Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNiet moeilijk, geen poppekast. Gewoon kopen wat je nodig hebt. Geen 12 andere aanbiedingen, wat je bij andere webwinkels wel ziet.
VerzendingSupersnel reactie en track&trace. Komt betrouwbaar en professioneel over.
AlgemeenMooie makkelijk web portal, easy en responsive retour process. Recalme en korting af en toe
AlgemeenIk moest 3 harde schijven hebben. Megekko is 1 van mijn favoriete webshops en ook nu lieten ze me niet in de steek. Vrijdag avond rond 21:00 besteld, zaterdag 13 uur stond de postbode al op de stoep. Wat kan je nog meer zeggen dat dit gewoon weer een prima service was?
AlgemeenHad een verlanglijstje gemaakt op Tweakers, en kon alle producten makkelijk (via Tweakers links) vinden op Megekko site en toevoegen. Bestelling samenstellen, account aan maken en bestelling plaatsen was erg makkelijk en snel. Prijs was prima, niet het beste voor elk onderdeel maar constant in de top goedkoopste voor alle onderdelen.
VerzendingVerzending in 2 delen, eerste deel kreeg ik zaterdag binnen, 2e deel (de kast) de volgende maandag. beide delen op andere dagen was beetje jammer, dus van daar geen 5 ster, maar verder niets mis. Snel, goed verpakt en geen schade.
Ander punt is dat bestelling in 2 delen ging, en in 1 deel de factoor voor alles zat. Ik had geen aparte pak bon voor de 2 delen, dus toen ik het eerste deel ontving geen idee of inderdaad alles gestuurd had, of dat ik pas als ik het 2e deel ontving er achter zou komen dat er toch iets ontbreekt.
Geen klanten service nodig gehad, dus dit is niet over hun in persoon klantenservice. Meteen bericht van bestelling en bevestiging van verzending. Enige jammere was dat er op de track&Trace aangegeven was dat ik 2 paketjes zou krijgen, en ik geen manier had om te weten wat in welk pakket zat.
Zie ook pakbon opmerking bij verzending.
AlgemeenIk kon makkelijk vinden wat ik zocht. Goede keuze uit alternatieven. Scherpe prijs en duidelijke indicatie van voorraad en levertijd. Betaling verliep ook soepel.
VerzendingDe levering werd zoals aangegeven de volgende dag bezorgd.
AlgemeenAlles in orde en snelle verzending naar België. Geen account nodig om bestelling af te ronden is altijd een pluspunt.
AlgemeenZoals altijd uitstekende prijzen en service.
Onderdelen meestal voorradig of een duidelijke indicatie wanneer deze zullen binnenkomen.
Soms kan een item iets duurder zijn (maar niet veel) dan bij een concurrent, maar de snelle levertijd en goede service maken het verschil.
Vrijdagavond 21:30 besteld, zaterdagochtend 11u in huis!
AlgemeenIk heb hier een setje fans besteld + 2 stuks y-cable.
Verzending was super degelijk en zoals altijd is de prijs super fair!
Perfect, kon direct laten afleveren bij het postnl punt en was er daardoor ook iets sneller dan origineel opgegeven.
Klein puntje, is dat de pakketten pas savonds worden overgedragen aan postNL terwijl mijn ervaring is dat als je het niet voor 16.30 bij het postkantoor brengt het niet de volgende dag in huis is. Dus dat was even spannend
AlgemeenProducten vaker via Tweakers uitgezocht. Bij Megekko altijd alles te krijgen wat ik wil. Van controllers tot moederborden en koelers. Altijd de volgende werkdag netjes geleverd.
VerzendingSnel en goed verpakt. Niks kan verschuiven.
AlgemeenHad vorige Vrijdag een bestelling geplaatst voor 11400f en b560-i. Volgende dag werd netjes afgeleverd. Goede prijs en, keurig ingepakt en zonder enig gedoe.
VerzendingSnel en vlekkeloos.
AlgemeenMijn eerste bestelling bij Megekko en meteen een uitstekende ervaring!
Goede prijs en snelle levering
Prima verpakking!
AlgemeenEen barebone + ssd nodig voor projectje. Megekko had de items op voorraad en scherpe prijs. Bestel al jaren bij Megekko overzichtelijke website en nog steeds zeer snelle levering.
VerzendingZeer snelle levering na bestellen binnen 14.5 uur pakketje in huis! Goed verpakt ed. met lucht zakken.
AlgemeenDuidelijke site met accurate voorraad. Bestellen gaat makkelijk en je kan betalen met creditcard.
Vaak moet je nog wel verzendkosten betalen, maar mijn bestelling betrof een actie waarbij er geen verzendkosten waren, dus dat was weer mooi meegenomen.
Verbeterpunt is wel het linken van accessoires met producten. De juiste passende hoes vinden voor de geselecteerde iPad was niet makkelijk (uiteindelijk via een andere webshop gedaan, omdat Megekko de gewenste hoes niet had).
Ander punt is dat Megekko nog steeds 'winkelen en sparen' aanbied, een partij die niet echt als betrouwbaar te boek staat. Het verdienmodel is mensen te verleiden met een spaartegoed, maar ondertussen wel 15 euro per maand af te schijven. Je moet dus voor meer dan 150 euro per maand aankopen doen bij aangesloten winkels om hier een voordeel uit te halen.
De doos was relatief groot, maar voorzien van voldoende opvulling zodat het product zonder beschadiging aan kwam.
Verstuurd met DHL.
AlgemeenMeerdere orders geplaatst afgelopen week omdat ze vaak de beste prijs en meestal de producten op voorraad hebben.
VerzendingAlles was goed verpakt
Klantenservice1 order geannuleerd voordat het verstuurd zou worden en daar werd niet moeilijk overgedaan en het geld was snel teruggestort
AlgemeenIk had om diverse redenen de pc onderdelen op tijd nodig. Er was echter een vertraging omdat 1 product niet op voorraad was. Op vrijdagavond rond half 7 nog gemaild en het werd direct goed opgelost. Zaterdag de spullen allemaal in huis. Echt top.
De site zelf zou wat uitgebreider mogen qua info en foto's. Maar qua bedrijf en service helemaal top, 5 sterren. Volgende order zeker weer hier.
Producten werden in perfecte staat geleverd en goed verpakt. Alles zat erbij en alles werkte. Het was een leuke bestelling bestaande uit meerdere dozen maar de verzendkosten waren toch laag wat altijd heel fijn is natuurlijk. Rondom de verzending zoals gezegd was er nog een contactmoment. En dat heeft Megekko gewoon perfect opgelost. Helemaal tevreden dus.
KlantenserviceMeermalig contact gehad, startend op vrijdagavond na 18u. Reacties waren snel, vriendelijk en oplossingsgericht. Superfijn dus.
AlgemeenBestel regelmatig producten bij Megekko, heldere website, artikelen goed te vinden, prima prijzen, en de levering is in mijn ervaring altijd conform de op de productpagina aangegeven levertijd. Enige muggezift-modus-kritiekpuntje bij mijn laatste bestelling (TP-LINK UE300 USB3) is een foutje op de productpagina: het gewicht is niet 2400 gr (2,4 kilo?) maar 24 gram.
VerzendingZoals gezegd, levering is in mijn ervaring altijd betrouwbaar. Naar aanleiding van deze bestelling (TP-LINK UE300 USB3) heb ik wel een opmerking/suggestie bij de verzending: het artikel was verzonden met PostNL pakketservice en verpakt in een standaard bruin kartonnen verzenddoos, formaat halve schoenendoos, terwijl de artikelverpakking niet groter is dan 155 mm (lengte) bij 85 mm (breedte) bij 17 mm (dikte). Zou dit product niet in een envelop met de standaard PostNL brieflevering kunnen worden verzonden? PostNL garandeert weliswaar niet dat brieven binnen 24 uur worden bezorgd, maar wellicht zou het bestelproces bij het afrekenen de klant een keuze kunnen bieden (mits afmetingen en gewicht dat toelaten) voor briefzending dan wel pakketservice, met consequenties ook voor de bezorgkosten. Voordeel: beter voor milieu en klantportemonnee! Nadeel (voor de webshop): een ingewikkelder bestelproces, en van elk product moeten de afmetingen (en gewicht) van de verpakking inclusief product bekend zijn. Lastig ...
AlgemeenGoed assortiment met competitieve prijzen. De levering was snel en precies zo als geadverteerd. Daarnaast waren de producten goed verpakt, waardoor alles netjes is overgekomen.
VerzendingDe levering was precies zo als aangegeven op de website.
AlgemeenOverzichtelijke website. Er zouden iets meer filtermogelijkheden kunnen zijn, maar er kan meer dan bij sommige concurrenten. Voor het echte zoekwerk gebruik ik toch Tweakers. Ook niet onbelangrijk: prima prijzen.
VerzendingDe levering was grandioos: 's avonds besteld en de volgende ochtend om 10:00 geleverd. Petje af!
AlgemeenMooi assortiment en goede prijsstelling. Snel en goed verpakt verzonden en binnen een dag in huis. Geen enkele reden om Megekko niet aan te bevelen.
AlgemeenZe kunnen snel uit voorraad leveren, maar schuiven door naar de fabrikant als er problemen zijn.
VerzendingVandaag besteld morgen in huis.
KlantenserviceEen toets van m'n nieuwe Lenovo laptop was losgeraakt.
Telefonisch is Megekko niet bereikbaar, wel via mail en vrij snel een reactie dat ik contact moet opnemen met Lenovo zelf, omdat dat sneller gaat dan als zij er tussen zitten.
Lekker klantvriendelijk afschuiven .
Vervolgens werd ik verwezen naar een Megekko webpagina met linkjes naar Lenovo reparatie sites - die niet werken!
Via via uiteindelijk wel bij de juiste Lenovo reparatie site uitgekomen (wat vervolgens ook een hel is, maar goed we hebben het even over Megekko).
Omdat ik (gelukkig) niet elke dag dingen hoef te laten repareren, vind ik het wel fijn als een bedrijf, waar ik een product heb gekocht, je hierin helpt.
Een leerzame les dus voor mij niet alleen naar de prijs/levertijd te kijken, maar ook de aftercare.