€ 341,- bij Amazon.nl

Huawei Mate 20 Lite Zwart Review

4 oktober 2018, laatste update op 4 oktober 2018, 211 views Rapporteer

Mooie telefoon die handig in gebruik is

Pluspunten

• Goede accuduur
  • Mooi design
  • Dubbele camera

Minpunten

• Foto's niet scherp in het donker

Ik heb deze telefoon nu een aantal dagen in mijn bezit en ik ben er erg tevreden over. De prijs/kwaliteit verhouding is heel erg goed. Voor deze prijs heb je een goed werkende telefoon die aan alle verwachtingen voldoet. Het geheugen van 64GB is heel fijn, zodat je genoeg bestanden, foto's en video's op kunt slaan. Ik als student, heeft dit zeker nodig. De accuduur van de Huawei is tegen alle verwachtingen in, perfect! Ik kan de telefoon zeker 2 dagen gebruiken zonder hem op te laden. Het scherm is heel mooi en doet mij denken aan een Samsung s8 of s9. Het is geheel van glas, dus een hoesje is zeker aan te raden. Je krijgt ook een screenprotector meegeleverd, dus dat is ook de moeite waard om op te plakken. Het geluid van de Huawei is mooi en helder, ook met oortjes (die meegeleverd worden) is het geluid nog mooi. De Huawei mate 20 heeft een dubbele camera aan de voor- en achterkant, waardoor je mooie heldere foto's kan maken. Alleen 's avonds of in het donker zijn de foto's niet helemaal helder en heeft de telefoon wat meer moeite om scherp te stellen. De Huawei heeft een dual sim functie, ik gebruik dit persoonlijk niet, maar vind het wel belangrijk om het te benoemen. De telefoon was makkelijk te installeren. Met een app konden alle bestanden makkelijk overgezet worden op de nieuwe telefoon. De vingerafdrukscanner zit aan de achterkant van de telefoon, onder de camera. Ik ben al met al heel tevreden over de Huawei mate 20!

Heb jij ook een Huawei Mate 20 Lite Zwart?