Huawei kondigt Mate 40-smartphone op 22 oktober aan

Huawei heeft te kennen gegeven dat het zijn nieuwe smartphones in de Mate 40-reeks op 22 oktober aankondigt. Het Chinese bedrijf houdt dan een eigen evenement, waar dan waarschijnlijk informatie zoals de releasedatum en prijs worden gedeeld.

De aankondiging van de Mate 40-serie kwam met een bericht op Twitter. Het virtuele evenement vindt op 22 oktober plaats om 14:00 uur. Verder heeft de Chinese smartphonefabrikant geen details bekendgemaakt, waardoor gegevens, zoals de datum waarop het toestel daadwerkelijk verkrijgbaar is en de prijs, nog niet bekend zijn. Het lijkt er wel op dat er meerdere smartphones aangekondigd worden: Huawei spreekt over de Mate 40-serie.

Huawei had al aangegeven dat het de Mate 40-smartphones nog dit jaar uit zou brengen. Daarbij bevestigde het bedrijf ook al dat de toestellen nog voorzien worden van een Kirin-soc, die door Huawei zelf wordt ontworpen en wordt gemaakt door TSMC. Door de Amerikaanse sancties levert TSMC echter niet meer aan Huawei, waardoor de Mate 40 waarschijnlijk de laatste is die met een dergelijke soc wordt uitgebracht.

Renders van de vermeende Huawei Mate 40. Afbeeldingen via HandsetExpert en OnLeaks

Door RoD

Admin Mobile

11-10-2020 • 12:10

173 Linkedin

Reacties (169)

169
159
26
2
0
123
Wijzig sortering
Is er manier om de Google services, en daarmee bankier-apps, aan de gang te krijgen? Meen me herinneren dat ze de boatloader unlocked wilden laten, waar ze later weer op teruggekomen zijn. Ik zit niet zo te wachten op het sideloaden van dat soort apps eerlijk gezegd. Dat is voor mij een echte dealbreaker...
Jep, is er. De rabobank werkt in ieder geval met MicroG. Ook heb je nog opengapps welke bij velen in de smaak vallen door de keuze.

Tuurlijk, ja, je moet het wel sideloaden. Maar zo'n ramp is dat toch niet? Heb nooit het probleem van sideloaden gesnapt. Je doet op je pc toch niet anders? Klik klik klaar. Vanuit betrouwbare source uiteraard (wat Google ook niet echt meer is, als je kijkt naar de hoeveelheid spyware in de play store tegenwoordig)
Tuurlijk, ja, je moet het wel sideloaden. Maar zo'n ramp is dat toch niet? Heb nooit het probleem van sideloaden gesnapt. Je doet op je pc toch niet anders? Klik klik klaar. Vanuit betrouwbare source uiteraard (wat Google ook niet echt meer is, als je kijkt naar de hoeveelheid spyware in de play store tegenwoordig)
Punt is dat voor PC ik vooraf kan vaststellen dat ik de app echt bij mijn bank download via een https-verbinding. En dat mijn bank mij waarschuwt als er een (security)reden is om te upgraden.

Bij sideloaden van apps, zeker banking-apps, gaat dat via sites die op geen enkele manier gerelateerd zijn aan de dienstverlener. En dan krijg je al snel het probleem van "hoe betrouwbaar is zo'n app eigenlijk", omdat iemand anders dan de bank er tussentijds overduidelijk aangezeten heeft...
Ik snap je angst, zeker met een bank app. Je zou dan een alternatieve store kunnen installeren. Ik gebruik met volle tevredenheid de Aurora Store

Dan zou je initieel opengapps/MicroG en de aurora store moeten sideloaden, en verder alles via de aurora store doen. Zo update ik belangrijke applicaties ook. Alles wat ik tot nu toe heb gelinkt is overigens veilig :)

Verder hekel ik me er aan hoe veel developers hun apps zo afhankelijk maken van het Google framework. Maar dat is een andere discussie
Ik geloof dat juist die aurora store (of welke dan ook) zijn probleem is. Die moet je dan ook vertrouwen, zelfs als hij gehackt wordt / nieuwe eigenaar krijgt / wat-dan-ook.
Zo'n alternatieve store heeft exact hetzelfde probleem, je weet niet of het betrouwbaar is. Zo'n bankieren app komt hoe dan ook nooit bij de originele bron weg, aangezien die (voor zover ik weet) niet de APK aanbieden op hun eigen website.
Werkt door deze methode ook dat je Android, Google GPS kunt gebruiken in Maps of kunt inloggen in Google maps? Dat is het als je geen Android services hebt draaien zoals op de nieuwe huawei apparaten.
Ik gebruik al een aantal maanden p40 pro. Eigenlijk zijn er weinig issues met apps. Mijn ing app en vele andere belangrijke apps werken zonder dat je play services of iets hoeft te installeren.
Meestal download ik dit soort apps uit de Aurora Store en dat werkt prima. Zelfs google maps en chrome werken, youtube doe ik via Vanced en ook dat werkt geweldig.
je kan bank apps gebruiken etc, maar je kan er niet mee draadloos betalen.
Tja, ik zit bij de ABN Amro, dat kan ik al ruim een jaar niet meer. Handig tijdens zo'n pandemie...
Hoe verkopen de Huawei telefoons zonder google services eigenlijk?

Zelf heb ik een P20 pro, en die telefoon was volgens mij (terecht) best populair. De P30 pro was ook een populair toestel, en ik zou deze nog steeds zo kopen tegen de juiste prijs.

Maar hoe heeft de P40 het gedaan ten opzichte van deze toestellen en de rest van de high end modellen van andere merken? Technisch is het een prachtig toestel, maar ik heb geen interesse door het ontbreken van de google services. Is dat ook voor de meeste andere mensen zo?

Heeft iemand hier cijfers van? Hoe groot is het bestaansrecht nog van high end Huawei modellen?
Hier in het westen zullen de verkopen ongetwijfeld ingestort zijn. In China en in enkele andere markten waar de Google diensten sowieso niet bestaan of niet populair zijn verwacht ik dat de verkopen op pijl blijven.
Ik hoop dat ze het redden, het is voor mooi in ieder geval juist wel een reden om voor Huawei te kiezen. Hoewel ik eigenlijk hoopte dat ze voor de Europese markt Sailfish van Jolla zouden kiezen zal ik zodra er een phone met HarmonyOS is hiervoor kiezen.
In China wordt door de meeste gebruikers geen google services gebruikt.
Crimineel dat de markt voor een enkel high tech bedrijf geblokkeerd wordt. Alleen Chinezen mogen kennelijk nog een geavanceerde telefoon en netwerktechniek gebruiken. Wij in Europa zijn daarvan afgesneden door een dictator in Amerika.

N.B. Je zou het eigenlijk andersom verwachten, niet van een land dat in naam de mensenrechten respecteert...
Ik vind het ook jammer dat Huawei kapot gemaakt wordt door de sancties. In hoeverre het werkelijk draait om spionage vraag ik me af. Wellicht zien sommige markten (politiek) Huawei wel als bedreiging aangezien ze als Chinees bedrijf prima hardware ontwikkelen en hard aan de weg timmeren. Of je het eens bent met Trump of niet, hij is gekozen en geen dictator. Vergeet niet dat hij bij veel Amerikanen nog steeds (erg) populair is.
Ik zal het toch blijven kopen je een andere ROM erop zetten als toch Google services wilt.
Ik was twee weken geleden bij de Media Markt een vrouw die voor mij in de rij stond kocht een Huawei Pro 30 en een man bij de andere kassa een Oppo smartphone.
Al zou het in Nederland verboden zijn zou toch een Huawei telefoon kopen via Aliexpress of een andere land als de telefoon mij bevalt.
https://youtu.be/hhMAt3BluAU
Je krijgt dan wel -1 maar je hebt gewoon gelijk. De enige reden waarom ze kapot gemaakt worden is omdat de VS geen antwoord heeft op de techniek die Huawei gebruikt. Ze lopen gewoon kilometers achter in ontwikkeling en doet wat de VS doet wat het altijd doet als de concurrentie te groot wordt. Opkopen lukt niet, bombarderen kan niet, dan maar als dictator van de wereld ze economisch kapot proberen te maken.
Vergeet je daarbij wel voor het gemak dat andersom de Chinezen wel diensten uit de VS en Europa tegenhouden, de handelsbalans ver overhoud richting China, en dat van het geld dat ze daar verdienen de bedrijven hier opgekocht worden en de werkgelegenheid vervolgens verplaatst naar China.
Het conflict tussen China en de VS loopt al jaren daarover, en dat er nu op deze manier ingegrepen wordt is van alles over te zeggen, maar het zat er wel aan te komen dat er een keer ingegrepen zou worden.
Voor die hele gang van zaken moeten we toch de Harvard economen bedanken, die hebben geroepen dat je moet gaan produceren waar het het goedkoopste is.

Daar kan China toch niets aan doen
Goedkoop produceren is een klein stukje van het totaalplaatje. De techbedrijven uit de VS zijn allemaal geweerd door China, en bijvoorbeeld Chinese zonnepanelen zijn hier in Europa op de markt gedumpt door China om de Europese industrie kapot te maken waar de EU weer barieres voor heeft opgezet. En als we op AliExpress bestellen betaald de Chinese overheid de verzendkosten, dus hoe kan een Bol.com daar tegen concurreren?
Nou goedkope arbeid is geen klein onderdeeltje hoor, daar is het allemaal mee begonnen...

En nu maken we zelf helemaal niets meer....

Dat is een gevolg.......

Als we alles in Europa waren blijven maken, dan had dat verhaal met die verzend kosten ook geen hout gesneden...


We hebben het zelf allemaal uit handen gegeven
Ja, zolang Bol.com haar producten uit China haalt.... Waarom moet ik Bol dan steunen in hun webshop terwijl die soms 3x de prijs is voor exact datzelfde dingetje uit exact diezelfde Chinese fabriek.

De logistiek van Bol.com hoef ik niet zo nodig te betalen als ik het ook rechtstreeks bij dezelfde groothandel kan bestellen als Bol.com.

Alleen in nood als je geen 4 tot 6 weken kan wachtne kan Bol uit :-)
Veel goederen van bol.com komen ook vanuit China maar tegen hollandse prijzen.

De grote online dozenschuivens spinnen goed garen door de Corona.
Maar als ik voor een artikel 10€ moet betalen in china en voor hetzelfde 70€ in nederland, waarbij het vaak ook nog in de zelfde verpakking binnenkomt is de keus snel gemaakt.
Anoniem: 143912
@swhnld12 oktober 2020 00:01
Goedkoop produceren is een klein stukje van het totaalplaatje. De techbedrijven uit de VS zijn allemaal geweerd door China,
Bron?
Omgekeerd ook toch techbedrijven uit de China zijn allemaal geweerd door USA,
..... En als we op AliExpress bestellen betaald de Chinese overheid de verzendkosten, dus hoe kan een Bol.com daar tegen concurreren?
Bron?
De Chinese leveranciers kunnen goedkoop verzenden vanwege een zeer oude postverdrag.
https://www.rtlnieuws.nl/...p-oneerlijke-concurrentie
Volgens jou betaalt de Chinese overheid ook nog verzendkosten... vertel waar zijn de verzendkosten te claimen bij de Chinese overheid?

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 143912 op 12 oktober 2020 00:01]

llee de beschermer van china. In een andere thread spraak llee deze wijze woorden
China is een open land dat z'n problemen erkend, bereid is te veranderen en stappen maakt om de situatie te veranderen.
Mooi gesproken maar dan wil je toch het volgende weten

Op welke manier is China een open land.
Wat voor een problemen heeft China erkend.
Op welke manier is het bereid te veranderen.
Welke stappen zijn er al gemaakt om te veranderen.

Het antwoord zo voorspelbaar zoals iedere reactie van llee over china
dat is niet het begin, eerst nog een stapje terug:
Op welke manier is Japan een open land.
Wat voor een problemen heeft Japan erkend.
Op welke manier is het bereid te veranderen.
Welke stappen zijn er al gemaakt om te veranderen.
Waarom japan nu ineens als antwoord komt. llee volgt de tactiek van vragen niet beantwoorden, zinloze tegenvragen, ontwijken.

Net als andere tweakers ben ik heel benieuwd naar de antwoord op de vraag hoe china zijn problemen erkend, wat die problemen zijn en welke veranderingen er zijn.

zijn jullie er ook benieuwd naar of mag llee hier de boel verder blijven verzieken.
Anoniem: 143912
@bbob17 oktober 2020 15:50
llee de beschermer van china. In een andere thread spraak llee deze wijze woorden
bbob1970 de verspreider van fake news over China. In een andere threads herhaalt bbob1970 steeds dezelfde CIA propaganda
[...]
Mooi gesproken maar dan wil je toch het volgende weten

Op welke manier is China een open land.
Wat voor een problemen heeft China erkend.
Op welke manier is het bereid te veranderen.
Welke stappen zijn er al gemaakt om te veranderen.

Het antwoord zo voorspelbaar zoals iedere reactie van llee over china
Het antwoord zo voorspelbaar zoals iedere reactie van bbob over china
Dit is letterlijk eerder gevraagd op een eerdere claim en daar is niet op geantwoord:
Op welke manier is Japan een open land.
Wat voor een problemen heeft Japan erkend.
Op welke manier is het bereid te veranderen.
Welke stappen zijn er al gemaakt om te veranderen.
[...]


Waarom japan nu ineens als antwoord komt. llee volgt de tactiek van vragen niet beantwoorden, zinloze tegenvragen, ontwijken.

Net als andere tweakers ben ik heel benieuwd naar de antwoord op de vraag hoe china zijn problemen erkend, wat die problemen zijn en welke veranderingen er zijn.

zijn jullie er ook benieuwd naar of mag llee hier de boel verder blijven verzieken.
omdat eerst iets over Japan wordt beweerd bbob1970 dan hoort dat ook als eerst beantwoord te worden. bbob1970 volgt de tactiek van vragen niet beantwoorden, zinloze tegenvragen, ontwijken.

Net als andere tweakers ben ik heel benieuwd naar de antwoord op de vraag hoe Japan zijn problemen erkend, wat die problemen zijn en welke veranderingen er zijn en deze vragen waren eerder dan de zinloze tegenvragen, ontwijken en niet beantwoorden.

zijn jullie er ook benieuwd naar of mag bbob1970 hier de boel verder blijven verzieken.
origineel ben je niet je lijkt wel een papegaai die aan het napraten is.

Je blijft de vraag op jou uitspraak ontwijken:
China is een open land dat z'n problemen erkend, bereid is te veranderen en stappen maakt om de situatie te veranderen.
Je mag er japen of je vriendje USa bijhalen, de Paus of weet ik wie.

als jij roept:
China is een open land dat z'n problemen erkend, bereid is te veranderen en stappen maakt om de situatie te veranderen.
Dan moet ik dat ineens in een context met japan zien.
Je blijft gewoon ontwijken, ik en vele lachen zich ondertussen helemaal dood hoe je jezelf belachelijk maakt.

[Reactie gewijzigd door bbob op 17 oktober 2020 16:26]

Anoniem: 143912
@bbob18 oktober 2020 12:36
origineel ben je niet je lijkt wel een papegaai die aan het napraten is.

Je blijft de vraag op jou uitspraak ontwijken:
[...]
Pardon ,.origineel? Het is zo en ik kan er niks anders van maken en ik doe geen vage uitspraken. Jij mag origineel zijn en van alles bij verzinnen maar daar prik ik zo doorheen.
Je mag er japen of je vriendje USa bijhalen, de Paus of weet ik wie.
Iedereen mag naar alles verwijzen als referentie. Dus ook naar jouw USA broeders.
als jij roept:
[...]

Dan moet ik dat ineens in een context met japan zien.
Je blijft gewoon ontwijken, ik en vele lachen zich ondertussen helemaal dood hoe je jezelf belachelijk maakt.
als er eerder geroepen wordt
Japan is een open land dat z'n problemen erkend, bereid is te veranderen en stappen maakt om de situatie te veranderen.
1. Mijn post is daar een directe reactie op en dat in in context met Japan dus niet ineens in een context met japan maar altijd al
2.Als een eerdere bewering nog niet beantwoord is dan is het niet reel om een antwoord te verlangen van een latere bewering..
Jij blijft gewoon ontwijken, ik en vele lachen zich ondertussen ook helemaal dood hoe je jezelf belachelijk maakt.
Wat er door een ander over Japan wordt geroepen is door een ander niet door mij.

Jij roept iets over China maar weigert dan antwoorden te geven.
Mijn antwoord over Japan, ik heb er geen want ik heb het niet geroepen nog dat ik er een mening over heb en die dus door jou afdwingbaar lijkt te zijn.

Als je dus een antwoord op een eerdere bewering wenst moet je bij diegene zijn die iets beweert over Japan, niet bij mij,

Jij beweert:
China is een open land dat z'n problemen erkend, bereid is te veranderen en stappen maakt om de situatie te veranderen.
Aangezien dat dus jou bewering is vraag ik de daar dus na en weiger je te antwoorden. zonder antwoord is het dus weer 1 van je talloze zinloze beweringen.
Anoniem: 143912
@bbob20 oktober 2020 01:23
Ik zegt niet dat door jou is geroepen. Ik zegt dat wat als eerste beweerd wordt ook als eerste beantwoordt moet worden.

Er wordt als eerste iets beweert over Japen en daar komt geen antwoord op
Dan verwacht je eerder antwoord terwijl dat een stap later is. Je bent knettergek. Zo kun je wel erg makkelijk met z'n tweeën iemand framen. Nee daar trap ik niet in
Mijn antwoord over China komt als de eerste bewering is beantwoord en die is uitgebleven en ik dwong helemaal niet bij jou af maar ik werk op normale volgorde.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 143912 op 20 oktober 2020 01:25]

China is een open land dat z'n problemen erkend, bereid is te veranderen en stappen maakt om de situatie te veranderen.
Conclusie je blijft geen antwoord geven op deze vraag en blijft je verstoppen achter allerlei excuses om deze vraag maar niet te hoeven beantwoorden.

Aangezien je het niet wil beantwoorden moet ik wel de conclusie trekken dat het de zoveelste zinloze uitspraak van jou is waarmee je alleen maar een discussie wil doodslaan.
Anoniem: 143912
@bbob20 oktober 2020 23:44
Japan is een open land dat z'n problemen erkend, bereid is te veranderen en stappen maakt om de situatie te veranderen.
is gepost op 7 oktober 2020 10:49
China is een open land dat z'n problemen erkend, bereid is te veranderen en stappen maakt om de situatie te veranderen.
is gepost op 7 oktober 2020 21:53

Wie moet hier als eerst antwoorden?
Conclusie je bent echt helemaal achterlijk of je kunt niet lezen. Antwoord komt als de bewering die als eerste gedaan is geantwoord. Op eerste bewering is dat nog uitgebleven. Dus nummertje trekken en op je beurt wachten. Of is voordringen bij jullie normaal. Vraag idem waarom de eerste die iets roept blijft verstoppen en helemaal niks van zich laat horen.

Aangezien ik al meerdere malen heb heraalt dan moet ik wel de conclusie trekken dat het zoals boven is vermeld dat je echt helemaal achterlijk bent of je kunt niet lezen
Maar ik ben de beroerdste niet om alvast te antwoorden: als de eerste bewering wordt terug getrokken dan trek ik mijn bewering ook terug. Dus afwachten dan.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 143912 op 20 oktober 2020 23:49]

Zoals eerder gezegd niet door mij gepost dus moet je voor een antwoord bij iemand anders zijn.

Ik vraag gewoon naar jou stelling:
China is een open land dat z'n problemen erkend, bereid is te veranderen en stappen maakt om de situatie te veranderen.
Daarop weiger je te antwoorden en blijft verwijzen naar Japan.

Nu komt je met beweringen terug trekken, zwak zwak zwak. Maar als ik zeg groen is groen en jij zegt zwart is zwart maar ik nu zeg groen is geel dan zeg jij ineens dat zwart wit is.

Als je uitspraken doet, doe je die omdat je er achter staat. Jij doet uitspraken op basis van wat iemand anders zegt en als ze ze in jou woorden terug neemt verander je je uitspraken.

Conclusie je roept iedere keer dus gewoon maar weer wat. Onzin dus.

Conclusie china is geen open lande dat haar problemen erkend en doet er dus ook niet aan.
Anoniem: 143912
@bbob23 oktober 2020 00:24
Zoals eerder gezegd niet door mij gepost dus moet je voor een antwoord bij iemand anders zijn.

Ik vraag gewoon naar jou stelling:
[...]


Daarop weiger je te antwoorden en blijft verwijzen naar Japan.
Zoals eerder gezegd heb ik nooit beweerd dat jij hebt gepost. En inderdaad die andere poster zou dan eerder aan de beurt zijn om te antwoorden. In de rij staan en afwachten dus. Heb je moeder jou niet geleerd om netjes in de rij te staan en niet voor dringen.
Nu komt je met beweringen terug trekken, zwak zwak zwak. Maar als ik zeg groen is groen en jij zegt zwart is zwart maar ik nu zeg groen is geel dan zeg jij ineens dat zwart wit is.

Als je uitspraken doet, doe je die omdat je er achter staat. Jij doet uitspraken op basis van wat iemand anders zegt en als ze ze in jou woorden terug neemt verander je je uitspraken.

Conclusie je roept iedere keer dus gewoon maar weer wat. Onzin dus.

Conclusie china is geen open lande dat haar problemen erkend en doet er dus ook niet aan.
Zo je moet maar eerst een leren lezen. Begin maar eerst te leren met wat het woord ALS betekent. LOL zak |:(
Als jij beweert dat groen is geel dan beweer ik ook dat zwart wit is maar niet eerder!
Ik reageer op iemands uitspraken en als die persoon achter zijn uitspraak staat dan sta ik ook achter mijn uitspraak.
Nou ben ik ook de beroerdste niet en ik wil ook een alvast een antwoord geven nu de persoon eerder nog niet heeft geantwoord.
Als de problemen in Japan aliens zijn en opgelost worden door aliens dan zijn de problemen in China ook aliens zijn en worden ook opgelost door aliens. Dus tja wat is het antwoord op de de eerste bewering?

Conclusie ik rook je gewoon helemaal uit en als je je inzet verhoogt of bluft dan ga ik mee.

Conclusie Japan is geen open lande dat haar problemen erkend en doet er dus ook niet aan.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 143912 op 24 oktober 2020 23:48]

Zoals gezegd de conclusie over japen is jou conclusie ik heb daar geen mening over.
Geen mening over, jou conclusie is voor jou rekening.
Ik wacht nog steeds op het antwoord op de vraag over China die haar problemen erkend en aan het veranderen is.

Dus als jou moeder je braaf opgevoed heeft dan heeft ze je geleerd netjes te antwoorden. Bij mij is dat natuurlijk helemaal misgegaan, qua opvoeding :)
Dus geef het goede voorbeeld tenzij je natuurlijk net zo ontspoort bent als ik of erger ?
Anoniem: 143912
@bbob24 oktober 2020 23:52
Zoals eerder gezegd wordt jouw menig helemaal niet gevraagd en ik heb jou al 2x geantwoord.

Zo te zien heeft jou moeder je geen manieren geleerd om netjes in de rij te staan en niet voor dringen.
Zoals eerder gezegd wordt jouw menig helemaal niet gevraagd
Als je iets zegt doe het dan goed. Jij bent het die mijn mening niet wil horen. Maar als ik in jou woorden spreek, niemand hier op tweakers heeft behoefte aan jou gekleurde china mening.
Anoniem: 143912
@bbob27 oktober 2020 23:39
ik heb jou al 2x geantwoord.
en niemand hier op tweakers heeft behoefte aan jou CIA propaganda
Je hebt nog steeds niet inhoudelijk geantwoord op de vraag hoe china haar problemen erkend en hoe men bezig is te veranderen.
Het enige antwoord, wat geen antwoord is, is dat je pas wil antwoorden als je van iemand anders een antwoord krijgt op een vraag. Dat noem je dus gewoon het niet willen geven ontwijken van antwoorden.

Je probeert woordspelletjes te spelen, met ik heb geantwoord, in Jip en Janneke taal dus, inhoudelijk heb je nog steeds geen antwoord gegeven.
Anoniem: 143912
@bbob3 november 2020 23:47
ik heb jou al 2x geantwoord waaronder de vraag hoe china haar problemen erkend en hoe men bezig is te veranderen. Dupliek komt niet voor repliek.
En nee zo makkelijk kun je miet met z'n 2en iemand framen.
inhoudelijk geantwoord.......nee.
Anoniem: 143912
@bbob9 november 2020 23:35
antwoord is wel inhoudelijk

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 143912 op 10 november 2020 08:49]

De verplaatsing van productie heeft in eerste instantie plaats gevonden doordat aandeelhouders van westerse maar niet genoeg kregen van de bakken geld die binnen kwamen. Ik ben geen fan van China en diens overheid maar we mogen best kritisch aar onze eigen bedrijven en overheden kijken voor we met een beschuldigend vingertje naar China wijzen.
De Chinese regering heeft alles op alles gezet om net voor hun eigen burgers beter te maken en dat werpt nu zijn vruchten af. Hier in Europa ziet men de burger meer als een bron van inkomsten dan iets om te koesteren.
"De Chinese regering heeft alles op alles gezet om net voor hun eigen burgers beter te maken en dat werpt nu zijn vruchten af. Hier in Europa ziet men de burger meer als een bron van inkomsten dan iets om te koesteren."

Hierna ben ik gestopt met lezen. China is een dictatuur, laten we er niet om heen draaien aub.
Anoniem: 143912
@sohus11 oktober 2020 23:45
Dan stop je toch mooi met lezen
China is een dictatuur, laten we er niet om heen draaien aub.
Wie draait er omheen?
Hebben nu plotseling een probleem hiermee dan? We zijn 'bevriend' en verkopen wapens aan Turkije en S. Arabie en nu is dat een probleem?
laten we er maar ook niet om heen draaien aub dan USA, EU landen zoals Italie, UK en misschien NL populisten zijn.
Ik woon in Duitsland, en heb hiervoor in Engeland en Nederland gewoond en heb me altijd 100% vrij gevoeld om te doen en laten wat ik wil. In China is dat onmogelijk, dan kom je in een re-education kamp terecht. Dus ja, China is een dictatuur en de meeste Westerse landen niet.

Dat je zaken doet met dictaturen maakt je nog geen dictatuur.

En ik ben overigens van mening dat we geen zaken moeten doen met dictaturen, maar dat terzijde.

En waarom dit punt, omdat het voor China's burgers niet beter is geworden... voor enkelen wellicht. Vrijheidsberoving is de ergste misdaad, en in China is dat de norm. Je bent vrij om te leven binnen een ontzetten nauw vierkantje dat door een select groepje mensen wordt uitgetekend.

Ik had altijd gedacht dat de eerste Orwellian staat de US/UK zou zijn maar het is China geworden. Nergens ter wereld heb je minder vrijheid en privacy.
Anoniem: 143912
@sohus15 oktober 2020 00:39
Ik woon in Duitsland, en heb hiervoor in Engeland en Nederland gewoond en heb me altijd 100% vrij gevoeld om te doen en laten wat ik wil. In China is dat onmogelijk, dan kom je in een re-education kamp terecht. Dus ja, China is een dictatuur en de meeste Westerse landen niet.
Ik heb in China gewoond heb me ook altijd 100% vrij gevoeld om te doen en laten wat ik wil en nee je komt in een re-education kamp terecht. In de USA zou je eerder de kans krijgen een kogel door je kop te krijgen bij BLM protesten. In Frankrijk zou je eerder de kans krijgen om gewelddadig en hardhandig aangepakt te worden met gele hesjes protesten.
In China kan ik voor omgerekend 12 cent wel meer dan 10 km met ov reizen, in NL is dat onmogelijk.
Dat je zaken doet met dictaturen maakt je nog geen dictatuur.

En ik ben overigens van mening dat we geen zaken moeten doen met dictaturen, maar dat terzijde.

En waarom dit punt, omdat het voor China's burgers niet beter is geworden... voor enkelen wellicht. Vrijheidsberoving is de ergste misdaad, en in China is dat de norm. Je bent vrij om te leven binnen een ontzetten nauw vierkantje dat door een select groepje mensen wordt uitgetekend.

Ik had altijd gedacht dat de eerste Orwellian staat de US/UK zou zijn maar het is China geworden. Nergens ter wereld heb je minder vrijheid en privacy.
Dat je zaken doet met pupulist maakt je nog geen populist.
Jij mag overal een menig op hebben, helaas moet ik je teleurstellen dat het niet erg toe doet wat jouw mening is.

En waarom dit punt, omdat het voor China's burgers heel veel beter is geworden... vooruitgang is zichtbaar en merkbaar voor een groot deel vd bevolking. Niemand wilt terug naar 30 jaar geleden.
Waar ze 30 jaar geleden nog nauwelijks een fiets konden veroorloven staat er nu een Mercedes SUV voor hun huis. En nee honger en armoede is pas de ergste misdaad, en China bestrijdt dat met succes. Je bent vrij om te leven waar je wilt. Als je resources hebt kunnen Chinezen ook naar het buitenland verkassen. Dat is tegenwoordig goed mogelijk.
Freedom in beer not in speech. Ieder zijn eigen prioriteit.
Schijnvrijheid heet dat.

En China is sowieso een tikkende tijdbom. Net als de US overigens.
Anoniem: 143912
@sohus17 oktober 2020 14:36
Schijnvrijheid heet dat.

En China is sowieso een tikkende tijdbom. Net als de US overigens.
jouw 100% vrij gevoeld heet pas schijnvrijheid
ieder zijn eigen prioriteit: https://www.aljazeera.com...eryday-freedoms-in-china/
Zou overigens heel goed kunnen dat USA en China tikkende tijdbom.

tikkende tijdbom. bedoel je eigenlijk?

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 143912 op 17 oktober 2020 14:43]

Ter info llee is iemand die continue kritiek op china niet accpeteerd.
Maar in een andere thread sprak hij deze mooie woorden:
China is een open land dat z'n problemen erkend, bereid is te veranderen en stappen maakt om de situatie te veranderen.
Nu wil je natuurlijk voorbeelden van die problemen, erkenningen. zie antwoord hierboven in mijn post.
antwoorden krijg je niet van llee, zinloos.

Het antwoord op die vragen was japen. Hij roept iets, je vraagt iets en krijgt een antwoord japen. 8)7
Anoniem: 143912
@bbob17 oktober 2020 14:49
Ter info llee is iemand die continue kritiek op china niet accpeteerd.
Maar in een andere thread sprak hij deze mooie woorden:

[...]

Nu wil je natuurlijk voorbeelden van die problemen, erkenningen. zie antwoord hierboven in mijn post.
antwoorden krijg je niet van llee, zinloos.

Het antwoord op die vragen was japen. Hij roept iets, je vraagt iets en krijgt een antwoord japen. 8)7
Ter info bbob1970 is iemand die continue doet aan pot verwijt de ketel en winkelt zeer selectief.
bbob1970 zit continue USA propaganda te herhalen.

Natuurlijk ook voorbeelden van die problemen, erkenningen. zie ook antwoord hierboven in mijn post.
En van bbob1970 krijg je geen antwoorden totaal zinloos.

bbob1970 komt met antwoord op die vragen over China. Hij roept iets, je vraagt iets en krijgt een antwoord Vietnam. |:(

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 143912 op 17 oktober 2020 14:49]

Dit is weer een beroemde kopieer post van Llee, beetje stereotype kopieer gedrag uit china maar dan in het gedrag van een persoon. Geen klasse, constant discussies derailen en eigenlijk gewoon onwaardig zijn. Waarschijnlijk gepest op de lagere school en is nu anti het westen geworden. Maar wel gebruik maken van deze westerse faciliteiten zoals studeren in amsterdam voor weinig.

[Reactie gewijzigd door Sn0wblind op 18 oktober 2020 12:59]

Daar komt ZeroNine weer terug om te trollen typisch het gedrag van een CIA troll.gewoon onwaardig. Waarschijnlijk veel te lui voor een krantenwijk of een vakkenvullen en ga nu trollen voor USA.

Zeronine heeft wel een grote bek, maakt zelf vast geen gebruik westerse faciliteiten zoals lagere school. Of niet ZeroNine?
Weer een chinese kopie post, zelf daarin niet origineel.
Jij valt zelf in de herhaling maar dat maakt niet uit. Elke keer jouw shit weer retour
Als je het zelf maar gelooft of niet ouwe frietbakker.
Ik geloof wel ouwe CIA troll

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 143912 op 23 oktober 2020 00:57]

Simpel zieltje, iemand dat anti CCP is, is meteen een CIA troll 8)7
Niet simpeler dan iemand die fabels en selectief winkelen debunk meteen pro China is
Whataboutisms bedoel je, totaal ongerelateerde onderwerpen aanhalen wat vaak nog gebasseerd is op opinie stukken is niet de realiteit.
jij komt pas met ongerelateerde onderwerpen met fake news verhalen verre van realiteit
Ten slotte: if it's ok for you it's also ok for me.
Nog altijd in de ontkenningsfase zie ik. Knap hoor, je kon een Engels gezegde Googlen!
Nog steeds verdwaald in je fantasiewereld zie ik. Ik hoef geen Engels te googlen iets wat jij niet kan zeggen
Ohja joh? ouwe frietbakkert.
JA ouwe vakkenvuller
Van wat ik zeg zit er nog enigzins waarheid in, jij probeert mij gewoon te beledigen omdat je het niet kan hebben.
LOL niveau van enige waarheid van jou lig ver onder 0
Dat blijkt maar weer, screenshots liegen niet, jij wel 8)7
Screenshots liegen niet nee maar jij wel |:(
Welke ik getoond heb om jouw bullshit meerdere malen onderuit te halen,
Nee fabels en selectief winkelen debunken + meteen op wijzen dat de desbetreffende post totaal ongerelateerd is met het artikel
Probeer eens opnieuw, dat is geen Nederlandse zin.
ga zelf maar eerst leren lezen
1 jij valt in de herhaling
2 het is consistent jouw shit retour
blijf maar lekker fantaseren jochie.
je bent zelf verdwaald in e fabeltjeskrant wereld
heb je nog iets anders in je repertoire zitten fo heb ik je limiet al bereikt? Dacht dat je me nog langer kon entertainen.
als jij iets anders heb dan heb ik ook
als jij iets anders heb dan heb ik ook
Als jij iets anders "hebt", kleuter.
als jij iets anders hebt dan heb ik ook
Iets met de strekking niet snappen.
Als jij de strekking snapt dan snap ik ook, als jij de strekking niet snapt dan neem ik ook niet de moeite om te snappen
Dit is precies weer een voorbeeld dat je de reactie niet eens begrijpt. Good job doggy! Ga nu maar weer zitten.
Als je de reactie begrijpt dan begrijp ik de reactie ook en als jij de reactie niet eens begrijpt dan neem ik ook niet de moeite om de reactie te begrijpen
En ' Good job doggy! retour
weer een klassieke kopie post. voorspelbaar.
dit heet al jouw shit retour
Is dat een fancy cantonese vertaling voor kinderachtig posts kopieren? Weer wat geleerd vandaag.
nee dat is al jouw shit retour en zo te zien moet je nog veel meer leren
Ah net zoals dat ik je kleine neusje op de feiten drukte dat je reactie score op een extreem laag niveau staat en je er een lul verhaal omheen hing. Got 'm! Dat is echt "shit retour" inderdaad.

Dat laatste woord ga je niet krijgen overigens.
Je zit nog steeds te dromen en zo te zien kan jij er niet tegen als ik jou de feiten drukte op je heb gedrukt. zoals eerder gezegd is de Tweakers score een enorm gedrocht. Dat gaat natuurlijk alleen op als iedereen een score kan geven... nogal wiedes.. En jij nog steeds in je fantasiewereld in je eigen leugens, finaal uitgeluld ben jij.
Okay wumao-er, zelfs Trump gaat beter met feiten om dan jou.

Boos mannetje dat zich achtergesteld voelt in de grote boze witte wereld. Jij bent niks meer dan dat.
Probeer zelf opnieuw
"Probeer het zelf opnieuw"
Ga jij maar zelf opnieuw proberen
"Ga jij het maar zelf opnieuw proberen"
Ga jij maar zelf opnieuw proberen
"Ga jij het maar zelf opnieuw proberen"

Niveautje Nederlands van een net aangekomen immigrant. Of een wumao bot.
nee hoor zinnen zonder lijdend voorwerp kan grammaticaal correct zijn
Het is geen correcte zin, niet dat jij dat zou weten, daarvoor heb je al genoeg pareltjes gepost op deze website waar dat uit blijkt.

Letterlijk de post hieronder laat jouw uitmuntende schrijfvaardigheden zien bijvoorbeeld 8)7

https://imgur.com/NWzKNIH

[Reactie gewijzigd door Sn0wblind op 1 december 2020 00:22]

dat zijn typo's
ok we gaan even tijd voor nemen om jouw berichten allemaal uit te kammen. Dan hebben we vermaak tot aan jouw pensionering
Dat zijn typo's? De woorden zijn correct geschreven hoor, alleen zijn het niet kloppende zinnen. Ouwe leugenaar.
Klopt met een telefoon mik je vak niet altijd even goed! Je bent zelf een leugenaar.
"boehoe hoe je bent zelf een leugenaar". Zo reageren kinderen in de peuterklas Lee. Kom op je kan beter dan dat.
is daar een noodzaak voor? boodschap is helder. bij mijn vorige werk doen we altijd 'don't try to fix if it's ain't broken'
Dat slaat kant noch wal. Is je wumo truukendoosje op?
Jij bent toch van die stempel? Fake news etc?
Nee, jij doet altijd aan een extreme vorm van whataboutisms, zeg maar 10% aan raakvlakken presenteren alsof het 100% gelijk is en bij reacties daarop gooi je het meteen op selectief shoppen.
nee hoor ik prik alleen maar selectief winkelen door, ook met 99% raakvlakken en dan gelijk 100% eigen shit retour

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 143912 op 27 december 2020 00:28]

Ah is dat de Cantonese vertaling? Weer wat geleerd vandaag. Net klaar met pannen schrobben van alle klanten die op 2de kerstdag die langs zijn gekomen bij de snackbar?
Ja maar om over 50 jaar nog steeds hetzelfde concentratiekamp filmpje aan onze kinderen te laten zien is ook zo outdated. Als we nu even lekker de chineze genocide hun gang laten gaan kunnen we over 30 jaar weer nieuwe huilcentjes docu's maken. Met Hitler hadden we ook niet echt een probleem tot hij besloot andere landen binnen te vallen. Toen was Genocide opeens een heel morele kwestie.
Welke 'chineze genocide'?
En Amerikaanse genocides zijn blijkbaar geen issues? Daar kunnen we ondertussen ook huilcentjes docu's maken
Je moet toch echt eens creativer worden, China dan haal je altijd USA er weer bij.

Maar genocide, meer recent is natuurlijk IS in het midden oosten.
Rwanda heeft er ook vele op hun geweten.
Oorlog in voormalig Joegoslavië
https://nl.wikipedia.org/wiki/Rode_Khmer (toevallig ook communisme zoals China)
Rohingya huidige tijd
Hot item nog steeds Armeense genocide (wel of niet)
Laten we Hitler niet vergeten
Maar communist Stalin heeft er nog meer dan Hitler op zijn geweten.
Noord-Korea, vriend Kim (Vriendje van China) ook zo een lieve gast.

In dat rijtje zal ook de USA ergens kunnen staan maar het is weer typisch dat als het om China gaat je met de USA aankomt terwijl en in het recente heden grotere genocides gepleegd zijn in en door andere landen waar jij schijnbaar niet bij wil stilstaan uit haat tegen de usa
Anoniem: 143912
@bbob17 oktober 2020 16:00
Je moet toch echt eens creativer worden, China dan haal je altijd USA er weer bij.
Ik 'moet' helemaal niks. Het is zoals het is en er is niets creatiefs aan. NOS 'moet' ook niet creatiever worden met hun 'nieuws'. Och misschien toch wel. Ze worden steeds creatiever en verzinnen een hoop zelf erbij. |:(
Maar genocide, meer recent is natuurlijk IS in het midden oosten.
Rwanda heeft er ook vele op hun geweten.
Oorlog in voormalig Joegoslavië
https://nl.wikipedia.org/wiki/Rode_Khmer (toevallig ook communisme zoals China)
Rohingya huidige tijd
Hot item nog steeds Armeense genocide (wel of niet)
Laten we Hitler niet vergeten
Maar communist Stalin heeft er nog meer dan Hitler op zijn geweten.
Noord-Korea, vriend Kim (Vriendje van China) ook zo een lieve gast.

In dat rijtje zal ook de USA ergens kunnen staan maar het is weer typisch dat als het om China gaat je met de USA aankomt terwijl en in het recente heden grotere genocides gepleegd zijn in en door andere landen waar jij schijnbaar niet bij wil stilstaan uit haat tegen de usa
https://en.wikipedia.org/wiki/Genocide
Welke 'chineze genocide'? Als er een 'chineze genocide' dan is er ook een Amerikaanse genocide'
Als als als China dan USA, je wereldbeeld lijkt wel echt beperkt tot deze 2 he.
Bij jou is China en USA zoals het volgens jou beperkte wereldbeeld is.
Anoniem: 143912
@bbob18 oktober 2020 12:38
nee hoor de wereld is veel groter dan deze 2. relevante verwijzingen kunnen altijd gemaakt naar welk land dan ook
wow is de wereld echt groter dan USA en China. Apart want in al jou commentaren als het om China gaat komt altijd de USA als excuus. Je hebt het over genocide, roept USA maar als je dan een echt een beetje de boel wil onderbouwen kom dan meteen met wat voorbeelden, zou moeilijk is het niet.
Maar ik gaf over genocide natuurlijk al genoeg voorbeelden. Hoewel de USA zeker geen voorbeeld is op dit gebied zijn er de afgelopen eeuw en recenter natuurlijk veel meer andere voorbeelden van genocide geweest. Daaronder dus ook een paar landjes met communistische inslag zoals China. Communisme en mensenrechten staan nu eenmaal op erg gespannen voet.
Anoniem: 143912
@bbob20 oktober 2020 01:33
geen excuus maar keihard je neus op de feiten gedrukt.
Ik begon niet over genocide naar reageer alleen op de vermeende genocide.
voorbeelden genoeg maar degene die eerst roept, zou eerst met voorbeelden moeten komen en niet omdraaien.
Welk voorbeeld van genocide heb je gegeven? Als jij als genoeg voorbeelden hebt gegeven dan heb ik ook genoeg voorbeelden gegeven.
mensenrechten: freedom in beer not in speech. Dat zijn geen substituten maar Ieder zijn eigen prioriteit. Van politieke vrijheid kun je niet eten en met een mercedes SUV kun je geen politiek vrijheid bedrijven.
Ik ken ook een hoop mensen in China die onvrij voelen en allemaal onvrij wegens onvoldoende $$$
https://www.aljazeera.com...eryday-freedoms-in-china/

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 143912 op 20 oktober 2020 01:38]

Ik begon niet over genocide naar reageer alleen op de vermeende genocide.
voorbeelden genoeg maar degene die eerst roept, zou eerst met voorbeelden moeten komen en niet omdraaien.
Jij reageert door alleen USA roepen maar komt zelf niet met voorbeelden. Als je de persoon waarop jij dus reageert beschuldigd geen voorbeelden te geven doe je exact hetzelfde. Beetje triest he.
Welk voorbeeld van genocide heb je gegeven? Als jij als genoeg voorbeelden hebt gegeven dan heb ik ook genoeg voorbeelden gegeven.
Wow maar dit is echt te dom voor woorden. Je leest dus totaal niet wat ik schrijf en welke voorbeelden ik geef om dan tot de conclusie te komen dat jezelf genoeg voorbeelden gegeven hebt. Ben je nu echt zo dom ?

Ga a.u.b je huiswerk doen en kijkt hier naar de voorbeelden die ik gegeven heb over genocide, er zijn er veel meer.

Het enige dat jij hier over genocide roept is het voorspelbare verhaaltje:
Welke 'chinesee genocide'?
En Amerikaanse genocides zijn blijkbaar geen issues? Daar kunnen we ondertussen ook huilcentjes docu's maken
Als voor jou USA roepen voorbeelden zijn dan zou ik toch eens wat specifieker worden. Hoewel jou enige taak hier is USA USA USA roepen. Daarmee doe je onrecht aan de vele andere genociden die vele malen groter zijn.
Anoniem: 143912
@bbob21 oktober 2020 00:10
[...]

Jij reageert door alleen USA roepen maar komt zelf niet met voorbeelden. Als je de persoon waarop jij dus reageert beschuldigd geen voorbeelden te geven doe je exact hetzelfde. Beetje triest he.
Dat is een reactie op door China roepen zonder voorbeelden en die was eerder!
Je zelf triest. Voorbeelden komen op volgorde.
[...]

Wow maar dit is echt te dom voor woorden. Je leest dus totaal niet wat ik schrijf en welke voorbeelden ik geef om dan tot de conclusie te komen dat jezelf genoeg voorbeelden gegeven hebt. Ben je nu echt zo dom ?
Wow dit is echt nog dommer dan te dom voor woorden. Je leest totaal niet wat ik schrijf en welke voorbeelden ik geef. En dan heb je nog de gore lef om mij te beschuldigen Zo zien ben je echt nog achterlijker dan achterlijk.?
Ga a.u.b je huiswerk doen en kijkt hier naar de voorbeelden die ik gegeven heb over genocide, er zijn er veel meer.

Het enige dat jij hier over genocide roept is het voorspelbare verhaaltje:
[...]


Als voor jou USA roepen voorbeelden zijn dan zou ik toch eens wat specifieker worden. Hoewel jou enige taak hier is USA USA USA roepen. Daarmee doe je onrecht aan de vele andere genociden die vele malen groter zijn.
Ga zelf je huiswerk doen en kijkt hier naar de voorbeelden die IK gegeven heb over Amerikaanse genocide, en zo zijn er zijn er veel meer. Je komt met zaken die kant nog wal raken wat totaal niks met de vraag te maken heeft zoals het onderstaande
[quote]
Maar genocide, meer recent is natuurlijk IS in het midden oosten.
Rwanda heeft er ook vele op hun geweten.
Oorlog in voormalig Joegoslavië
https://nl.wikipedia.org/wiki/Rode_Khmer (toevallig ook communisme zoals China)
Rohingya huidige tijd
Hot item nog steeds Armeense genocide (wel of niet)
Laten we Hitler niet vergeten
Maar communist Stalin heeft er nog meer dan Hitler op zijn geweten.
Noord-Korea, vriend Kim (Vriendje van China) ook zo een lieve gast.
[quote]

Als voor jou China roepen voorbeelden zijn dan zou ik toch ook eens wat specifieker worden. Want het bovenstaande heeft toch echt niks met China te maken en zijn geen voorbeelden over China. Jouw enige taak hier is CIA propaganda herhalen maar doe jij doet pas onrecht aan de vele andere genociden die vele malen groter zijn.
het komt niet vaak voor een cd die blijft hangen maar llee is een cd die blijft hangen, china > usa > china > usa en het gaat maar door. De wereld draait bij llee om china als sprookje het beloofde land te verkopen en usa het slechte land. Andere landen bestaan niet.

Maar ook op genocide gebied kijkt llee niet verder dan china / usa naar de landen waar veel grotere genociden plaatsgevonden hebben. Je bent echt een sukkel als jij beweert dat ik onrecht doe aan andere genocides. De feiten zijn ik benoem ze, zie lijst hierboven JIJ hebt het alleen over USA en China. Je kan bent dus wederom een grote leugenaar.
Anoniem: 143912
@bbob22 oktober 2020 23:54
Soso bbob1970 is hier pas een bandje die een eeuwige loop zit te draaien: china > usa > china > usa en het gaat maar door. De wereld draait bij bbob1970 voornamelijk op recyclen van CIA propaganda al dan niet aangevuld met eigen fantasies en sprookjes.

Iemand brult iets genocide op een onderwerp wat helemaal niks mee te maken heeft en bbob1970 komt weer met genocide verhalen wat helemaal niks mee te maken heeft
Je bent echt een sukkel als jij beweert genocides bij dit onderwerp en China noemt . De feiten zijn: iemand brult iets, ik vraag om wat dat precies mag wezen en jij (zie lijst hierboven) komt iets met wat er totaal niks te maken heeft. JIJ bent dus wederom een grote leugenaar.
Feit, iemand roept china, llee roept usa.
Feit iemand roept genocide, llee roept usa
Feit llee geeft geen voorbeelden van genocide
Feit ik heb over genocide verschillende voorbeelden gegeven die llee ook had kunnen vinden maar die niets met china te maken hebben en llee ze dus niet interessant vind.
Anoniem: 143912
@bbob24 oktober 2020 23:32
Feit, iemand winkelt selectief, llee wijst hierop
Feit iemand roept genocide, llee vraagt welke dan
Feit llee heeft op alle voorbeelden tegenvoorbeelden gegeven
Feit bbob1970 komt aan genocide verschillende voorbeelden wat niet gevraagd wordt en helemaal niks met dit artikel of draadje te maken heeft.
Iemand die selectie winkel, lee Chian, USa China USA.
llee vraag maar vraagt wederom aan de verkeerde persoon, llee heeft daar een handje van.
llee is synoniem voor china > USA verder denkt hij niet.

Nu is lleen van mening dat andere genociden niet het noemen waardig zijn, zoals voorspelbaar denk llee alleen china-usa de rest van de wereld bestaat niet.
Anoniem: 143912
@bbob25 oktober 2020 20:33
llee winkelt helemaal niet selectief maar volgt alleen maar op degene die selectief winkele en debunk alleen maar beweringen
llee vraagt helemaal niet aan de verkeerde persoon bbob1970 kan gewoon niet lezen:
Je moeder heeft het je in ieder geval niet goed geleerd maar de Chinese staat is voor jou een goede leermeester geweest en je bent een hele mooie praatpop die braaf zegt wat de staat je opdraagt.

tip als je nu antwoord probeer dan iets creatiever te zijn want wat je normaal antwoord cia enz is al zo voorspelbaar geworden.
Anoniem: 143912
@bbob27 oktober 2020 23:23
nou ik heb niks te maken met de Chinese staat maar jij bent pas een naprater van CIA propaganda

geen tip nodig het is zoals het is ik ga geen creatieve fabels bijverzinnen zoals jullie bij de CIA
Anoniem: 143912
@bbob3 november 2020 23:37
voorspelbaarder |:(
Je begint echt een papegaai te worden.
Anoniem: 143912
@bbob9 november 2020 23:35
het is consistent jouw shit retour
Ik wacht nog op een antwoord op jou uitspraak:
China is een open land dat z'n problemen erkend, bereid is te veranderen en stappen maakt om de situatie te veranderen.
Welke problemen en veranderingen bedoel je.
Anoniem: 143912
@bbob17 oktober 2020 15:53
[...]


Welke problemen en veranderingen bedoel je.
Ik wacht nog op een antwoord op jou uitspraak:
Japan is een open land dat z'n problemen erkend, bereid is te veranderen en stappen maakt om de situatie te veranderen.
alles op z'n beurt. Bij de apotheek moet je ook een nummertje trekken.
PS vergelijkbare problemen en veranderingen als de quote hierboven

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 143912 op 17 oktober 2020 15:54]

Ik heb geen cijfers helaas wel een enkele ervaring. Ik was in het bezit (mijn kinderen nu) van een Huawei P20 lite uit 2018 en de opvolger is een Xiaomi geworden omdat de p40 lite inderdaad geen Google Services had, maar ook geen Oled-scherm.
Ik ben nog altijd blij met mijn Mate 20X. Ik vind het dan ook echt jammer dat dat de laatste echte X telefoon (phablet) was die we van Huawei gezien hebben, op die gekke fold na dan. Ik vind overigens het design van deze Mate 40 niet bijzonder mooi. Het gat in het scherm voor de camera's had ik liever achter het scherm dan wel in droplet formaat gezien zoals op mijn Mate 20X. Ook het camera eiland is niet heel fraai, maar dat is smaak. Verder blijft het ontbreken van automatisch updatende google services een dingetje. Zou mijn telefoon nu kapot gaan, dan denk ik dat ik toch weer ga zoeken naar een Mate 20X al dan niet de 5G variant.
De aurora store is een goed alternatief. Alles te vinden uit de play store en de apk kan je gewoon van internet trekken. Betaalde apps kunnen ook. Alles van de Google store dus, Behalve de store. Je kunt zelfs anoniem inloggen.

Ik gebruik die store nu een jaar, en de ervaring is goed en bij elke search zie je gelijk of de applicatie Google framework afhankelijk is, of er ads in zitten, de datum van uitgifte en eigenlijk heb ik er meer plezier aan dan de play store..
Maar geen kopers in Europa meer...
Weet ik nog net zo niet. Niet iedereen is fan van de google services.
Mensen willen de apps die hier gangbaar zijn gewoon kunnen gebruiken en zolang dat alleen kan met Google play dan zal dat belangrijk blijven voor de meeste kopers. Tweakers kunnen wel wat verzinnen om het toch werkend te krijgen maar de gemiddelde gebruiker gaat daar niet aan beginnen.
Vertrouwen hebben ze zeker niet meer van de europese consumenten!
sideloaden en problem solved.
P40 met Google sideloaded schijnt een hele goeie smartphone te zijn en lijkt niet eens zo moeilijk
https://www.wired.co.uk/a...droid-huawei-p40-pro-plus
Zoals je in eerder tweakers reviews hebt kunnen lezen lost sideloaden het probleem niet op. bank apps en anderen krijgen via de playstore automatische updates. Met sideloaden moet je dat dus iedere keer voor iedere gesideloade app zelf doen.

misschien moet je eens wat vaker niet china gerelateerde onderwerpen lezen op tweakers dan had je bovenstaande ook gewoon kunnen weten uit eerdere reviews.
Anoniem: 143912
@bbob17 oktober 2020 16:02
nooit problemen gehad met sideloaden van Youtube Vance.
bank apps en anderen krijgen alleen via de playstore automatische updates als aan hebt gezet
Is het nog nieuwswaardig om een telefoon te benoemen waar we in de praktijk weinig mee kunnen hier in Nederland?

Ik denk dat de beste oplossing voor Huawei op dit moment is, is de focus op custom rom support leggen.
Verkoop met TWRP voor geïnstalleerd, hoeft de bootloader niet unlocked te worden, en kunnen klanten (of verkopers) eenvoudig elke Rom er op flashen. Idealiter zorgen ze voor een Android Generic System Image compatible versie, en kun je nog lang door, zonder dat Huawei die officieel verkoopt.
Je kunt er alles mee, alleen het ingeburgerde Google Services zijn niet/lastig te gebruiken. Omdat wij in het Westen over het algemeen heel veel Google hebben kunnen gebruiken is het natuurlijk lastig om om te schakelen.
Ik wilde de P40 Pro kopen bij Rebuy voor een leuke prijs maar toen kwam ik m'n Oppo Find X2 Pro tegen voor net iets meer dan €400 bij Belsimpel.
Was wel altijd tevreden met Huawei maar durfde toch niet om te schakelen. Daarbij had ik ook applicaties voor het werk nodig die niet via de App Galery waren te verkrijgen.
400 voor een oppo find x2 pro? Hoe dan? Vind niks onder de 800.
Outletmodel bij de Belsimpel
Dus ze hebben het vandaag aangekondigd..smh
Waarschijnlijk de volgende modellen:

HUAWEI Mate40
HUAWEI Mate40 Pro
HUAWEI Mate40 Pro+
PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate40 RS
Blijft toch wel jammer dat Huawei niet meer concurrerend zal zijn in de Westerse markt, ook al kan ik (helaas) heel goed begrijpen waarom. Ik vind toch wel dat Huawei erg mooie producten blijft maken en was toch wel fan van hun. Mijn P10 Plus is so far mijn beste telefoon die ik ooit in mijn bezit hebt gehad.

[Reactie gewijzigd door Dhr.Maassen op 11 oktober 2020 18:02]

Daarbij bevestigde het bedrijf ook al dat de toestellen nog voorzien worden van een Kirin-soc, die door Huawei zelf wordt ontworpen en wordt gemaakt door TSMC. Door de Amerikaanse sancties levert TSMC echter niet meer aan Huawei, waardoor de Mate 40 waarschijnlijk de laatste is die met een dergelijke soc wordt uitgebracht.
Ik snap dit niet. TSMC levert niet meer aan Huawei door de Amerikaanse sancties. Maar voor de Huawei Mate 40 nog wel?
De Kirin chipsets voor de Mate 40 telefoons komen nog uit huidige voorraad. Er komt geen nieuwe voorraad meer van TSMC voor toekomstige telefoons, tenzij de US hun verhaaltje weer terugdraait.
Dat is een stuk duidelijker. Dankjewel.
Nou vind het nog steeds erg jammer, mijn mate 10 pro is echt een top toestel.

Service is ook prima. Zou zo weer een Huawei kopen vanwege de absolute value die money....

Enige wat mij tegen houdt is dat de mate 10 gewoon nog te goed is.

Tegen de tijd dat ie wel aan vervanging toe is kan Huawei geen arm chips meer leveren vanwege het handels embargo
Daarom is het zo jammer, gezien van consument perspectief, als je ziet hoe Huawei in een paar jaar gegroeid is in een bedrijf dat toestellen in het topsegment kan leveren met zulke kwaliteit, beste camera smartphone met de P30 Pro destijds, de Mate 10 die hoge ogen gooide en het waarmaakte, een verlies voor de consument.
Who cares? Wij, de consumenten, minder concurrentie is nooit goed voor de consument, zeker als het een groot bedrijf als Huawei betreft die het vuur na aan de schenen heeft gelegd tegen de grootmachten Samsung en Apple. De enige winnaar hier is Samsung en een paar andere fabrikanten die marktaandeel van Huawei in handen hebben gekregen.
Ik heb zelf ook een huawei maar vind het wel best dat ze het nu zwaar hebben. Sinds ze zijn gestopt om de bootloader te unlocken ivm met de spyware die ze er op hebben gezet en nu dus niet meer te verwijderen is vind ik de grootste reden om het merk nooit meer te kopen. Ook vind ik dat de kirin chips niet kunnen meedraaien met qualcomm. Ik heb de P30 pro en een oneplus 6 en de P30 pro is duidelijk stukken langzamer geworden terwijl de oneplus 6, die op een qualcomm draait, nog net zo snel als op de dag dat ik hem kocht.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee