Prijs | |
Specificaties | AM4 socket • 12 core @ 3,7GHz-4,8GHz - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Boxed
prijs volgen | |
De AMD Ryzen 9 5900X is een high-end model binnen de Ryzen 5000-serie, waarmee AMD zijn blauwe concurrent op vrijwel elk vlak het nakijken geeft. De Core i9 10900K wordt ruim verslagen in games. Door de prijsverhoging zijn de nieuwe Ryzens (nog) niet zo'n prijs-prestatiemonster als de voorgaande generatie. Zéér goed presterende processors zijn het echter wel. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Komend van een prima werkende 7700k is dit toch echt een wereld van verschil. Wordt een stuk minder heet en zowel mijn workload als game prestaties zijn enorm de lucht in geschoten. Is nog een stuk zuiniger ook.
Zeer rappe CPU met 12 cores en 24 threads heb je niet snel een tekort aan rekenkracht. Dit is mijn eerste desktop CPU sinds 2010 maar ook de laptops die ik in de tussentijd had komen niet eens in de buurt. Ook sneller dan vele Intel Xeon's (socket 2011-3)
Geweldig product. Retesnel, en blijft vrij koel voor de core count, en clock speeds. Goede value ondanks dat de MSRP 50$ hoger is dan vorige gen. Zeker een aanrader, zeker voor productivity workloads etc.
Erg snelle CPU met een hoge efficiëntie en een goede prijs (iets slechter dan vorige generatie). Zeer goede upgrade voor bestaande Ryzen PCs maar ivm de komst van DDR5 (en dus waarschijnlijk een nieuw platform) kan het zo zijn dat deze PC niet goed upgradebaar is(dit is natuurlijk speculatie).
Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,