Gemiddelde gebruikersscore
Voor maar €15 krijg je een degelijke muismat terug waar je zowel je toetsenbord als je muis op kwijt kunt. Het design is vrij strak met alleen het Sharkoon logo wat aanwezig is. De mat voelt comfortabel aan en glijdt niet weg. Zijkanten hadden wel iets beter afgewerkt kunnen worden.
Voor anderhalf tientje krijg je met de Sharkoon 1337 V2 Muismat XXL veel 'mat' en, in tegenstelling tot andere merken in het prijspunt, een schoon design. De rand is helaas niet gestikt, dus deze slijt allicht wat sneller, maar de kwaliteit mag er verder wezen.
Een prima muismat voor een jaartje. Ik heb die van mij ongeveer 2 jaar gebruikt en dat is goed te zien. Ik had de muismat eigenlijk al weg moeten gooien. De grootte is ideaal, maar hij slijt snel door het ontbreken van stiksels. Toegegeven: ik gebruik mijn bureau wellicht intensiever dan anderen en knoei soms, wat de slijtage kan versnellen. Geschikt voor kort gebruik.
Goedkoop en voelt goed qua oppervlakte (In mijn eigen ervaring was ik fan van de roccat taito en vooral de roccat Siru). Ik vermoed dat de ongestikte randen op langere termijn de levensduur van deze muismat zullen beperken.
Geweldig als je een enorme muismat zoekt voor een lage prijs. De muis glijdt soepel, water en vuil trekt er niet snel in, waardoor hij ook vrij goed schoon te houden is. Het design is strak en hij blijft goed op zijn plek liggen.
Kwaliteit is goed, maar de ongestikte rand is wat scherp. Goed waterafstotend.
Erg comfortabel in gebruik, alle muisruimte van de wereld. Zelfs met een full-size toetsenbord. Ook is het handig als je ooit naar een LAN gaat want je bakent jouw stuk af met je muismat.
Besef wel hoe breed 90 cm is, met een smal bureau heb je er niks aan.