Vodafone vergroot databundels van zakelijke mobiele abonnementen

Vodafone past zijn zakelijke mobiele abonnementen aan. De databundel van het Red Pro Select-abonnement gaat van 12GB naar 15GB en bij het Red Pro Elite-abonnement stijgt de bundel van 25GB naar 50GB. De prijzen blijven gelijk.

Vodafone vergroot niet alleen de databundels, maar laat alle Red Pro-abonnees ook de bundel met elkaar delen in een groep tot maximaal twintig aansluitingen. Bij het Red Pro Elite-abonnement legt iedere persoon in een groep nog eens 50GB extra in om met elkaar te delen. De prijzen van de abonnementen worden niet aangepast.

Het goedkoopste Red Pro Connect-abonnement heeft een databundel van 3GB en wijzigt niet. Het delen van data in een groep past Vodafone sinds vorig maand al toe bij zijn abonnementen voor consumenten. Om in aanmerking te komen voor de zakelijke abonnementen moeten klanten een kvk-nummer opgeven.

  Red Pro Connect Red Pro Select Red Pro Elite
Bellen en sms Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Databundel 3GB 15GB (was 12GB) 50GB (was 25GB)
Data delen Ja Ja Ja + 50GB extra
Prijs p/m (excl. btw, looptijd 2 jaar) 27 euro 32 euro 37 euro

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

03-08-2018 • 10:32

73 Linkedin

Reacties (73)

73
71
51
1
0
4
Wijzig sortering
27 euro p/m (exclusief BTW) voor 3GB! Voor 20,66 ext BTW heeft Tele2 Zakelijk onbeperkt bel/sms/data!
Bij Telfort onbeperkt bellen + 5GB/maand voor ~EUR 15 p/m voor ZZP'ers.

Voor zakelijk lijkt Vodafone wel redelijk.

[Reactie gewijzigd door likewise op 3 augustus 2018 13:47]

Als het bedrijf een Ziggo Internet & TV pakket heeft, dan krijgt het daar nog wel €4,13 korting op bij Vodafone..
Beetje jammer dat ze geen 4G aan kunnen bieden over de grens ... Zit je dan met je onbeperkte bundel ... :D
Ik moet zeggen dat mijn 4g bereik en snelheid zeker niet te vergelijken is met wat ik heb in Nederland. Ik heb een consumenten Red abbonement met 10gb data maar de dekking van 4g in het buitenland is zeker niet goed. Ik heb meestal H+ of 3G als ik ergens anders in europa zit. Af en toe wil het wel eens voorkomen dat je 4g hebt maar dit is niet te vergelijken met Nederland helaas ;(

[Reactie gewijzigd door Merkane op 3 augustus 2018 13:59]

Tja 't is maar net waar je zit. Ik zit met mijn Vodafone 24GB bundel (€20) in Turkije bijna overal met snel 4G, vorige maand tot 23,5GB opgemaakt daarna durf ik niet :) . Met Tele2 of T-Mobile was ik overigens allang falliet, onbetaalbaar.

[Reactie gewijzigd door HakanX op 4 augustus 2018 04:34]

Dat is zeker ook zo! In de praktijk valt het toch tegen hoe de rest van europa zijn 4g netwerk al heeft uitgerold! Kunnen we toch weer zien dat we eigenlijk niet zo veel mogen klagen in Nederland :P
Zeker jmmr. Ooit misschien :)
Want bij Vodafone kun je beter bellen?
Wel een beetje ja

Vodafone heeft momenteel samen met KPN HD Voice aanstaan. Als je als Vodafone klant belt naar een KPN klant, dan krijg je een prima geluidskwaliteit. Bel je naar een ander netwerk, dan klinkt het net alsof je in een blik aan het spreken bent, zo slecht is de kwaliteit dan.

Bij alle netwerken staat HD Voice Al aan, dus als beide partijen op het zelfde netwerk elkaar bellen, hebben ze die kwaliteit ook. Alleen VF dus ook naar KPN.
Maar dan moet je je wel afvragen of HD voice je dat extra geld wel waard is. In principe is de geluidskwaliteit van elke provider hier in Nederland ruim voldoende om elkaar te kunnen verstaan, problemen door zwak signaal uitgezonderd.

HD voice is nu eigenlijk mooi meegenomen als het toevallig aanwezig is, maar lijkt me een veel lichter wegende factor bij keuze van een abonnement. Vaak is prijs en aantal units data/minuten /SMS belangrijker.

[Reactie gewijzigd door timmie1 op 3 augustus 2018 11:15]

Moah... tis niet alleen geluidskwaliteit.
Ook met roaming zijn er duidelijke verschillen
2 weken geleden zat ik in Milaan met een vriend van mij. Hij heeft KPN en ik Vodafone. Ik had overal goed bereik met Vodafone IT. Hij had bijna nergens een goede 4G verbinding. Zeker een voordeel om als zakelijk klant voor Vodafone te kiezen.
Lag dan misschien aan z’n toestel of z’n instellingen (eg: handmatig op één netwerk gezet), ik heb in Italië op de meeste plekken prima 4G met KPN.

KPN en Vodafone ontlopen elkaar qua roaming binnen de EU niets, zelfde deals. Pas als je buiten de EU komt kan Vodafone een interessantere optie zijn qua roaming en tarieven.

[Reactie gewijzigd door WhatsappHack op 3 augustus 2018 12:03]

Ik geloof ook niet dat er in de EU tussen Vodafone en KPN veel verschil zit.

Tussen de KPN/Vodafone en Tele2 plud verschillende MNVO' s wel.

In het geval van de laatsten word je gewoon op een langzamer netwerk gezet..... 2g... en dan sta je dan met je buitenlandse data bundel :o :D
Maar die is dan wel onbeperkt _O-
Dat niet eens, de 'onbeperkte' bundels zijn zeer beperkt in het buitenland. Tele2 was 6 of 9GB volgens mij. Terwijl je bij Vodafone wel je volledige bundel hebt.
Ja, dat ben ik wel met je eens maar @krakendmodem heeft het hier specifiek over HD voice. Roaming is vaak een zwaarwegender factor om voor een provider te kiezen dan HD voice.
Voor mij was het een wel een optie om mee te nemen. Wij komen amper in het buitenland, dus roaming boeit me niet.

Als ik via T-Mobile bel naar een KPN nummer, dan ga je 15 jaar terug in de tijd qua geluid. Het is te verstaan, maar vaak met "wat zeg je"? Ook al heb je beide goed bereik. Je haalt de T-Mobile klanten er zo uit als ik nu naar een nummer bel.

Overigens betaal ik 7 euro per maand voor dit abonnementje bij Vodafone. Zo duur is dat niet, en dat heb ik er wel voor over voor een betere gesprekskwaliteit. Dat is bij T-Mobile en tele2 gewoon ruk.

Snelheid van 4G van Vodafone is wel bagger trouwens :+

[Reactie gewijzigd door krakendmodem op 3 augustus 2018 21:27]

Binnen het eigen netwerk. Dus tele2 naar Tele2 klant. Als ik nu een Tele2 nummer vanaf KPN bel, dan kan ik beter naar de persoon toegaan dan het gesprek via de telefoon voeren.
Bij Vodafone is het Vodafone naar Vodafone + KPN waarbij je wel 2x zo veel betaald voor een abonnement.

Tele2 heeft 1,25 miljoen klanten en T-Mobile 3,25 miljoen. Straks kun je 4,5 miljoen mensen bellen met HD geluidskwaliteit.
Ik betaal voor het Vodafone abonnement 7 euro per maand en voor het KPN abonnement 24 euro per maand. Dat is onbeperkt bellen/20GB data en Spotify Premium. Dan valt het KPN abonnement reuze mee.

Nee, geen onbeperkte data, maar thuis en op werk zit ik toch op de WiFi. En KPN heeft fatsoenlijke dekking tov Tele2 en T-Mobile
Bel je naar een ander netwerk, dan klinkt het net alsof je in een blik aan het spreken bent, zo slecht is de kwaliteit dan.
Ik kan dit bevestigen, heb zelf Vodafone. Laatst naar een kennis gebeld (heeft een abonnement bij Ben), meer dan 50% van het gesprek was ze niet te verstaan. Besloten om het via een andere telefoon te proberen (zelfde telefoonmerk en type, abonnement bij KPN) en dat werkte zo goed als perfect.

Nu ik jouw reactie lees snap ik ook waarom dit zo was, ik vond het al zo apart.

[Reactie gewijzigd door snippiestgem op 3 augustus 2018 11:08]

Daarnaast zit je wereldwijd beter.
Dat HD Voice is echt een verademing!

Altijd klant geweest bij Vodafone en 1,5 jaar bij Tele2 gezeten. Wat een ramp was dat! Niet alleen dat er geen HD Voice is, het bereik uberhaupt was echt bagger!

Ik woon in Amsterdam, werk in Den Haag. Thuis kon in niet bellen, moet ik buiten gaan staan. En de autorit over de A4 en A44 zorgde dagelijks voor meerdere keren wegvallen van het netwerk.

Tele2 is absoluut een prijsvechter, maar het kwaliteitsverschil met andere netwerken, is absoluut merkbaar!
Vodafone heeft betere afspraken met roaming providers.
Zit nu lekker in Frankrijk, Tele2 abonnementen vallen terug naar 2g terwijl ik met Vodafone op 4G+ blijf zitten.

Iets wat al veel langer bekend is, prijsvechters kopen minder bandbreedte in bij andere netwerken.
Dat is misschien wel zo, maar dat is alleen relevant als je wel eens naar het buitenland gaat en daar persé van vergelijkbare kwaliteit van internetverbinding wilt genieten op de buitensporige manier waarop je dat in Nederland ook doet. Mocht je bijvoorbeeld niet naar het buitenland gaan of je telefoon daar amper gebruiken(want op vakantie, even hier en nu en niet aan thuis hoeven denken) of genoegen nemen met enkel een paar Whatsappjes en een paar webpagina's of het het extra geld niet waard vinden, dan is zo'n 'prijsvechter' ineens wel interessant ;)

[Reactie gewijzigd door timmie1 op 3 augustus 2018 11:29]

Joh.... in het buitenland maak ik juist veel gebruik van roaming... hier op mijn vakantie adres is het 4G+ netwerk van betere kwaliteit dan het betaalde WiFi netwerk.....

Een offline zijn tijdens een vakantie is z o 2014 }:O }> :o :D
en daar persé van vergelijkbare kwaliteit van internetverbinding wilt genieten op de buitensporige manier waarop je dat in Nederland ook doet.
Het buitenland is per uitstek de locatie waar ik buitensporig van mijn internet wil kunnen genieten. Waar ik in NL slechts zo'n 1,5GB verstookt, kom ik in het buitenland prima in de buurt van mijn bundel van 20GB (en met een beetje mazzel zit er een maandwisseling in en kan ik 40GB verbruiken in een paar weken). De meeste data gaat op aan Netflix en Ziggo Go. Dat kijken we thuis ook wel, maar dan over glasvezel dus dat gaat niet van mijn mobiele bundel af.
Tele2 heeft in in het buitenland sowieso slechts maximaal 3G roaming: https://www.tele2.nl/klan...ternet-in-het-buitenland/
Wat in de praktijk uitkomt op 2g of nog langzamer
Ik ga er van uit dat je daar zakelijk zit?

Komen veel argumenten langs die niets te maken hebben met een zakelijk abbonement.

Met name als je zzp’er bent of met enkele werknemers is een dergelijk ‘zakelijk’ abbonement al gauw veel te duur.


Kijk wat je behoeftes zijn, kijk wat providers te bieden hebben, en kies de goedkoopste uit.
Elke provider heeft z'n zwakke plekken.
Overigens nog twee andere providers (waarvan er 1 virtueel) die onbeperkt bieden voor relatief dezelfde bedragen.
Vind dit erg fors voor wat je er voor krijgt, zeker in de zakelijke scene waarbij attachments tegenwoordig al snel erg groot kunnen zijn.
Aan de prijsstelling te zien is het laagste abonnement sowieso puur om het hogere abonnement te verkopen. 19% meer betalen voor 500% meer data. Vergelijkingen moeten ook met dat abonnement gemaakt worden én met de werkelijke verkoopprijzen (altijd 'aanbieding'). Attachments zijn met 15GB (30 als je Ziggo hebt) geen probleem.

En waar hebben we het over, duurste abonnement is €37. 10jr geleden toen ik er nog werkte verkochtten we de duurste abonnementen voor €150 - €200 . Dan ga je shoppen, voor de luttele euro's verschill van nu ga je als zakelijke klant niet inleveren op kwaliteit en zekerheid. Al is het maar voor die één maand vakantie.

[Reactie gewijzigd door HakanX op 4 augustus 2018 04:35]

Over het algemeen vind ik Vodafone nog steeds vrij duur ten opzichte van concurrentie, alleen KPN is duurder.

Naast Tele2's €27 ex.btw voor Onbeperkt Bellen/Internet/SMS biedt T-Mobile €29 ex.btw voor Onbeperkt Bellen/Internet/SMS. Zelf zeer tevreden over het t-mobile netwerk.
Het is zakelijk goedkoper om gewoon consumenten abonnementen te nemen... raar maar waar.
Klopt in de meeste gevallen, maar op het moment als het om meerdere abbonementen gaat wordt zakelijk toch interessanter.
Bovendien heb je als zakelijke klant vaker een poot om op te staan bij grotere storingen e.d. Plus evt. mogelijkheid voor schadevergoeding. Want dat is vaak wel opgenomen in zakelijke contracten, een soort SLA.
Met de nuancering dat je eigen zaak ook van een behoorlijk formaat zal moeten zijn, evenals het aantal producten wat je bij ze afneemt, wil het indruk bij ze maken hoor. Als je als MKB aanklopt bij een telecom provider over het feit dat je last hebt van een storing dan is het antwoord ook gewoon "Onze excuses".

[Reactie gewijzigd door Ronnerd op 3 augustus 2018 13:27]

Het verschil bij Vodafone en KPN merk je vooral wanneer je de grens oversteekt. De romingsnelheden liggen bij de grotere providers hoger omdat ze meer bandbreedte inkopen. Bij tele2 val je daar door veel sneller terug naar een 2g verbinding
Ik heb alleen ervaring met t-mobile & vodafone binnen de EU. Heb zelf nooit snelheidsproblemen ervaren via deze netwerken.

Maar het zou best kunnen.
Van tele2 wil ik juist af. In nederland is het prima, maar in het buitenland zeker niet.

In het buitenland heb je sowieso al geen toegang tot de 4g netwerken. En bij de overige hebben ze maar met zeer weinig een contract zodat je maar zeer beperkte netwerk keus hebt. Vaak heb ik alleen maar 2g.
Overweeg dan eens T-Mobile, het werkt in elkgeval geweldig in Spanje, Duitsland, België & UK.
Ik betaal op dit moment 23 euro incl BTW voor KPN Mobiel onbeperkt bellen in EU, 20Gbyte aan data in hele EU. Komt wel door een KPN compleeet actie, maar hoe dan ook goedkoper en zakelijk handiger dan dit verhaal van Vodafone
Ik betaal 21 euro voor onbeperkt bellen, sms'en en heb 24 gb roaming data. I.c.m. Een extra muti simcard welke in een mifi router zit.

3 abonnementen, dus bijna 75gb data voor 63 euro
De kinderen kijken op de heen en terug reis gewoon online naar Netflix. Ideaal!
Vooral die multisim is handig, zo handig en gratis waardoor ik het zelfs vergeet tijdens vergelijken steeds :) Gebruik hem zelf in mijn Android autoradio.
hmmm leuk, maar VoLTE of VoWiFi werk gewoon nog steeds niet bij vodafone op alle toestel die ze niet in hun assortiment hebben... ala Oneplus, etc


en als jij Ziggo heb zoals verteld, krijg jij korting, tv pakket extra bij ziggo, en dubbel data van vodafone, dus ben jij 50GB dan wordt dit 100GB zolang jij bij ziggo bent.
Oneplus toestellen hebben überhaupt amper ergens ter wereld VoLTE en VoWiFi. De enige provider ter wereld waarvan het bekend is dat het beide in combinatie met een Oneplus toestel ondersteunt is Reliance Jio in India. Dat komt omdat dat soort (Chinese) smartphones veel meer ingeburgerd zijn en gebruikt worden daar. Waar de gewone consument in Nederland veelal een Samsung of Apple smartphone heeft, kom je daar Xiaomi, Oneplus e.d. Veel vaker tegen.

Er gaat sowieso een boel tijd en geld zitten in het beschikbaar maken van deze diensten. Het moet allemaal uitgebreid ontwikkeld getest worden(want anders gaat iedereen klagen als blijkt dat het slecht(er) werkt) , dit moet vaak per telefoon model. Je moet contact leggen en samenwerken met de fabrikant van de telefoon, die moet er ook in investeren.

[Reactie gewijzigd door timmie1 op 3 augustus 2018 11:45]

kben met me OP5T naar VS met een TMobile US simkaart, werkt perfect VoLTE/VoWiFi

grappig genoeg, met de zelfde simkaart hier in NL (natuurlijk gebruik ie TMobile NL netwerk) werk nog steeds VoLTE, stop ik een TMobile NL simkaart in, dee werk niet, want tmobile nl deze toestel niet ondersteund.... lol maar met een VS simkaart wel op hun netwerk.

naja, tis wel jammer, wat zeg jij dan van Pixel 2 en XL, (ik heb Pixel 2 XL) en deze werk ook niet op volte van vodafone NL.

maar dat is juist het probleem, vodafone ondersteun alleen toestellen binnen hun eigen assortiment want ze hebben deze toestel al dus kunnen ze ook testen en goedkeuren, de rest niet.
Ik ken het technische gedeelte niet. Maar het zou kunnen dat omdat het ip gebasseerd is jij met VoLTE met je VS simkaart een verbinding opent naar VS en daarvanuit die ondersteuning hebt?
Verder heb ik de pest aan dit gedeelte van 4G, dat goedkeuren e.d. Als het aan de standaard voldoet moet het gewoon werken net als 2G en 3G. Hoop dat dat met 5G wordt aangepakt. Dit werkt niet.
Qualcomm neemt een groot deel voor de rekening v.w.b. VoLTE en VoWiFi. Uiteindelijk is het aan OnePlus om het al dan niet aan te zetten voor de verschillende providers. Hierin merk je nog steeds dat er tussen providers erg veel verschillen zitten waardoor het uitrollen voor een relatief kleinere producent als OnePlus teveel tijd kost/weinig oplevert. Lastig wel, zeker gezien meer providers 3G aan het uitfaseren zijn en vroeg of laat VoLTE en 2G de enige overgebleven technieken zijn. Hierdoor zal het gebruik van bijvoorbeeld bellen via Whatsapp of Facebook alleen maar toenemen, wat weer centjes kost voor de providers.
Ik weet uit eigen ervaring dat als je in de VS bent, je met je OnePlus bij T-Mobile USA terechtkunt hiervoor.
Heb het zelf ook hoor (vodafone en ziggo en daarom dus dubbele data, korting op vodafone abbo en extra tv pakket naar keuze) maar toch blijf ik het maar vaag vinden dat dergelijke koppelverkoop (want dat is het toch eigenlijk wel) toegestaan is.
Vodafone is gewoon duur, en niets beter dan andere als KPN, Tele2,T-Mobile. Jantje ervaart dit met de ene provider en Pietje ervaart dat, zo hou je altijd wat. Vodafone is op zich goed in het westen van het land, maar daar buiten valt het tegen. vaak ga je terug naar 4g of zelfs 3g ipv 4g+
Ik woon in Amsterdam, en met Tele2 thuis gewoon amper tot geen bereik!
Dus pietje en jantje ervaren het natuurlijk allemaal anders, maar Tele2: nooit meer!
Ik heb toevallig net een Red Pro Elite afgesloten. Benieuwd of ik nu de Ziggo verdubbeling van 50 naar 100GB ga krijgen. Ik ben voor dit dure abonnement gegaan omdat het de enige telco was die 50GB per maand voor de hele EU aanbood.
T-Mobile zou dit ook moeten hebben: @Work Unlimited abbo.
Thanks, maar zo te zien hebben ze toch een cap van 10GB op EU data.
Je hebt helemaal gelijk. Zie dat Unlimited 10GB is in EU en USA.
Beetje een gemiste kans van T-Mobile. Die aanvullers (5GB voor 12,40) zijn erg duur.
10GB op EU data, daarna beperkte snelheid (maar geen extra kosten op extra mb's)
Hangt de meerderheid van de zakelijke gebruikers niet eerder aan het eerste abonnement? Die grotere varianten zijn toch maar voor een handjevol per bedrijf?
Ze zijn blijkbaar bezig met een zakelijke drive, want in mijn advertenties zie ik nu ook "geen aansluitkosten voor zakelijk".

[offtopic]
Ik zit alleen net voor iemand de Vodafone telefoonrekening van vorige maand door te pluizen. Voor 48 MB aan dataverkeer buiten de "Wereldbundel": 60 euro aan kosten.

Dus voor 30+48=78 MB op 1 dag betaal je 5+60 = 65 euro.

Ka-ching. Ow!

Toch maar de XL bundel volgende keer...

[Reactie gewijzigd door Keypunchie op 3 augustus 2018 10:56]

Heb zelf VF en daarmee heb ik (reis veel) geen problemen met 4G+ en dat komt dan ook hoofdzakelijk omdat VF bijna in ieder Europees land zit. Binnen NL sowieso altijd prima 4G+ verbinding.
Mijn vrouw heeft Tele2 onbeperkt en dat is echt wat anders. Binnen NL vaak al moeite om 4G te krijgen en als ze die heeft is de snelheid bedroevend en in het buitenland gewoon helemaal niks anders dan wellicht 2G.
Kost dan stukje minder maar voor haar werkt dit meestal wel OK. Kan ik helaas niks mee.
Lachen weer.... ik heb echt RED pro Select ..... snap best dat de aanpassingen nog doorgevoerd moeten worden wellicht, maar .......

Nu maar even de (enige? ) on-topic reactie :
ik heb nog bijna 7 Gb van de 7 Gb tegoed , net weer ingegaan. Niets geen 12 Gb.

We gaan eens kijken wanneer het zou ingaan en wat de Vodafoon App dan beweert 8)7 .

Netwerk kwaliteit trouwens in zowel Nederland als erbuiten gewoon goed. Niet ( meer ) minder dan T-mobile die ik er nu naast gebruik of KPN die ik er tot een tijdje terug naast gebruikte.

Voor data -internationaal zelfs de betere van de drie in mijn geval ( gewoon heel EU , daarbij veel Duitsland, maar bijvoorbeeld veel Hongarije ).
Prima provider. Zeer te vreden mee. Ook goede prijzen icm Ziggo. Alleen de bundels mogen wat hoger ook voor de ‘gewone’ abonnementen.
Inderdaad. Ik heb nu een abonnement van één jaar met een databundel van 10GB bij Vodafone (die verdubbeld wordt vanwege Ziggo) met onbeperkt bellen/sms'en voor slechts €21 per maand (inclusief btw). Stuk goedkoper én met een veel grotere databundel dan het Red Pro Connect abonnement.
België..... is dat niet het land waarbij ze tot voorkort nog datalimieten op vaste verbindingen hadden?

Blijft wonderlijk dat er zo weinig te kiezen valt...

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee