Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Samsung Galaxy A50 Zwart

Prijs
Specificaties 6,4" • 2340x1080 • 128GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

Preview - Samsung Galaxy A50 - De betaalbare klasse onder de S10-serie

Samsungs A-line-up is aangevuld met de A50: een telefoon met een groot oledscherm, een camera met groothoeklens en een bijzondere behuizing.

134    27 feb

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
6
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
henkbob 7 april 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A50 Zwart

Voor dit geld heb je een volwaardige telefoon. Ik voel nauwelijks verschil tussen mijn oude S8 en deze midranger. Het is een stevige telefoon met alle hippe features die je van een telefoon verwacht, maar dan voor een zachte prijs.

Pluspunten

  • Scherp en helder display
  • In-screen vingerafdrukscanner
  • Camera's
  • Prijs

Minpunten

  • In-screen vingerafdrukscanner
  • Geen LED-notificatie
  • Geen IP-certificering

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Design Score: 4
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5

+1
Svinken 12 april 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A50 Zwart

Geweldige telefoon voor het geld. Heb zelf een review exemplaar overgenomen voor E200 via V&A, maar ook voor de normale prijs in pricewatch van E280, is dit denk ik een hele goede koop.

Pluspunten

  • Scherm
  • Accuduur
  • Snel genoeg
  • Face unlock snel en betrouwbaar

Minpunten

  • Niet waterdicht
  • Niet supersnel
  • Fingerprint scanner wisselvallig
  • Bijgeleverde oordopjes kunnen direct in de kliko

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5

Bernadictus 5 april 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A50 Zwart

Ter vervanging van mijn uit 2015 stammende Nexus 5X gezocht naar een telefoon in een mooie prijsklasse, met een mooi scherm en een duurzame batterij. Zeer tevreden over prijs/kwaliteit verhouding. Minpunten zijn geen dealbreakers maar verbeter punten.

Pluspunten

  • 6.4" Super AMOLED scherm
  • Dual Sim
  • Opslag uitbreidbaar met SD kaart
  • Soepel en snel
  • Nachtmodus
  • Prijs
  • NFC
  • 4000mAh batterij

Minpunten

  • Optische fingerprint scanner is traag
  • Meegeleverde oordopjes
  • Geen siliconen hoesje bijgeleverd
  • Geen IP68

Eindoordeel

Score: 5
croschou 15 mei 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A50 Wit

Prima opvolger van mijn Galaxy A5 2017. Hedendaags uiterlijk, mooi scherm en een camera die voor mij prima voldoet. Wel een groot toestel, maar ligt lekker in de hand, mede vanwege het geringe gewicht. Geen snelheidsmonster, maar doet het goed.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Scherm
  • Camera is prima met leuke features

Minpunten

  • Snelheid laat iets te wensen over

Eindoordeel

Score: 4
lukassssh 3 mei 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A50 Blauw

Snelle telefoon met een mooi scherm. Ik vind de blauwe kleur persoonlijk erg mooi maar hij glimt erg dus dit moet je wel mooi vinden. Als nadelen is het geluid uit de speaker erg blikkerig en is de vingervingerafdrukscanner traag en herkent hij je vinger vaak niet.

Pluspunten

  • Snel zeker voor de prijs
  • One ui werkt prettig
  • Oled scherm

Minpunten

  • Het geluid uit de speaker is slecht
  • De vingerafdrukscanner

Eindoordeel

Score: 4
Rman 2 mei 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A50 Zwart

Prima middenklasser slimfoon met uitstekende kwaliteit/prijs ratio.

Pluspunten

  • groot scherm
  • veel intern geheugen
  • 4000 mAh accu
  • vormgeving

Minpunten

  • matig geluid
  • matig oordopjes

Eindoordeel

Score: 4
mauriciolink 17 april 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A50 Zwart

Telefoon is zeer goed, behalve het geluid. Als geluid uit de telefoon belangrijk voor jouw is, zou ik wat anders aanraden.

Pluspunten

  • Batterij
  • Scherm
  • Geheugen

Minpunten

  • Vingerafdrukken scanner is wat traag, maar beter geworden met update
  • Geluid is niet zo goed.

Eindoordeel

Score: 5
ronnyvl1967 24 maart 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A50 Zwart

Voornaamste reden om mijn pas gekochte P20 weg te doen voor de A50 was het supergrote s amoled scherm. Uiteindelijk ben ik overall zo onder de indruk van de extra's zoals onscreen fingerprint, groot intern opslagruimt met extra SD uitbreiding in een ontzettend mooi en handzaam toestel.

Pluspunten

  • Heel mooi en groot scherm
  • Soepel en snel werkend
  • Enorme opslagruimte met SD uitbreiding
  • Mogelijkheden dankzij triple camera
  • Gesprekskwaliteit is uitzonderlijk dankzij de volte en vowifi support
  • Visual voicemail
  • De complete Nachtmodus waardoor je volledig toestelmenu donker wordt
  • Uitzonderlijk prettig geprijsd

Minpunten

  • Trage fingerprint scanner
  • Bij taalinstelling Nederlands (Nederland) omwille van assistent geen azerty
  • Klank luidsoreker is minder vol.
  • Bijgeleverde oortjes zitten heel ongemakken en kun je best onmiddellijk vervangen
  • De schil en standaard apps zouden meer mogen aanleunen bij stock android p
  • Geen mogelijkheid gevonden om i.p.v bixby pagina links de Google assistent feed pagina te krijgen

Eindoordeel

Score: 5
martijnkoopman 22 maart 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A50 Zwart

Ik reis veel en daarom gebruik ik mijn mobiel vaak. Een vereiste is dat de accu voor een langere tijd meegaat. Voorheen had ik een Lenovo P2.

Pluspunten

  • 4000 mAh accu
  • Camera overall (prima)
  • Groot OLED scherm
  • Weinig bloatware
  • 3,5 mm geluidsjack
  • Updates voor de komende 2 jaar
  • Lichtgewicht
  • Helderheid scherm

Minpunten

  • Vingerafdruk scanner scherm is langzaam. (Sla 2x je vinger op)
  • Camera inzoomen resulteert in slechte kwaliteit foto
  • Bloatware (niet veel)
  • Camera steekt iets uit
  • Geluid

Eindoordeel

Score: 4
uknowSam 22 maart 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A50 Zwart

Eindelijk een goeie mid range smartphone van Samsung. Prachtig scherm en een goed accu duur. Ik zal de beoordeling updaten na een tijdje als er andere dingen opvallen. Overall geef ik een toestel een dikke 9.

Pluspunten

  • Prachtige scherm
  • Accu 4000 mah
  • One UI van Samsung makkelijk te bieden met 1 hand
  • Prijs
  • Design
  • Snel genoeg ook voor gamen
  • Relatief weinig bloatware van Samsung
  • Camera's zijn prima vooral de groothoeklens

Minpunten

  • Vingerafdruk is slomer en minder nauwkeurig

Eindoordeel

Score: 5
Hohst 22 maart 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A50 Zwart

Toch maar de overstap gemaakt vanaf de s6 aangezien daar de home button stuk van was. De A50 is een aardige telefoon van die goed aansluit bij de vraagprijs. Duidelijk geen flagship, merk je vooral aan de camera. Verrassend vlug, gezien mijn verwachtingen door een paar reviews.

Pluspunten

  • Mooi OLED scherm
  • Batterij van 4000mAh
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • NFC
  • Night mode
  • SD slot

Minpunten

  • Achterkant is gevoelig voor vingervegen
  • De foto- en videokwaliteit is niet geweldig
  • Meegeleverde UI is niet de mooiste
  • Voelt niet erg stevig aan (mits je de S6 gewend bent)
  • Geen IP68 rating, in tegenstelling tot de andere A modellen
  • usb 2.0 (wel type C)
  • Vingerafdruksensor is wat langzaam

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy A50 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Pro (8GB intern) Microsoft Xbox One S All-Digital Edition LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Politiek en recht

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True