Met de nieuwe AirPods koop je lekker klinkende oordoppen die bij veel mensen comfortabel zitten, maar niet bij iedereen. Passen ze jou goed, dan klinken ze ook prima en zitten ze ook verrassend stevig. Dat was zo bij de oude, en bij de nieuwe is het niet anders. Er zijn concurrerende modellen die zich beter houden in rumoerige omgevingen en die een betere batterijduur hebben. Er zijn dus de nodige bedenkingen. Toch zijn we nog steeds fan van de AirPods, ook van deze nieuwe editie. De combinatie van geluid, comfort en gebruiksgemak is nog steeds onovertroffen. Lees verder »
Eindelijk gekocht. Gewacht op 2e generatie (altijd verstandig bij Apple). Mede aangeschaft omdat mini-jack sockets van iPhone en MacBook Air gaar aan het worden zijn. Paar uur in bezit, maar maakt geen goede indruk.
Afijn, 1e wereldprobleem voor een 1e wereldprijs.
Pluspunten
draadloos
afwerking doosje
Minpunten
prijs
tegenvallend bereik: 5 euro Bluetooth ontvanger van Action werkt beter
geluid OK, maar niet geweldig; teveel bas
zitten goed (afhankelijk van oorvorm) maar blijft tandenborstel: hiermee wil je niet in het openbaar worden gezien
Bluetooth koppelen blijft gepiel; Apple maakt het niet veel makkelijker
Siri is totaal waardeloos, dus volume/stem controle ook: gaat soms zomaar lukraak iemand bellen. Onvergeeflijk.
Paar jaar gehad en was tevreden. Had toen een iPhone en het verbinden gaat super makkelijk. Toch is er over de geluidskwaliteit niet om over naar huis te schrijven. Het is voldoende maar mist veel laag en ook wat hoog. De case voelt premium aan en is niet merkbaar in de broekzak. Na een tijd worden de naden in de behuizing van de oortjes vies, en is moeilijk schoon te maken.
Inmiddels gebruikt mijn moeder ze en is hierover te spreken.
Airpods 2 zijn gewoon uitstekend. Geluidskwaliteit is echt zeer goed. Mooi design, goede accuduur en zit fijn. Beetje duur, maar niet voor niets. Voor Apple betaal je altijd meer, maar je krijgt de beste kwaliteit er altijd voor terug.
Apple Airpods (2019) met draadloze oplaadcase (Wit)
De Apple Airpods zitten goed in je oor en het geluid is goed.
Jammer dat ze niet de hele dag meegaan. Wel fijn dat de case de Airpods snel kunnen laden.
Apple Airpods (2019) met draadloze oplaadcase (Wit)
Aan de dure kant maar de geluidskwaliteit voldoet. Fijn dat ze zo makkelijk automatisch verbinden iedere keer. Nadat ze lang in mijn oren zitten merk ik wel dat ze minder comfortabel worden.
Al enige tijd gebruik ik de Apple Airpods, op het begin was ik bang dat ik de oortjes kwijt zou raken omdat deze echt draadloos zijn. De oortjes zitten fijn maar dit kan per persoon verschillen. Ook over de kwaliteit van het geluid kan gediscussieerd worden.
Pluspunten
De prijs voor echte draadloze oortjes
Het verbinden gaat erg gemakkelijk
De batterij van de oortjes + case zijn erg lang
Minpunten
Over de kwaliteit van het geluid is te discussiëren
Helaas veel problemen:
- geen verbinding tussen links en rechts
- geen verbinding met de telefoon
- geluidskwaliteit is zeer matig voor oordopjes van deze prijs.
Valt er dan niets goeds te melden? Jawel: de pasvorm is uitstekend, zelfs voor mijn moeilijke oren. Ze zien er ook erg aantrekkelijk uit.
Zeer goed product, de connectie met andere Apple-apparaten is zoals we gewoon zijn van Apple zeer snel en eenvoudig; je opent de case, klikt op de knop in de popup op je iPhone, en voila, vanaf dan verbindt hij automatisch als je ze in je oren steekt. Een dikke aanrader!
Redelijk ervaring met "draadloos" oordopjes van andere merken, dacht laat ik het eens de Airpods proberen i.c.m. een iPhone XS. In verleden ook veel gebruik gemaakt van de welbekende earpods, vond ze altijd wat aan zachte kant. Na 4 weken gebruik wil niks anders meer, aanrader dus
Voor mij onbruikbaar. Eerste versie gekocht in 2018 en meteen weggedaan door hoge pieptoon die continu hoorbaar is. Nieuwe versie gekocht in 2020, zelfde probleem. Extreem storend en bizar dat deze nog steeds hetzelfde probleem hebben.
De airpods hebben een goed geluid. De airpods hebben een lange accuduur. Nadelen zijn toch wel de beperkte functies van de airpods. Je kunt bv niet het geluid regelen. Verder is het een nadeel dat ze niet tegen (regen)water kunnen. Prijs/kwaliteit te duur.
Nieuwe versie gekocht nadat de batterijen van de vorige achteruit gingen. Ik gebruik ze dagelijks meerdere uren. De 2019 versie is een duidelijke verbetering ten opzichte van de vorige generatie. Snellere verbinding met het apparaat is een duidelijk plus pint.
Apple Airpods (2019) met draadloze oplaadcase (Wit)
Dit is een geweldig product, voor een bestwel hoge prijs.
Qi laden is geweldig en snel, de accuduur van de oortjes en de case zijn gigantisch voor het kleine formaat.
Ze zitten lekker en klinken redelijk, de audio kwaliteit had hoger gemogen.
Vanwege kosten en geen qi-charger, de Apple Airpods met 'gewone' case gekocht.
Dit zijn wel nieuwe Airpods met H1-chip. Als je andere Apple-apparaten hebt, dan integreren ze perfect. Case openen, pairen en meteen gebruiken met alle apparaten gekoppeld aan dat icloud-account
Geluid prima, pasvorm prima.
Pluspunten
Snel pairen
Prima geluid
Goede integratie binnen Apple
Bij Apple: gratis inscriptie (zodat je jouw Pods niet met die van iemand anders verwisselt)
Oordopjes zoals je van Apple kunt verwachten. De pasvorm en geluidskwaliteit zoals die al jaren is, koppelen en instellen overdreven makkelijk en algemene gebruikservaring dikke voldoende. Af en toe een kleine hapering in het geluid zoals bij alle draadloze headsets die ik gedragen heb.