Door Mark Hendrikman

Redacteur

Call of Duty 4-remaster krijgt launchtrailer

30-09-2016 • 10:08

99 Linkedin

Helaas!
De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net.

De remaster van Call of Duty 4: Modern Warfare komt op 4 november uit, tegelijk met het nieuwe Infinite Warfare. De game, die wat de gameplay betreft hetzelfde moet zijn als het origineel uit 2007, zit gebundeld bij de Legacy Edition en de Legacy Pro Edition van Infinite Warfare. Bij de release zal het spel tien van de zestien originele multiplayermaps bevatten. De overige zes volgen in december en zullen afgeleverd worden in de vorm van gratis dlc. De game zal ook dedicated servers hebben.

Reacties (99)

Wijzig sortering
CoD 4 wat een periode en wat een spel in zijn tijd. Man man wat heb ik dat spel achterlijk veel gespeeld met vrienden online op de ps3. Mooie tijden en dat wil ik ook zo houden.

Ga echt geen remaster kopen en spelen, zou zonde zijn van die mooie herinneringen.
Dit heb ik ook wel gemerkt, met andere games dan. Nostalgie verpest je enkel door het weer opnieuw te installeren. Natuurlijk zijn er genoeg uitzonderingen, maar dat zijn meer die écht oude games. Grim Fandango blijft nog leuk bijvoorbeeld, of Monkeys Island ect.
Ik ben ook heel erg benieuwd naar de remake van FF7, ik denk namelijk dat het een teleurstelling gaat worden... helaas.
Die heb ik destijds amper gespeeld, dus voor mij mss een goeie dan :*)
Dat was zo een toffe game. Als je van FPS houd, ga je dikke pret hebben.
Nog even alle oude titels uitmelken... te gek voor woorden. 8)7
Ik heb totaal geen problemen met een Remastered CoD4 MP. Waar ik mij aan irriteer is dat ik perse de nieuwste CoD moet kopen om die Remasterd versie van CoD4 te kunnen spelen.
Ik heb ook geen problemen met een remastered COD4, ik ben zelfs redelijk zeker dat ie beter is dan zijn nieuwe broertje.

En helaas, aan mij verdienen ze dus €0 want ik wil hun (nieuwe, voor zover je dit een nieuwe kunt noemen, ze hebben slechts reskins gemaakt sinds COD4) game niet.
Waar ik problemen mee heb is altijd hetzelfde liedje.... Het uitmelken/reskins van COD4 verhaal. Weet niet of je de remaster van COD4 hebt gezien naast de nieuwe COD Infinite Warfare. Kan je zien dat ze wel heel veel verder zijn gegaan dan alleen de skin. Wat ik alleen erg jammer vind is dat ze niet naar de community hebben geluisterd en wel verder de toekomst in zijn gegaan.

Maar als de remaster van COD4 wel los beschikbaar komt dan is het aan de community om zich uit te spreken met de verkoop. Hoop dat ze de nieuwe Infinite Warfare lekker laten liggen en alleen de Remaster kopen.
Het is EA/Activision die telkens dat liedje herhaalt hoor.

COD is de FIFA van de FPS, elk jaar €60 voor een texture update, een paar nieuwe maps en misschien een paar nieuwe 'killstreak rewards', of is net dit voor jou de vernieuwing?

Wat ze nu als nieuwe game neer zetten, ging 10 jaar geleden over de toonbank als "Expansion Pack" (voor de helft van de prijs)

[Reactie gewijzigd door shadowfox op 30 september 2016 11:12]

& Je kreeg in die expansion packs ook meer inhoud... :)
Sterker zelfs Call of Duty 2 maakte ook gebruik van dezelfde engine dus zelfs MW had al reskins.
Het was alleen dat MW zo goed in elkaar zat kwa single en multiplayer dat het door velen als beste CoD word gezien
De beste CoD is nog steeds CoD 2.
Alleen dat de deagle een ander geluid heeft en de hele hud is veranderd.
En dat het draait op de engine van Advanced Warfare. Het is dus niet gewoon een reskin. Punt is alleen dat het slechte uit Cod4 niet gefixt wordt.
- Overpowered M16
- Overpowered snipers
- Frag x3
- Nuketubes
- Geen flak Jacket
- Sonic boom
- Last stand/Martyrdom
(onder andere)

Explosives gaan irritant worden want ze zijn supersterk..
Daarnaast is Cod4 iig op Ps3 bijna niet meer te spelen, ongelofelijk veel cheaters of je hebt de nadespammers of de M16 sweats, remaster is iig cheatervrij op de consoles..

[Reactie gewijzigd door OB1 op 30 september 2016 10:55]

Gezien het nog steeds IDtech 3 engine is met wat aanpassingen vallen de verschillen ook wel mee.
https://en.wikipedia.org/wiki/IW_engine
Call of Duty is nooit echt van engine verandert sinds CoD 2
Ja klopt ze hebben steeds de engine bijgeslepen sinds Cod2. Ik heb geen idee wat daar nog van over is gebleven. :P
Sinds cod 4 is er al geen nieuwe engine meer...

Deal with it. Is altijd zo geweest.
Ja maar de engine is wel aangepast door de tijd heen...
Daar heb je promod voor
Niet op console helaas..
En IW had het gewoon moet fixen maar heeft daar geen zin in...

[Reactie gewijzigd door OB1 op 30 september 2016 13:22]

Dit dus. Als ie los te koop was had ik hem gehaald.
Ik ga er gewoon van uit dat na een paar weekjes hij los te koop is hoor. En dat dan al die pre-order gekkies die de Legacy editie kochten weer schreeuwen dat ze genaait zijn. (en volgende keer gewoon weer hetzelfde doen :P)

Als we allemaal nou eens stoppen met TOCH de games maar te pre-orderen voor bonus content, en zoals nu TOCH maar een duurdere editie kopen want daar zit een andere game bij die WEL leuk is. misschien dat Publisher dan een keer normaal gaan doen.
Grote kans dat het spel een maand na de release voor 30 euro te koop is op allkeyshop.com (inclusief de pre order bonussen). Ik zal het sterker nog vertellen, als je daar nu een key zou kopen voor een cod van een aantal jaar geleden zoals black ops II, dan krijg je daar zelfs na 4 jaar nog steeds de preorder bonus bij ;).
Ik denk dat de game nog wel los verkocht gaat worden, dit zullen ze van het begin niet doen want dan kunnen ze voor beide games de volle mep ontvangen. Op een later tijdstip zullen ze zien dat er meer mensen wachten op de remastered COD 4 MW versie dan de nieuwe game.

Erg jammer dat ze de singleplayer laten zien en niet gewoon het multiplayer gedeelte, want de singleplayer interesseert me helemaal niets meer. Iedereen die COD 4, heeft gespeeld zal dit doen voor de MP.

Als de game los te kopen is voor een leuk prijsje wil ik mij er nog wel aan wagen, anders is het lekker tijd voor BF1.
Ik vind het ook mega irritant. Maar ik denk dat anders de verkoop van de nieuwe COD zwaar gaat tegenvallen :P
Je moet wat om mensen zo ver te krijgen om de zoveelste COD melkkoe te kopen...
Dus eigenlijk is het alsnog 'uitmelken' ;(
True! Voor mij persoonlijk is Cod MW1 een van de beste shooters aller tijden :)
Hoop dat ie toch nog voor een klein (+\-15 euro) bedrag in de PSN store komt.
zou je niet gewoon 2 codes krijgen ofzo? ik houd kinguin tegen de tijd van de eerste batch verzendingen wel in de gaten om de losse key voor een (hopelijk...) prikkie te kopen. Ik kots COD uit, behalve MW. Die titel was geniaal, de rest is gewoon ruk.
Op zich fijn om COD 4 weer te mogen spelen, alleen hekel ik aan het feit dat het in een bundel meegeleverd wordt en niet los verkrijgbaar is :(

[Reactie gewijzigd door Baris op 30 september 2016 10:14]

Ik denk dat dit voor veel mensen een van de beste CoD delen was. Voor mij wel in elk geval en na afgeknapt te zijn op de nieuwere CoDs zou dit me misschien net over de streep kunnen trekken om toch weer eens te proberen.
COD 1, 2 en 4 waren voor mij ook de beste :9
Cod waw,bo 1 en bo 2 vond ik ook nog wel te doen maar de rest...
Nog gekker voor woorden: Het is nog geeneens zo'n oude titel |:(
Behalve misschien de netcode snap ik ook niet waarom hier een remaster van nodig is.
Hadden ze nu een remaster gemaakt van CoD1 had ik het logisch gevonden.
En dan liever een remake, met de technologie van nu.
Met welke engine dan,haha 😆 ze gebruiken gewoon het zelfde engine alleen updaten ze hem maar dat merk je nu ook aan de prestaties. De engine krijgt het steeds moeilijker.
Gewoon opnieuw maken. Met de textures en graphics van de laatste cod.
Ja, maar dat is nu toch ook het geval ?
Nee, alleen een klein beetje opgepoetst. Ziet er niet echt anders uit.
2007, En volgens vele de beste COD ooit. Dus ik begrijp het wel, want de Main titels verliezen zijn kracht met ieder jaar.

Skyrim komt ook een Remaster van en dat is 2011 :P
Als de main titels van COD hun kracht verliezen volgens jou, waar ik het overigens helemaal mee eens ben, dan zie ik liever dat ze met COD "back to basic" gaan en een nieuwe COD uitbrengen in de geest van MW (of wat mij betreft COD 3 en 4 die ik ook te gek vond) dan dat ze een game maken waar bijna niemand op zit te wachten in combinatie met een remaster van een goede oude titel om de game alsnog goed te kunnen verkopen.

Met Skyrim denk ik ook zo: Ik vind het nog altijd een toffe game en een van de grootste en beste westerse RPG's ooit, alleen heb ik de game al uitgespeeld en in plaats van 'em opnieuw uit te spelen met mooiere graphics en een hogere fps wil ik gewoon een vervolg ipv constant die remasters.

[Reactie gewijzigd door Consoles4life! op 30 september 2016 10:58]

Nog even alle oude titels uitmelken... te gek voor woorden. 8)7
Ik merk dat deze generatie consoles teert op remasters van de vorige generatie. Dat is voor mij de reden geweest om niet in deze generatie consoles in te springen. Ik ben serieus al een tijdje aan het twijfelen om gewoon een tweedehands PS3 te kopen en daar lekker goedkoop op te gamen. Die verbeterde graphics en wat extra's maken mij dan ook niet zoveel uit, scheelt ~paar 100 euro's.
Er komen nog steeds games uit voor PS3 en dan heb ik het nog geeneens over Fifa en Pes.

Ze zijn doorgeslagen in de remasters, maar als iedereen de games die ze een halve generatie geleden ook al speelde, als makke schapen opnieuw kopen met ietsje betere graphics en een iets hogere fps dan zou je als developper wel gek zijn om die simpele cashcow niet uit te melken.

Gamers die zulke remasters blijven kopen moeten zich wel realiseren dat er door hun toe doen momenteel weinig nieuwe games verschijnen, laat staan nieuwe interessante franchises die een financieel risico met zich meebrengen.
Als het allernieuwste je niet boeit: gewoon gamen op PC.
Met een budget videokaart kan je alle games spelen van een paar jaar terug en de games zelf kosten heel weinig als je wat rondkijkt.
Als het allernieuwste je niet boeit: gewoon gamen op PC.
Met een budget videokaart kan je alle games spelen van een paar jaar terug en de games zelf kosten heel weinig als je wat rondkijkt.
Sterker nog; ik heb een NASA PC staan en Steam Link heb ik vorige week gekocht. Doe niks anders :Y)

Maar soms is het wel fijn om in een breder gezelschap met zijn alleen op een ouderwetse console te gamen (daar heb ik ook een Wii voor)
Zolang het een redelijke prijs is zie ik het probleem niet. Dat ze het alleen als bundel met de duurste pakketten leveren wel.

Totaal geen interesse in de toekomst van IW maar wel interesse in goede remaster van COD4
Of het uitmelken is of niet, dit is een van de meest gewaardeerde CoD's.
Hier vragen de CoD spelers ook al jaren om OF een tweede wereld oorlog game.
Ik vind het wel goed dat ze de overige zes mappen als een gratis DLC zullen toevoegen aan de game.

De game gaat hier wel komen, IW voor zombies en MW voor de multiplayer :Y
De verhaallijn vind ik vaak goed bij Zombies.
Tevens vind ik de tint die er nu aanzit best leuk. Keer wat anders en prima te spelen voor een paar uurtjes per dag. Andere mappen zullen ook volgen voor Zombies.

Wellicht ben jij een stuk jonger dan ik en zit daar het verschil ;)
Nu nog even de losse verkoop aankondigen..en dan hoeft niemand infinitewarfare te halen :*)
Dat gaat ook wel gebeuren, op het moment dat de Infinite Warfare verkoop van die bundels gaat stagneren..dan weer even snel cashen op een succesvol product.
Volgens Tweakers "zit gebundeld bij de Legacy Edition en de Legacy Pro Edition van Infinite Warfare".

Maar ik heb sterke geruchten gehoord, dat het toch een standalone kan en gaat worden. Zie einde filmpje, waar zie jij een "Infinite Warfare" verschijnen? Ik niet ;) iemand had zich versproken een paar dagen terug.
Heb je een bron?
Op de site van activision word je tegengesproken namelijk.

Ik citeer de Activision FAQ:
"4:
Will Call of Duty: Modern Warfare Remastered come as a separate disc?
No, Call of Duty: Modern Warfare Remastered is a full game digital download that will be included in the Legacy, Legacy Pro, and Digital Deluxe editions of Call of Duty: Infinite Warfare. Internet connection required.

6:
How can I get Call of Duty: Modern Warfare Remastered?
Call of Duty: Modern Warfare Remastered is only available through the Legacy, Legacy Pro, and Digital Deluxe editions of Call of Duty: Infinite Warfare.

7:
Can I play Call of Duty: Modern Warfare Remastered without buying Call of Duty: Infinite Warfare?
No, you must own Call of Duty: Infinite Warfare in order to get Call of Duty: Modern Warfare Remastered.
"

Bron: https://support.activisio...rn-Warfare-Remastered-FAQ

Er is wel een petitie die je kan tekenen wanneer je het spel als standalone wil.

[Reactie gewijzigd door stevens20 op 30 september 2016 12:41]

Ja, ik vond even dit terug : https://pvplive.net/c/cou...-warfare-remastered-be-re
"Modern Warfare has definitely driven a lot of hype to Infinite Warfare and has definitely influenced a lot of pre-order sales for the new game; however, buying them together may not be the only option going forward to get your hands on the classic Call of Duty title".

Dus ik heb geen idee. Het zou me niet verrassen dat het toch in 2017 als standalone uit gaat komen.
Wanneer dat zo is, het is nu tussen de regels door lezen, zullen velen balen van hun pre-order. Of deze moet te annuleren zijn maar ik weet niet of dat mogelijk is. Ik ben zelf niet van de pre-orders.

Waar ik op gok/ wat ik verwacht is dat ze inderdaad de standalone versie later vrijgeven. Daar wordt dan zo mee gewerkt dat wanneer je geen IW hebt je voor de verlaatte mappen alsnog moet betalen en je duurder uit bent dan wanneer je in eerste instantie de combi gekocht zou hebben. Iets in deze richting zal het wel worden.
Voor het eerst in jaren een call of duty waar ik naar uitkijk :*) Alleen Activision weet het weer te verpesten door het enkel te bundelen met infinite warfare ;(
Juist. Wat hadden we toen een toffe games. Cod 4 BF2 ,BF BC2, GRAW 1 en 2, R6 en ga maar door. Die mogen van mij allemaal remasterd uitkomen haha. Als ik er maar niet zo een achterlijke futuristische shooter bij hoef te kopen.
Doe mij maar een CoD 1 remake met modern-day graphics :9~ :9~
+1 Carentan in TDM met 16 spelers. Dat waren mooie tijden.
Zo zijn er nog veel meer van jaren terug die ik dolgraag met mogelijkheden van nu zou spelen.
Eensch! Splinter Cell 1, Soldier of Fortune 1, Medal of Honor Allied Assault incl. uitbreindingen, Brothers in Arms... Jeetje wat zou dat vet zijn!
Haha, GRAW 1 en 2, R6 1 en 2 BF2 en BF BC, en ga maar door. Man, wat een toffe games.
Ik wacht liever tot Infinity Ward bezwijkt en de remake los verkoopt, maar tot die tijd ga ik écht niet die vage nieuwe titel kopen.
Die nieuwere COD's zijn meer een film dan een spel. Al die geforceerde animaties en cinematics en alle andere voorgekauwde onzin wat het spel te simpel maakt.

Het wordt steeds vaker zo(Parody op MW2):
https://www.youtube.com/watch?v=eE_msAKWdOs
Wat wel weer een beetje raar was, want juist MW2 kent een heel ander eindje, waar je op het einde half dood ligt.
Ik zou heel graag de single player voor de 50ste keer willen spelen maar dan in remastered kwaliteit en ben zeker bereid hiervoor te betalen. Echter vind ik het vreselijk dat je de nieuwe COD moet kopen om deze game erbij te krijgen. Als dit niet veranderd dan wordt het maar wachten tot de game gekraakt wordt.
Een launch trailer voor een game die je krijgt bij een speciale editie van een andere game. Riekt naar wanhoop.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee