Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
5
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
1
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
lud70 8 november 2019 Product gekocht

Philips Hue smart plug - EU

Makkelijk installeerbare en gebruiksvriendelijke slimme stekker, die werkt met de HUE app en alle HUE accessoires. Daar betaal je wel voor. Zie hieronder voor de link naar mijn Nederlandstalige video review.

Pluspunten

  • Gebruiks- en installatiegemak
  • Compatibiliteit met HUE en Apple Homekit
  • Bouw kwaliteit

Minpunten

  • Prijs
  • Geen dim functionaliteit
  • Flink blok (hoewel kleiner dan veel andere slimme stekkers)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
ajbu 27 december 2019 Product gekocht

Philips Hue smart plug - EU

Compacte Hue compatible schakelaar die doet wat het moet doen. De Osram Smart+ Zigbee schakelaar is voor de helft van de prijs te krijgen maar mist Homekit support.

Pluspunten

  • compact
  • bluetooth
  • Homekit integratie

Minpunten

  • prijs
  • max 2200 watt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 3
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

0
sebastienbo 6 januari 2020 Product gekocht

Philips Hue smart plug - EU

Ik vond de stekkers knap klein en handig omdat ze over zigbee werken (low power) Voor verlichting zijn ze uitstekend, maar je kan het niet gebruiken voor andere apparaten aan te schakelen want anders kom je snel in problemen. zie review hieronder

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Klein

Minpunten

  • Kan enkel gebruikt worden voor verlichting
  • Routines die op kamer of huis niveau werken, zullen ook deze plugs uit/aan zetten
  • Google asssitant zet deze plugs ook aan/uit als je vraagt om al je verlichting uit te schakelen.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

VanillaPriest 22 januari 2022 Product gekocht

Philips Hue smart plug - EU

Ik moet zeggen, ik ben inmiddels arm, maar vooral gelukkig. Hoofdreden hiervan is toch wel de integratie met Apple HomeKit. Als Apple gebruiker heb je zeker alternatieven, maar het zeer complete aanbod van Hue en de extreem lange levensduur van de producten maakt dat het lastig te negeren is.

Pluspunten

  • Hoge Kwaliteit
  • Apple HomeKit
  • Apple HomeKit
  • Apple HomeKit

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
Bridge_niet 29 december 2021 Product gekocht

Philips Hue smart plug - EU

Useless.geeft aan alleen met een bridge te werken.Dat is me niet verteld! Kan ook nog niet dimmen. Bijna 30 euro voor een nutteloos ding. De hue app kan er zonder bridge niets mee. Bedankt Philips!

Pluspunten

  • Duur en nog duurder

Minpunten

  • Zonder bridge geen feest.heb je nog effe vijftig euro?

Eindoordeel

Score: 1
USER_A.W. 17 oktober 2021 Product gekocht

Philips Hue smart plug - EU

De installatie verliep bij mij niet helemaal soepel, maar toen dat gelukt was had ik geen problemen meer. Stekker is compact, en nog nooit problemen gehad met connectiviteit. Je kunt hem hernoemen naar alles wat je wilt, en in de Google App kan je hem als lamp laten functioneren,

Pluspunten

  • Prijs
  • Compact
  • Werkt goed i.c.m. Hue bridge

Minpunten

  • Setup

Eindoordeel

Score: 4
tom.cx 1 maart 2021 Product gekocht

Philips Hue smart plug - EU

Handige plug. Alleen is het jammer dat de garantie komt te vervallen wanneer je hem niet voor lampen gebruikt maar andere randapparatuur zoals een ventilator of computerbeeldscherm.

Pluspunten

  • Snel
  • Zigbee

Minpunten

  • Garantie
  • Wordt als lamp gezien

Eindoordeel

Score: 3
ThomasKroon02 30 oktober 2020 Product gekocht

Philips Hue smart plug - EU

In⠀een⠀maand⠀tijd⠀zijn⠀er⠀2 "goedkope" tijdschakelaars⠀voor⠀mijn⠀aquarium⠀gesneuveld⠀en⠀daarom⠀ben⠀ik overgegaan⠀op⠀het⠀idee⠀van⠀een⠀slimme⠀stopcontact. In⠀vrijwel⠀elke⠀lamp bij mij thuis zit nu een Philips Hue lamp en ook gebruik ik de bewegingssensors en afstandsbedieningen van Hue. Voor mij was het dan ook een no-brainer om voor de Hue stopcontact te gaan, omdat deze feilloos aansluit bij ons al bestaande Hue-ecosysteem. Hij⠀is⠀wel⠀wat⠀prijzig⠀(ten⠀tijde⠀van⠀schrijven⠀€27)⠀maar⠀ten⠀opzichte⠀van⠀de⠀concurrentie⠀niet⠀onredelijk⠀geprijsd.⠀En⠀ook⠀in⠀vergelijking⠀met⠀de⠀concurrentie⠀is⠀deze⠀wat⠀compacter⠀en⠀van⠀hoge⠀kwaliteit⠀zoals⠀men⠀van⠀Hue producten⠀mag⠀verwachten.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Werkt perfect met Hue-ecosysteem
  • Compact

Minpunten

  • Maakt een klik als hij schakelt
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
mjhartman 2 januari 2020 Product gekocht

Philips Hue smart plug - EU

Werkt heel fijn samen met de Hue bridge en Google Home. Het is een flink blok en is daardoor niet netjes weg te werken. Aan een van de zijdes van het blok zit een klein knopje waarmee je de plug handmatig kunt aan en uitzetten.

Pluspunten

  • Robuust
  • Instelbaarheid
  • Gebruiksgemak
  • Clean ontwerp

Minpunten

  • (relatief) dik blok
  • hoorbare klik bij schakelen

Eindoordeel

Score: 5
loekf2 18 december 2019 Product gekocht

Philips Hue smart plug - EU

Kwaliteit is goed. Installeren is zo gepiept. Deze werken ook met Bluetooth, maar ik heb een aantal met de Hue bridge aan mijn netwerk gehangen. Geen problemen gezien met de dekking van het ZigBee mesh netwerk dat meerdere van deze plugs opbouwen. Ook Homekit werkt prima.

Pluspunten

  • Redelijk compact (zeker vergeleken met Belkin WeMo of bv. TPLink
  • Compatible met Homekit (vereist wel Hue bridge)
  • Makkelijk te installeren
  • In de Hue app kun je een offset tov de "zon-op" en "zon-onder" programmeren.

Minpunten

  • Maximaal 2200W (10A, 230V)
  • Programmeren met Hue app wat onhandig. Deze app is nogal gericht op een complete ruimte. Je moet dus eigenlijk een "ruimte" per stekker maken, wil je maar een stopcontact aan of uit zetten. Ik heb maar Homekit gebruikt.
  • In Homekit worden de namen van de contacten in de Hue app niet overgenomen. De ruimtes van Homekit worden geimporteerd in de Hue app.

Eindoordeel

Score: 4
grimson 22 november 2019 Product gekocht

Philips Hue smart plug - EU

Ergens gelezen dat de PM van Hue zei dat men niet de 'belevenis' kan garanderen van niet HUE lampen en daardoor geen stekkers meer maakten; Gelukkig zijn ze hiervan afgestapt en is het alsnog mogelijk om met een 'native' HUE apparaat een kerstboom uit- en aan te doen!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Native HUE apparaat

Minpunten

  • Prijs maarja .. moest iets opgeven

Eindoordeel

Score: 5
w.m.zwetheul 9 oktober 2019 Product gekocht

Philips Hue smart plug - EU

Prima toevoeging aan hue assortiment ,prettig om ook niet hue lampen en div apparaten te kunnen bedienen via de hue app.

Pluspunten

  • prima schakelaar , goede kwaliteit
  • werkt zoals gewend met hue , uitstekend
  • Las in vorig review als minpunt niet dimbaar maar is ook een schakelaar geen dimmer

Minpunten

  • misschien de prijs , gaat vast nog wel zakken

Eindoordeel

Score: 5
debeer 28 september 2019 Product gekocht

Philips Hue smart plug - EU

Een mooie toevoeging aan het assortiment van Philips om mijn gewone Led lampen ook via Hue te kunnen bedienen.

Pluspunten

  • degelijk gemaakt
  • werkt zeer makkelijk
  • snel "geinstalleerd"

Minpunten

  • niet dimbaar via Hue
  • beetje prijzig misschien

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Philips Hue smart plug - BE/FR?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee