Door Paul Hulsebosch

Redacteur

Win een bètakey voor World of Warcraft: Battle for Azeroth

06-06-2018 • 10:00

89 Linkedin

Legion, de zevende en meest recente uitbreiding voor World of Warcraft, verscheen alweer bijna twee jaar geleden en dus is het zo langzamerhand wel weer eens tijd voor een nieuwe. Die komt er ook, ergens later dit jaar, in de vorm van Battle for Azeroth. Bij de aankondiging stelde Blizzard dat die in de loop van 2018 op de markt gaat komen, wat wil zeggen dat de ontwikkeling inmiddels vergevorderd is. Dat blijkt, want Blizzard vindt de tijd rijp om de uitbreiding te testen. En daar kun jij aan meedoen. We hebben van Blizzard Entertainment enkele tientallen bètakeys gekregen, die we weg mogen geven. Om kans te maken, hoef je vrijwel niets te doen: je hoeft enkel hieronder aan te geven dat je mee wilt dingen.

Je hebt vandaag tot 24:00 uur de tijd om je belangstelling kenbaar te maken. Daarna trekken we uit alle geïnteresseerden de winnaars, die per direct message een key van ons toegestuurd krijgen.

Wat kun je van de bèta verwachten? Dat je alvast rond kunt lopen in de nieuwe zones die Battle for Azeroth aan de spelwereld toevoegt: Kul Tiras voor de Alliance en Zandalar voor de Horde. Het zijn zones boordevol nieuwe quests, waarin je onder andere het Heart of Azeroth bemachtigen, het nieuwe artifact dat centraal zal staan in je uitrusting. Bovendien kun je de Allied Races uitproberen, de nieuwe speelbare rassen die in Battle for Azeroth geïntroduceerd worden. Tot hoe lang de bètatest duurt is niet bekend, maar niet langer dan 14 augustus, want dan verschijnt Battle for Azeroth in de winkel.

Wil je een bètakey voor World of Warcraft: Battle for Azeroth?

Je gebruikt een adblocker en daarom kun jij niet meedoen aan deze actie. Lees over ons verdienmodel en waarom jouw steun voor ons belangrijk is.

Voorwaarden

 • Je Tweakers-account moet voor 6 juni 2018 geactiveerd zijn.
 • Meedoen kan tot en met 6 juni 2018 23:59 uur, alleen via deze poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
 • Je kunt één keer aan de poll deelnemen.
 • Winnaars krijgen uiterlijk 7 juni 2018 bericht via een direct message.
 • Winnaars worden at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

UPDATE: Alle winnaars hebben een DM ontvangen

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (89)

Wijzig sortering
Ben je hiervoor een actief account nodig? Het lijkt mij wel eens grappig om te proberen aangezien ik nog nooit wow heb gespeeld.
Goeie vraag. Ik heb hem aan Blizzard voorgelegd. Maar mocht je WoW willen proberen, dan is er sowieso de optie om gratis te spelen. Je kunt een character aanmaken en die tot level 20 opwaarderen. Dus als je de game eens wilt proberen, is dat eigenlijk een betere optie dan dit. Daar wordt de game op een goede manier uitgelegd. In een bètatest als dit is dat minder het geval. De gratis speelbare versie van World of Warcraft vind je hier.

[Reactie gewijzigd door Paul Hulsebosch op 6 juni 2018 10:11]

Mee voor beta en of Alpha heb je geen actief account nodig tenminste dat was niet nodig bij de vorige expansions

Je maakt een nieuwe char aan op de beta servers van een bepaald level of een copy van je bestaande charter
Voor het spelen van een beta is geen actief account (dus in het bezit van WoW) nodig. Een bruikbaar battle.net account is dan wel weer nodig, aangezien dat gelinked wordt (vroeger code invoeren..) met toegang tot de beta servers.

In een andere post heeft een GM het volgende gezegd: "you shouldn't need an active account to participate in beta, just a valid battle.net account."

Beta servers staan los van de normale servers.
Thanks! :) voor de duidelijke uitleg. Dan ga ik dat proberen in plaats van de bèta!
Ja, ik heb geen actief account meer, maar kreeg de beta key wel toen ik nog een subscription had. Je krijgt het niet als je niet meer betaald.

Edit: ho, sorry. Ter verduidelijking. Als jij hier de key wint, heb jij geen actief account nodig. Als je hem via Blizz zou willen krijgen wel :)

[Reactie gewijzigd door Qlusivenl op 6 juni 2018 10:09]

Ik had destijds een beta key voor WoD gekregen terwijl ik maanden niet meer gespeeld had.

Had me trouwens wel overtuigd toen om weer wow te gaan spelen (inmiddels al weer gestopt).

[Reactie gewijzigd door Meessen op 6 juni 2018 10:52]

WoD vond ik eigenlijk niet zo spannend. Maar oke! ik heb altijd begrepen en gelezen in antwoorden dat je wel echt een subscription moet hebben wil je kans maken er op. Maar als je een beta key zo via tweakers krijgt is dat natuurlijk niet nodig..
Ik geloof dat die key toen van Blizzard zelf kwam, maar weet ik niet meer 100% zeker.
Volgens mij krijg je geen key. Je moet je Beta preferences updaten via battle.net, daar kan je de blizzard games aanvinken waarvan je graag zou willen mee doen aan komende betas.
Blizzard stuurt je een mail met daarin dat je 1 van de gelukkige bent om mee te mogen doen aan de beta. En dan kan je via battle.net launcher gewoon beta selecteren, zonder het te moeten invoeren van een key.
Niet helemaal waar. Je hoeft geen active subscription te hebben om mee te testen in de beta dat klopt.
Echter, heb je ook geen active subscription nodig om een beta invite te krijgen van blizzard.
Ik samen met een maat hebben een beta invite gekregen terwijl we al ruim over een half jaar zaten van inactive subscription.
Lijkt mij ook raar als ze dat niet zo zouden doen, dit is natuurlijk weer een manier om men te laten proeven wat voor nieuws ze hebben geïmplementeerd met Legion.
dat is niet waar een vriend van mij is geflagged voor beta door blizaard 3 maanden inactive zonder sub
Ik werd er reeds op gewezen dat dat niet het geval is. Echter durf ik met 99,9999% zekerheid te zeggen dat dit "vroeger" wel zo was...
klopt niet... {a, ik heb geen actief account meer, maar kreeg de beta key wel toen ik nog een subscription had. Je krijgt het niet als je niet meer betaald.}

Ik kreeg Beta Key en was gestopt met gamen..nu test ik de Beta al tijdje.

maar om te melden ik heb bij elke expo een key gekregen om te testen en bugs te vinden.
Als je eens verder leest zie je dat ik daar al op gewezen ben en mij heb gecorrigieerd.

Wel meen ik dat dat vroeger echt anders was... 8)7

[Reactie gewijzigd door Qlusivenl op 7 juni 2018 08:11]

Jij kan niet verwachten dat ik alle post lees die op jouw reageren.

Prettige dag nog
het is een Betakey voor een DLC dus ja
Je hebt hiervoor geen (bestaand) actief account nodig!
Is de term DLC nu de nieuwe "app" geworden? Waarbij een heel bereik aan termen is platgeslagen tot een zo kort mogelijk woord?
Het is geen DLC, het is een uitbreidingspakket.
Vroeg ik mezelf ook al af!
Je hebt hier geen actief account voor nodig. Een aantal vrienden van mij hebben ook de beta ontvangen dmv opt-in en hebben nu geen subscription lopen/ toentertijd dat zij een invite hebben gekregen.
Wanneer ben je dan inactief?
Inactief voor het genoemde spel, in het geval van WoW: wanneer je geen gametime meer heb en dit aan moet schaffen.
ah thanks voor je antwoord
@johanneslol Weet waar je aan begint. Toen het spel net uit was, ben ik er mee begonnen en ik kom er niet meer vanaf. Het is tijdrovend en verslavend!

Met elke uitbreiding is het spel echt veel beter geworden, dus nog meer verslavingsdrang en nog meer tijd wat je er in moet steken. Ik heb je gewaarschuwd. :D

Kortom, niet aan beginnen, want voor je het weet, heeft het je real-life sociale leven opgeslokt

Vanwege het leukheid gehalte en de hoeveelheid tijd die je erin moet stoppen, kom je er gewoon niet meer vanaf, eenmaal begonnen . . . 8-) :*) :D :) :P ;)

[Reactie gewijzigd door steeben009 op 6 juni 2018 19:35]

Ik heb een character van level 66. Flink aantal jaren geleden eventjes gespeeld en het was geen onaardig spel. Stel ik win die beta, kan ik het dan spelen of moet ik al die uitbreidingen eerst kopen?
Nee, de beta wordt gespeeld op de testserver. Deze kan je gewoon downloaden en spelen. Echter wordt al je progress op de testserver aan het eind van de beta gewist en is niet overdraagbaar naar de live versie.
Als jij zo een key wint, heb je dit niet nodig. Als jij een key via Blizz zelf wilt krijgen heb je wel een actief account nodig als ik het mij goed herinner.
cool. ben benieuwd hoeveel er veranderd is.
Veel... qua classes en gameplay, heeeel veel. Heb hieronder ergens ook een reactie geplaatst over demonology. Echt tof weer.
Ik zou graag weer eens willen kijken. Helaas is zo'n beetje iedereen die ik ken gestopt, dus dat maakt het een stuk minder leuk. Ikzelf wat het ook niet eens met een aantal grote veranderingen die zijn doorgevoerd sinds WOTLK, wat mijn speel ervaring ook niet ten goede kwam ;)

Zelf zoek ik tegenwoordig m'n heil bij spelletjes die wat minder tijd in beslag nemen.
WoW, ik doe mee!
Succes allemaal :*)
Ik heb al ruim een maand de Beta van BfA, en moet zeggen dat het wel echt een mooi gebied is (horde). Vind die van de Alliance een stuk minder, nouja, de begin gebieden dan. Ben zelf altijd Alliance, maar Horde is hier echt mooier.

Ik speel Warlock en het liefste Demonology, maar ben bij patch 7.1 overgestapt naar Affliction omdat toen Demo gigantisch generfed werd en eigenlijk niet meer zo leuk was om te spelen. Demonology is in BfA weer echt leuk en vernieuwend. Het is super leuk om weer een enorm leger van demons en minions te hebben en niet continu demonic empowerment te spammen, maar in plaats daarvan krijg je een demon die de rest bufft en aan de hand van jouw gespawnde minions meer of minder power heeft/geeft.

Zijn er nog andere spelers hier die reeds BfA testen?

Edit: Hoe is dit off-topic / irrelevant?... dit is toch juist iets wat mensen zouden willen weten? Ja niet iedereen speelt Warlock, maar ook die mensen zijn er hoor... echt waar.

[Reactie gewijzigd door Qlusivenl op 6 juni 2018 10:07]

Ik speel ook al een tijdje nu ben zelf een main tank al me alts zijn ook tanks, Dus ben nu een beetje aan het uitprobreren wat het beste aanvoelt.
Yup speel hord Hunter en ja tis weer OP hahaha
Holy shit wat een regen aan terminologie zeg.
Laat me raden, jij speelt geen WoW? :P
Deze sla ik over, maar veel speelplezier.
Leuke actie weer! Ik ben benieuwd naar de vernieuwingen in deze expansion!
Voor de Beta en PTR heb je geen lopende subscription nodig.
Ik had al een beta-uitnodiging van Blizzard gekregen, maar niks mee gedaan. Ik zie de uitbreiding wel als het "af" is. Ik zou het jammer vinden als ik als de uitbreiding dadelijk live gaat bij alles de ervaring zou hebben dat ik alles al gezien heb. Dan zou het net zijn alsof je je zoveelste alt gaat levelen.

(En nee: die uitnodiging is niet overdraagbaar)

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee