'Scale test' Sea of Thieves loopt tot zondagochtend en is vrij toegankelijk

Gameontwikkelaar Rare houdt dit weekend een scale test om te kijken hoe de servers van online piratengame Sea of Thieves draaien bij grotere spelersaantallen. In tegenstelling tot de gesloten bèta van eind januari en vorige week, kan iedereen dit weekend meedoen.

De test vindt plaats op zowel de Xbox One als Windows en is bedoeld om technische problemen met betrekking tot die grote spelersaantallen juist op te zoeken. In een posting waarschuwt de studio dan ook voor onderbroken speelsessies, problemen met sessies opstarten en ingame-shops die niet goed werken. Sterker nog, op bepaalde momenten gaat Rare bewust de serverprestaties afknijpen om te kijken hoe het systeem daarmee omgaat. Ook worden storingen bewust gesimuleerd.

Tussen die werkelijke en gesimuleerde technische problemen door kunnen spelers deze zaterdag en zondagochtend kosteloos een doorsnede van de game proberen. Volgens de posting is de inhoud beperkt tot de Gold Hoarders trading company en bijbehorende Voyages, net als vorige tests. De game is crossplatform speelbaar, maar het is niet duidelijk of dat ook op deze test van toepassing is.

Wie mee wil doen aan de test, moet wel een handvol stappen doorlopen. Om te beginnen moeten gebruikers zich inschrijven voor het Sea of Thieves Insider Program, waarna verder de instructies van een gids van Rare gevolgd moeten worden. De download is naar schatting 18,8GB groot. Hoewel niet nadrukkelijk gezegd wordt dat enkel een inschrijving bij het Sea of Thieves-insiderprogramma genoeg is om ditmaal binnen te komen, blijkt uit een eigen test van Tweakers dat dit gewoon werkt.

De test is inmiddels begonnen en loopt tot 11 uur 's ochtends op zondag. Rare vertelt verder dat er tussen nu en de release op 20 maart nog een bètatest gehouden wordt, die ook meer inhoud zal bieden. Er wordt niet gemeld of die test openbaar zal zijn of alleen voor bepaalde insiders en mensen met een pre-order.

Helaas!
De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net.

 

Door Mark Hendrikman

Redacteur

24-02-2018 • 11:09

101 Linkedin

Reacties (101)

101
96
66
1
0
18
Wijzig sortering
Leuk spel. Vorig weekend en gisteren al aardig wat uurtjes gespeeld en het spel weet me eigenlijk nu pas echt te pakken terwijl ik al een jaar sporadisch de Alpha had gespeeld.
Heeft denk ik vooral te maken met het feit dat ik nu ook met mensen kan spelen die ik goed ken en waarmee we best goed kunnen samenwerken in de game. Dit maakt het spel naar mijn idee dan ook echt leuk met af en toe een beetje dollen tussendoor (klemzuipen, muziekje spelen etc., zoals echte piraten dat doen :) )

Blijft toch dat €60,- of €70,- een smak geld is voor een (nog) vrij beperkte game. De paar uurtjes plezier in deze bèta hebben mij nog niet kunnen overtuigen dat het spel na een paar maanden nog steeds zo leuk is als in het begin. Goed om te horen dat er naar alle waarschijnlijkheid (en mogelijk nog tijdens de bèta) meer content vrij wordt gegeven door Rare.

Het spel heeft namelijk wel potentie om ook echt een hele leuke game te worden. Het hangt alleen volledig af van hoe de makers het spel nog gaan ontwikkelen. Heb wel begrepen dat er goed geluisterd wordt naar de community en dat is in veel gevallen een goed teken.
Qua content komt er nog aardig wat bij. Zo heb je naast de Gold Hoarders ook nog de Order of Souls en de Trading Company waar je verschillende voyages hebt. Ook heb je de forten al kunnen zien in de map, die straks bemand zijn met skeletten en captains (zie de video die deze week is uitgebracht). Je krijgt meerdere spullen om je character en schip aan te kunnen passen. Wanneer je veel voyages hebt gedaan kan je een Pirate Legend worden en krijg je toegang tot een geheime grot en Legendary Voyages.

In de game heb je onder andere de kraken, maar er zijn hints dat er nog meer (gevaarlijke) dieren zullen zijn. Na launch gaat Rare werken aan huisdieren (microtransacties) en alle game updates zullen gratis zijn.

Rare luistert echt goed naar de community. Zowat elk bericht dat wordt geplaatst op het forum wordt gelezen door de ontwikkelaar. Naast de gewone fans heb je ook nog de Pioneers die de nieuwste features mogen testen voor Rare. Deze features zijn op dit nog niet te spelen in deze scale test ;)
Klinkt goed, bedankt voor de update. Was ik niet van op de hoogte, omdat ik eerlijk gezegd de forums niet helemaal volg.

Ben erg benieuwd hoe het uit gaat pakken. Toch ben ik (persoonlijk) nog niet overtuigd om er direct €60 + voor neer te leggen. Beetje de kat uit de boom kijken denk ik :)
Er komt dus niet veel bij als ik het zo lees. Twee andere facties waarbij je andere loot kunt inleveren.

En meer raid content. Maar wel meer van hetzelfde. Mijn grote vraag voor deze game is: What do you actually do?

Er is geen (diep) progressie systeem. En nee alleen andere cosmetics is geen progressie. Pvp is omslachtig en pve is veel van hetzelfde. Het enige positieve is dat het me leuk lijkt me vrienden te spelen. Maar dan kun je beter gta spelen.
€70 op Windows 10 vind ik echt te belachelijk voor woorden... Ja, het staat gelijk aan de prijzen van de AAA-games op de Xbox Store en de PlayStation Store maar hoeveel PC games zijn daadwerkelijk €70 bij launch (speciale edities e.d. uitgezonderd)?

Los daarvan of deze game het geld waard is. Wat ik, net zoals jou, ook betwijfel. Al heb ik zelf nog niet kunnen spelen.
Liever 70 euro dan een game die er een spel van maakt je tijdens het spelen extra geld af te troggelen voor snellere progress en/of snellere toegang tot bepaalde items. Goedkoop is duurkoop :)
neemt nog steeds niet weg dat 70 euro veel te duur is voor een spel met zo weinig content.
Hoe weet je dat het eind product weinig content heeft?
Ik heb het over het huidige product, niemand kan weten hoeveel content het eind product heeft, we kunnen niet in de toekomst kijken.
In de trailer laten ze hetzelfde personage zien met verschillende kleren aan. Ik neem aan dat dat ook onder microtr/lootb/dlc en niet in die 70€ zit. Ik vind het ook raar dat een teaser uitpakt met kleding voor je character. Ik zou niet al te veel verwachten...
Zou je niet denken dat de kleding loot is in game? In zo veel games upgrade je gear over tijd om deels te laten zien hoe pro je bent of hoeveel tijd je geïnvesteerd hebt. Zowel rare als MSN heeft over tijd niet echt laten zien dat ze micro transactie geil zijn toch? Ik kan me alleen. Halo 5 herinneren waarin micro transacties zitten.
Voor zover wij (mensen buiten Rare en MS) weten komen er ongeveer 3 maanden na release microtransactions voor cosmetics, over upgrades en sidegrades (als die uberhaubt in het spel komen) is nog niks gezegd.
Ze claimen in ieder geval geen lootboxes te doen, dus je kan ten minste kiezen wat je koopt.
Deze skins waren gewoon wat willekeurige outfits. Als deze skins te verkrijgen zijn door te gamen en tevens door microtransacties. Dan weet je bijna met zekerheid dat die gameplay vooral grinden is.

Ik blijf het een rare toevoeging aan deze teaser vinden.
Met de stelling ben ik het eens. Maar gezien de content erg magertjes lijkt vind ik 70.- lastig te verantwoorden.
De content die we tot nu toe gezien hebben is maar een voorproef. Momenteel is er enkel 1 factie, maar bij de full release zouden dit er 3 moeten zijn met elk hun eigen soort missies.

Dus de hoeveelheid content de game effectief heeft kunnen we nog niet weten.
Zoals ik het zie is dat je een ander soort loot bij een andere factie kunt inleveren. Maar ik zie niet in hoe dit de game anders maakt.

Meer van hetzelfde staat niet gelijk aan meer content. Dan wordt het gewoon saai.

Plus dat je wat titles en cosmetics kunt krijgen bij die facties. Ook dat heeft weinig te maken met goede content og progressie.
Ik hoop maar dat ze niet met upgrades komen, dat een schip statistisch beter wordt enzo, dan nog liever sidegrades, bijvoorbeeld een variant van de galjoen die sneller kan sturen, maar wel minder kanonnen heeft, dat soort dingen.
In principe heb je natuurlijk gelijk, maar ik denk zelf dat het naief is om er vanuit te gaan dat er in dit spel geen microtransacties opgenomen gaan worden. Zelfs als dat in eerste instantie alleen voor cosmetische items gaat zijn kan dat in de toekomst nog veranderen.
Er gaan microtransactions komen, verwacht ongeveer 3 maanden na release.
Ze zeggen geen lootboxes te gaan doen.
games die 60 euro kosten(AAA titles) en dan een season pass voor 60 euro uitbrengen en dan nog steeds je progressie laten kopen en lootboxes, dan blijft er weinig goedkoop is duurkoop, aangezien die games niet cheap zijn. Voorbeeld hierboven is van Battlefield 1.
Gebeurt vast wel als het eenmaal uit is ;)
Wat!? 70 euro? Als het 15-20 euro is en op Steam staat, zou ik het misschien overwegen...
Game ziet er wel grappig uit voor een paar avondjes. Helaas deze stresstest niet kunnen spelen ivm MS store. Ik denk helaas niet dat het op een andere store komt aangezien MS dit soort games gebruikt om aandeel te winnen in MS Store gebruikers.
Inmiddels komen first-party MS games ook op gamepass bij launch. Dus in theorie ben je dan 10,- p/m kwijt voor deze game. (op de console dan)
Je hebt altijd sites zoals cdkeys waar je de game goedkoper kan halen. :)
Klopt. Die heb ik ook bekeken. Het liefste doe ik niet aan dat soort praktijken maar mijn omgeving trekt aan me om de game toch te kopen...
Niet voor de Microsoft Store voor zover ik weet. Maar mede door de hoge prijzen van dit soort games (en het feit dat de Store zelf bagger in elkaar zit) zijn mensen niet zo happig op de Store. Microsoft hanteert die hoge prijs overigens zodat het gelijk is aan de Xbox One-prijs, ook al zijn gamers gewend dat ze al snel een euro of 20 minder betalen voor een game.
Jawel hoor. Je koopt gewoon een digital code voor Xbox/PC. Is hetzelfde. Doe ik altijd.
SoT is daar nu 49 euro. Al heb ik besteld voor 39 euro toen er een daily deal was.

https://www.cdkeys.com/xb...s/sea-of-thieves-xbox-one
Die sites - o.a. ook g2a - zijn nogal schimmig, ik heb gehoord dat er vaak games / game keys gekocht worden via gestolen credit cards en via dat soort sites verkocht - vervolgens doet het CC bedrijf een chargeback en krijgt de maker / uitgever van het spel niks.
G2A is dat. Cdkeys is altijd legit geweest omdat ze gewoon codes verkopen die uit de bundels komen.
Misschien ideetje om Game Pass aan te schaffen. Dan kan je Sea of Thieves vanaf release spelen voor 9,99€ per maand. Kan je na 1 maand opzeggen als je het niets vindt of je blijft betalen en geniet ook nog van de andere games die je kan spelen met Game Pass.
Mee eens, maar het is als het goed is, is het een xbox play anywhere titel. Dus dit betekent dat je de Xbox one versie kunt kopen en deze vervolgens op Windows kunt activeren en spelen.
Het spel wordt toch toegankelijk via de xbox game pass? Stel je koopt die pass voor 1-2 maanden, dan zal de grootste lol eraf zijn en heb je het spel voor enkele euro's gespeeld + je kan nog een andere lading aan games doen in die periode.
Dat is inderdaad een optie maar wel eentje van €10,- per maand en speel daarnaast niet zo veel meer op mijn Xbox One. Voor PC gamers is dit dan (buiten de 'play anywhere games') minder interessant.
Je kan ook voor een 10tje een maand gamepass halen. Daarmee kan je de game voor een maand onbeperkt gamen =)
Zelf koop ik liever alle games, desnoods goedkoop, aangezien ik dan over 10 jaar nog een keer de game kan spelen zonder dat ik bang hoef te zijn dat de servers down zijn etc.

De nieuwe generatie games gaat verloren op deze manier. Ik speel nog vaak zat mario en donkey kong op de snes.
Wordt nog leuk bij een multiplayer spel en de servers zijn down.
Gelukkig zijn niet alle spellen multiplayer only
Als geld het enige probleem is, koop dan via microsoft US of Hong Kong.
Over de prijs.... Volgens mij komt deze titel als direct MS exclusief en speelbaar uit die valt onder de gamepass van 10 euro per maand. Dan kan je beter toch een half jaar de gamepass kopen?
Ik heb me zojuist ook succesvol opgegeven, echter na installatie blijft ie hangen op het laadscherm met 'Opening the journal...'
Straks nog maar eens proberen, spel ziet er wel leuk uit!
Had ik ook, je moet gewoon (heel lang) wachten en dan schiet hij wel door...
Verwijder de Xbox insider app (of hoe heet dat programma ook) en installeer opnieuw. Je kunt dan direct weer spelen!
Nope werkt niet (bij mij) Ik moest de UK taal bovenin mijn language lijst zetten in W10. Daarna laadt hij direct door, heel vaag :)
Als dit probleem zich blijft voordoen, raad ik je aan om dit te melden op het officiële Sea of Thieves forum. :)
Dat is onderdeel van de test, blijft wel vaker hangen of langere laadtijden.
Ik heb mij geregistreerd voor Xbox One maar ik zie geen download mogelijkheid..
Wordt deze op een gegeven moment gewoon toegevoegd aan de download wachtrij of is er een code nodig?
Nee het is een hell om geïnstalleerd te krijgen, het was mij teveel geouwehoer want die handleiding klopt van geen kant.
Wat een onzin. Na je registratie even de Xbox Insider Hub installeren, in die app de Sea of Thieves Closed Beta binnen halen en je kunt spelen.
Ik kan die dekselse Insider Hub niet openen. Krijg een error.
Erg vreemd. Ik ben er vanochtend gewoon even doorheen gefietst. Misschien dat de tweakers in het forumtopic je kunnen helpen.

[Reactie gewijzigd door Mark_88 op 24 februari 2018 12:56]

Ik ben nadat ik een xbox app moest installeren weggerend.
Jammer dat het geen steam is, dan had ik nu even kunnen kijken of het wat was in plaats van het spel nu alvast afgeschreven te hebben.
Het is óntzettend makkelijk om het te installeren.
Nou bij die xbox hub kwam hij er bij mij niet bijstaan. Heb daarna die alternatieve wijze gevolgd en dit werkte ook niet. Dus ipv mij minnen en zeggen "het is ontzettend makkelijk te installeren" zou je denk ik beter niet kunnen reageren.
Hm wil je m op de pc of op de xbox hebbe? Want pc games downloaden gaat niet via de xbox hub maar gewoon via de windows store. De xbox hub is meer om je xbox met je pc te kunnen verbinden (en voor xbox live).
Je kunt met de xbox hub wel spellen op je xbox installeren vanaf je pc.

Let op!! Beta versies vereisen vaak dat je de game óf pre-ordered óf dat je een xbox insider bent (volgens mij is level 2 al voldoende en dat ben je vrij snel). Voor de game “paladins” was dit bijvoorbeeld the case, waar je de beta alleen mocht downloaden als je insider bent. Misschien dat dit helpt.

Edit: nvm, ik zie dat je de xbox insider hub bedoelt (en niet de standaard xbox app voor pc)

[Reactie gewijzigd door jimzz op 24 februari 2018 20:50]

Vorig weekend de gehele zaterdagavond proberen in game te komen, helaas niet gelukt. Verwacht niet te veel van de servers tijdens deze scale tests!
Klopt, nieuwe spelers konden op de zaterdagavond niet meer joinen. Dit probleem is nu niet het geval. Wanneer dit nogmaals gebeurt, wordt dit gecommuniceerd via het Twitter account van Sea of Thieves.
Even uitgeprobeerd, ik baal ervan dat ik morgen de tijd niet meer heb om het te spelen... maarja, ik heb tot 10 voor 4 snachts doorgespeeld. Prachtig uitziende game met heel veel sfeer. Je kan het heel serieus spelen of je kan er een gestoorde rollenspel van maken. Hoe dan ook, je zal echt het gevoel van een avontuur hebben. Singleplayer is extreem uitdagend, maar zelfs dat is mogelijk, maar de kracht zit hem natuurlijk in samenwerking. Het besturen van het grote schip met zijn 4en is een beleving.

Met een groep vrienden zou dit zomaar mijn favoriete game kunnen worden.
We gaan wel een keer samen op pad :-)
Ook van plan hem aan te schaffen? Awesome!!! Kan niet wachten.
Krijg het ook niet geinstalleerd. Insider Hub gedownload krijg ik een rare error met het openen ervan met het inloggen. Vermoedelijk te maken met het feit dat ik een tooltje heb gebruikt om alle bloatware van mijn Windows 10 PC te gooien. Waarschijnlijk ook direct iets geblokkeerd oid dat dit nu onmogelijk maakt. Jammer want het leek mij een leuke game.
Mensen die aan dit simpele pirate loot/explore co-op adventure game 70EUR geven tonen alweer hoe simpel de mens is. Op Steam heb je veel betere indie games met EXACT hetzelfde concept maar met veel meer features, veel meer content en een endgame, voor maar 15-25EUR.
Heb je toevallig een linkje voor me of een naam? Ben namelijk wel geïnteresseerd in het concept, maar 70 euro vind ik dan ook weer iets té :-)
Ziet er een leuk spel uit, maar ben benieuwd naar de hoeveelheid DLC en of er al dan niet een pay-to-win geurtje aanzit?
Alle game updates die in de toekomst volgen zijn gratis (zie als voorbeeld GTA Online). Er komen echter wel microtransacties in het spel. Dit betreft alleen cosmetics, zoals huisdieren.
Dat vind ik vreemd want in bovenstaand filmpje praat men over gratis DLC bij een pre-order...
Dit zijn enkel cosmetics. De communicatie bij Rare is ook niet altijd even goed. Ze hadden dit beter anders kunnen verwoorden.

Meer info over content updates en microtransacties: https://www.windowscentra...es-microtransactions-pets
Kun je de cosmetics ook vrij spelen door de game te spelen? Zo niet dan zijn het niet "enkel cosmetics" en blijft het een iet wat kawlijke zaak.
Dat hebben ze niet bekendgemaakt zover ik weet. Ik hoop natuurlijk van wel. Maar de pre-order bonus zal vast niet vrij te spelen zijn.
Eerste is nog weinig over bekend, maar de ontwikkelaars hebben al wel gezegd hoe ze met microtransactions bezig gaan. Je kan over een paar maanden dingen in een cosmetic store kopen met echt geld, met de focus op "pets". Vergelijkbaar dus met een pet store in MMO's.
ze hebben aan gegeven dat de lootbox die met je zure geld kan koopen alleen kosmetiche dingen zal hebben.

dit was ook in eerdere tweaker berichten

maar ben het met je eens dat dit zoort bericht wel vaker heb gezien.
en dat ze het dan niet na komen

na dit bericht heb ik me pre order terug getroken.

[Reactie gewijzigd door Roywilmer op 24 februari 2018 11:41]

Nee er zijn helemaal geen lootboxes, alleen komen er straks kosmetische MTX in. Dus niet gelijk bij release. Denk daarbij aan: Pets, novelty dingen voor op je schip, costumes , etc.
A gevonden
http://nl.ign.com/sea-of-...a-release-microtransactie

maar het is nog maar afwachten of dit werkelijk zo is ik vertrouw in deze tijd bijna niks meer.

[Reactie gewijzigd door Roywilmer op 27 februari 2018 05:32]

Kosmetische MTX dus. En geen Lootboxes. Je gaat pakjes en pets kopen, lootboxes is een "KANS" op een pet,pakje. Is toch wat anders.
lees de link dan je bericht is overbodig
Ja ik weet het maar altengoed betaal een volledige game.
maar OE 1 euro voor een hoed 5 euro voor een setje.
oonn nee ik neem een week kleding af 19.95 dat is een deal
wat wacht ik had toch een volledige game gekocht 60 euro hhhmmm.

nop niet dus.
jo als iedereen zo praat gaat dit leeg klepperen van gamers maar door en door.
op welke manier dan ook!!!
Jij hebt zeker ook vlammen op je auto zodat die sneller gaat right?
Heb je het spel wel gespeeld? Ik al vanaf een van de eerste alpha's. Er zit geen content in. En de content die gaat komen zullen ze enkel de gear. Als ze de mooie (exclusieve)cosmetic items achter een pay wall gaan zetten noem ik het p2w. Er is enkel cosmetic dingen te verdienen in die game.... Je wapen blijft het zelfde enkel met een andere look.
Dus cosmetics is nog steeds p2w in deze game.
p2w == beste wapen is alleen met echt geld te verkrijgen, welke betekenis jij er ook aan wilt geven.
Rejer is wss een ijdeltuit en voorhem is winnen het beste er uitzien en niet gemakkelijker schepen kunnen kapen.
de alpha's & beta's hadden inderdaad nog geen content, die wordt pas met de release volledig vrijgegeven in de volgende beta zou er wel een deel content in zitten.
Maar dan nog content/verhaal doet niets af ter zake, enkel progressie telt voor p2w.
zeg maar de manier waarop je van een sloep over een schoener en galjoen naar een vloot kan evolueren.
en hoeveel goud je buit gemaakt hebt.
Het ligt eraan wat je content noemt. Er zit zeker content in het spel, maar misschien op een andere manier dan dat je gewend bent van een game. Wat we nu nog zeker krijgen: Order of Souls (moeilijkheid gebaseerd op rank bij deze company), Trading Company en Skeleton Forts. Het klinkt misschien weinig, maar enkel met de Gold Hoarders en Order of Souls heb ik al honderden uren in de game gestopt. Zie het ook als socializen met vrienden.

Als het enkel cosmetics zijn, wat hier het geval is, dan is het geen p2w. Je kan bijvoorbeeld een huisdier kopen, die totaal geen enkel nut heeft, maar er gewoon bij is voor de leuk.
Heel leeg spel, weinig te doen en erg karig.. beter 3 jaar te wachten tot ie echt uit beta is.. mischien hebben ze dan wat content toegevoegd
In de scale test gaat het vooral om of de servers goed blijven werken onder druk. Content is expres uit de scale test gelaten.
Heb in alle beta's gezeten er is gewoon geen content...
Klopt, de alpha, de closed bèta en deze scale tests hebben gewoon weinig content. Dat de scale tests weinig content zouden hebben is aangegeven door Rare. Het was ook hun idee om ons te verassen met content met launch.

Pioneers hebben op dit moment veel meer content dan dat je in de alpha, closed beta en scale tests kan vinden ;)
Laten we hopen dat het inderdaad klopt. De game heeft enorm veel potentie maar van alles wat ik tot nu toe heb kunnen zien ben je na een weekendje of 2 wel klaar met de game.
Lekker handig aangezien een beta door veel consumenten gezien wordt als een demo van het volledige spel. De geïnformeerde gamer zal dit kunnen tackelen met reviews achteraf, maar goede kans dat een groot deel van de beta testers de game om zo'n reden al afschrijven.
Anoniem: 298195
@Drchop24 februari 2018 15:29
meestal is een beta ook niet de volledige game
Zelfde probleem hier ,wat een drama om dit geinstalled te krijgen. :(
Doet me denken aan Gta 4 gezeik....ben ook gestopt met proberen.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee