Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenJe kan snel en gemakkelijk het juiste product vinden. Er is een ruim aanbod met competitieve prijzen.
VerzendingGoed verpakt pakket en volgend dag al geleverd.
AlgemeenOverzichtelijke site waar je eenvoudig zoekcriteria kan opgeven, zo kun je vlot vinden wat je precies wilt. Na het kiezen van wat ik nodig had, in de winkelwagen, en dan ineens vlot afgerekend en steeds dag na bestelling in huis, heb dit jaar al een bestelling of 4 gedaan en zeer tevreden. Ook indien problemen een uitstekende service en retourservice. Kortom een dikke pluim
Verzending4 keer besteld en telkens de volgende dag geleverd, steeds direct bevestigingsmail en ook even later een travk en trace mail om je pakje te volgen
KlantenserviceBij een retour geen problemen, ook garantie lijtk me geen probleem, je kunt eenvoudig zelf dit melden en dan enkel opsturen. Verzendkosten moet je wel zelf betalen bij retour dacht ik maar verder prima
AlgemeenSnelle levering, en nadat een van de bestelde artikelen niet op tijd leverbaar was, was ook de terugbetaling binnen een paar dagen in orde. Betrouwbare leverancier dus, met ook prima communicatie
VerzendingDe dag nadat duidelijk was dat een van de artikelen niet leverbaar was de rest wel geleverd en het niet leverbare artikel snel gecrediteerd
KlantenserviceCommunicatie was correct en werd snel gereageerd op email
AlgemeenIk heb bijna alle onderdelen voor mijn PC bij Megekko besteld. Vooral omdat ze vaak de goedkoopste waren, en nu achteraf heel blij mee omdat ze ook uitstekende service bieden. Tijdens de hectische launch van de nieuwe AMD CPU's en NVIDIA GPU's stak Megekko met kop en schouders boven anders shops uit met betrekking tot hun communicatie naar klanten toe.
VerzendingÉén onderdeel van een bestelling bleek onverwacht niet op voorraad, waardoor de hele bestelling een dag later kwam dan afgesproken.
KlantenserviceZie ervaring bij verzending, Ik had de klantenservice gemaild of ik de levering een extra dag kon uitstellen, omdat de nieuwe leverdatum mij niet goed uitkwam. Hierop bevestiging gekregen dat het geregeld was, maar de bestelling werd alsnog verzonden en bezorgd op de dag die voor mij helaas niet uitkwam. Daarentegen bood Megekko wel uitstekende service en communicatie met betrekking tot de slecht leverbare CPU en GPU die ik had besteld, vandaar alsnog gewoon 4/5 sterren.
AlgemeenPrima en snel geleverd, prijs van product was op dat moment een van de goedkoopste op de nederlandse markt
VerzendingNetjes en goed verpakt
AlgemeenMakkelijk en eenvoudig om te bestellen. Ik ben ook zeer tevreden over de levering van het product, op tijd ondanks decemberdrukte.
VerzendingHet product was in goede staat geleverd, geen beschadiging. Enige nadeel was dat het product alleen in de productdoos zat, er zat geen extra doos omheen dus iedereen kon wel gelijk zien wat ik had besteld
Algemeen's avonds vrij laat iets besteld. Volgende dag keurig op tijd geleverd. Goed op de hoogte gehouden via email.
AlgemeenVery straightforward order process. They have professional service and very timely delivery.It was delivered by DHL.
Algemeenkeurige communicatie en op tijd het juiste product geleverd. Zou hier volgende keer weer bestelen.
Verzendingkeurig op tijd ondanks de decemberdrukte
AlgemeenIk ben sinds kort gaan bestellen bij Megekko. Snelle levertijd redelijke prijzen vergeleken met de rest en tot nu toe geen enkel probleem gehad!
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen. Website is duidelijk en (wat ook belangrijk is) meestal de goedkoopste.
VerzendingZaterdagavond besteld, woensdag binnen. (had eigenlijk op dinsdag gehoopt)
Algemeengoede website, was nog wel eens lastig omdat je oude winkelmandje bewaard bleef tijdens een nieuwe bestelling... daardoor wel eens wat onderdelen te veel gekregen... maar dit hebben ze gelukkig aangepast.
Verzendingwireless cameras besteld en die waren perfect
Algemeenheel gemakkelijk te betalen, moeilijk te communiceren.Nu willen ze dat ik 30 dagen wacht op een onderzoek omdat DHL, ondertussen heb ik geen product, dat is belachelijk
VerzendingDHL verloor mijn pakket, nu zegt Megekko dat ze een onderzoek gaan starten dat 30 dagen kan duren, ondertussen kan ik mijn pc niet gebruiken, ik betaal zelfs extra door deze winkel om mijn CPU te hebben, nu ik betaal, kan het ze niet schelen
Klantenserviceje moet een telefoon kopen of een chatbot plaatsen, het kan meer dan 24 uur duren voordat ze antwoord hebben
AlgemeenMegekko adverteert de volgende sd kaart met 2 dagen levertijd: https://www.megekko.nl/pr...28-GB-SD-Klasse-10-UHS-II
Ik heb na bestelling echter 3 weken moeten wachten waarna de status werd veranderd in "levertijd onbekend".
De beargumentatie? "op voorraad" is iets anders dan "uit eigen voorraad" en onze partner die zegt dat hij het "op voorraad" heeft heeft het eigenlijk niet "op voorraad" en gaat nu kijken bij de fabrikant wanneer hij het product kan krijgen.
Ofwel het product is niet op voorraad, ook niet bij de partner, dus deze 2 dagen is pure false advertising. Als je alle tijd en ruimte hebt is dit geen probleem maar als je met spoed een bepaald product nodig hebt is dit gewoon echt waardeloos.
Zoals boven aangegeven is de levertijd complete prietpraat en heb ik op de dag van originele verzending mogen vernemen dat het product helemaal niet leverbaar is. MATIG
KlantenserviceKlantenservice speelt op politiek correcte manier de kaart waarin ze enigzins transparant zijn maar naar mijn inziens gewoon verklaren dat hun eigen systeem niet efficient is. De voorraadstatus van deze website is misleidend. De refund is gelukkig wel snel gedaan, waarvan acte.
AlgemeenRegelmatig de afgelopen maanden wat besteld hier, welke tot op de laatste bestelling prima ging.
VerzendingGoed verpakt, vlot geleverd (mits op voorraad)
KlantenserviceRecent een aantal artikelen besteld, waaronder een item die pas na twee weken beschikbaar zou zijn. Nu krijg ik 2 dagen voordat het item beschikbaar zou moeten komen, een mailtje dat de nieuwe leverdatum 1 volledige maand is opgeschoven.
Dit is voor mij niet acceptabel en wil graag het artikel uit mijn order verwijderen, om vervolgens een alternatief te bestellen. Helaas reageren ze al 2 werkdagen niet op mijn e-mail, en bellen kan ook al niet, waardoor er ook dit weekend geen computer gebouwd kan worden.
Het vervelende is dat het geannuleerde item nu ineens over 4 werkdagen weer beschikbaar is i.p.v. een maand, wat eventueel nog wel acceptabel zou zijn mits ik nu niet het alternatieve product al binnen heb
Helaas kan je ze niet even bellen om alles direct even recht te trekken.
AlgemeenOndertussen mijn vaste hardware winkel geworden, omdat zij een van de weinige zijn die daadwerkelijk de volgende dag leveren.
VerzendingVoorheen kocht ik altijd mijn hardware bij de webwinkels die op dat moment het goedkoopst waren, echter werd het dan vaak niet op de afgesproken levertijd bezorgd. Bij Megekko is dat wel het geval en dan werkt (vaak) PostNL ook nog goed mee.
Buiten dat zijn de prijzen bijna altijd gelijk en/of concurrerend met andere webshops.
AlgemeenNa mijn eerste 'niet zo goede' review, wil ik toch ook wel een goede review plaatsen, en deze is aan Megekko. Prima site, prima status updates, je weet waar je aan toe bent. Bestel hier met plezier opnieuw. (mijn laatste order moet nog geleverd worden van 27-11, en zou normaal al moeten binnen zijn maar ik krijg voldoende info dus daar ben ik met tevreden.
VerzendingOrders werden zo goed als altijd geleverd volgens aangegeven.
KlantenserviceHet zal wel druk zijn door de RTX en Ryzen launch, ik wacht nog even op een antwoordje maar verder ok.
AlgemeenMegekko is niet meer wat het is. Vroeger lukte het ze nog wel eens dezelfde dag te reageren via de mail, maar die 2 uur claim haalde ze nooit al. Nu duurt het ze minstens 3-4 dagen om te reageren. Blijkbaar snappen ze er niks van daar in Breda. Annuleren of je order wijzigen is niet mogelijk in hun pre 2000 website, dit doen ze expres, want dan moet je mailen naar de klantenservice, wat weer een drempel is.
Megekko jullie zijn onbereikbaar. Neem meer klantenservice medewerkers EN geef een telefoonnummer voor dringende vragen, en update jullie pre2000 website eens. Als ik bij Amazon mijn order online kan wijzigen en annuleren dan moet dat bij jullie ook kunnen.
Allerlaatste keer dat ik bestel bij jullie. Amazon only voor mij, waar klantenservice wel altijd bereikbaar is!
Ze versturen met PostNL, het bedrijf waar bezorgers pakketjes stelen, ermee smijten, niet afgeven want ze hebben er geen zin meer in vandaag.
PostNL past wel in het straatje van Megekko, beide extreem onbereikbaar.
Alleen mail klantenservice, want het bedrijf kan dan gemakkelijker bepaalde vragen negeren.
AlgemeenWebsite is een beetje druk maar bevat prima categorieën. Iets meer kenmerken zou handig zijn. Ik zocht netwerkkabel en had graag kunnen filteren op soepel en full coper. Prijzen zijn prima.
VerzendingSnel verzonden en geleverd in geadverteerde tijd. Het was alleen een beetje zware doos en was enkel over de lengte dichtgetapet. Na wat PostNL manhandling was de doos al deels open. Alles zat er nog wel in en intern was het goed opgevuld. Maar graag (zware) dozen langs alle zijden tapen.
AlgemeenScherpe prijs en snel geleverd. Prima dus. Ik kan deze website aan iedereen zeker aanraden.