Gemiddelde gebruikersscore
Twee exemplaren gekocht als experiment omtrent de Navi blackscreen problemen. Ze hebben de black screen issues voor de meeste games waar ik er last van had opgelost. In het algemeen zijn deze aan te raden als je om wat voor reden dan ook problemen ervaart met het verlies van beeld.
De monitor van mijn zoon werkte niet meer via DP, alleen nog HDMI maar daarmee viel de 144hz optie weg dus gegokt dat het aan de DP kabel lag. Goed gegokt want na het aansluiten van deze kabel werkt het weer! Goed dat ik er 2 extra heb mee besteld.
Het is een kabel en hij werkt. Meer hoef je niet te weten toch?
Niets mis mee en doet gewoon wat ie moet doen in combinatie met mijn 1440p 144hz 10-bit scherm. Deze kabel is DisplayPort gecertificeerd en valt volledig binnen de specificaties, anders dan vermeld in een andere review. Dat moet een andere oorzaak hebben.
Als het eenmaal werkt dan werkt het, echter duurt het met deze kabel een minuut voordat mijn PC wil booten, met HDMI is dat 5 seconde. Met beetje zoeken op reddit kwam ik erachter dat de kabel waarschijnlijke stroom connector heeft aan beide kanten, niet in line met displayport standaarden.