Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Spotify brengt update uit voor verbeteren tabletervaring op Android

Spotify heeft zijn interface voor Android-tablets aangepast, waardoor de muziekspeler nu beter met de beschikbare ruimte omgaat. Voorheen ging het nog om een uitgestrekte versie van de interface die ook voor smartphones wordt gebruikt.

De benodigde software-update om de nieuwe interface voor Android-tablets binnen te halen lijkt gefaseerd te worden uitgebracht; bij nog niet alle gebruikers is de update doorgevoerd, zo tekent Android Police op. Gebruikers die per se snel de nieuwe interface willen gebruiken, kunnen er ook voor kiezen om de bètaversie van de Spotify-applicatie voor Android te installeren.

Met de update krijgen Android-tabletgebruikers een interface die Spotify eerder al voor de iPad uitbracht. In plaats van een uitgestrekt smartphonescherm krijgen tabletgebruikers nu meer informatie naast elkaar te zien; zo is het afspeelscherm aan de linkerkant geplaatst en kan er rechts door muziek gebladerd worden.

Android Police merkt verder op dat de nieuwe interface ook als software-update voor Chromebooks beschikbaar komt. Wel zouden nog niet alle interface-elementen zijn geoptimaliseerd; zo zouden sommige knoppen nog steeds iets te klein zijn om comfortabel in te kunnen drukken, en zou het font te klein zijn.

Door Bauke Schievink

Admin Mobile / Nieuwsposter

15-08-2020 • 09:31

77 Linkedin

Reacties (77)

Wijzig sortering
Eindelijk. Wij gebruiken Spotify zakelijk en hebben in alle gebouwen en zalen een tablet in de muur met daarop o.a. Spotify.
Het was altijd verschrikkelijk priegelen om snel het juiste nummer te vinden. Te kleine letters, app is traag en een onlogische opbouw.
De rechten die gekocht worden zijn niet voor die doeleinde en als je ooit een controle krijgt of ze hebben het idee dan komt er wel iemand langs of je krijgt een brief met een leuke boete die makkelijk 5000 euro kan zijn, Wij verkopen muziek voor winkels en restaurant of wachtruimtes etc, en er zijn klanten die komen pas na een boete en een verhaal. De boete is afhankelijk van de duur, aantal mensen binnen het bedrijf en vloeroppervlakte schijnt ook mee te gaan.

Ook een CD afspelen mag niet in een winkel bijvoorbeeld en zelfs daar krijg je een boete voor. meeste boetes voor winkel zitten vaak tussen 800-1600 euro als ik het zo meekrijg meestal.

[Reactie gewijzigd door Noresponse op 15 augustus 2020 12:18]

Als ik mij niet vergis kan je hier in België gewoon extra rechten voor betalen via Sabam.

Ik vermoed wel dat je dan playlists moet bijhouden en doorgeven.

edit: @Tibo_Stans Inderdaad, ik had het moeten opzoeken. Je mag blijkbaar in België wel radio of CD's afspelen als je Sabam betaalt. Streaming mag enkel met B2B streaming, niet B2C.
https://www.unizo.be/advi...-afspelen-uw-zaak-mag-dat

[Reactie gewijzigd door bbc op 15 augustus 2020 16:38]

Nee hoor niet voor Spotify, die sluiten het zelf uit in hun voorwaarden. Ze hebben ook een zakelijke versie (soundtrack your brand) speciaal voor zakelijk gebruik. ;-)
je kan ook in Nederland bepaalde rechten afkopen voor radio, streaming etc.
In Nederland mag het ook als de apparatuur persoonlijk van en voor een medewerker is, heb ik begrepen.
Maar ben allang blij dat de muzak een beetje verdwenen is uit het dagelijks leven. Mag ik Boeman-Stemrat vragen om AUB Celine Dion onbetaalbaar te maken?
In Nederland mag het ook als de apparatuur persoonlijk van en voor een medewerker is, heb ik begrepen.
Maar ben allang blij dat de muzak een beetje verdwenen is uit het dagelijks leven. Mag ik Boeman-Stemrat vragen om AUB Celine Dion onbetaalbaar te maken?
Als het praktisch uit het dagelijks leven verdwenen is, waarom zou dat dan nog nodig zijn? Bovendien lopen muzieksmaken sterk uiteen, dus als iedereen een dergelijk verzoek zou doen en dat zou worden gehonoreerd, dan zou je nergens ooit meer muziek horen.

Want wat voor jou muziek is, kan voor een ander juist muzak zijn.
Een boek voor jou:

https://www.amazon.com/Ce...-Talk-About/dp/082642788X

Geschreven door iemand die haar niet uit kon staan en een boek wilde schrijven waarbij hij onderzocht wat anderen hier in godsnaam zo fantastisch in vonden. Hij dacht een anti Celine Dion-boek te schrijven, maar tijdens het proces begreep hij hoe het werkt met smaken en stijlen. En waarom de een kan ‘haten’ wat een ander liefheeft.
Punk, metal, even social-justice rock such as U2 or Rage Against the Machine, with their emphatic slogans of individuality and independence, are as much "inspirational" or "motivational" music as Céline's is, but for different subcultural groups. They are just as one-sided and unsubtle. Morally you could fairly ask what is more laudable about excess in the name of rage and resentment than immoderation in thrall to love and connection. The likely answer would be that Céline is conformist, quiescent, unsubversive. "Subversion" today is sentimentality's reverse: It is nearly always a term of approval. To show the subversiveness of a song, TV show or movie is tantamount to validating it, not just in pop criticism but in academic scholarship.
Tens of millions of people around the world love Céline Dion. Many millions more can't stand her. Why? Carl Wilson, by no means a Céline fan at the start of his quest, searches for the answer in this extraordinary book. Immersing himself in Dion's 1999 hit album Let's Talk About Love (the one with that Titanic song on it), he examines everything from Céline's Quebec roots to her enormous voice to her tear-jerking sentimentality. As Wilson strives to understand Céline's immense global popularity, he faces the question of what drives personal taste - and whether it's possible to change it.

[Reactie gewijzigd door Silvestris op 16 augustus 2020 13:09]

Als het geen commerciële ruimte is mag het dus best.
Het gaat niet om commercieel of privé. Het gaat om ten gehoren brengen van auteursrechtelijk werk buiten de privésfeer. Technisch gezien is men in overtreding als de radio/spotify dusdanig hard gezet wordt dat de buren mee kunnen luisteren.

Binnen de privésfeer wordt er vaak door aanleverende partij (radio-station en/of spotify) betaald voor de licentie. Zij moeten ook rapporteren hoeveel keer welke nummer is afgespeeld zodat de pot geld eerlijk verdeeld kan worden over de auteurs en artiesten.
Nee hoor, geldt zelfs voor kantoren waar je alleen met medewerkers zit en er 0 mensen van buitenaf komen.
Tja, zo'n beetje elke MKB'r zal dan zeggen "oh dat wist ik niet". Zo'n beetje iedereen doet het. Account sharen mag ook niet, gebeurt ook gewoon constant. De reden dat Spotify dat zegt is omdat ze alleen persoonlijke licenties hebben op de muziek. Platenlabels willen dat bedrijven apart naar hun toe komen om hun muziek af te mogen te spelen.

[Reactie gewijzigd door NotCYF op 15 augustus 2020 12:14]

Nee, wat jij schrijft klopt niet. Platenlabels wil geen individueel contracten met bedrijven. Daarvoor bestaan Buma/Stemra (auteurs) en Sena (uitvoerende artiesten). Die hebben ook mensen in dienst die bedrijven af gaan om te controleren.

Het excuus van "Oh dat wist ik niet" werkt niet meer op het moment dat zo iemand langs komt. Ook het excuus "mijn speakers zijn kapot" of "we doen het alleen als er maar een paar man aanwezig zijn" helpt ook niet. De enige manier om Spotify op een werkplek te gebruiken is als iedereen zijn eigen muziek afspeelt via zijn eigen koptelefoon.
Tja maar wie is verantwoordelijk als jij voor jezelf je Spotify op een JBL speakertje gezet hebt in een gezamelijke kantoor op je werk? Is het dan persoonlijk gebruik of zakelijk gebruik? De lijn tussen persoonlijk en zakelijk is namelijk in dit soort situaties heel wazig. En wat jij zegt iedereen z'n eigen
koptelefoon op moeten zetten is helemaal geen expliciete verplichting.

[Reactie gewijzigd door NotCYF op 15 augustus 2020 15:14]

De auteurswet zegt namelijk dat men een muzieklicentie nodig hebt wanneer muziek wordt geopenbaard buiten de huiselijke kring. En "openbaring" hier betekent in dit geval het "ten gehoren brengen". Wanneer er meerdere mensen gelijktijdig in kantoorruimte aan het werk zijn is er geen sprake van een huiselijke kring.

En om een antwoord te geven op de vraag zelf: In jouw scenario is de baas/eigenaar verantwoordelijk. Die is verantwoordelijk van de naleving op de werkvloer.
Dus als er 10 man zijn en ieder heeft een speaker en speelt zijn eigen muziek waardoor iedereen 10 nummers door elkaar hoort dan is het bedrijf strafbaar bezig?

[Reactie gewijzigd door watercoolertje op 15 augustus 2020 22:29]

Je baas is vaak verantwoordelijk voor fouten die jij onder werktijd maakt en waarbij er een rol van handhaving weggelegd is. Dit is er zo één.

Artikel 12, vierde lid, van de Auteurswet beschrijft onder welke situaties je welk iets te gehoren mag brengen. TL;DR: Eigenlijk nergens behalve thuis of wanneer alleen jij het kan horen.
Zover ik weet is het zo dat zodra jouw baas, muziek uitzend via een algemeen systeem door eht hele bedrijf dan moeten ze betalen, wanneer een individu een eigen radio gebruikt op de werkplek dan niet.
Heeft hij een afgesloten ruimte waar alleen hij het kan horen? Dan mag het.
Kunnen anderen mensen het horen? Dan is het een openbaring en moet er betaald worden.
Oordopjes of koptelefoon
Dat is alleen zo'n vaag iets. Kan ook je koptelefoon lekker luid zetten en dan hoor je nog steeds alles. Wat zegt de wet dan? Is zoiets te handhaven? Niet echt lijkt me. Daarom is het dus geen probleem.
Ze hebben ook een zakelijke versie (soundtrack your brand) speciaal voor zakelijk gebruik. Endless playlists, genre's, uitsluiten van explicit lyrics etc (duidelijk meer voor zakelijke markt), 29,xx euro/maand dus duurder, maar dan doe je het wel zoals het hoort. :-)

Maar check de voorwaarden, het wordt in niet nodeloos ingewikkelde taal uitgelegd dat het niét mag zoals jij het gebruikt (los van je BUMA afdracht dus, dat is iets anders).
Ach Spotify. Net niet app. Heb ook een abonnement maar de vele ontwerpfouten en issues die al maanden oud jaren niet serieus worden aangepakt hebben vraagtekens of Spotify hun gebruikers wel serieus neemt. Zonde
Sorry, welke ontwerpfouten? :) ben wel benieuwd naar wat voorbeelden

[Reactie gewijzigd door Sjeefr op 15 augustus 2020 10:23]

Indien je de app opent en een playlist wilt casten zit daar geen directe knop voor. Dus eert laatst afgespeelde track, cast icoon, en daarna terug playlist opzoeken en aanzetten. Onnodige handeling (Netflix doet dit bijv beter)

De shuffle optie die consequent voornamelijk liedjes afspeelt die je het meest recent hebt toegevoegd aan je playlist

De telkens pauzerende of haperende castverbinding (liedjes stoppen halverwege, opnieuw verbinding maken met bijv google cast) wat een vrij algemeen probleem is, sinds jaren (veel klachten over online ook) en wat ik met geen enkele app heb

Het niet kunnen treamen van je laptop zonder dat je dat via je telefoon moet doen. Widgets die matig tot niet werken. Etc. En dan nog daargelaten dat de app niet customizable is. Ik zie allemaal shit die ik niet wil zien, kan niets pinnen of in gewenste volgorde plaatsen, dat soort features.

Ik gebruik spotify dagelijks en heb weinig te klagen over het aanbod, alhoewel ik het fijn zou vinden makkelijker eigen bibliotheken te maken (met eigen track/mixes etc). Wellicht een rechtenkwestie, daar heb ik me nooit in verdiept. Maar qua app design en functionaliteit is er nog flinke winst te halen. Op de officiele Spotify support forums zijn (een aantal van) die issues tot in den treuren besproken en veel verder dan "Hey thanks for letting us know, we've informed the appropriate teams" komt de ontwikkeling niet.
Lijkt me lastig om zo'n wereldwijd gebruikte applicatie te ontwikkelen. Ik gebruikt het ook dagelijks en zou het echt zonde vinden als ze moeite gaan steken in de punten die jij noemt :p
Smaken verschillen, ik vind het zonder crashes werken van een app niet teveel gevraagd indien ik daar, al jaren, netjes elke maand voor betaal.

Daarbij noem ik denk ik geen heel rare customize wensen anno 2020. Ze ontwikkelen m.i de app niet echt lekker door
Ik zou het daarentegen héél fijn vinden als ze daar eens aandacht aan besteden. Met name een goede shuffle (basisfunctie!), maar ook het weglaten van voorstellen waar ik toch niet op klik. Technisch moet het zonder meer werken.
Het ontwikkelen gaat nog wel hè, maar dan moet je hem nog overal instlleren wereldwijd, daar zit het probleem :P
Helemaal mee eens, customizing zou lekker zijn.
Nu is het erg Apple. Oftewel Spotify bepaald waar alles moet staan en wat je wel en niet te zien krijgt.

Ook mogen ze vwb de zoek functie eens op curcus bij Google.
Heel vaak vind je een artiest of nummer niet tenzij het geheel correct geschreven is, en als je dat vergelijkt met een Youtube dan voelt spotify vwb search engine enorm 1995.
Iets dat ik nog niet heb gehoord is een gigantische playlist waar je een nummer dat je nu luistert niet direct kan verwijderen. Je moet eerst het nummer zoeken in de playlist alvorens je het verwijderd.
Idd, goeie .... is me ook weleens opgevallen.
Zeker bij playlists die je jaren geleden gemaakt hebt en een paar nummers die je echt zat bent.
De shuffle optie die consequent voornamelijk liedjes afspeelt die je het meest recent hebt toegevoegd aan je playlist
Hier erger ik me echt enorm aan. Ik heb een playlist waar ik nog wel eens alle leuke liedjes van een band in wil zetten (en bij wat oudere bands zit ik al snel op 30+ liedjes) en dan gewoon lekker willekeurig wil laten afspelen. En dan krijg je in eens een uur lang alleen maar van een band liedjes te horen, terwijl er minimaal 5 andere bands in staan (laatste keer dat ik dit had net 25 liedjes toegevoegd aan een playlist met 100+ liedjes, ik kreeg eerst die 25 liedjes, met wel 2 andere tussendoor).

Over playlists gesproken: op android mag het wel een stuk makkelijker gemaakt worden om bulk liedjes toe te voegen aan een playlist. Als ik van een artiest 70% in mijn playlist wil hebben, moet ik alles los doen, of hele albums er in zetten en dan de liedjes die ik niet wil er weer uit verwijderen.

De queue is trouwens ook echt waardeloos. Ik was gewend dat als je een album afspeeld, de queue word leegehaald of dat het hele album vooraan de queue wordt gezet. Spotify zet alleen het eerste nummer voor aan de queue, dus als ik een ander album wil luisteren als ik een queue heb, dan moet ik eerst de queue leeghalen (waar ook geen knop voor is op android, maar die kun je tenminste nog aanvinken en dan bulk er uit halen).

[Reactie gewijzigd door Dnomyar96 op 17 augustus 2020 11:16]

JA! Inderdaad ja. Of dat je geen playlists kan grouperen/in gewenste volgorde plaatsen. En dat de playlists soms in volgorde van recente luisteractiviteit staan, en soms niet is vast te tellen waarom ze zijn geordend zoals ze zijn geordend.

@Sjeefr hebben we voldoende voorbeelden gegeven? :)
Het niet kunnen treamen van je laptop zonder dat je dat via je telefoon moet doen.
Ik gebruik Spotify connect rechtstreeks vanop pc (playing on this device / listening on ...) , en daar staan voor zover ik weet ook Chromecast devices bij. Of bedoel je iets anders?
Kan me wel vinden in je opmerkingen. De interface is echt een draak en zit zo onlogisch inelkaar. Maar goed, dat kan ook aan mij liggen
Ik heb persoonlijk geen probleem met spotify, en gebruik het elke dag op m'n sonos systeem thuis. Handig op alle devices de muziek te beheren en makkelijk je eigen of een andere lijst te kiezen. Zie niet in wat er nog extra zou moeten zijn, van bugs heb ik geen last afaik.
Beter beheer van eigen muziek, als je een grote verzameling muziek hebt opgebouwd, valt gewoon niet te doen, mobile en desktop.
Long Press, ipv die drie stipjes als je iets met een nummer wilt doen.
Long press, daar noem je wat. In playlists kan je wel long press op een nummer doen voor acties. Tevens kan je ook de 3 stipjes gebruiken. Maar als je in een album zit, werkt long press niet en is het alleen de 3 stipjes approach. Ik snap de gedachtengang daarachter niet, doe het gewoon universeel en haal die 3 stipjes uit de UI.
Zo mee eens!
Er werd in het verleden nog wel eens hoog opgegeven over Spotify als het voorbeeld van software ontwikkeling, over dat ze zo lekker Agile zijn.
Maar die gasten zijn toch al zeker 5 jaar bezig en bv de laatste 2 a 3 jaar volgens mij met 30 teams tegelijk aan software te werken.
Dat is dus zeg 100 tot 150 developers elke dag aan die software te werken.
En dan zal het best heftig zijn qua load, al die streaming, maar als je dan ziet hoe armoedig de software is.
Als je wil zoeken, of even 1 liedje afspelen, het is allemaal zo treurig.
En dan zeker de UI van de telefoon versie, waar je (ja, dat is heel trendy, in een kleine UI niet alles kunnen doen, maar ja, als het gros van de gebruikers ALLEEN DIE UI gebruikt is het wel een ander verhaal), daar kun je echt bijna niets.
't is dat ze zo veel muziek hebben, maar de software....
Ze zouden los moeten komen van de app. Een open API.
Maar misschien is dat te hoog gegrepen. Twee onafhankelijke apps kan dan ook wel eens leuk zijn.
Een API zou echt geweldig zijn. Ik zou dan direct mijn eigen systeem bouwen die precies doet wat ik wil. Helaas zal dat wel niet gebeuren.
Goed dat Spotify nu eindelijk de app goed beschikbaar maakt op een tablet. Dat zouden er meer mogen doen. Vaak is het gewoon de telefoon versie en dan is meestal zonde van de ruimte. Soms werkt de app dan zelfs alleen in portret stand, zoals Garmin Connect.
Ik vraag me altijd af hoeveel (programmeer) moeite dit soort dingen kosten, omdat (mijns inziens) Spotify al tijden onveranderd is gebleven qua features die (ik) toch behoorlijk missen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van albums aan lijsten, het koppelen van nummers aan elkaar (als je het een speelt, speelt het andere daarna, eventueel volgens een bepaald patroon etc., toevoegen van nummers die niet meer op spotify bestaan, zodat ze wel in je lijst kunnen, etc. etc.)

Maar ik had eigenlijk ook niet zo'n last van de interface op mijn tablet, maar die gebruik ik ook vooral als afstandsbediening.

Bestaan er eigenlijk derde partij programma's die Spotify gebruiken als bibliotheek? (En niet van die telefoon-websites). Denk aan VLC voor Spotify?

[Reactie gewijzigd door Siaon op 15 augustus 2020 09:57]

Ontwikkelaars doen alleen moeite als het moet. Bij Apple krijg je geen telefoon apps in de iPad store waar Google geen aanvullende regels heeft om iets beschikbaar te krijgen voor tablets. Het helpt daarbij ook niet dat de tablet markt vooral uit iPads bestaat waardoor Android ontwikkelaars nog minder brood zien in het verbeteren van de tablet ervaring

[Reactie gewijzigd door mikesmit op 15 augustus 2020 10:23]

Bij Apple krijg je geen telefoon apps in de iPad store waar Google geen aanvullende regels heeft om iets beschikbaar te krijgen voor tablets.
Download eens de "De Stentor nieuws" app op je iPad ;)
En probeer eens te kijken waar je calculator is gebleven op je Ipad ... En natuurlijk de batterij conditie ..
Succes met zoeken !
Er zit eren koppeling in app van https://www.ultimate-guitar.com/ Is een app die gebruik maakt van Spotify bibliotheek.
Ik heb hier gemengde gevoelens over. De functionaliteiten en verbeteringen op de tablet zijn zeker welkom, echter heeft spotify nog steeds een aantal grote bugs die onopgelost blijven.
Een voorbeeld: eergisteren wilde ik muziek luisteren op mijn mac, dit doe ik altijd via mijn “liked songs” die ik inmiddels al 5 jaar langzamerhand aanvul. Hier zitten al mijn nummers in en is een beste collectie. Ik open de app, klik op liked songs ennnn verrek! Alle nummers weg ;( snel op mn telefoon kijken en daar stonden ze nog wel in. Herinstalleren doet niets, uit- en inloggen niet. Dus ik ga zoeken op google, ja hoor het is een probleem die al een aantal maanden speelt waarvan ze maanden terug hadden gezegd dat “het al bij de ontwikkelaars ligt dus maak je geen zorgen!”.

Nogmaals, de verbeteringen zijn top, maar het is in mijn ogen jammer dat zulke bugs er maandenlang in kunnen blijven zitten.

(Don’t get me wrong, ik snap dat er verschillende teams aan werken.)
Klinkt als een probleem bij een kleine selectie aan gebruikers. Ik maak ook altijd gebruik van de 'my liked songs' en dubbelklik op de titel van de 'map'. Op Mojave, Catalina en nu ook Big Sur nog nooit problemen ervaren. Sterker nog, nog nooit een bug ervaren in mijn 8 jaar aan Spotify gebruik dat ik mij herinner. Maar los daarvan, moet dit gewoon gefixt worden :)
Van mij mogen ze app an sich wel een verbeteren. Druk je op zoeken, komt er geen toetsenbord omhoog, moet je NOG een keer op zoeken drukken. Enige app ter wereld die niet snapt dat je met een zoeken knop een toetsenbord wilt om te ZOEKEN. Ding vergeet constant dat ik shuffle aan heb staan. Super irritant. En als de app geupdate is en vervolgens stap ik in de auto, dan wil ie niet meer auto resume doen van de playlist. Moet ik de app weer opstarten, bibliotheek, de playlist aanklikken, uiteraard shuffle weer aanzetten. Zo maar 3 dingen waar ik deze week nog last van heb gehad.

[Reactie gewijzigd door Ruw ER op 15 augustus 2020 14:07]

Ik herken mij echt totaal niet in je problemen, heb een kenwood radio (nieuwe/oude 1din) met spotify integratie en die werkt 90% van de tijd automatisch, ook als ik op zoeken druk krijg ik gewoon netjes mijn toetsenbord aangeleverd.
zelfs is de app zo niet dom ingesteld dat als ik de sena op mn helm koppel aan mn telefoon en de spotify app open hij direct begint te spelen waar ik was.

wel vind ik de desync irritant tussen mijn computer en mn telefoon, hij gaat verder waar ik was op mn telefoon ipv waar ik was op mn pc

op android kun je ook instellen dat je automatisch een app opent als je verbonden bent met bt, misschien een idee als je de auto instapt?
Wat. Je zegt 90% van de tijd automatisch. Daar zou ik mij dus kapot aan ergeren. Oh wacht dat doe ik ook, want ik heb ook ongeveer die 10% foutmarge.

En open spotify. Je zit op home. Onderin druk je het middelste icon, zoeken. Krijg je dan een toetsenbord? Nee. Je moet nog een keer op het zoek icoon drukken.
Heel apart, kreeg eerst wel de eerste keer een toetsenbord, nu moet ik idd het zoek icoontje onderin een double tap geven, maar dat kost niet echt veel moeite

Die 90% ben ik blij mee gezien dit soort integraties nou eenmaal vaak slecht werken, de overige 10% moet ik mn telefoon ff unlocken of restarten, ik blame android daarvoor
Zou fijn zijn als ze het een keertje mogelijk maken om de volgorde van nummers in een playlist te veranderen dmv drag + drop. Zo'n basic feature die (volgens mij) wel aanwezig is voor Apple en alleen mogelijk is voor de desktop versie.
Dat is wat mij betreft toch nog steeds een basic feature die iedere app wel kent maar voor Spotify is deze al jaren afwezig. Behoorlijk frustrerend.
Volgens mij kan het dmv drag & druk als je edit playlist doet (mobile).. maar helemaal mee eens dat het onhandig is.
Je hebt helemaal gelijk. Deze optie heb ik totaal al jaren over het hoofd gezien. Het is niet de meest handige manier qua usability maar het is wel werkbaar. Bedankt hiervoor.
Ik wacht nog steeds op een grote volume slider, zodat ik niet de kleine zwaar / slecht indrukbare fysieke knoppen hoef te gebruiken.
Ik wil ook nog wel een werkende volumeregeling als ik de tv-app gebruik met de digitale uitgang van de tv. Desnoods de audiodata masseren om het volume te regelen (de tv kan dat zelf niet).
Is hiermee de widget behouden of is die weer weg?
Krijg je in de tablet modus weer van die vreselijke preview filmpjes en kun je niet meer via een veeg naar de volgende track?

Doordat de ontwikkelaar steeds zaken weghaalt of veranderd in negatieve zin, is het voor mij handig gebleken om oude versies van de app op te slaan en te blijven gebruiken op mijn Android auto radio met 16:9, 8" scherm.
Ze mogen ook de Galaxy Watch versie flink verbeteren. Als je de widget aanzet dan vreet hij batterij.
Ik gebruik nog jaren 80 dat tape. Mn auto uit 1986 heeft namelijk een dat radio. En dan neem ik via spotify mn muziek op dat op. Lekker ouderwets zoals vroeger met cassettebandjes van de radio.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True