Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb het gros van m'n artikelen via de pricewatch gevonden en daarna nog enkele aanpassingen gedaan. Het ging allemaal vlot en eigenlijk gewoon precies zoals je van een goede webwinkel mag verwachten, niks op aan te merken.
Een extra positief iets is dat je ervoor kan kiezen om achteraf te betalen, dit was zelfs mogelijk met mijn order ter waarde van 1200+ euro dus dat gaf me een veilig gevoel.
Producten waren goed ingepakt, allemaal in perfecte staat aangekomen en precies op de dag die werd aangegeven tijdens het bestellen.
AlgemeenDe bestelling was gemakkelijk en snel te plaatsen. Geen hinder ondervonden en alle info was helder en duidelijk
VerzendingOndanks dat ik pas in de avond besteld had was het bestelde gewoon de volgende dag in huis ondanks dat ik dat niet helemaal verwachtte meer. Het geheel was goed verpakt.
AlgemeenIk heb bij megekko een power Line access point gekocht (ME0906201433) en had deze de volgende dag al in huis.
Het internet is er nu perfect en ik ben erg blij.
In de avond laat besteld en de volgende dag in huis.
AlgemeenEasy to place an order and really fast delivery with no issues.
All the products were on stock earlier then on other sites and at good competitive prices.
AlgemeenEigenlijk niks op aan te merken. Ik kan mij het process rondom de betaling niet eens meer herinneren. ( 3 dagen geleden ) Dus dat zal goed verlopen zijn
Bestelling netjes de volgende dag ontvangen zelf in deze corona tijd. Al ligt dat natuurlijk niet alleen in de handen van de shop.
Maar ik ben op de hoogte gehouden, en kreeg een track and trace.
AlgemeenOverzichtelijke website, duidelijk bestelproces.
Levertijd stond goed aangegeven bij de producten die ik wilde bestellen.
Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling.
Een geheugenmodule was niet op voorraad, maar dat wist ik. Uiteindelijk op de beloofde datum mijn pakket ontvangen.
AlgemeenGoede service, snelle levering!
Geen problemen gehad met de bestelling.
Alles was in orde, topshop!
Snel, proper
AlgemeenProduct (M.2 SSD) was makkelijk te vinden, goede prijs. Het is snel en goed geleverd.
VerzendingZo'n SSD is kwetsbaar, was heel netjes verpakt in doos met bescherm materiaal.
AlgemeenTwee nieuwe harddisks besteld, het pakketje was keurig verpakt, schijven waren per stuk goed in bubblewrap gedaan. Het pakketje was, ondanks corona, zelfs een dag eerder dan verwacht bezorgd. Ook was er geen stapel kortingsflyers toegevoegd zoals andere webshops doen.
Is er dan niets aan te merken? Toch wel een klein puntje, stop met het samenwerken met Winkelen en Sparen. Aan het eind van de bestelling staat dat je een deel terugkrijgt, maar je moet hiervoor een erg duur abonnement afsluiten.
Ondanks DHL en corona eerder bezorgd.
AlgemeenHoewel ik "kans maak op een prijs", het pakket werd oprecht snel gestuurd en met goede verpakking. De communicatie ging daarin prima.
AlgemeenComputerkast (meshify c dark TG) was hier niet het goedkoopst, maar wel snel leverbaar. Aan het einde van de dag besteld de volgende dag al binnen. Snel duidelijk gecommuniceerd en vlot verzonden. Top!
VerzendingVerzonden in de doos van het product (computerkast), prima oplossing en om zeker van te zijn dat die niet opgemaakt is had megekko hun eigen tap met logo over de standaardtape geplakt.
Misschien volgende keer als het verstuurd wordt in hun de doos van het product zelf even verpakkingspapier eromheen doen zodat de bezorger niet weet wat erin zit. (Bruin papier of papier met het logo van megekko).
AlgemeenWebshop zoals het tegenwoordig hoort. Bestellen, betalen en volgende dag in huis. Miste alleen een gratis pen
Netjes volgende dag in huis. Degelijk verpakt in iets wat te grote doos met genoeg opvulmateriaal.
AlgemeenEen betrouwbare webshop met uitstekende prijzen en levering in België. Ook altijd super snel en veel uit voorraad leverbaar.
VerzendingNiks te klagen over de levertijden die echt heel kort zijn, ook voor België.
AlgemeenUitgebreid assortiment met concurrerende prijzen. Soms een beetje te veel maar met goed filteren hoeft dat geen probleem te zijn.
VerzendingGoed verpakt met een leuke, grappige spreuk op de doos.
AlgemeenMegekko is in mijn ogen een ouderwets goede webshop voor computeronderdelen en meer in een modern jasje.
Ze letten goed op wat de prijzen doen en zitten daar dichtbij of zijn zelf het goedkoopste!
Grootste voordeel vind ik dat ze veel uit eigen voorraad kunnen leveren. Zo kon ik, na gebruikelijk onderzoek op Tweakers, snel de door mij gewenste onderdelen bestellen. Klantenservice reageert ook snel.
Snel verzonden, snel in huis.
KlantenserviceSnel en naar tevredenheid gereageerd op een vraag die ik had. Top!
AlgemeenGoede prijzen, snelle levering en goed verpakt. Ik bestel hier zo af en toe en heb nooit problemen gehad.
VerzendingGeen gedonder. Makkelijk besteld, en twee keer toe netjes de volgende dag op te halen bij het afhaalpunt.
KlantenserviceEen paar keer een order willen aanpassen, hier werd geen probleem van gemaakt.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen, en via de website was de order goed te volgen. Ook werden er status updates geplaatst om het verzendtraject te volgen.
AlgemeenEen duidelijke website met goede informatie over de producten. Snelle en correcte levering binnen de beloofde termijn.
AlgemeenBestelling werd snel opgepakt, duidelijk aangegeven in welk stadium alles was en de volgende dag keurig afgeleverd.
Een andere, vergelijkbare bestelling bij een concurrent was 3 dagen onderweg.
Goed ingepakt. De opmerking "niet openmaken met een kettingzaag" voegt ook iets extra's toe.
AlgemeenLaatste bestelling was een upgrade voor mijn huidige systeem helaas toch nog iets vergeten, gelukkig heeft Megekko een wat breder aanbod mbt de wat oudere onderdelen.
Ging weer als van harte
MAAR! DHL was wel een dag later dan 'afgesproken'.
Ik regel zelf de zendingen bij mijn huidige baan, daarbij merk ik dat de zakelijke zendingen via DHL toch echt veel beter lopen dan die naar particulier.
Doe het volgende keer maar gewoon via PostNL, die zijn wel (vrijwel) altijd op tijd.