Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenterwijl het een mooie en handig site is gaat het bestellen niet zonder problemen. Ik had een bestelling geplaatst die tegen 18/06 zou geleverd worden met onder andere een videokaart en een moederbord. 3 dagen later krijg ik een mail dat de levering pas op 20/06 zou plaatsvinden omdat de videokaart niet op voorraad was. op 20/06 was er opnieuw een mail dat de levering pas op 25/06 zou plaatsvinden. deze keer omdat het bestelde moerbord niet op voorraad is terwijl dat al een week op voorraad stond en ik via mail met de klantenservice contact had op 19/06 waarbij ze beloofden dat alles aanwezig was en mijn order verwerkt zou worden in het magazijn op dat moment.
Verzendingzoals in de algemene toelichting is uitgelegd is de bestelling ondertussen al 2 keer uitgesteld zonder een verontschuldiging. ik zal de review aanpassen aan de hand van hoe de rest van deze order nog verloopt.
Klantenservicede vraag die ik stelde via mail was snel beantwoord maar jammer genoeg achteraf gezien fout.
AlgemeenGigabyte GC-WBAX200 omdat het de volgende dag binnen zou zijn. Krijg ik een mail, zonder excuses, dat het product niet op voorraad is en het product 5 dagen na de dag van bestelling op voorraad verwacht wordt. Vreemde manier van voorraad beheer in deze tijd en nog vreemder dat er geen excuses gemaakt worden.
VerzendingProduct verlaat, wordt zonder excuses aangemeld terwijl het duidelijk op voorraad aangegeven stond en volgende dag geleverd beloofd.
KlantenserviceProduct verlaat, wordt zonder excuses aangemeld terwijl het duidelijk op voorraad aangegeven stond en volgende dag geleverd beloofd.
AlgemeenEenvoudige site, goede productinfo en levering zoals beloofd, in mijn geval binnen 24 uur. In deze Coronatijd wel anders gezien. Netjes verpakt. Track en trace en via DHL dus ook goed te volgen. Tevreden. De NUC10 zelf is ook uitstekend; aan te raden als je een kleine setup wenst. Klein en muisstil, zeker in combinatie met SSD.
AlgemeenBestelling geplaats, dag later al geleverd.
Netjes optijd en correct dus enkel weet ik nog niet of mijn bestelling nog geheel in orde is omdat ik sinds corona mijn pakjes en brieven pas na paar dagen open doe.
AlgemeenHeldere voorraadstatus, nette prijzen, duidelijke order status rapportage, maar vooral heel goede service! Dit is mijn zesde bestelling bij Megekko en ik ben erg gelukkig met ze!
VerzendingBlijkbaar klopte er iets niet in de inventaris, waardoor mijn pakket toch niet meteen werd verzonden en wanneer de voorraad werd verwacht. Ik kreeg meteen een mail die mij uitlegde wat er aan de hand was. Op de site kon ik zien dat dat model op was en, de volgende dag, terug op voorraad. Toen ik (per mail) vroeg wat de status was, kreeg ik snel antwoord dat het inderdaad net is aangekomen en mijn pakketje al klaar ligt om te verzenden. Ik heb ook een tracking code meegekregen om te zien waar het blijft.
KlantenserviceZie boven: Uitstekende, heldere service!
AlgemeenFijne en overzichtelijke site met veel keuze. De prijzen zijn scherp, heb ze niet goedkoper kunnen vinden. De levering was snel, 'savonds besteld, de volgende dag in huis.
VerzendingSnelle bezorging (binnen een dag). De verpakking was ook in orde. Ik had 3 producten besteld en die zaten samen in een doos. Bij andere webwinkels krijg je nog wel eens 3 verschillende pakketjes op 3 verschillende dagen.
AlgemeenBestelling snel geleverd, duidelijke website, en een ruim aanbod in onderdelen, tot nu toe geen problemen me egehad
AlgemeenIk bestel al vaker bij Megekko en hoewel ik de website vrij ouderwets vind kan ik wel altijd alles vinden. Had het product netjes verpakt de volgende dag in huis dus helemaal top!
AlgemeenIk kon de onderdelen voor mijn nieuwe computer makkelijk vinden en vergelijken. Het bestellen was eenvoudig en ondanks dat ik mijn bestelling 's avonds plaatste had ik de spullen de volgende dag al in huis. Alles was keurig ingepakt en werkt prima!
VerzendingAlles was goed ingepakt en de bestelling werd keurig de volgende dag geleverd.
AlgemeenAlle producten in goede staat en erg snel ontvangen. Ook in prijs een goede deal.
VerzendingAlles netjes ingepakt en in goede staat de volgende dag ontvangen.
AlgemeenAls je weet wat je wilt hebben en je gebruikt de zoekfunctie is het heel makkelijk.
VerzendingPrima op tijd (DHL); en onbeschadigd ook goed verpakt.
AlgemeenBestelling eenvoudig te plaatsen en makkelijke betaling via IDEAL. Bestelling kwam keurig op tijd en was goed te volgen. Alles was netjes ingepakt in 2 dozen (had veel losse items besteld). Super tevreden.
VerzendingBinnen 16 uur na bestelling binnen
AlgemeenMijn eerste bestelling was geweldig. Meteen de volgende dag alles gekregen wat ik had besteld. Snel, meestal de beste prijs en geen problemen
AlgemeenSnelle service na aanpassing moederbord in bestelling. Zonder problemen annuleren van product binnen order en kon direct nieuwe bestelling plaatsen.
VerzendingSnelle levering, kreeg alleen geen updates over verzendstatus of aankomst.
KlantenserviceSnelle afhandeling van mijn vraag over omruilen en wat makkelijk te regelen.
AlgemeenIk vind dit een prima winkel met scherpe prijzen en ik shop er al jaren naar tevredenheid.
AlgemeenFijne webshop die bijna alle producten wel in eigen voorraad heeft en deze de volgende dag al kan leveren. De voorraadstatus + leverdatum bij producten niet in voorraad zijn altijd kloppend.
VerzendingZe verzenden met PostNL en DHL. Dit is willekeurig gekozen per bestelling. Graag zie ik dat mijn pakketten met PostNL verzonden worden aangezien DHL een hoger percentage vertraagde pakketten heeft (eigen ervaring bij verschillende adressen)
AlgemeenProducten zouden donderdag of vrijdag verzonden worden. Opeens een bericht dat het een week later wordt omdat een artikel opeens niet leverbaar is.
VerzendingArtikelen zijn niet verzonden op de beloofde datum, alleen communicatie over een nieuwe lever datum. Geld al afgeschreven.
KlantenserviceUiteindelijk na contact klantenservice per e-mail alles netjes opgelost
AlgemeenEen aantal computeronderdelen besteld, website werkt prima en ik ontving mijn bestelling na 1 werkdag. Vooralsnog prima dus, echter kreeg ik een AMD CPU toegestuurd met allemaal kromme pinnnen. Tot nu toe doen ze erg lastig over het terugnemen van de CPU. Voorlopig dus nog erg ontevreden!
VerzendingSnel en zoals beloofd na 1 werkdag in huis.
KlantenserviceZe zijn niet telefonisch bereikbaar, retourverzoeken worden afgewezen zonder verdere toelichting.
AlgemeenVia GOT pricewatch kom ik regelmatig uit bij megekko.
Vaak t goedkoopst en het snelst qua verzending.
vandaag besteld morgen in huis, mits op voorraad.
Klantenservicein het verleden te maken gehad met een defect op m'n moederbord. Hoop gedoe qua onderzoeken waar t nou aan lag. Altijd goed geholpen door de klantenservice.
AlgemeenDuidelijke bestel-flow, filters voldoende om te vinden wat je zoekt. Winkelwagen en checkout verder geen verassingen; deed wat ik verwacht en kon snel afrekenen.
VerzendingOp zondag 's avonds besteld, volgende dag (avond) in huis.
Netjes verpakt in goed passende doos met luchtkussentjes voor bescherming/tegen schuiven van dozen.