Megekko

Niet telefonisch bereikbaar
Medewerkers zonder kennis
Geen technisch dienst
Facebook account nodig voor de ‘community’
Weinig medewerking
Bij creditering deel porto in eerste instantie niet vergoed.
Weigeren verwijderen account

Keyboard had ik de dag na de bestelling binnen.

Op 7 juli heb ik een game keyboard besteld dat ik de volgende dag al in huis had. En dat was het goede nieuws.
Omdat het keyboard een zachte ‘ping’ liet horen bij gebruik, heb ik Megekko gevraagd of zij een zelfde keyboard konden testen, voordat ik het om zou ruilen.
Hierop kreeg ik als antwoord dat ik het retour kon melden. Omdat dat niet mijn vraag was, heb ik opnieuw een e-mail gestuurd.
Hierop kreeg ik te horen dat ik het maar aan de ‘community’ moest voorleggen.
Een vreemd antwoord op mijn supportverzoek. Daarbij, voor de ‘community’ heb je een Facebook account nodig.
Ik was dus gedwongen om een retour verzoek te doen.
Gelukkig was er bij het uitpakken een stukje plastic uit het keyboard gevallen, waarvan ik niet heb kunnen vinden waar het vandaan kwam (gelukkig, omdat daardoor het keyboard waarschijnlijk als DOA is geaccepteerd).
Omdat ik zonder account had besteld, moest ik die eerst activeren.
Toen de bestelling uiteindelijk was gecrediteerd bleek niet alle verzendkosten vergoed te zijn.
Nadat ik daar gewag van had gemaakt heb ik het bedrag alsnog ontvangen.
Omdat ik, gezien de ervaring, geen zaken meer zal doen met Megekko, heb ik gevraagd of mijn account kon worden verwijderd (ik had tenslotte ook zonder account besteld).
Maar hierop kreeg ik te horen dat zij omwille van de bewaarplicht een aantal gegevens niet kunnen verwijderen, en was mijn account nog steeds actief.
Omdat er zonder account kan worden besteld is het onzin om te zeggen dat vanwege de bewaarplicht mijn account niet kan worden verwijderd. Ik heb daarom opnieuw een verzoek gedaan, maar men blijf weigeren.

Scorekaart voor Megekko