Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Shop doet wat hij moet doen: spullen verkopen. Wel raar dat ze extern bedrijf weer inhuren voor extra cashback. Let hierop wanneer je besteld (scheelt 8 %).

Levertijd valt niets over te klagen. Specifieke megekko-humor op dozen.

Geen telefonische klantenservice, enkel via mail. Soms wil je NU het antwoord, dan kan de telefoon pakken een fijne optie zijn. Daarvoor moet je bij andere winkel zijn.
Mails worden doorgaans binnen paar dagen beantwoord.

Bij veel producten een concurrerende prijs en snelle levering waarbij je tot 22:30 kan bestellen! Mogelijkheden om te leveren naar een PostNL afhaalpunt.

Netjes ingepakt en snel de volgende dag geleverd bij een PostNL afhaalpunt.

Ik kon makkelijk en snel de verschillende onderdelen voor mijn computer op de site vinden en bestellen, en voor een scherpe prijs. De levertijd stond er ook netjes bij en was correct aangegeven want alles was meteen de volgende dag verzonden.

Levering was op tijd binnen zoals aangegeven, en alles was netjes verpakt.

22.00 besteld volgende geleverd. 10/10 extra Woorden Want deze review is nog niet lang genoeg nu wel

Plaatsen van de bestelling was eenvoudig en snel gedaan. Ik bestel wanneer ik iets nodig heb in geval van de lage prijzen voor de producten bij Megekko. Meestal word het pakket ook binnen 24 uur thuisbezorgd

Levering van mijn meest recente bestelling kan met een voldoende beoordeeld worden, het artikel was niet op voorraad waardoor het 3 dagen zou duren voordat ik het pakket had, dit zijn er uiteindelijk 5 geworden. Over mijn vorige bestelling verder niks op aan te merken, meestal binnen 24 tot 48 uur binnen

Na eenvoudige bestelling en super makelijke betaling via Ideal werd het product de volgende dag geleverd.

Product was netjes verpakt .

nog nooit een probleem met ze gehad , heb al meerdere producten bij ze bestel.

Zeer snelle levering in België.
De beste prijzen voor pc onderdelen.
Altijd leuke spotlight mails met aanbiedingen.

Besteld op 10/06 om 23u59 , geleverd in de voormiddag van 12/06 !

Nog geen ervaring met de klantenservice , maar gezien alles van in het begin in orde is was dit ook niet nodig.

Late bestelling gedaan (bijna 21u) Deze in België toch de volgende ochtend om 11u al ontvangen. Verpakking perfect. Afhandeling papierwerk , betaling en facturatie (intracommunitair) ook prima in orde. Kan niets vinden om een ster af te trekken. Top.

Supersnelle levering in België ondanks late bestelling.

Altijd snelle levering en goede prijzen! Mijn bestellingen zijn altijd geleverd op het moment wat vooraf aangegeven was.

Ik bestel vaak hier omdat je zeker weet dat ze snel leveren

Al meerdere bestellingen geplaatst rond net voor 22:00. Netjes d e volgende dag geleverd terwijl mijn Alternate bestelling een dag later werd bezorgd.

Megekko is de goedkoopste en voor zover ik meekrijg prima in hun service. Eerdere bestellingen gingen probleemloos, zo ook deze.

Prima verzending, goed verpakt en voorzien van voldoende luchtkussens. Levering duurde 48 uur in plaats van de tegenwoordige standaard van 24 uur. Ach, we zijn verwend en dit was prima.

Lage prijs en snelle levering zoals beloofd. Er werd beloofd de volgende dag te leveren en dat werd ook waar gemaakt

Zeer snel geleverd en goed verpakt.

Over het algemeen is alles goed te vinden, helaas is er door de lay-out op de site wel eens verwarring of onduidelijkheid naar mijn mening. Verder is de klanten service super snel en goed, je weet waar je aan toe bent en ze reageren soms binnen het uur nog terug. Ik ben zelf een zeer tevreden klant en zal hier nog lang blijven bestellen!

Verzending is snel en met track and trace. De dozen die gebruikt worden zijn heel stevig en hebben leuke informatieve tekst. Ook wordt er goed gebruik gemaakt van de juiste vulling zodat alle onderdelen heel blijven en zelfs de dozen binnen in mooi blijven. Hierdoor kun je ze bijvoorbeeld neerzetten op je kast. In 1 woord, Perfect!

De klantenservice is super snel, zoals eerder vermeld reageren ze soms nog binnen het uur. Ze zijn heel eerlijk en oprecht. Ze weten waar ze over praten en doen hun best om het zo veel mogelijk naar je zin te maken. Ze geven soms ook tips en tricks om bijvoorbeeld naar hun Facebook te gaan waar experts zijn op het gebied van computers. Dus als de klantenservice niet kan helpen, gebeurt het daar wel.

Duidelijke site, snelle levering en goede info m.b.t. de levering. Ook zijn de prijzen goed!

Ging prima en snel.

Afgelopen tijd verschillende bestellingen gedaan. Werd daarbij netjes op de hoogste gehouden van de status van de bestellingen. Verder klopte de voorraad status tot op heden 100%. Snelle verzendingen, en bij veranderingen op het laatste moment voor het verzenden, is het nog mogelijk om het te wijzigingen, ook na bevestiging mail.

Snelle levering, fijne optie is ook om een afhaalpunt als optie te kunnen kiezen.

Prima service, bij vragen snelle reactie, en meedenkend. Goed bereikbaar.

Bestelproces is gestroomlijnd.
Genoeg betalingsmogelijkheden en zelfs Klarna ondersteuning.
Voorraadbeheer is accuraat.
Hanteert eerlijke/lage prijzen en doet niet aan coronainflatie.

Megekko onderscheidt zich door middel van proactieve communicatie richting hun klanten. Dat waardeer ik erg zo weet ik precies wanneer ik mijn pakketten kan verwachten. Zij hebben speciaal voor de coronacrisis een pagina met statusupdates in het leven geroepen waar zij aangeven of het is gelukt om wel of niet alle pakketten af te leveren bij PostNL.

Helaas heeft Megekko vanwege de coronacrisis geen telefonische support en zijn zij alleen per e-mail bereikbaar. Hoewel zij relatief snel reageren op je e-mail is dit toch erg jammer. Wel begrip voor deze maatregel tijdens deze bijzondere tijden.

Besteld, geleverd, tevreden, wat kan je nog meer zeggen.
Alles goed op voorraad.
Vaker besteld en nooit problemen.

Alles verliep gemakkelijk, website is duidelijk en overzichtelijk. Geen opmerkingen verder dan dat mijn ervaring positief is

Bij Megekko een Deskmini, AMD 3400G, WiFi Set USB set en 16GB Crucial RAM besteld. Kort voor 22:00 besteld, de volgende dag al in huis. Uitstekende service en netjes verpakt.

Verzending was zeer snel. 's avonds besteld en had het de dag later rond het middaguur in huis.

Zeer snelle levering. Voor 22:00 besteld en alsnog de volgende dag in huis. Ook meestal de laatste prijzen die er te vinden zijn. En veel keus aan artikelen.

Scorekaart voor Megekko