Samsung Galaxy Watch4 (44mm) Zwart

Prijs
€ 148,95
Specificaties Android compatibel en 30,3g - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Round-up - De beste smartwatches van negen merken

We bekijken negen smartwatches. We vergelijken de ‘traditionele’ smartwatchfunctionaliteit en wat fabrikanten bieden op het vlak van sport- en gezondheidsfuncties.

279 7 apr '21

Review - Samsung Galaxy Watch4 - Dag Tizen, hallo Wear OS

Samsung maakt met de Galaxy Watch4 de overstap van Tizen naar Wear OS, maar houdt de ervaring voor de gebruiker grotendeels hetzelfde.

151 27 aug '21

06:12

Videopreview - Galaxy Unpacked 2021 - Hands-on met Samsungs nieuwste foldables

Op Galaxy Unpacked neemt Samsung traditioneel de gelegenheid om zijn nieuwste high-end toestellen voor het najaar de presenteren. Dit keer stond Unpacked in het teken van nieuwe foldables: de Galaxy Z Flip 3 en Z Fold 3. De Koreaanse fabrikant komt ook met...

0 12 aug '21

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
3
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
UltraWalnut 5 september 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Watch4 (44mm) Zwart

Goede all-round smartwatch in 2021 in combinatie met een Samsung mobiel.

Pluspunten

  • Juiste grootte
  • Mooi scherm
  • Sportfuncties

Minpunten

  • hartfilmpje en bloeddrukmeting niet beschikbaar voor personen onder 22 jaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 5

0
argonaut 12 december 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Watch4 (44mm) Zilver

Teleurstellend

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • GPS inaccuraat
  • Geen Google Pay
  • Buggy

Eindoordeel

Score: 2

0
Rob10101 15 september 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Watch4 (44mm) Zwart

Mooi, maar na een week teruggestuurd.

Pluspunten

  • Fraai ontwerp
  • Mooi, duidelijk scherm
  • Veel funvtionaliteit

Minpunten

  • Batterij < 24 uur
  • Onnauwkeurige GPS
  • Geen GPS bij open water zwemmen
  • Gekozen activiteit gaat na 3s lopen
  • Alleen volledig bruikbaar met Galaxy phone

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Compatibiliteit Score: 2
Beeldkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5

0
lb2001 29 augustus 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Watch4 (44mm) Zwart

Prima design, software toch niet heel geweldig tot zo ver

Pluspunten

  • Design
  • Apps uit Play Store

Minpunten

  • Watchfaces lijken beperkter dan op Tizen
  • Watchfaces van Tizen OS zijn niet compatibel met Wear OS
  • Accuduur

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 5

chicoNewbie 20 september 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Watch4 (44mm) Zwart

goed product t.o.v. de prijs jammer dat je bijna elke dag moet opladen

Pluspunten

  • kwaliteit normaal
  • veel mogelijkheden
  • leuke toepassingen

Minpunten

  • elke dag opladen
  • mag kleiner
  • even zoeken om met iphone 8 te combineren

Eindoordeel

Score: 4
eboellie 23 juni 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Watch4 (44mm) Zwart

Is me beter bevallen dan gedacht. Kom van een Fossil 4th Gen. Op een of ander manier werkt alles beter dan de Fossil 4th Gen. De batterij, gaat bijvoorbeeld dubbel zo lang mee, ligt goed op de pols en is notabene goedkoper ook! Nu nog de laders standaardiseren.

Pluspunten

  • werkt erg goed
  • batterij
  • lekker vlot

Minpunten

  • mss maar 1 lader?

Eindoordeel

Score: 5
andrek89Newbie 22 maart 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Watch4 (44mm) Groen

Redelijk product met goeie software. Erg slechte accu en meeste functies alleen met een Samsung telefoon

Pluspunten

  • Software
  • Draagt licht

Minpunten

  • Accuduur
  • Alle functies alleen met een Samsung smartphone
  • Gps

Eindoordeel

Score: 2
kruimeltje_Newbie 30 augustus 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Watch4 (44mm) Zwart

Ik heb deze smartwatch in de pre-order actie besteld en heb nog geen minuut spijt gehad. Het is een fijne smartwatch met veel verschillende functies. Het enige wat jammer is, is dat de ECG en bloeddruk scanner het niet doet i.c.m. mijn smartphone (OnePlus) -> (kan alleen met Galaxy smartphone).

Pluspunten

  • Comfortabel om je pols
  • Prima accuduur (1 tot 2 dagen)
  • Offline muziek downloaden (via Spotify en YouTube Music)
  • Google play store met veel verschillende apps
  • Mooi AMOLED scherm met weinig tot geen haperingen

Minpunten

  • Je kunt (nog) niet betalen met deze smartwatch
  • GPS legt niet helemaal juiste route vast in bijv. Strava of Google fit activiteit
  • ECG- en bloeddruk scanner alleen te gebruiken i.c.m. Samsung Galaxy smartphone

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Compatibiliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 5
Finnean 28 augustus 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Watch4 (44mm) Zilver

Zeer leuke smartwatch met de nieuwe WearOS met Samsung interface. Goede nieuwe censoren en veel betere app support met onder andere Google pay en maps. De smartwatch voelt ook zeer responsief aan maar helaas doet de accuduur toch teleurstellen met een gemiddelde looptijd van iets meer dan een volledige dag.

Pluspunten

  • Zeer resposieve interface
  • Nieuwe en verbeterde censoren
  • Verbeterde en bredere app support
  • Zowel Samsung als Google pay en voice assistent (Google slechts aangekondigt)
  • Muziek streamen en offlineplay met Spotify en Youtube Music
  • Goede selectie aan watch faces met een nog grotere selectie in de Galaxy store

Minpunten

  • Matige accuduur
  • Voor het geld zijn de bandjes zeer matig
  • Somige functies alleen met Samsung smartphone

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy Watch4 (44mm) Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee