Prijs | |
Specificaties | 6,4" • 2340x1080 • 128GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
De Samsung Galaxy A50 is een prima allrounder in deze prijsklasse. Hij heeft een uitstekend scherm dat altijd goed afleesbaar is. De grote accu levert een prima accuduur op en de camera's doen het ruim voldoende. Er zijn wel wat nadelen. Zo laten de knoppen zich niet fijn indrukken en voelt de hele bouw niet al te stevig aan. Grootste pijnpunt is de optische vingerafdrukscanner achter het scherm. Die werkt matig en daar heb je elke keer last van als je de telefoon wilt ontgrendelen. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Voor dit geld heb je een volwaardige telefoon. Ik voel nauwelijks verschil tussen mijn oude S8 en deze midranger. Het is een stevige telefoon met alle hippe features die je van een telefoon verwacht, maar dan voor een zachte prijs.
Featureset | Score: 5 |
Accuduur | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Scherm | Score: 5 |
Komt over als goedkope high end telefoon, prima werkgeheugen, opslag, scherm en camera. Maar op een aantal punten valt deze telefoon vies tegen. Vingerafdruk Batterijduur software
Betrouwbaarheid | Score: 2 |
Bereik | Score: 5 |
Gebruiksgemak | Score: 2 |
Scherm | Score: 5 |
Goede accuduur en mooi scherm. Knoppen werken niet fijn, en vingerscanner werkt amper. Staat helemaal vol met samsung bloatware (o.a. Bixby meuk) die je vaak niet kan verwijderen.
Prijs | Score: 4 |
Betrouwbaarheid | Score: 2 |
Design | Score: 3 |
Accuduur | Score: 4 |
Aardige prijs
Betrouwbaarheid | Score: 4 |
Scherm | Score: 5 |
Qua specs waarschijnlijk de beste koop voor dit geld, maar.... Wat maakt Samsung een teringzooi van Android zeg. De meest bloated telefoon die ik ooit heb gehad. In feite is het spyware.
Prijs | Score: 4 |
Betrouwbaarheid | Score: 3 |
Featureset | Score: 1 |
Bereik | Score: 3 |
Scherm | Score: 5 |
Geweldige telefoon voor het geld. Heb zelf een review exemplaar overgenomen voor E200 via V&A, maar ook voor de normale prijs in pricewatch van E280, is dit denk ik een hele goede koop.
Bereik | Score: 5 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Scherm | Score: 5 |
Gezien de eerdere reacties over de A51 - b.v. over bluetooth en niet geweldig verbeterde camera - ben ik blij dat ik nu toch voor de 1 jr eerdere A50 heb gekozen.
Na lezen Tweakers gewoon de beste keuze voor mij. Inmiddels heb ik de telefoon meet dan 6 maanden.
Scherm | Score: 4 |
Vingeradrukscanner valt tegen had meer verwacht van camera maar voor de rest een nette telefoon met ruim voldoende opslag
Prima telefoon voor de prijs. De opslag van 128GB is meer dan voldoende. Camera achter minder goed. En helaas bloatware, maar wel fijne UI.
wat een klote OS heeft samsung toch
Wat een ongelofelijk slechte telefoon, bijna niet uit te zetten, dat schiet in een stress waarna niks meer reageert Bixby? kom niet uit dat scherm weggooien dat ding en koop een iPhone
Prima telefoon voor deze prijs. De telefoon heeft helder beeld en is nooit traag. De batterij gaat voor mijn gevoel lang mee. Helaas komt de telefoon met veel bloatware. De telefoon komt met allerlei Samsung apps en de Facebook app. Deze apps kunnen niet verwijderd worden zonder root access.
Voor deze prijs een prima allround toestel. Hiervoor had ik de S6, die was wel sneller, verwacht dus geen topprestaties, maar gewoon een goed functionerend toestel waar de gemiddelde gebruiker genoeg aan heeft. De vingerafdrukscanner werkt niet, maar die gebruik niet:-). Batterij gaat makkelijk een dag mee. 1jaar in bezit.
Betrouwbaarheid | Score: 4 |
Scherm | Score: 4 |
Goede telefoon voor 280 euro. Okay specs, ziet er oké uit. Camera is degelijk, alleen reageert deze relatief langzaam. En deze telefoon heeft veel last van thermal throttling.
Scherm | Score: 5 |
Top telefoon. Snel, veel werkgeheugen en veel opslag wat ook nog uit te breiden is. Camera is voor deze prijsklasse super. Ga je de camera vergelijken met de top of the line modellen zul je wel verschil merken, maar foto's zijn nosgeeds prachtig.
erg goede telefoon zeker voor de prijs. als je een price to performance telefoon zoekt is dit hem!
Binnen een half jaar al 4 x opgestuurd van wege steeds dezelfde problemen. We willen een nieuw toestel. Hier wordt níet op ingegaan, wordt steeds telefonisch afgescheept. Waar blijf de service? Toestel is nog geen 6 maanden oud
Zeer tevreden met deze midrange smartphone, aangezien mijn Galaxy S4 mini toch iets te klein begon te worden en het geheugen het niet meer trok. Mooi design, mooi scherm. Zeer aantrekkelijke telefoon voor een zachte prijs.
Goede telefoon met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Vinger afdruk scanner is flink verbeterd met de update naar android 10. Android 10 is sowieso erg prettig in gebruik. Uitstekende keus als je er niet te veel om geeft en dus niet te veel geld uit wil geven.
Voor mij geen Samsung_meer. Tweakers-review is "voelt-de-hele-bouw-niet-al-te-stevig-aan", toch cijfer-8. De telefoon is dun-lang-zwak-plastic. Geen "gevoel" maar praktijk: ZEER SLECHTE BOUW. Buigt zeer snel m.a.g. SCHERMBREUK en uitval. Zoonlief heeft dunne-metalen-huis "Moto- Z2- play" 2 jaar en geen enkel probleem. Het is een verdienmodel om de telefoon zo zwak te maken.
Gewoon een top telefoon, lage aankoopprijs Kan hier de hele dag mee doorkomen en 's avonds op bed zit hij nog op 30-40%, ook een mooi scherp beeld en ook de foto's zijn prima
prima toestel de camera valt mijn heel erg tegen heel korrelig vooral het film zie dat duidelijk geen dicht bij foto gemaakt kunnen worden voor die prijs had ik een beteren camera verwacht
Wifi en externe mobiel internetverbinding niet zo goed als met mijn oude Iphone 6s, idem voor mobiele internet verbinding. Daar waar ik met men iphone 6s nooit problemen had als ik 1-2 wifibars had heb ik dat nu wel, mobiel internet idem.
Toestel is exact zoals verwacht. Een super telefoon voor een goede prijs. Echt een aanrader!
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,