Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrijs iets meer dan een paar random online retailers, oa amazon, maar dan liever Megekko. Bestelling komen altijd binnen en voorraad klopt ook echt.
VerzendingNette verpakking zonder al te veel lucht. Optie voor postnl punt kiezen is ook fijn in deze tijd
KlantenserviceHarrie.Punt.
AlgemeenVia Tweakers bij dit bedrijf terecht gekomen, was niet de goedkoopste, maar Amazon wil ik niet altijd steunen, want die prijst iedereen uit de markt.
VerzendingSnelle verzending
AlgemeenDuidelijke website, zoekopdracht maakt het makkelijker om product te vinden dat voldoet aan eigen wensen. 's avonds besteld, volgende dag geleverd!
Eerste ervaring met Megekko positief.
Informatie ontvangen over dag/tijd levering product.
Product in goede orde ontvangen, werd netjes voor de deur neergezet (corona maatregel)
Bestelling en levering vlot verlopen.
AlgemeenIn the avond bestelt, de volgende dag tegen de middag bezorgd. Altijd zeer goeie ervaring met deze webshop
VerzendingGoed verpakt, bezorgd sneller dan verwacht, zeer tevreden
Algemeenmooie site met duidelijke uitleg over producten ( de specs zijn allemaal duidelijk en overzichtelijk ingedeeld)
ze zijn ook nog het voordeligst in vergelijking met andere verkopers.
je moet wel een kleine vergoeding betalen voor het verzenden van alle producten maar de 3,95 vond ik persoonlijk niet duur (2 dozen omdat ik ook een kast had besteld)
het pakket was de volgende dag al in huis en ze zorgen voor goeie verzend materialen (luchtzakjes, stevige doos enz) als ik weer wat nodig heb weet ik wel waar ik weer ga bestellen
was mijn eerste keer dat ik hier heb besteld ( wel grappig door tweakers bij ze terecht gekomen)
pakket om 20:42 besteld
volgende dag in huis top hoe snel het allemaal kan
alle producten gewoon mooi geen beschadigde dozen of ander gezijk)
AlgemeenTsja, bestel hier regelmatig. Zeker als de prijs goed is. Altijd volgende dag geleverd, goed verpakt en met tracktrace. En duidelijke communicatie via mail. Zo tevreden over dat als de prijs goed is ik meestal kies voor Megekko.
VerzendingAltijd goed verpakt en snel geleverd indien op voorraad.
AlgemeenMakkelijke en duidelijke website, alles overzichtelijk ingedeeld, als je hier niet slaagt , dan slaag je nergens, en ook nog de goedkoopste, wat wil je nog meer.
VerzendingIk heb de spullen netjes ontvangen van megekko via post.nl,vind de bezorgkosten van 3,95 euro niet duur, houden zo.
AlgemeenAl vaker bij megekko besteld en altijd perfect. Klantenservice helpt goed bij problemen. Veel bedrijven zouden van megekko kunnen leren.
VerzendingProduct volgende dag geleverd op normaal tijdstip. Ook krijg je snel een track and trace code.
KlantenserviceHelpen je altijd en komen met oplossingen.
AlgemeenToppie Toppie Toppie Toppie Toppie Toppie Toppie Toppie Toppie Toppie Toppie Toppie Toppie Toppie Toppie
VerzendingIk bestelde het. En daarna werd het bezorgd.
AlgemeenPrima prijzen en ruim assortiment. Veel producten ook op voorraad en dus snel verzonden. Klantenservice is enkel via email bereikbaar, en hoewel daar wel zeer snel op gereageerd wordt zou het voor mij een groot pluspunt zijn om ook telefonisch contact te kunnen hebben.
Retourneren is op eigen kosten. Dat dit gehandhaafd wordt voor producten waar niets mis mee is sta ik volledig achter, maar retourneren voor een RMA gaat ook op kosten van de koper. Dit zou wel gratis moeten zijn vind ik, ik kies er immers zelf niet voor dat mijn product defect raakt.
Tot nu toe altijd zeer snelle verzending en alles goed verpakt.
KlantenserviceIk had een MSI voeding besteld, maar bij ingebruikname vond ik dat er een hele lichte, maar wel typische ratel uit de fan kwam. Het enige waar ik dat geluid van kende was van (case)fans die op hun eind waren. Contact opgenomen met Megekko en de voeding voor RMA aangemeld.
Veel reviews over de klantenservice van Megekko zijn bedroevend slecht, dus ik hield mijn hart vast, maar gelukkig is mijn ervaring compleet het tegenovergestelde. De RMA aanvraag werd snel goedgekeurd en heb zo snel mogelijk de voeding retour gestuurd. Megekko heeft het pakket op 23-2 ontvangen en ik kreeg 24-2 al het bericht dat de voeding omgeruild werd en de nieuwe weer onderweg naar mij was. Super snel dus! Daarnaast hebben ze volgens de bijgevoegde brief het defect niet kunnen constateren, maar desondanks heb ik een gloednieuwe voeding ontvangen. In mijn ogen een topservice!
AlgemeenGoede prijs, goed verpakt en snel verzonden. Dit product is niet altijd goed verkrijgbaar dus mooi dat ze hem af en toe hebben.
AlgemeenOp 24-2 een bestelling geplaatst voor een behuizing, moederbord, processor en voeding. Alles was direct leverbaar behalve de voeding, maar die zou zaterdag 27-2 geleverd worden. Bestelling direct vooraf betaald.
Op vrijdagavond (26-2) om kwart over zes een automatisch mailtje dat de voeding pas later binnenkomt en dat daardoor de hele bestelling een MAAND later geleverd zal worden. Ik verbaasd en boos.
Als ze nou even contact opgenomen hadden, had ik de voeding elders kunnen kopen. Of ik had bij hun een andere voeding uit kunnen zoeken. Ze hadden genoeg vergelijkbare voedingen voor ongeveer dezelfde prijs.
Maar niks. En niemand bereikbaar. De klantenservice is telefonisch al nooit bereikbaar. Via een omweg had ik al een telefoonnummer gevonden, maar daar alleen een bandje dat ze niet bereikbaar zijn.
Ze zijn misschien goedkoop. Maar als je een jarenlange klant zo behandelt, loopt die klant natuurlijk weg. Dus hele bestelling maar geannuleerd. Gisteravond dan maar bij andere leveranciers opnieuw besteld en vanochtend om 9 uur de eerste artikelen al in huis.
Nu afwachten wanneer het geld van de bestelling teruggestort wordt.
Als je meerdere artikelen bestelt en er is er eentje niet direct leverbaar, blijft de hele bestelling liggen. In mijn geval blijft de hele bestelling zelfs een MAAND liggen omdat één dingetje er niet is.
KlantenserviceEr is geen mogelijkheid om de klantenservice telefonisch te benaderen. Als ze dan pas op vrijdagavond een (automatische) mail sturen dat de hele bestelling waar je met smart op zit te wachten een maand later komt, is dat bijzonder irritant.
Een beetje zaak had de klant direct benaderd en een alternatief voorgesteld. Nu heb ik alles elders moeten bestellen. Ik kan me ook goed voorstellen dat niet iedereen zomaar een dergelijke bestelling elders opnieuw kan doen voordat het aankoopbedrag teruggestort is.
AlgemeenDirect uit voorraad leverbaar is blijkbaar de voorraad van hun leverancier, dus verzendbeloftes zijn luchtkastelen.
VerzendingBelooft een bepaalde levertijd met alle producten 'uit voorraad leverbaar' een dag later wordt de levering met een week vertraagd omdat iets niet op voorraad zou zijn. Klopt niet helemaal dus. Heb hier een email achteraan gestuurd en kreeg terug dat 'Uit voorraad' betekent uit de voorraad van de leverancier en verschilt met 'uit eigen voorraad'. Dit verschil staat niet in hun faq en verandert natuurlijk niks aan dat de afgesproken datum die mij niet kan worden nagekomen. .
KlantenserviceIk vraag MeGekko om een oplossing, want de nieuwe datum ben ik niet thuis. Het antwoord wat ik krijg is een knip en plak verhaal en geen oplossing. Je kan tenminste aanbieden om de verzending aan te passen naar een afhaalpunt. Lekkere partij dit, geen zaken mee doen
AlgemeenPrijs is ietjes duurder maar process was makkelijk, soepel en snel. Meerdere malen al Megekko gebruikt al vanaf het begin van het bouwen van mijn pc en ze hebben het verdiend top service.
Verzendinglevertijd was top. Voor 23 uur besteld volgende dag in huis. 23ste besteld geleverd op 24ste/
AlgemeenBestelling geplaatst via prijslink van tweakers zelf. Betaling was makkelijk via Ideal en de bestelling was snel geleverd.
VerzendingVerzending geef ik een voldoende, aangezien de beschikbare opties PostNL en DHL absoluut niet meer verdienen, geen live tracking, niet kunnen kiezen van een specifiek tijdslot.
AlgemeenGroot assortiment, product geleverd zoals beschreven en middels snelle levering. Wat wil je nog meer? Prima verkooppunt!
AlgemeenFijne website, kon snel vinden wat ik zocht. Betalingsopties, status updates, snelheid van verzenden alles prima voor elkaar!
VerzendingGoed verpakt, snel geleverd met track & trace. Verzendopties die aan mijn wensen voldoen!
AlgemeenBestelling was eenvoudig geregeld. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levertijd én de goederen zijn perfect op tijd geleverd! (en dat in deze tijd...)
VerzendingZoals ik eerder zei; perfect op tijd, precies zoals de klantenservice mij gemeld heeft.
KlantenserviceTot zover alleen berichten gekregen over de levering.
AlgemeenMakkelijk besteld, voor de laagste prijs. Vrij snel bezorgd, alleen in het weekend gaat het niet zo hard
VerzendingGing snel, alleen dankzij het weekend Duurde het ietsje langer
AlgemeenMoest voor iemand anders een game pc bouwen, en de meeste onderdelen bij Megekko besteld. Snel verzonden en alles weer keurig in orde!
VerzendingGoed verpakt en in goed staat afgeleverd