Warframe komt naar de Nintendo Switch

De populaire free-to-play shooter Warframe verschijnt voor de Nintendo Switch. Dat heeft ontwikkelaar Digital Extremes aangekondigd tijdens TennoLive 2018, het jaarlijkse evenement rond het spel.

De aankondiging ging gepaard met de release van een trailer tijdens TennoLive en op de site van het spel staat de Switch-versie nu als 'in dev', naast de pc-, PlayStation- en Xbox-versies die al 'live' staan. Ontwikkelaar Panic Button is verantwoordelijk voor de port. Eerder maakte die studio Wolfenstein 2, Doom en Rocket League voor de Nintendo Switch.

Details over de versie zijn verder niet bekend. Zo is onbekend wanneer het spel voor Nintendo's console verschijnt. Warframe is een free-to-play spel dat in 2013 verscheen en matig ontvangen werd. Mede door tal van updates heeft het spel echter langzaam maar zeker een grote schare fans opgebouwd en op Steam is het bijvoorbeeld een van de meest gespeelde games. De third-person-shooter ondersteunt geen crossplatform.

De Canadese studio Digital Extremes was een van de studio's achter Unreal en Unreal Tournament.

Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

09-07-2018 • 08:09

50 Linkedin

Submitter: NickyVDP

Reacties (50)

50
49
29
6
0
18
Wijzig sortering
Wellicht toch maar dit spel eens op PC proberen...
Hoor zo veel goede dingen er over en de Devs luisteren ook écht naar de community.
En nu dat ding ook nog naar de Switch toe komt, met HOPELIJK cross-compatibility met PC?

En dat voor een (relatief) gratis spel. Netjes.

[Reactie gewijzigd door LongTimeAgo op 9 juli 2018 09:27]

Game is al uit op de PS4 en XBO en heeft ook geen cross-play, vooralsnog gaan ze dat ook niet doen, omdat het verschil simpelweg te groot is (zowel input als progressie). Secondair zijn patches ook altijd paar dagen/weken later omdat het door de verificatie moet.
Ah duidelijk, dank voor opheldering!

Heb namelijk een schoonbroer met "switch verslaving" en die kijkt hier dus ook al naar uit.
Helaas, kan het dan niet samen met hem spelen. :P
Via traden kan je alles gratis krijgen, het is mischien een beetje moeilijk af en toe. Maar het is niet onmogelijk, helemaal niet met vault runs.
Speel bijna 6 jaar, met de nieuwe expansions die zijn aangekondigd blijf ik nog wel even bezig! Begin nu steeds meer een meer een Switch te willen kopen.
Hoe houd jij jezelf bezig dan? Voor casual spelen merkte ik dat ik maar niet genoeg tijd had om nieuwe warframes vrij te spelen...nog maar te zwijgen over de drop chance als je buiten gaat zoeken naar ores :(
Dat valt toch best mee? Ik zou eens beginnen met al die planeten vrijspelen. De bossmissies droppen onderdelen voor warframes. (geen primes maar dat maakt aan het begin niet uit) Daarnaast in je Codex die warframe missies doen want die leveren je ook warframes of wapens op. Voor relics moet je naar Helene op Saturnus. levelt als de pillen en je krijgt bakken Meso en een paar neo relics. Voor Lith moet je op eath die excavasions doen en voor Wat meer de Neo op Hydron, Sedna. Ja sommige parts droppen niet vaak maar als je alles in een uurtje kan harken ben je ook snel klaar.

Als je standing wilt bij Konzu (die ouwe knar in cetus). Moet je als het nacht is gaan vissen bij die vijver waar die geiser staat. (dat is als je de deur uitloopt naar links) Daar vang je snachts Mortis Lungfish en die leveren bakken standing op als je ze bij dat viswijf inlevert. Oh en als je em hebt neem Volt mee. als je loopt laad je die fishing spear op en dan maakt het niet uit welke speer je in welke vis gooit.

Dat met die Ores kan ik beamen maar bij die geiser is een grot met een deur. daar zit een mijn in. (kijk wel uit je doppies want er staan wel van die sentry guns her en der) maar daar kan je wel farmen. Helemaal links bij de zee is ook een Grineer base waar een grot inzit die de moeite waard is. Maar ook daar moet je ff opletten. Wil je meer van een resource op de plains dan moet je bij konzu die laatste missie aanzetten. Dan is de plains wel lvl 60 ofzo maar spul als Iradite kan dan in stapels van 10 droppen ipv 1. Daarnaast hark ff Loki op neptune. (das die missie met die Hyena's als ik me niet vergis)
Mokerveel duration en efficiency erin proppen en dan ben je praktisch permanent onzichtbaar op de plains. voor ores harken is het ideaal.

Doe dit (wat ook wel ff gaat duren) en je leven in warframe is een stuk makkelijker. Ik wil je wel waarschuwen, het spel is verslavend. (mijn steam uren bevestigen dat)

Edit: spelling

Edit 2: Ik vergat nog. Geld. de Index op Neptune. Als je bij login een credit booster krijgt kan je daar binnen no time een miljoen uitslepen.

[Reactie gewijzigd door Torakk op 9 juli 2018 09:10]

Ik speel al meer dan 90 dagen en het is wel zo met veel nieuwe dingen op de plains van eidolon ze veel verziekt hebben (meer grinding dan ooit met meer materialen dan uberhaupt er in het spel zat toevoegen)... denk er ook wat andere essentiele zaken bestaan die belangrijk zijn zoals de syndicates en de standing die daar bij hoort. het spelen van quests maar ook het upgraden van je mods op warframes en wapens. Moet wel zeggen dat veel nieuwe wapens en stuk beter zijn geworden ipv oh weer een troep wapen levelen naar rank 30 en weg ermee. Op zich is de laatste quest ook goed gedaan met als reward een warframe en best gave mods. Levelen van warfarmes, sentinels, pets, wapens is essentieel om rank up te doen.

maar denk het belangrijkste is: speel met anderen!!! gewoon random in de missie en desnoods uit het team en weer een andere missie met een ander team starten. je team leden zorgen voor jouw xp! (of je moet zulke enorme hoeveelheid kills maken (met bv prime) maar..levelen zorgt ervoor dat je hoger gelevelde mods kan gebruiken, en wil je nog verder gaan kan je je wapen of warframe her-levelen en zorgen dat je mods matchen (het icoontje op het kaartje) zodat je meer punten kan gebruiken en dus zwaardere mods (bv reikwijdte van melee van 10-20-30-40-50 feet)

Ik zie veel van de oude garde het minder spelen door die onzin dingen op die plains (vissen snurk).. en dat is zonde... de venus aanpassing ben ik dan ook erg benieuwd naar
De grootste grind is en blijft nog steeds geld. Om al die primed mods en nu ook die Umbral mods te levelen kost het je gewoon klauwen geld. 2 miljoen per mod. daarbij 20K endo. al kan je dat met die Ayatan treasures wel op pijl houden maar je hebt het niet in een paar dagen bij elkaar.

Tot nu toe moet ik zeggen dat ik die rommel van Cetus tot nu toe niet vaak nodig gehad heb. Bij mij zijn vrijwel permanent de Forma, Geld Catalysts en de Endo op. Dan is het verder alleen nog argon crystals farmen want die verlopen na tijd. maar je hebt er max 3 per keer nodig. en in de void droppen die wel. (Nekros meenemen en een Smeeta Kavat, doet wonderen. Met name die kat.)
klopt op dit moment is het puur de endo om je mods te levelen.. ik heb nog 40 miljoen credits dank zij het kunnen halen van 1 miljoen credits per missie op een event (permanente booster, plus tijdelijke booster plus dubbel xp booster event) tijdens sedna/akkad grinding. maar een starter zal hier niet gelijk tegen aanlopen.. wel als je veel al maxed out bent en dus betere builds gaat maken, warframes relevelled etc etc

hm zal vd week eens proberen om rank 24 te worden, van die operator onzin missies word je ook niet warm namelijk (en gok dat ik ook al gelijk rank 25 kan doen)

de bounties van cetus zijn leuk, zorgt dat er wat extra afwisseling in het spelen van missies zit maar alles daarom heen is crap. net zo goed dat ze dat focus goed verpest hebben, had alles geupgrade en nu hebben ze dat compleet overboard gegooid en komt mijn terug uitgekeerde focus niet meer overeen met wat ik er ingepompt heb qua tijd...
Dat heb ik ook een beetje maar je kan het wel verder oplevelen nu. Wat mij voornamelijk tegen ging staan op een bepaald punt was de overmaat aan Banshee(resonating quake), equinox en volt frames. Die dingen zijn gewoon press4 to win. de rest staat er voor spek en bonen bij. (zeker op helene) en dan wordt ember (mijn favouriet) generfed. dat vond ik jammer. maar tegenwoordig zijn meer spelers met andere frames gaan spelen dus is dat minder.

Ik ben zelf rang 22 en kan naar 23. (edit: net gehaald)

[Reactie gewijzigd door Torakk op 9 juli 2018 19:10]

ik 24 net niet, mijn dochter liep voor mijn beeld en ging dood |:( |:( |:(

controller vloog nu niet de kamer door..

klopt van banshee, liep ik ook mee (sterker nog dat werkt nu weer goed)..tsja in the end zorg je voor xp voor de rest en met levels met 100+ heb je sterke karakters nodig.. ook een frost prime met praktisch betonnen muur als schild (1 windvlaag en je bent dood maar goed). de nieuwe umbra is nice... erg dure mods om te levelen tegen sentiens... bij khora kan je EN je Sentinel gebruiken EN je krijgt er een pet bij (die er trouwens erg cool uit ziet).. vette combo met spelen zo
Jargon is geweldig. :)

Het had net zo goed koeterwaals kunnen zijn.
Ja zo kan ik veel verhaal in weinig tekst kwijt. Ben alleen de Axi relics vergeten. Moet je ff de rotation sequence van endless (survival, defence) missies doorhebben. Doorgaans krijg je een reward per 5 waves/minuten. Die reward komt uit een tabel. Per missie zijn er 3 tabellen. A B en C. (vet uniek ik weet het). De volgorde (en dit hebben verrassend weinig spelers door). is A-A-B-C. Dat betekend 20 Waves (defence) of Minuten (Survival) Om een drop te krijgen uit tabel C. In Tabel C zitten vaak de beste rewards en op bijvoorbeeld Hydron gegarandeerd een Axi Relic. Maar in public is iedereen vaak al na 15 minuten weg,

Kijk bij wapens trouwens niet puur naar DPS maar Status chance. daarnaast is Slash achterlijk sterk. Veel sterke vijanden hebben armor dus is Corrosive (Dat is toxic en electricity) met 60%+ status enorm sterk. Shotguns waar je 100% status op kan krijgen vegen zonder genade de map leeg. Tigris Prime bijvoorbeeld. Komt er een boss stoer doen. boem (bloed leeg in 2 sec) dood.

Daarnaast moet je je platinum niet verspillen aan al die frames in de shop enzo. te duur. koop slots daarvoor voor warframes en wapens. (bewaar ook wat voor Riven slots als je wat verder bent) de rest kan je gewoon farmen. Anders ga je er (te) veel geld aan verbranden. (Warframe Prime access is meer een support pack en dus niet waar voor je geld) Later farm je gewoon Prime sets die je aan andere spelers kan verkopen. (google even warframe market, Die Trade chat ingame drijft je tot waanzin).
Het is echt een hate it or love it game. Ik ben zelf ook vader, kostwinner en dus casual player. Ik merk zelf dat ik 1 á 2 games per kwartaal kan spelen. Als één van die games dan warframe is waar ontzettend veel tijd in gaat zitten mis je een boel andere leuke games.

Daarnaast is het free to play en is het spel zo grindy dat ze gewoon hopen dat je een hele boel ingame content gaat kopen, en aan de cijfers te ziet gebeurd dat heel veel. Het is zeker geen slecht spel en als je genoeg tijd hebt hoeft je niets te kopen. Maar mijn cup of tea is het niet :Y)

[EDIT: typo]

[Reactie gewijzigd door laue op 9 juli 2018 09:20]

Zo herkenbaar dit! Als vader heb je alleen maar tijd voor premium titels. Gratis of niet 🤣
Ja en nee. Ben ook vader, maar Destiny 2 viel me tegen bijvoorbeeld. Daar was ik zo door de content heen (in ieder geval de content die ik wilde spelen).

In deze game is er zo godsgruwelijk veel te doen en iedere login is "rewarding" zolang je maar een doel hebt om voor te spelen.
Da's dan wel weer grappig, hier ook vader met gemiddeld een uurtje of 2-3 per avond om te spelen en ik vermaak me prima met Destiny 2. Raid en Trials zijn nu de enige zaken die ik niet kan doen (waarbij Trials me ook niet interesseert). Met Warmind is er meer dan genoeg te grinden (mocht er tijd over zijn)...Escalation Protocol armor op m'n Warlock staat nu op #1 (piece 1 is binnen...nu de andere 4 nog).

Persoonlijk kies ik eerder voor een 'paid expansion' model dan free-to-play met in-game purchases. Ik heb Forsaken pre-ordered, komende jaar content is daarmee afgetikt en dat zijn dan ook alle kosten het komend jaar. Met in-game purchases is dat toch meer opletten, daar gaat snel meer geld in zitten dan gepland. Maar goed, daar ben je natuurlijk zelf bij.
Meestal kies ik voor SP games, omdat ik die op pauze kan zetten als mijn kind(eren) aandacht nodig hebben O-)
Daarnaast speel ik uiteraard ook wel MP zoals BF1.
Komt het wel op neer. Als "welvarende" volwassen gamer speel ik het liefst een mooie "dure" single player game op 4k. Of soms een potje mainstream FPS shooter is ook wel lekker. Maar die free to play games zijn mij over het algemeen te grindy of de skill gap is te groot. Rainbow6 siege bv :X fortnite interesseert mij daarnaast ook helemaal niets.
"Daarnaast is het free to play en is het spel zo grindy dat ze gewoon hopen dat je een hele boel ingame content gaat kopen"

Ik heb het spel zo'n 200/250 uur gespeeld nu en het enige waarvoor ik zou betalen is wat extra warframe slots. Verder heb ik nog niks gevonden wat me echt in de weg zit en ik voor moet betalen op die blokkade weg te nemen.
Je moet je focussen op de plains anders kom je er niet doorheen. Even doorbijten!
Die controllers (eerste generatie) kon je gewoon terugsturen naar Nintendo. En je hebt ook bedraadde controllers.
Heb Rocket League zowel op Switch als PS4 en kan nu ik eenmaal handheld switch heb gespeeld niet meer terug naar de PS4 versie. Heb 0 last van input lag in handheld mode. Op de PS4, waar ik eerst een ruim jaar al RL op speelde, kan ik nu niet meer spelen juist vanwege de input lag. Denk dat het gewoon een ding van draadloze controllers is en niet perse van het systeem afhangt.
Ben zelf geen fan van Warframe op de consoles of het spelen met een controller op de PC. Movement is te complex voor het gebruik van een controller.
Deze ervaring had ik ook. Ik vond het met de controller op de PC niet lekker spelen.
Nu speel ik het sowieso op de PC met kb/muis maar met alle knoppen op een controller, zou je denken dat het juist bij uitstek geschikt is voor warframe. Zeker omdat precies richten niet altijd nodig is bij sommige frames.
En het spel heeft vrij weinig auto aim (wel bullet magnetism) dus ik vind het heerlijk spelen op console.

Movement ook nooit echt problemen mee gehad.
Een Xbox controller doet precies hetzelfde op de pc als op een Xbox. Als dat bij jou anders is, dan ligt dat aan jouw pc. Als je bedoelt dat dit spel beter speelbaar is met muis en toetsenbord dan heb je gelijk

[Reactie gewijzigd door dezwarteziel op 9 juli 2018 10:36]

Lijken mij beide gevallen die de verkoper op moet lossen, juridisch kan de fabrikant noch de game ontwikkelaar hier niets mee want het lijken fysieke defecten die gewoon gerepareerd of vervangen moeten worden.

[Reactie gewijzigd door ph4ge op 9 juli 2018 08:41]

Ik speel fortnite op de switch, maar toch vraag ik me af of spelers op een krachtigere pc of console geen voordeel hebben? Bij dit soort spellen. Bijvoorbeeld of ze alles net even eerder kunnen zien.

Maar zowiezo blijven dit soort spellen toch het beste werken met een muis, of wordt daar tegenwoordig anders over gedacht?
De enige competitie in Warframe is conclave PVP. Voor een spel zoals Warframe zal de Switch prima zijn.
Dat ligt eraan, zolang ze geen crossplatform erin zetten (of zolang je dit uit kan zetten) is er niks aan de hand.
Een voorbeeld: War Thunder, deze is nu ook verkrijgbaar op de xbox one, tevens is dit het laatste spel wat ik circa een uurtje op de PC gespeeld heb enkele jaren geleden.
Op de PC is het overdreven makkelijk daar waar het met een controller een stuk lastiger is. Wanneer ik nu crossplatform aanzet dan merk je direct dat de PC speler een groot voordeel heeft en dat het met de controller direct een stuk minder leuk is hierdoor.

Dan heeft War Thunder gelukkig de optie om crossplatform uit te schakelen en poef iedereen is gelijk en het is direct een stuk leuker, ook dat domme kinderachtige (vloeken, schelden, spammen etc, dit is gewoon standaard zodra je crossplatform aanzet en tegen de pc spelers terecht komt) gechat van alle PC spelers zijn de meeste xbox spelers wel na enkele seconde klaar mee.

Dusja indien je perse wilt dat het zeer makkelijk te spelen is (gewoon nep zo makkelijk) dan is een muis wel aan te raden ja, wil je wel een beetje moeite doen dan vind ik de controller weer een stuk leuker.

Warframe heb ik op het begin nog op de oude xbox one gespeeld en dit liep gewoon goed met een controller, wat hier het probleem zou moeten zijn weet ik niet. Zolang er geen VS mode is (ik weet niet of deze er is) maakt cross platform niet heel veel uit.
Dusja indien je perse wilt dat het zeer makkelijk te spelen is (gewoon nep zo makkelijk) dan is een muis wel aan te raden ja, wil je wel een beetje moeite doen dan vind ik de controller weer een stuk leuker.
ik vind dit nogal een raar statement. dus omdat de besturing goed werken zou het te gemakkelijk zijn? dus gebruik je liever een controller omdat dat minder fijn werkt, minder geschikt is... wat het leuker zou maken?
Oh nee het is niet dat ik de controller minder fijn vind werken, in tegendeel!
Alleen merk je dat bij cross platform games (en dan vooral waarbij aimen nodig is) dat dit veel makkelijker gaat op de PC dan op een console met een controller.
War Thunder is bijv een mooi voorbeeld waardoor het niet alleen vervelend is qua chat en tegenstanders, maar ook dat het gewoon onrealistisch wordt in een extreme vorm. Alsof je call of duty in de lucht aan het doen bent.
Zodra je crossplatform uitzet op de console dan krijg je soortgelijke tegenstanders en teamgenoten, buiten dit ben je direct af van het gespam, gevloek en etc, krijg je ook nog eens veel leukere battles. Niemand die binnen 1 sec een tegenstander uit de lucht kan schieten, je moet rust hebben, zorgvuldig aimen en schieten.
Ik vind het dus inderdaad leuker met een console/controller dus ik (althans, volgens mij iedereen wel die ik ken) zet gelijk crossplatform uit zodra dat kan (in bijv War Thunder kan dit dus gelukkig). Resultaat is direct een veel leukere game ervaring :)

Het is dus niet puur de controller wat het leuker maakt, maar wel gelijkwaardige tegenstanders. Ik weet nog goed dat ik toen der tijd even War Thunder op de PC gespeeld heb, nou noem het maar gewoon COD in de lucht, gewoon nep-niet leuk-te makkelijk.

Het is dus de complete ervaring wat beter wordt bij War Thunder zodra je console only doet ipv crossplatform vs PC.

[Reactie gewijzigd door LopendeVogel op 9 juli 2018 15:04]

Nouja, dat verschilt. Bij shooters gebaseerd op de Quake engine (zoals CoD4) was het de kunst om de graphics zo laag mogelijk te zetten, dit had 2 voordelen: FPS naar 333fps, hierdoor 'bugde' de engine waardoor je verder kon springen en gaf deze movement sound glitches. 2e voordeel was zichtbaarheid. Alle textures worden gladgestreken en de shadows/belichting verdwijnen. Hierdoor werd het contrast tussen player model en omgeving een stuk hoger.

In PUBG was het eerst zo dat iemand op low graphics géén gras zag en personen met high graphics wél. Hierdoor dacht men veilig/onzichtbaar in het gras te liggen, echter zag je tegenstander je open en bloot op de grond liggen. Dit is inmiddels wel gefixed bij PUBG.

Andere games hebben dan wél weer profijt bij een hogere draw distance of het verminderen van 'fog of war'. Echter doet een beetje game ervoor zorgen dat de omgeving een lage draw distance heeft, maar player models niet.

[Reactie gewijzigd door quintox op 9 juli 2018 09:30]

Ik speel regelmatig Fortnite crossplatform op de Switch, als ik met PC spelers speel ben ik absoluut kansloos op de Switch. Crossplatform met Xbox spelers gaat zonder probleem, ik kan me voorstellen dat de Xbox spelers met hogere graphics misschien een klein advantage hebben maar dat is (iig op mijn niveau) niet merkbaar. Het grootste verschil lijkt in mijn ervaring dus vooral in input methode te zitten, muis/keyboard vs controller.
Ik word erg blij van al deze free-to-play titels op de Switch :) Shooters zijn niet echt iets voor mij, maar doordat ze gratis zijn zal ik ze best een keer proberen.
Dit was ook precies wat de Switch vanaf het begin al nodig had. Nu kan je voor €329,- een console kopen en meteen iets spelen, vooral met het immens populaire Fortnite natuurlijk. Hopelijk draagt dit bij aan nog sneller groeiende verkoopcijfers :)
Fortnite is juist een hele fijne mix van shooter, maar ook bouwen, actie, strategie. Ieder potje is weer anders.

Ik heb in het begin lang getwijfeld over Switch. Ben een Nintendo-fan, maar na de Wii kwam er geen meer in huis. Sinds april een Switch en inmiddels al meer uren versleten dan de Xbox One in 3-4 jaar tijd. Het blijft gewoon heerlijk om in handheld-modus te spelen in de tuin en later weer over te stappen naar dock.
Geweldig! :)
Ik blijf het een positief signaal vinden dat Nintendo dit soort games nu ook toelaat. Het zegt iets over de openheid van het bedrijf. Dit kan alleen maar positief werken naar andere ontwikkelaars toe.
Een co-op spel op de Switch? Dat klinkt heel goed!
Ben benieuwd of er nog eens een account migration komt. Zou graag mijn voortgang van de PC overzetten naar de PS4 pro :)
Ze hebben op twitter aangegeven dat er een beperkte transfer tijd gaat komen voor iedereen, zodra het spel er is. Gaan ze nog over communiceren.
Goed van Nintendo..
Deze game -_- skins di eje heb gekocht die vervolgens verwijderd worden.Dit spel is de grootse crash grabber ooit,en niemand die er iets van zegt.Mooi spel wel,maar alleen om te grinden en verder niks
Heb jij het nou over Fortnite of warframe ?
Je hebt het over Warface, niet Warframe.
Bij warframe gebeurt het ook
Anoniem: 669783
9 juli 2018 17:53
Warframe(drops)

Sorry...

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee