IKEA gaat ASUS Republic of Gamers-meubels vanaf oktober wereldwijd verkopen

IKEA start vanaf oktober met de wereldwijde verkoop van zijn gamingmeubels. Het bedrijf maakt deze meubels in samenwerking met ASUS en brengt ze uit in de Republic of Gamers-serie. De meubels zijn vorige week al uitgebracht in China.

IKEA meldt in een persbericht dat het bedrijf 'vanaf oktober 2021' begint met wereldwijde verkopen van de reeks gamingmeubels. De meubelfabrikant maakte vorig jaar al bekend dat het met ASUS samenwerkte voor het maken van ROG-meubels. IKEA maakte toen al bekend dat het meubilair aanvankelijk alleen in China zouden verschijnen en in oktober uit zouden komen in 'andere landen'.

Het bedrijf bevestigde toen nog niet in welke landen de producten concreet zouden verschijnen. Zo was het onduidelijk of de ROG-meubelstukken ook naar Europese landen als Nederland en België zouden komen. Het lijkt er dus op dat dit wél het geval is. Het gamingmeubilair komt in mei al naar IKEA-filialen in Japan.

De IKEA ROG-meubels zijn sinds 29 januari al te koop bij IKEA China. Het bedrijf bracht daar 'meer dan dertig' verschillende producten uit, waaronder verschillende bureau's, bureaustoelen en kastjes, die worden uitgebracht onder verschillende modelnamen waarin het woord 'spel' wordt verwerkt. De retailgigant komt ook met gamingaccessoires, zoals een headsetstandaard, muisbungee, muismatten en kussens. Het bedrijf toont ook een ringlamp met geïntegreerd telefoonstandaard.

Enkele IKEA ROG-accessoires

Door Daan van Monsjou

Redacteur

03-02-2021 • 20:08

93 Linkedin

Reacties (93)

Wijzig sortering
Die koffiemokhouder lijkt me super handig! Heb al eens op AliExpress gekeken, maar kon geen mooie vinden. Dit lijkt me perfect :)
op aliexpress heb je ze wel:
aliexpress.com/item/4000551498707.html?

helaas zijn deze niet echt geschikt voor dikke tafels, en gezien het een wasknijper mechanisme gebruikt mogelijk ook niet geschikt voor zware mokken.
Deze heb ik inderdaad gezien, maar zoals je zegt: niet geschikt voor dikke tafels en mokken. Dit lijkt dat wel te doen!
je hebt ook wel andere, die kan je vast schroeven aan een plaat. samen met een 3d printed houder heb je dan iets vergelijkbaars.

Daarnaast vraag ik me af wat de maximale mok afmetingen zijn?

Zelf drink ik uit vrij grote Ikea mokken {350ml} en vraag me af of deze er ook in passen.
Anoniem: 390145
@JDFS3 februari 2021 20:50
Ik vind het wel hilarisch, enorm bureau om je mok op te plaatsen en dan schroeven ze er nog iets op😂
Ik heb ook smakelijk kunnen gelachen! Deed me denken aan dit: The Couch Console

Goh, ik heb ook zoiets thuis. Een salontafel. Ik ga meer knoeien met m'n drankje op de bank, dan met m'n drankje op de salontafel, maar dat ligt vast aan mij :+

[Reactie gewijzigd door Sjekster op 3 februari 2021 21:52]

dat ding blijkt zeer in trek te zijn bij mensen met boten
Dat kan ik me dan wel weer voorstellen! Maar zoals de makers het zelf omschrijven? Stel je voor, dat je even je moet strekken om een kopje op de salontafel te pakken.
Gebruik jij geen afstandbediening ?

Stel u voor , vanuit de luie zetel tv verzetten, de moderne mens wilt al niet meer naar z'n tv lopen!

[Reactie gewijzigd door MissUnikitty op 4 februari 2021 12:33]

De TCC klinkt als een oplossing voor een probleem wat we nog niet kende :D
Dat is de slogan van Kickstarter!
Je drankje van alle kanten gefixeerd tegen omvallen/omstoten, én niet in de weg zitten met draden oid, én op een hoogte dat je voor de volle 360 graden je armen vrij kunt bewegen zonder zorgen?

Alleen al op mn werk is het elke maand wel 1x raak dat iemand het (half druk bezig) verkeerd neerzet of te snel los laat, simpelweg omstoot, tegen de tafel aan loopt en omgaat, of andere praktijken. Gaat om aardig wat koffie/thee/chocomelk, laat staan de toetsenborden en laptops die dat niet leuk vinden schoonmaken of vervangen.
Als je vaker intensief (fysiek zoals shooters, of mentaal zoals werk/tactical games) bezig bent achter je bureau, of er veel activiteit is (collega's tot kinderen tot die kat-a.k.a.-satan) is dat snel tientallen euro's waard.

Bovendien is *los* ook inherent aan *ideaal voor je persoon*. Denk aan links vs rechtshandig, lange/korte armen, zitpositie in het midden van het bureau of naar een kant.


Heb zelf nu klein half jaar een bureau met een vaste houder, no way dat ik dat ooit nog op ga offeren. Mok en blikje passen er perfect in, het is niet alle hens aan dek wanneer een van de katten binnen komt om vloeistoffen veilig te stellen en even een draai aan je stoel geven resulteert niet langer in lokaal brandwonden gevaar.

[Reactie gewijzigd door Xanaroth op 4 februari 2021 08:44]

Anoniem: 390145
@Xanaroth4 februari 2021 09:58
Je hebt nog steeds niet alle vrijheid want dat ding zit geklemd aan je bureau, dus goede draai met je stoel en je knalt ertegen aan. Wil je dit voorkomen moet je de klem op een dermate afstand vast maken dat je verder moet reiken dan wanneer deze op een bureau zou staan.

Ben het wel met je eens dat dit een uitstekende oplossing zou zijn voor wanneer je katten zou hebben.

Maar voor de rest zie ik voornamelijk voorbeelden van mensen die niet logisch kunnen nadenken en niet opletten, dus daarvoor kun je van alles bedenken maar die zullen nog wel alles om laten vallen. Dat zijn mensen die zetten de mok langs de houder omdat ze niet de ogen van het scherm kunnen houden en gaat alles over de vloer. Ik denk dat de beste oplossing daarvoor is een beker met een no spill deksel erop, als ze niet kunnen denken als volwassenen moeten ze maar drinken als kinderen.
Ok point taken... Ik heb twee katten: W-A en maxima, die hebben zover ik me herinneren kan nog nooit een beker omgestoten....
Of je koopt een groter bureau, dan kan je je drankjes ook uit de gevarenzone houden. Ook weet mijn kat dat hij niet op m'n bureau mag komen, noch geef ik hem reden toe - ik houd deze netjes opgeruimd.
Waarschijnlijk zodat je geen kringen op je bureau krijgt. Al kun je daar ook gewoon een onderzetter voor gebruiken.
Tsja. Ik gebruik daar nu een reststukje 12mm MDF voor op m’n net gebouwde bureau. Werkt prima voor nu, maar moet wel ff setje onderzetters ergens vandaan toveren.
Tja, Jij hebt nog nooit uren aan een computer gewerkt?
Je gaat je kop koffie of glas cola niet 10 meter van je af zetten tijdens het werken.
Het is niet de eerste keer dat een kop koffie of een glas cola over de tafel of toetsenbord heen gaat terwijl je bezig bent met de computer.
Het lijkt me daarom heel handig, zo'n houder.
Anoniem: 390145
@Eldaly_M4 februari 2021 00:23
Ik werk elke dag minimaal 8 uur achter een computer. Maar ik moet met mijn armen het toetsenbord halen dus zit geen 10 meter van het bureau af.
Als ik op de pc game of werk zit ik achter mijn bureau waar mijn stoel ongeveer tegenaan staat om de beste werkhouding te krijgen. Mijn handen zitten op muis en toetsenbord en die zijn niet zo breed als mijn bureau dus daar kan prima een glas in de buurt staan.

Misschien ook gewoon je ogen van het beeldscherm afhalen en kijken voordat je het glas oppakt helpt ook al veel.
Ik ben te lomp als ik op mijn pc bezig ben om drank in de buurt te houden 😅.
Grote bureau maar toch een lager tafeltje voor drank op te zetten achter mij voor de veiligheid.
Zou deze houder voor mij ook nog niet vertrouwen want zou niet lang duren voor ik er tegen loop als ik snel aan de voordeur moet zijn wanneer er bv. een pakketje toekomt, de helft van de chaufeurs maken er een wedstrijd van om te bellen en zo snel mogelijk te vertrekken hierdoor is dus mijn deurbel een start signaal geworden voor een sprint te lopen 🤣
Die koffiemokhouder lijkt me super handig! Heb al eens op AliExpress gekeken, maar kon geen mooie vinden. Dit lijkt me perfect :)
Of je bent heel jong of je hebt geen cd rom

https://accedemaps.com/wp...4/cd-drive-cup-holder.jpg

https://upload.wikimedia...._used_as_a_cup_holder.jpg

[Reactie gewijzigd door Wasabi! op 3 februari 2021 20:24]

Dit doet me denken aan die applicaties die je in de vroege jaren 2000 op ongein.nl-achtige sites kon downloaden.

"Free cup holder.exe"
En dan via net messenger een koffiehaalbericht versturen.
Man, net messages.. Wat een nostalgie. _/-\o_
Nee. De douwe Egbert koffie app
Met hex edit aangepast en bij elke collega geïnstalleerd
En dan in de tussentijd je HP vis voeren. MOPy fish screensaver.

Je kon met net message zulke leuke grappen uithalen bij collega's.

[Reactie gewijzigd door Wasabi! op 4 februari 2021 11:09]

CD rom wel gehad, maar deze creatieve oplossing nog niet gezien _/-\o_
Ik vind het op een plek waar plaats is neerzetten ook een goede oplossing. Omstoten van drankjes die ik alleen als ik bezopen ben, en dat gebeurt nu ik oud ben en in Zweden woon wat minder.
Het is mij helaas al een paar keer gebeurd op mijn 140 cm bureau... Zelfs mijn muis wel eens eraf geduwd omdat het blad glad is en ik misgreep :(
Ja omstoten doe ik ook alleen als ik bezopen ben, helaas zijn mijn kittens altijd bezopen dus een koffiemokhouder zou hier ook wel ideaal zijn :D
Totdat je de pc rebootte en hij automatisch dicht ging 8)7
Daar dacht ik ook aan, maar dan moet je kopje wel een beetje knap passen (en een oortje hebben ;) )
Ikea zal vast wel een beker ernaast zetten om samen te verkopen.
Zou het kopje dan wel met RGB komen? Beetje om 't zwarte op te vrolijken enzo. :+
Die koffiemok houder gaat me een hoop gemorste thee besparen :)
moet je wel een heel lang RVS rietje hebben. scheelt nog meer morsen.
Zoiets dergelijks zou je ook gewoon kunnen 3d printen :-D
Wat een bijzondere combinatie van merken. Asus plaatst zijn gamemerk toch als premium in de markt (al is het maar op basis van de hoge prijs). Dat is niet direct mijn associatie met het merk Ikea.
IKEA is best groot onder de gaming community. Geloof dat LTT een tijdje geleden nog een "gaming" desk build heeft gedaan met enkel IKEA producten. Daarnaast denk ik dat Asus inderdaad premium producten zijn, maar dat men die premium gaming producten niet automatisch premium interieur dingen kopen.

Linkje

[Reactie gewijzigd door Reutemeteut op 4 februari 2021 10:26]

Tja, als je naar meubels kijkt is Ikea toch wel de grootste speler op aarde. Daarnaast heeft o.a. Sonos een goede samenwerking met hen, dus waarom niet.

Vind zelf die headphone stand er wel geinig uitzien, en omgerekend nog geen 13 euro, helemaal niet duur! Die muis 'bungee' zoals het op de Chinese website heet ziet er ook niet verkeerd uit om voor gewoon kabelmanagement te gebruiken.
Dat bedoel ik. Een koptelefoon van bv 200 euro (even 1 willekeurig van asus ROG van de website) met een stand van 13 euro. Los van kwaliteit of mooi, zie ik dit minder vaak dan dat er wordt gekozen voor vergelijkbare verhouding.

Van Sonos wist ik niet, dus misschien heb ik nog een achterhaald beeld van Ikea.
Nouja, met zaken als een hoodtelefoonstandaard is het ook maar wat de gek er voor geeft. Je zult een gaming headset ook niet snel op een standaard van 100-200 euro zien staan uit een Hi-Fi zaak, ik vind dat meer passen op een ding als dit. Ikea is in mijn ogen gewoon degelijk (in de regel) met een enorm schaalvoordeel en daarmee een relatief lage prijs. Denk dat Asus ook zoiets heeft van 'iedereen komt wel eens bij Ikea en ze maken prima spul, dus waarom zouden we onze naam er niet aan verbinden'.

Denk dat het ook een kwestie is van perceptie. Ik zie Asus ROG nou ook niet als een premium merk maar simpelweg de gaming divisie van Asus, en Asus op zichzelf is naar mijn mening ook niet veel premiums aan. Vind het in ieder geval een slimme move. Ik zie die Ikea / Sonos dingen in steeds meer huizen staan, is natuurlijk makkelijk om op zo'n toegankelijke/goedkope manier consumenten in je Sonos ecosysteem te zuigen.
Het klinkt vreemd inderdaad maar aan de andere kant wie zou nou 50-60 euro betalen voor een normale hoodtelefoonstandaard? Ik denk dat de meeste mensen dat er niet voor over hebben voor een stukje plastic en/of metaal om alleen een koptelefoon op te hangen. Als je een beetje goed oplet (en niet te goedkoop wil) dan zal de kwaliteit/slijtage wel ongeveer hetzelfde zijn bij zoiets zoals dit. De kwaliteit van de koptelefoon/games worden er toch niet beter van. Ik denk dat het een specifieke fan ding moet zijn om meer mensen zo gek te krijgen (bijvoorbeeld je favoriete voetbal club als voetbal fan).

Persoonlijk zou het mij niet echt uitmaken hoe het er uit ziet (met uitzonderingen zoals de kleur roze bijvoorbeeld) als het maar stevig genoeg is en functioneel is. Dus niet dat die te snel om valt, snel zal breken, koptelefoon makkelijk op te hangen en pakken. Ik kijk als ik game naar het scherm en anders zou de koptelefoon ervoor hangen dus ik zou er weinig van zien.
Ikea heeft nog wel de naam om goedkoop te zijn, maar dat geld eigenlijk nog maar voor een klein deel van de collectie. De rest kan je het beschrijven als "net iets minder duur". Er zijn genoeg meubelzaken die in prijs redelijk kunnen concurreren met Ikea.
De Asus meubels passen best aardig in het assortiment.
Heeft de lamp nu echt een losse kabel welke niet is weggewerkt in de stang en voet?
Ik vind het wel mooie producten, zal ze waarschijnlijk wel aanschaffen maar die lamp snap ik even niet. Wat doet die kabel daar?
Hier is het beter te zien: https://preview.thenewsma...Assets/640x480/578730.jpg

Gigantische design flaw inderdaad.
Kost je dan waarschijnlijk ook maar €7,29 ;)
Pak 'm is beet als ie in de winkel verschijnt zou ik zeggen.
Als het voor die prijs beschikbaar komt wel maar de verwachting is heel anders.

Uit vorig nieuwsbericht
Het assortiment bevat daarnaast enkele accessoires, waaronder een ringlamp met geïntegreerde telefoonhouder, die in China omgerekend zo'n 32 euro kost.
Dat is dan inclusief telefoonhouder.
Gelukkig heeft Ikea een ruimer assortiment aan bureaulampen.

[Reactie gewijzigd door jeffer op 4 februari 2021 10:01]

Aarh erg jammer..
Ben benieuwd naar het prijskaartje. :)
Mijn huidige tafeltje is intussen wel aan vervanging toe.

wie weet is er nog ruimte voor een hotdog en zweedse bolletjes :)

[Reactie gewijzigd door Nebulasky2 op 3 februari 2021 20:13]

Prijskaartjes:
https://www.ikea.cn/cn/en/cat/desks-for-gaming-47070/

1.000 chinese yen is ongeveer 130 euro. Prijzen kunnen natuurlijk nog wel veranderen voor de westerse markt. Zeker bij ons zal er sowieso nog btw bijkomen. De cuphouder incl. beker zou zo dus rond 14 euro uitkomen.

[Reactie gewijzigd door Zeror op 4 februari 2021 09:09]

Waarschijnlijk wordt omgerekend naar euro's met Nederlandse btw
Zo te zien incl beker, rietje en borstel om het rietje schoon te maken... Doe mij maar gewoon de houder zonder de beker en zonder de onzin asus branding, de rest van de producten zie ik helemaal niets in.
Hij staat er ook gewoon los... Gewoon even rustig kijken.
Het verstelbare frame zou wel leuk zijn.

Alhoewel voor 400+ euro, kan je beter een 2e hands kopen van een opkoper.
dan zit je rond de 70-90 euro per unit. {blad is dan wel vrij beschadigt, maar alleen voor het mechanisme is dat een koopje}
1.000 chinese yen is ongeveer 130 euro.
Yen, serieus? Het is renminbi is of yuan (vandaar CNY).
Yen is Japans. Maar het teken van de renminbi is wel weer hetzelfde als de yen.
same here. eens kijken wat dit grapje gaat kosten :Y)
de chinese prijzen in de link van @Zeror zijn een vrij goede ruwe indicatie.
Nadeel van dit soort tafels vind ik ze zijn niet in hoogte verstelbaar(daar lijkt het op).
In mijn geval altijd veel te laag en zal ik er klossen hout onder moeten doen.

Zelf heb ik een zit-sta bureau en dat is echt super.
Dat gaas achter het bureau is nergens voor nodig, ook hier een game pc onder bureau maar geen enkel probleem, dat zullen uiteindelijk mooie stofhappers worden in al die gaatjes.

[Reactie gewijzigd door mr_evil08 op 3 februari 2021 20:27]

In het persbericht staan plaatjes van gemotoriseerd verstellen van het bureau. Dus ik denk dat dat wel goedkomt.
Zal dan wel pittig prijskaartje aan hangen
die gaming desk is overrated, heb paar jaar geleden mijn eigen tafel samengesteld en geverfd. Dit is goedkoper en je krijgt het gewenst resultaat en vaak ook nog steviger ook. Bedrijven hebben de neiging het net goed genoeg te maken en voor premium prijs ook nog es.
Ik ook afgelopen zomer. Niet per se goedkoper, maar wel veel steviger omdat het bureaublad massief hout is. Daarnaast ook wat extra functies die IKEA toen nog niet had, zoals presets voor de bureauhoogte. En het bureau heeft een extended range, wat ideaal is voor kleine mensen als ik.
Wat bedoel je precies met extended range?

Heb vorig jaar mijn bureau samengesteld. Elektronisch in hoogte verstelbaar, draden kunnen makkelijk door het bureau heen, 2 mooie monitoren met gasveer.

En uiteraard met goede stoel :+
Het onderstel had twee opties qua hoogte (exclusief bureaublad):
- 73.6 cm tot 122.5 cm
- 62.2 cm tot 127 cm

Ik ben vrij klein (1,55m), dus ik heb 'm op ongeveer 72 cm staan en zet 'm soms voor videochat zelfs nog lager (zodat de webcam wat lager staat). Mijn vorige bureau was net te hoog, dus moest ik altijd een voetenbank gebruiken.

Monitorstandaard moet ik nog een keer kopen, maar voor nu is het scherm in ieder geval in hoogte verstelbaar. Binnenkort alleen nog een houder printen om mijn audio interface onder mijn bureau te monteren.

Goede stoel is vanwege mijn lengte soms ook een uitdaging. Mijn stoel komt uiteindelijk van IKEA en nog wel uit de koopjeshoek. Een van de weinige stoelen die ik ben tegengekomen die echt comfortabel zat (voor een redelijke prijs). Maarja, sowieso moet je niet constant dezelfde houding aanhouden. Af en toe even bewegen, even een kop thee halen of in de lunchpauze even wandelen.
Dat bureau vind ik ook wel erg mooi eigenlijk. Heb nu een standaard verstelbaar ikea bureau met volgens mij dezelfde maten. Zodra het weer normaal kan, ga ik eens naar de Ikea om te kijken. Tegen de tijd dat het in de winkel ligt, is de Corona tijd ook wel een beetje over.
Dus wellicht dat deze tzt toch binnen gaat komen. De rest vind ik dan ruim minder boeiend.
Allemaal troep die je niet nodig hebt, ook niet als gamer. Niet kopen spaart de planeet en je portemonnee 😃
sommige dingen zijn wel handig zoals de mouse bungee.

maar je hebt wel gelijk dat een gaming desk niet nodig is om echt te gamen.

als de desk een volledige muismat, als top heeft is het een ander verhaal.
omdat je dan een muismat ter groote van je desk hebt, wat voor sommige mensen wel fijn is, die met muismat werken.

Alhoewel als je erop morst het schoonmaken een Bitch is
Die headset houder vind ik interessant, maar ombouw een "gaming" bureau te kopen vind ik erover 😁
Ik ook, maar uitgaande van de bovengenoemde omrekening vind ik 13 a 14 euro te veel voor wat het is/lijkt te zijn.
Nog altijd beter dan de stands die de gaming merken zelf uitbrengen, qua prijs.
Ben benieuwd. Normale bureau’s zijn al moeilijk leverbaar.
Ik heb deze gekocht via banggood, bevalt me prima vanuit CZ magazijn BlitzWolf
https://m.blitzwolf.com/B...ne-Hook-Holder-p-585.html
Vorige maand 125 euro

[Reactie gewijzigd door Wasabi! op 3 februari 2021 21:35]

en hoe zat het met de import kosten?
Geen, was via magazijn CZ, Tsjechië, binnen 1,5 week in huis. Ook nog gaming chairs besteld, morgen komt de 2e. De BW GC3 voor 75 euro. Komt ook met DHL

[Reactie gewijzigd door Wasabi! op 3 februari 2021 22:07]

AAAH. OK, dan scheelt dat een hoop.
-------------
Zelf heb ik de volgende stoel.
https://www.ahrendhergebr...aluminium-zwart-voetkruis

deze is vanuit ahrend zelf gekocht, en is volledig refurbished met 2 jaar garantie.
de stoel zit geweldig, en als je last hebt van RSI klachten, is dit een geweldige stoel.
Dus ook nog een geweldige thuiswerk stoel.
---------------
ik heb zelf een Hoekbureau van de IKEA, {toen ze nog de linmon hoekbureau bladen hadden}

ik vindt het namelijk fijn om te werken in een hoek. heerlijk breed bureau om je heen. en genoeg ruimte om te gamen.
* Will soon be on sale in the Amazon
:D
Gewoon via banggood CZ magazijn bestellen, meestal goedkoper icm flashdeal of coupons en gespaarde BG punten.

Heb ook deze besteld in de pre order, 99 euro, komt volgende week aan.

https://nl.banggood.com/B...ome-Office-p-1806957.html

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee