Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Megekko is naar mijn mening een echte prijsvechter. Prijzen zijn prima en de verzending is zoals op de site staat 1 dag. Heb mijn gehele pc hier gekocht + een watekoeler en nieuwe kast aantal dagen geleden. Niet omdat ik #TeamMegekko was maar simpel vanwege de prijs en hoe makkelijk de site is . Ik zou zekee men volgende onderdelen ook bij Megekko kopen! (Reden voor deze revieuw is 1. vanwege de mogelijke prijs. 2. Omdat ik ddit togal zou gaan doen vanwege de goeie zaken die ze doen.

Zoals op site stond volgende dag in huis.

Je kunt goed vergelijken, met code leuke Megekko flesopener, betalen via Ideal, Per mail op de hoogte gehouden over voortgang levering, super snelle levering.

Geleverd op beloofde tijdstip door DHL.

Een keer iets gekocht en de game voucher was niet meer geldig. Ze deden er niets aan moest maar contact met AMD opnemen.

Altijd makkelijk bestellen en goede ondersteuning als er iets aan de hand is. Zeer goede service en uitgebereid assortiment.

Snelle levering goed verpakt

Altijd snelle response en goede service

Niet te duur, snelle bezorging en uitstekende klantenservice bij eerdere bestellingen. Zonder enig gedoe online webwinkelen.

Ik heb inmiddels een paar keer bij Megekko besteld en dit verloopt altijd uitstekend. Vaak kom ik via Tweakers uit bij het juiste product, maar de navigatie op de site zelf is ook logisch. Het bestelproces verloopt zoals je mag verwachten.

Verzending is dikke prima. Alles is goed verpakt. Tijdens het bestelproces wordt al aangegeven wanneer je pakketje bezorgt zal worden. Eventueel kan je hier ook al voor een andere dag kiezen.

Het proces t/m betalen is vrij simpel. Zo gevonden en zo betaald. Het is zo gedaan.

Zoals beloofd. Voor een bepaalde tijd besteld en de volgende dag ontvangen. Goed verpakt. In goede staat ontvangen. Goed opde hoogte gehouden van de levertijden.

Recent hier de Logitech Z906 besteld omdat Megekko de goedkoopste was. Dankzij het ruime assortiment ook nog wat andere kabels mee besteld die ik nodig had. Bestelling werd snel verzonden en kwam goed verpakt en dus zonder beschadigingen binnen!

Snelle verzending en alles was goed ingepakt en dus zonder beschadigingen binnengekomen. Van tevoren kunnen aangeven op welke dag ik het pakket geleverd wilde hebben, en mijn bestelling werd inderdaad op de aangegeven dag geleverd.

Goedkoopste website voor de producten die ik wilde bestellen. Bovendien had ik hier al eerder artikelen besteld. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Netjes verpakt en afgeleverd. Klantenservice niet nodig gehad dus krijgen die geen beoordeling.

Snelle levering voor een goeie prijs, 2 ironwolf pro hardeschijven besteld. Beiden waren netjes verpakt in noppenfolie en de doos was opgevuld met papier om schokken op te vangen. Zeer tevreden over de verzending van HDD's.

Het bestellen was eenvoudig, product is verzonden zoals aangegeven kwa levertijd, laagste prijs en snelle reactie van de klantenservice toen ik ze een mail stuurde.

Snelle reactie

Ik wist wat ik wilde en hier was het product incl. verzendkosten het goedkoopst. Product wat ik besteld heb is ook geleverd. (uiteraard).

Keurig op tijd geleverd. Ben ik van DHL niet gewend.

Ik heb het bestelde produkt eenvoudig kunnen vinden en bestellen. Ik heb een 4K monitor besteld en deze voldeed kwa specs, de prijs was ook binnen bereik

De bestelling is op de afgesproken tijd geleverd. De doos was echter al open geweest en ik heb _niet_ een fabrieksnieuwe monitor ontvangen.

Ik heb aan het produkt zelf geen elelktrische mankementen kunnen ontdekken, en de monitor heeft een scherp uniform beeld. Maar wel is de voet van de monitor scheef, zodat het beeld vanzelf ook scheef staat. Het lijkt in de 100x100mm VESA aansluiting achterop scheef te zijn.

Ik heb contact gehad met de klantenservice. Zij hebben de monitor rechtstreeks vanuit hun leverancier bij mij laten bezorgen, en kunnen dus niet weten of wat ik vertel waar is. Zij hebben als tegemoetkoming voor de scheve voet een korting voorgesteld, waar ik accoord mee ben gegaan.

Via pricewatch snel door naar website en bestelling geplaatst. Direct kunnen kiezen voor afleveren bij postNL punt in de buurt.

Duidelijke mail communicatie en goed verpakte bestelling

Snelle verzending en goede prijs in PW. Ik maak kans op een prijs, maar over het algemeen altijd wel tevreden over Megekko.

Verzending was erg snel en goed verpakt.

Ik bestel alles wat ik nodig heb via tweakers, de beste site tot nu toe!

Over de bestelling van Meggeko kan ik zeggen...de beste prijs en snelle bezorging.

Voor een beginner op Megekko is het een genot om daar je artikelen te vinden. Geen moeite hoeven doen, alles duidelijke en overzichtelijk.

Snel in huis in een goede verpakking!

Nog geen contact op hoeven te nemen met de klanten/klachtenservice, een beoordeling is op zich niet moeilijk gezien de uitstekende informatie op we website en levering door mij bestelde artikelen!

Uitstekende site, gemakkelijke filters, verschillende betaal opties, gemakkelijke navigatie op de site en snel te vinden wat je nodig hebt.

Desondanks dat ik laat op een avond besteld heb vanuit België, was het toch de dag erna al in huis.

Sata SSD nodig, op voorraad binnen half uur bericht dat bestelling werd aangeboden bij DHL.

Netjes track en trace via email ontvangen.

Bestelling geplaatst op zondagavond. Website gaf aan dat het maandag bezorgd wordt. De indicatie klopt, het werd maandagavond bezorgd.

Goed verpakt.

Ik was nog niet bekend met Megekko. Hoewel uit de Pricewatch bleek dat zij niet het meest voordelig zijn, heb ik op basis van de vele positieve ervaringen van mede-Tweakers toch hier een nieuwe Ubiquiti Flex mini besteld.

Communicatie over de bestelling en levering van de bestelling verliep duidelijk en vlot. Binnen de gestelde levertermijn heb ik mijn Flex mini netjes verpakt mogen ontvangen.

Ik zal dan ook zeker in de toekomst overwegen om mijn aankopen bij MeGekko te doen.

Scorekaart voor Megekko