Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8

Gebruikers

Score: 4
24 reviews

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Prijs
Specificaties Oordopjes (standaard) met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur audio en games 15 april 2019

Apple AirPods - Nog steeds goed, maar geen grote verbetering

Met de nieuwe AirPods koop je lekker klinkende oordoppen die bij veel mensen comfortabel zitten, maar niet bij iedereen. Passen ze jou goed, dan klinken ze ook prima en zitten ze ook verrassend stevig. Dat was zo bij de oude, en bij de nieuwe is het niet anders. Er zijn concurrerende modellen die zich beter houden in rumoerige omgevingen en die een betere batterijduur hebben. Er zijn dus de nodige bedenkingen. Toch zijn we nog steeds fan van de AirPods, ook van deze nieuwe editie. De combinatie van geluid, comfort en gebruiksgemak is nog steeds onovertroffen. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
8
Score: 4
9
Score: 3
3
Score: 2
3
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
Aviv1 15 april 2019 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Mooi Apple product maar geluidskwaliteit is zeer bedroevend.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Uiterlijk
  • Praktisch

Minpunten

  • Geluidskwaliteit
  • Past niet iedereen even goed
  • Prijs/kwaliteit
  • Afwerking slordig

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 5

+1
RiDo78 30 april 2020 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met draadloze oplaadcase (Wit)

Trap niet in de marketing, de airpods doen wat ze moeten doen maar zijn in geen enkel opzicht bijzonder.

Pluspunten

  • Muziek pauzeert automatisch zodra je een van de oordopjes uit je oor haalt.
  • Eenmaal gekoppeld aan een Apple device, worden de oortjes door alle Apple devices die hetzelfde iCloud account delen herkend.

Minpunten

  • Bluetooth omschakeling werkt niet zoals gehoopt.
  • De microfoons zijn niet in staat om onderscheid te maken tussen je stem en omgevingsgeluid.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
amarissimo 10 april 2020 Hands-on

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Hoewel ik zelf geen Aipods bezit, denk ik toch een review te kunnen schrijven, en wel met betrekking tot één punt: de kwaliteit van de microfoon.

Pluspunten

  • Pluspunten zijn er ongetwijfeld ook.

Minpunten

  • Slecht verstaanbaar voor anderen bij (in)bellen

0
rgos 26 april 2019 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Eindelijk gekocht. Gewacht op 2e generatie (altijd verstandig bij Apple). Mede aangeschaft omdat mini-jack sockets van iPhone en MacBook Air gaar aan het worden zijn. Paar uur in bezit, maar maakt geen goede indruk. Afijn, 1e wereldprobleem voor een 1e wereldprijs.

Pluspunten

  • draadloos
  • afwerking doosje

Minpunten

  • prijs
  • tegenvallend bereik: 5 euro Bluetooth ontvanger van Action werkt beter
  • geluid OK, maar niet geweldig; teveel bas
  • zitten goed (afhankelijk van oorvorm) maar blijft tandenborstel: hiermee wil je niet in het openbaar worden gezien
  • Bluetooth koppelen blijft gepiel; Apple maakt het niet veel makkelijker
  • Siri is totaal waardeloos, dus volume/stem controle ook: gaat soms zomaar lukraak iemand bellen. Onvergeeflijk.

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 2

IKoli 17 januari 2021 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met draadloze oplaadcase (Wit)

Erg fijn voor het dagelijkse gebruik. Raak ze wel snel kwijt als je ze niet in de case doet. Goede kwaliteit maar daar is de prijs ook naar.

Pluspunten

  • Draadloos

Minpunten

  • Raak ze snel kwijt

Eindoordeel

Score: 4
superbieke 1 januari 2021 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Werkt uitstekend samen met een iPhone, pasvorm is ook perfect itt andere draadloze oordopes die ik geprobeerd heb.

Pluspunten

  • Goede pasvorm
  • Bouwkwaliteit
  • Perfecte verbinding

Minpunten

  • Relatief duur

Eindoordeel

Score: 5
peacelord 25 december 2020 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Best aan de prijs, maar dan heb je ook wel wat.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Robuust gebouwd
  • Interactie met ios
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Hoge prijs

Eindoordeel

Score: 4
User!0923 9 december 2020 Product gekregen

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Het is een goed product. Alleen ik heb vaker problemen met de bluetooth verbinding. Voor de rest; goed geluid en een mooi design.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Mooi design

Minpunten

  • Problemen met Bluetooth
  • Hoge prijs

Eindoordeel

Score: 3
Bark_At_The_Cat 17 september 2020 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Perfecte fit voor mijn oren, ook tijdens het sporten. Ik ben supertevreden over dit product, ook al gebruik ik zelf verder geen Apple-producten. Ik ben geen die-hard muziekluisteraar, dus voor mij is het voornamelijk voor podcasts/audioboeken.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit voldoende
  • Connectie stabiel
  • Comfortabel
  • Werkt ook met Android
  • Omgevingsgeluid hoorbaar waardoor prima voor op de fiets

Minpunten

  • Batterij is een eindig product. Eerste AirPods uit zomer 2017 zijn herfst 2019 overleden.
  • Kan maar met één device tegelijkertijd ge-connect zijn (afgezien van softwarematige koppeling bij gebruik Apple-ecosysteem)
  • Gebruikt geen USB-C
  • Omgevingsgeluid hoorbaar waardoor niet geschikt in luidruchtige ruimten (keuken, vliegtuig)

Eindoordeel

Score: 5
ChrisTech 7 augustus 2020 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Prima draadloze oortjes ze geven een goed geluid en de bass is prima. Ze zijn helaas wel aan de prijzige kant maar je betaalt voor het merk!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Lange accu duur
  • Goed bass

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 4
nielzz01 13 mei 2020 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Al enige tijd gebruik ik de Apple Airpods, op het begin was ik bang dat ik de oortjes kwijt zou raken omdat deze echt draadloos zijn. De oortjes zitten fijn maar dit kan per persoon verschillen. Ook over de kwaliteit van het geluid kan gediscussieerd worden.

Pluspunten

  • De prijs voor echte draadloze oortjes
  • Het verbinden gaat erg gemakkelijk
  • De batterij van de oortjes + case zijn erg lang

Minpunten

  • Over de kwaliteit van het geluid is te discussiëren
  • De case wordt redelijk snel vies

Eindoordeel

Score: 4
Lau_P 16 april 2020 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Helaas veel problemen: - geen verbinding tussen links en rechts - geen verbinding met de telefoon - geluidskwaliteit is zeer matig voor oordopjes van deze prijs. Valt er dan niets goeds te melden? Jawel: de pasvorm is uitstekend, zelfs voor mijn moeilijke oren. Ze zien er ook erg aantrekkelijk uit.

Pluspunten

  • Pasvorm
  • Esthetiek

Minpunten

  • Vaak geen verbinding
  • Geluidskwaliteit onder de maat
  • Extreem duur (voor de kwaliteit)

Eindoordeel

Score: 2
jdcjdc 21 februari 2020 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Zeer goed product, de connectie met andere Apple-apparaten is zoals we gewoon zijn van Apple zeer snel en eenvoudig; je opent de case, klikt op de knop in de popup op je iPhone, en voila, vanaf dan verbindt hij automatisch als je ze in je oren steekt. Een dikke aanrader!

Pluspunten

  • Hoge geluidskwaliteit
  • Goeie bass, niet teveel, niet te weinig
  • Zeer simpel: insteken en de muziek speelt
  • Prachtige connectie tussen Apple devices

Minpunten

  • Weinig geluidsisolatie
  • Worden relatief snel vuil (oorsmeer)

Eindoordeel

Score: 5
Noob_Saibot 27 januari 2020 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Redelijk ervaring met "draadloos" oordopjes van andere merken, dacht laat ik het eens de Airpods proberen i.c.m. een iPhone XS. In verleden ook veel gebruik gemaakt van de welbekende earpods, vond ze altijd wat aan zachte kant. Na 4 weken gebruik wil niks anders meer, aanrader dus

Pluspunten

  • Geluid
  • Volume
  • Connectiviteit

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Luchy 25 januari 2020 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Gekocht bij BelSimpel hele snelle levering trouwens en ook nog eens zonder schade zelf werken de oortjes goed en mooi geluid!

Pluspunten

  • Hoge muziek kwaliteit
  • Automatische oor detectie
  • Tikken op AirPod om op pauze/volgend muziekje af te spelen

Minpunten

  • Find my Iphone ziet de Airpods niet als je ze thuis laat en jij bijvoorbeeld op je werk zit

Eindoordeel

Score: 5
Marcus 6 januari 2020 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Voor mij onbruikbaar. Eerste versie gekocht in 2018 en meteen weggedaan door hoge pieptoon die continu hoorbaar is. Nieuwe versie gekocht in 2020, zelfde probleem. Extreem storend en bizar dat deze nog steeds hetzelfde probleem hebben.

Pluspunten

  • Gemak

Minpunten

  • Continu hoge pieptoon
  • Prijs
  • Geluidskwaliteit

Eindoordeel

Score: 2
Fertech 10 december 2019 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

De airpods hebben een goed geluid. De airpods hebben een lange accuduur. Nadelen zijn toch wel de beperkte functies van de airpods. Je kunt bv niet het geluid regelen. Verder is het een nadeel dat ze niet tegen (regen)water kunnen. Prijs/kwaliteit te duur.

Pluspunten

  • Geluid
  • Draagcomfort
  • Snel opladen
  • Accuduur

Minpunten

  • Kan niet tegen water
  • Volume kan niet via de pods geregeld worden
  • Duur

Eindoordeel

Score: 4
Danny-snow 10 november 2019 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Goede oortjes voor een goede prijs

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Design
  • werkt vlekkeloos met al je Apple apparaten

Minpunten

  • Mist features van de Airpods PRO maar dat is te verwachten

Eindoordeel

Score: 5
Lana Scolaro 29 oktober 2019 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Ja ze zitten wel goed maar ze zijn wel erg goed batterij gaat ook lang mee dus ben er wel erg blij mee

Pluspunten

  • Unieke verschijningq
  • ziet er mooi uit
  • goedd geluid

Minpunten

  • duur
  • iritant dat je dat doosje hebt

Eindoordeel

Score: 4
Ragez 31 augustus 2019 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Prima bouwkwaliteit, matige audio maar geweldig gemak in gebruik. Haal deze niet als je op zoek bent naar een geweldige audio experience.

Pluspunten

  • Makkelijk pairen met Android en iOS
  • Case voelt goed aan
  • Laag gewicht
  • Call kwaliteit is erg goed
  • Decent audio voor wat het is

Minpunten

  • Lightning connector
  • Duur voor de audiokwaliteit

Eindoordeel

Score: 4
yodax 11 augustus 2019 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Nieuwe versie gekocht nadat de batterijen van de vorige achteruit gingen. Ik gebruik ze dagelijks meerdere uren. De 2019 versie is een duidelijke verbetering ten opzichte van de vorige generatie. Snellere verbinding met het apparaat is een duidelijk plus pint.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Goed geluid
  • Snelle koppeling

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
Arnevld 17 april 2019 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met draadloze oplaadcase (Wit)

Dit is een geweldig product, voor een bestwel hoge prijs. Qi laden is geweldig en snel, de accuduur van de oortjes en de case zijn gigantisch voor het kleine formaat. Ze zitten lekker en klinken redelijk, de audio kwaliteit had hoger gemogen.

Pluspunten

  • Compact
  • lange accuduur
  • Siri integratie

Minpunten

  • prijs
  • audio kwaliteit

Eindoordeel

Score: 4
Keypunchie 15 april 2019 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Vanwege kosten en geen qi-charger, de Apple Airpods met 'gewone' case gekocht. Dit zijn wel nieuwe Airpods met H1-chip. Als je andere Apple-apparaten hebt, dan integreren ze perfect. Case openen, pairen en meteen gebruiken met alle apparaten gekoppeld aan dat icloud-account Geluid prima, pasvorm prima.

Pluspunten

  • Snel pairen
  • Prima geluid
  • Goede integratie binnen Apple
  • Bij Apple: gratis inscriptie (zodat je jouw Pods niet met die van iemand anders verwisselt)

Minpunten

  • Batterij loopt snel leeg buiten case

Eindoordeel

Score: 5
Noisia 14 april 2019 Product gekocht

Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)

Oordopjes zoals je van Apple kunt verwachten. De pasvorm en geluidskwaliteit zoals die al jaren is, koppelen en instellen overdreven makkelijk en algemene gebruikservaring dikke voldoende. Af en toe een kleine hapering in het geluid zoals bij alle draadloze headsets die ik gedragen heb.

Pluspunten

  • Pairen super makkelijk
  • Pasvorm uitstekend (voor mij)
  • Stabiel in oren, ook met sporten
  • Wisselen tussen apparaten makkelijk
  • Geluidskwaliteit voldoende
  • Gesprekskwaliteit uitstekend

Minpunten

  • Prijs
  • Geen volume control
  • Af en toe kleine hapering in geluid

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple Airpods (2019) met oplaadcase (Wit)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True