![]() |
Achtergrond - Toekomst van Huawei onzeker - De gevolgen van de breuk met Google Google heeft de Android-licentie van Huawei ingetrokken. De exacte gevolgen zijn nu nog niet duidelijk, maar we proberen toch een beeld te krijgen van waar dit heen gaat. |
Gemiddelde gebruikersscore
De mate 20 lite is binnen haar prijsklasse absoluut haar geld waard. Het toestel werkt heel snel en heeft een enorm 6.3 inch scherm wat uiterst goed leesbaar is in alle omstandigheden. Voor mij is wel gebleken dat de grootste en troef de enorm sterke batterij is.
Voor wie in deze prijsklasse een smartphone van zeer goede kwaliteit zoekt, is het zeker een aanrader
De processoren en RAM-geheugen zorgen voor een vlotte ervaring, tesamen met een hoge kwaliteit van camera, beeld en software. Een minpuntje is de kwaliteit en volume van het geluid.
zeer kwalitatief en gebruiksvriendelijk toestel
Dit is mijn eerste Huawei (Mate 20 lite) Het was even wennen maar wat een heerlijk groot scherm, het beeld is helder en goed scherp. De telefoon is gemakkelijk in het gebruik.
Hij is makkelijk om in gebruik te nemen en in te stellen. Hij ligt lekker in de hand, ondanks zijn grootte. De front en back camera zijn van uitstekende kwaliteit, en snel. Het touchscreen reageert prima. En lange accuduur!
Zeer prettige telefoon, werkt snel en heeft veel handige functies. Dual Sim optie met allerlei instellingen maken het een gemakkelijk apparaat.
Wel groot en krasgevoelig, hij is helemaal van glas.
het is een zeer fijne mobiel. Werkt erg snel en heeft een heel mooi scherm. Het is zeker een aanrader.
Snelle en mooie telefoon met een geweldige accuduur. Camera is ook van goeie qualiteit.
toptoestel in zijn prijsklasse. Ik gebruik het toestel nu een goeie twee weken en ik ben nog altijd onder de indruk van de prestaties van het toestel en van de snelheid van de processor. De kwaliteit van de camera is in één woord fenomenaal!
Oogt als een telefoon uit een veel hogere prijsklasse.
Voor telefoneren, internetten en gamen is deze telefoon perfect.
Fotokwaliteit valt tegen. Toestel oogt erg plastic en vormgeving is geen aanrader. erg druk allemaal. Toestel is lastig vast te houden door de grootte en gladheid van het materiaal
Hele fijne teelfoon voor niet al te veel geld
Zie hieronder
Na 2 weken in mijn bezit kan ik zeggen dat de telefoon prima bevalt. Het scherm is mooi scherp en wat deze telefoon bijzonder maakt is de accuduur. Waar ikzelf met andere telefoons maximaal 23-30 uur doe bij intensief gebruik, haal ik bij deze telefoon 36 tot 47 uur.
Mooie telefoon die handig in gebruik is
Prima telefoon voor eveneens een prima prijs, goede geluids- en camerakwaliteit.
Inderdaad een prima product voor een hele mooie prijs. Hiervoor een IPhone 6 gehad maar mis die niet.
Geweldig product voor zijn prijs. Superblij met deze geweldige telefoon. Meest minpunten zijn op te lossen.
Ik heb deze telefoon gekocht ergens eind december (2018) nu (15 mei 2019) werkt de telefoon nog super. Camera geniet ik nog steeds van. De batterij is nog altijd super. Vingerafdruk werkt soms even niet mee, gezichtsscan daarintegen werkt altijd. De telefoon heeft altijd goed gepresteerd en werkt nog super!
Prijs kwaliteit verhouding is prima, glijdt wel snel uit de handen, en als die valt breekt het glas meteen (ook extra protectie glas). Het glas is daarbij ook meteen niet meer te vergelijken met het sterke glas van andere type huawei
Zeer goede en robuuste telefoon. Super accu duur
Prijs kwaliteit verhouding is echt heel erg goed, heb het toestel nu 3 maanden en het toestel werkt nog steeds zoals het deed bij de aanschaf. Toestel gaat lang mee en laadt snel op.
Een goede telefoon voor een erg mooie prijs. Dit apparaat werkt snel en goedwerkende functies (denk aan bijvoorbeeld de ingebouwde vingerafdrukscan).
Deze smartphone is fantastisch! Ik moet niet langer met een externe batterij op stap watn ongeacht hoeveel youtube ik kijk, whatsapp ik gebruik of bel, deze batterij is s avonds nog steeds niet plat!
Veel kwaliteit voor weinig geld!
Een zaligheid om met te werken, amper verbruik van batterij, prima werksnelheid en prachtige foto's dito mogelijkheden. Een echte aanrader!
Prijs/kwaliteit zeker in orde! De meest belangrijke positieve punten zijn voor mij de batterijduur, de beeldschermresolutie, de sterkte van het scherm en het geheugen. Het grootste negatieve punt is de camera. Hij kan niet goed scherp stellen van dichtbij. Het beeldscherm is vrij groot.
Toestel is van hoge kwaliteit voor de prijscategorie waar het zich in bevindt en is uiterst geschikt voor iedereen die een goed toestel (op alle vlakken) voorzien van de nieuwste technologie wil maar zich niet blauw wil betalen. Top: scherm, camera, geheugen, batterij. Minder: geluid
De Huawei mat 20 Lite Black is een zeer mooie smartphone die goed in de hand ligt met enkele leuke features zoals de mogelijkheid om 3D-foto's te nemen. Ook de AI-features zijn leuk. Verder uitstekende prestraties en snelle processor. Enige minpuntje is de krasgevoeligheid.
Fantastisch toestel!
Ontzettend tevreden van de kwaliteit van de foto's.
Ben er helemaal weg van!
Het toestel ligt ook zeer gemakkelijk in de hand.Zeer goede camera en veel geheugen. De batterij gaat lang mee. Het toestel heeft ook een zeer snelle oplaadtijd.Hij speelt vlotjes muziek af en opgenomen filmpjes hebben een perfect geluid. Hij heeft een prachtig beeld.
Mooi design, oogt luxueus. Topcamer, zowel front als back. De artificiële intelligentie is echt een topfeature, maar hij kan ook meer (Pro, HDR, filter, panorama, watermerk, ….). Batterij gaat superlang mee, maar laadt ook snel op. Wisselen tussen applicaties gaat vlot. Geen minpunten tot nu toe.
Een smartphone met een geweldige batterijduur, fijne camera-opties (zonder extra bewerkingsprogramma), groot geheugen. Heel tevreden mee. Enkel het grote scherm is niet zo handig met kleinere handen.
Super toestel voor de kleine prijs. Snelle invoudige ingebruikname. Knap design. Ligt goed in de hand. Levensduur batterij is top. Laadt volledig op in minder dan 2u. Camerakwaliteit is top. Selfiecamera geeft mooie resultaten. Goede beeldkwaliteit. Fijn toestel.
Deze smartphone is erg licht en ligt goed in de hand. Het beeld is prachtig en de foto's zuiver. De batterij gaat erg lang mee. De smartphone zit vol extra's die het gebruik alleen maar vergemakkelijken, je kan zelfs de functies personaliseren.
Toppertje!
Prachtige gsm: groot, camera van topkwaliteit, Dual sim functie, snel, goede batterij.
Gebruiksvriendelijk toestel. De A.I. zorgt er voor dat foto's nemen een makkie is, manueel kan ook. Resultaat:top foto's. De baterij gaat lang mee.
Het beeldscherm heeft een mooie kwaliteit, homeknop is hierin geïntegreerd. Dit is aanpassen omdat je soms per ongeluk op de homeknop duwt.
Nog geen enkele hapering meegemaakt.
Camera kwaliteit is uitmuntend, zeker vergelijkbaar met veel duurdere toestellen. Deze telefoon overtreft mijn verwachtingen... mijn eerste Huawei maar zal niet de laatste zijn. In deze prijs-range ga je niet snel iets beter vinden!
Intelligente, mooie telefoon! De foto’s zijn zeer realistisch, nog mooier dan de realitieit zelfs! Het is een absolute aanrader voor wie graag mooie foto’s neemt met zijn smartphone.
Voor een prijs van 330 euro krijg je heel veel telefoon. Vroeger was je afhankelijk van rare onbekende merken om dit soort specs te krijgen voor zo'n prijs. Nu heb je het goeie van beide werelden, goeie software updates / accessoires en een goeie prijs kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!
Bevald goed. batterij gaat lang mee, mooi en helder display, foto's maken is goed maar in het donker minder. Het geheugen van 64gb is uitbreidbaar met een SD-kaart, of 2e sim. Je kunt dan geen SD-kaart plaatsen, deze gsm een normalen headphone jack. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
goede en snelle telfoon voorzien van een erg goede camera