Megekko

Het product dat ik toegezonden kreeg was netjes op tijd, echter al wel geopend geweest door iemand anders, dit kan en moet beter (zegel controle).

Verzonden unit / moederbord was helaas al gebruikt, handleiding en socket cap ontbraken waardoor deze DoA was. Retour proces is erg onduidelijk er wordt uitgebreid verhandeld over DHL waardoor bij mij de indruk ontstond dat ik met DHL moest verschepen en dat ik daarvoor een retour label had gekregen. FOUT ! Je moet zelf voor de kosten opdraaien, geen probleem ... maar de toegezonden labels zetten je op het verkeerde been als je niet oppast.

Klantenservice redeneert helaas vanuit haar eigen gelijk c.q. proces waarheid en probeert nu €65,- in rekening te brengen voor een unit die DoA is, en per direct retour is aangeboden. De onduidelijkheid in het retourproces heeft mij onnodig veel tijd heeft gekost, omdat ik zelf een foutje heb gemaakt op basis van hoe de informatie wordt gepresenteerd, echter is men niet bereid tot een dialoog en deflecteert men de schuldvraag meteen naar jou als klant toe, maar is men wel erkentelijk voor de aangeboden inzichten.

Uiteindelijk na lang aandringen heeft men écht contact met mij opgenomen en is de situatie naar het zich nu laat aanzien opgelost ... zodoende dat ik mijn review naar voldoende aanpas.

Scorekaart voor Megekko