WifiHouse

Gebruikers over webshop WifiHouse

Vorig jaar oktober 2 Mikrotik switches besteld, niet op voorraad dus wachten op leverancier. Geen probleem, verwachte leverdatum feb. 2023. Na vele berichten vanuit mij naar Wifihouse geen reactie. Tot op heden april 2023 nog steeds geen bestelde producten ontvangen en totaal geen communicatie meer mogelijk. Wifihouse reageert gewoon niet meer op mailtjes of contact formulier vanaf de website. Een telefoonnummer is natuurlijk ook nergens te vinden. Dus weer gewaarschuwd en bestel liever ergens anders dan bij deze 1 pitter die de zaken niet op orde heeft.

Besteld in oktober 2022 en in april 2023 nog steeds niet geleverd.

Welke klanten service? Reageren niet op mails, contact formulieren op de website en zijn telefonisch ook niet bereikbaar.

Ik wacht al maanden op een Mikrotik switch. Ik ben geïnformeerd dat de bestelling lang kan duren, dat was op 27 mei toen ik om een status update vroeg (besteld op 21 april). De schatting was dat de leverdatum eind juni zou zijn. 2 maanden later, begin augustus vroeg ik weer om een status update. Tot op heden niks meer van ze gehoord. Zijn ze failliet? Hebben ze te weinig personeel? Wie zal het zeggen...

Producten waren volgens website op voorraad echter nog steeds niet geleverd, besteld op 16/02/2022, 17/02/2022 mail ontvangen met wachten op leverancier echter nog niks binnen er wordt ook niet gereageerd op mail.

Het product is tot op heden nog steeds niet verzonden en/of ontvangen, updates blijven uit.

Reageren niet op mail verzonden op 19/03/2022 nog updates bestelling.

Beste Jonathan,

Dank je wel voor je review. Helaas zijn de levertijden op dit moment dramatisch en hebben wij op dit moment ook geen zicht wanneer het wel komt. Zodra wij een update hebben sturen wij je direct een mail met verdere informatie.

Mocht je je order liever willen annuleren dan zien wij jouw reactie graag per mail tegemoet.

Excuses voor het ongemak.

Team Klantenservice!

Geweldige voorraad, betrouwbaar en snel geleverd Makkelijk bestellen . Fijne website. En bij dat alles geweldige prijzen.

Geweldige voorraad, betrouwbaar en snel geleverd

Een bestelling gedaan, incl bankbetailng. Op donderdag besteld en direct de bankbetaling gedaan.
Op dinsdag nog geen reactie mbt de ontvangen betaling dus een mailtje gestuurd. 2 dagen later nog altijd geen reactie. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, dit maakt ze discutabel.

Als je ervoor kiest om geen telefoonnummer te publiceren, prima. Maar zorg dat je dan via andere kanalen wel goed bereikbaar bent en snel reageert. Wanneer er radiostilte volgt na een betaling word ik wantrouwig, Met andere woorden, dit was meteen de laatste keer bij deze shop, jammer.

Prima shop. vrijdag besteld, maandag geleverd. Goede prijzen, makkelijk orderproces, kortom: voldoet gewoon aan alle verwachtingen.

Ik had op heel korte termijn een goede WiFi adapter nodig die het draadloze netwerk hier wel ziet. Ze waren een fractie duurder dan de laagste prijs die overigens op eBay te vinden was, niet op tweakers, maar in tegenstelling tot eBay stelden ze binnen een dag te kunnen leveren. Dat bleek niet gelogen. Binnen 24 uur had ik mijn adapter.

Binnen een dag mijn bestelling in huis, zelfs in de decembermaand.

I have ordered UBiquiti products several times from WIFIHUOUSE over the years my last order a week ago was easy to enter, and delivered next day. Very happy with the fast service, well packed box and most of all the Ubiquite AP 6 lite gave 40% increase over my upiquiti Pro AP

Well packed delivered next day as promised.

De levering was vertraagd en er wordt (nog, 3 dagen nu) niet gereageerd op mails.

N.a.v. goede recensies bestelling gedaan, goede website, goede voortgangrapportage, goede verpakking, snelle levering, makkelijke betaling.

Degelijke verpakking, kan tegen een stootje.

Goede voortgangsrapportage

Ik heb twee Airgrid antennes besteld welke een levertijd hebben van 2 a 3 dagen volgens de website. Prima, installatie een week later ingepland (denken een ruime tijd aan te houden), toegang geregeld enzo.. geen antennes ontvangen.
Wel na 3 dagen een email met de melding, wacht op leverancier.. geen levertijd aangegeven, geen reacties op mijn mail.

Slechte service dit!! Ze reageren niet op email en de levertijden staan misleidend op de website. Welke ook niet wordt bijgewerkt, de levertijd staat alsnog op 2 a 3 dagen.

Niet helpt mee, hopelijk worden ze als of snel verzonden want ben ze nodig! Een tegemoetkoming of op z'n minst een excuus zou ik op z'n plek vinden.

Geen reactie op gestuurde email met vraag naar de levertijd

Ik had direct het juiste product gevonden en kon daarna gemakkelijk betalen met ideal. Geen problemen of klachten die ik kan bedenken.

De doos van de camera was keuring verpakt in een overdoos die netjes opgevuld was. De order was zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

Top service, werd goed geholpen en met zijn advies tot de beste oplossing voor mijn werk gekomen.

Top service, kreeg al snel bericht met een vertraging, met daarin ook verschillende opties. Na telefonisch contact heb ik goed advies gekregen, snel geleverd en alles werkt zoals geadviseerd..

Contact opgenomen met wifihouse voor het volledig upgraden van ons wifi netwerk. Supergoed geholpen door middel van goede vragen over onze situatie, budget etc. Nederland nog contact opgenomen met enige vragen mbt het installeren, en wederom super geholpen door Caspar.

Na het uitvoerige advies, de benodigde producten besteld en de volgende dag in huis!

Goed geholpen met advies over het upgraden van ons wifi netwerk, en naderhand nogmaals met de installatie ervan. gewoon top!

Makkelijke website en simpel te bestellen. meerdere betalingskeuzes. Navigeren op de website werkt verder ook prima, overzichtelijk genoeg voor mij.

ik had het in de middag besteld en volgende dag in huis en kreeg netjes track&trace mailtje erbij.

In de ochtend een vraag gestuurd over de cloudkey en had snel reactie, daarom daarna ook maar meteen besteld.

Update: uiteindelijk met geld zojuist ontvangen. Inmiddels wel met snelle reacties van wifihouse.

Update: Fijn dat WiFihouse op 22/7 reageert. Inmiddels heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Wifihouse legt de schuld bij mijn bank, zie onderstaande e-mail. Heel vreemd; dat gebeurd echt NOOIT als je gewoon geld overmaakt.

Beste heer van den Berg,

Net hebben wij contact gehad met de Rabobank en deze kunnen bevestigen dat de uitbetaling al heeft plaatsgevonden, waarschijnlijk zelfs op de 16e van juli, maar dat ligt aan de verwerking van uw bank. Dit is naar een ABN Amro nummer overgeboekt, maar dat is het enige wat zij kunnen zien waar het heen gaat. Dit handelt de ABN Amro zelf verder af.

De terugbetaling heeft dus plaatsgevonden vanuit de Rabobank.

Review: 2 maanden wachten op ubiquiti pro. Verwachte levertijd beloofd, maar niet nagekomen na aantal keren vragen van mijn kant. Ineens is mijn order gecanceld. Beloofd om geld na 2 werkdagen terug te storten, maar dat is niet gebeurd. Afwachten maar weer.

Late reacties op mijn e-mails en beloofde levertijd niet waargemaakt.

Beste Vandenbergb,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij hadden het liever ook anders gezien, maar zolang Ubiquiti niet kan leveren en niet kan aangeven of dit met 1 week of met 4 maanden kan, hebben wij juist uit goodwill bij de order geannuleerd en uw geld teruggestort.

Op 16 juli hebben wij uw geld teruggestort (dezelfde dag als uw annulering) en is door de Rabobank bevestigd dat dit is uitgevoerd. Misschien kunt u uw bankgegevens nogmaals controleren?

Team Klantenservice
WifiHouse.nl

Nanostation beugels besteld. Ze waren op voorraad in in 24 uur bezorgen. Echter ze blijken helemaal niet leverbaar. Hierdoor moet ik ze alsnog in Polen bestellen en moet ik mijn klant 4 extra dagen laten wachten.

3 verschillende producten gekocht. 1 was dus niet leverbaar de andere 2 worden niet gezamenlijk verzonden.

Pas bij de bezorging was duidelijk dat ze niet alles konden leveren. Op een mail van mijn kant wordt niet gereageerd. Ook als ik meteen had geweten dat ze niet alles konden leveren dan had ik hier niet besteld. Het is nog geen oplichting maar ik voel mij wel misleid.

Beste yorn,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent.

Van jouw bestelling die om 13:02 geplaatst is afgelopen vrijdag hebben wij jou direct op de hoogte gebracht dat wij deze brackets niet meer op voorraad hebben.

Om het iets specifieker te maken hebben wij jou direct om 13:22 al op de hoogte gebracht via de mail, dus wij vinden het jammer om deze review te lezen.

Een access point gekocht, winkel had groot assortiment voor een goede prijs. Product was snel verzonden

Het product was goed verpakt en zat beschermd tussen luchtzakken

Ik had een vraag over het product,en ben keurig te woord gestaan.

Goede webshop met mooie en kwalitatief goede producten. Ik heb er een Alfa USB WiFi adapter besteld en dat is de beste WiFi apparaat wat ik ooit heb gehad.

Scorekaart voor WifiHouse