvoering
  • Robuust
  • Informatief display

Minpunten

• Zwaar
  • Onhandig formaat
  • Kon juiste voltage niet leveren

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Anker 737 Power Bank (PowerCore 24K)?