Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAlgemeen:
Ik bestel vrijdag 0900 uur ! SSD "binnen 24 uur in huis"
Krijg mailtje dat zaterdag tussen 1150 en 1350 wordt bezorgt.
- = zo ver zo goed = -
Verzending:
Zaterdag 1200 uur niets, 1400 niets, 1600 niets.... Maar eens kijken track & trace. Staat er in één keer : Nieuw bezorg moment 1600-1800
1700 niets
1730 nog een keer "track & trace" kijken : Nu is dat in één keer weer verandert naar : Nieuw bezorg moment maandag 1000-1500 uur G.V.D. ! ! ! !
Wat een %$&()*(& toko !
Die gaat zich natuurlijk weer verschuilen achter DHL (dacht ik) maar dat kan mij niet schelen. Zij gaan in zee met DHL. Ik ga in zee met Megekko. ZIJ beloven mij binnen 24 uur in huis. Wat een bagger bende ! Onderdeel speciaal besteld bij zaak waar 24 levering was (filter). Ggggrrrrrr !!!!
Not amused !
TE LAAT Veel te laat 24 uur wordt minimaal 72 uur. Dit kwam mij slecht uit !
update :
Onderdeel is inderdaad geleverd op maandag middag. dus niet BINNEN 24 uur maar NA 79 uur. --> bedenk voor gij besteld!
update
Als je een account aanmaakt bij megekko kan je ervoor kiezen alleen met postnl te laten verzenden. Waarschijnlijk zijn er meer problemen met DHL..
Klantenservice Laat mij niet lachen. Alleen per email. . Ik heb ook op hun site dus een negatieve reactie achtergelaten maar 0,0 reactie. Géén aftersales Zeer slechte customer service.
AlgemeenMEGEKKO... waar te beginnen.... haha... het is een bedrijf die bij mij positief in mijn geheugen staat.
Klantenservice erg mee denkend.
Productenoverzicht is erg duidelijk
Heb je vragen, antwoorden ze direct per mail.
Prijs/kwaliteit is erg goed
Ze hebben om de zoveel dagen goede acties.
Mocht je een product iets sneller willen hebben dan de verwachtte levertijd en je meld dat per mail, ze er alles aan doen om het product toch even wat sneller bij je te laten bezorgen.
Enige wat ik wel mis is een een telefoon helpdesk. Soms is het ook wel fijn als je een korte vraag hebt waar je even snel een klein antwoord voor moet hebben een telefoonnummer wel fijn.
AlgemeenDe website kan een likje gebruiken. Ik zou de website nooit gebruiken om een product te vinden, hier is Tweakers fijner voor.
Verder een fijne zaak om hardware van te bestellen. Nooit problemen gehad met de bestelde onderdelen.
Snel, net bezorgd en je betaalt niet te veel voor de verzending.
AlgemeenWebsite heeft voldoende aanbod, nette prijzen. Verzenden gaat zoals aangegeven en de klantenservice is goed bereikbaar.
VerzendingLevertijd was 1 tot 3 werkdagen en dat werd ook waargemaakt
AlgemeenMakkelijk te navigeren webshop en veel betaalmogelijkheden. Gecombineerd met lage prijzen en snelle verzending, maakt dat gewoon een zeer interessante webshop.
VerzendingEr zat extra bescherming in de verpakking, echter niet er onder, alleen bovenop en ernaast.
AlgemeenIk vind de website niet geweldig.
Beperkte breedte voor de inhoud, grote (lange) pop-up menu's, in sommige gevallen te weinig filteropties.
Snel verzonden en ook snel in huis.
Verpakking kan beter. Onderop lag schokbescherming, maar de zijkanten en bovenzijde waren niet beschermd. De bezorger gooide het pak door de open deur op de grond en kwam gelukkig op de juiste zijde terecht.
AlgemeenLeuke kaartenset + pen bij de bestelling gekregen.
Snel & professioneel.
Snel geleverd.
Ik werd gebeld om mijn thuisadres te bevestigen.
Vrijdagavond een SSD besteld, zaterdagmorgen in huis (met tracking).
AlgemeenBij veel producten gewoon de goedkoopste. Altijd via de tweakers pricewatch bij hen uit gekomen.
VerzendingRond 21:30 besteld, de volgende dag al in huis, ookal woon in ik Belgie.
AlgemeenIk kwam er via de Tweakers Pricewatch en de website was zeer overzichtelijk.
Ik had er een videokaart besteld om 23:01 en hij werd de volgende dag al geleverd. Betaling en registratie ging makkelijk.
Het was een zeer snelle verzending. Om 23:01 besteld en de volgende dag in huis in een nette doos. Via mail op de hoogte gehouden dm Track en Trace
AlgemeenOverzichtelijke website
Snel bestelproces
Account is ook snel aangemaakt
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Vaak de goedkoopste
Snelle levering
Netjes verpakt met veel beschermingsmateriaal
Product zoals omschreven
AlgemeenIk bestel een aantal jaren bij Megekko, website is goed overzichtelijk, communicatie goed, order afhandeling is heel goed.
VerzendingZeer snelle levering.
KlantenserviceKlantenservice is goed, RMA en retourbeleid zijn duidelijk en correct. AiO Waterkoeling was binnen de garantie defect, contact met de klantenservice opgenomen en kreeg snel en zonder problemen het geld terug.
AlgemeenMeerde artikelen gekocht via Megekko. Altijd sneller levering, scherpe prijs en veel keuze. Altijd zeer tevreden!
AlgemeenDe producten die ze bieden zijn goedkoper dan bij andere winkels en de betaling was snel en gemakkelijk!
VerzendingMijn bestelling was snel verzonden en je krijgt duidelijke update mails over je bestellingen + goede track en trace!
KlantenserviceGeen problemen gehad met de klantenservice. Heb zelf geen contact hoeven opnemen met de klantenservice
AlgemeenHet bestellen zelf is makkelijk, duidelijke site en genoeg info.
Voordelige prijzen en makkelijke betaling.
De levertijd is meestal snel, alleen soms duurt het langer dan verwacht.
KlantenserviceHet retour proces (van een defect product) is slecht, in eerste instantie moest ik zelf de retour kosten betalen. Na lang zoeken op hun website blijkt het dat ik moest e-mailen om mijn verzendkosten terug te krijgen. Na het e-mailen kreeg ik maximaal 5,75 terug, dit is een probleem omdat ik hierdoor word gedwongen om met DHL mijn pakket op te sturen. Wat ik liever niet wil omdat er geen DHL punt in de buurt is.
AlgemeenIn het verleden meerdere malen bij Megekko spullen aangeschaft. Tot op het heden nooit problemen gehad met levering of service.
AlgemeenApple Home Pod Mini gekocht, Was 9 euro goedkoper dan bij Apple. En volgende dag afgeleverd.
VerzendingVolgende dag bij PostNL op kunnen halen. Precies zoals gevraagd.
AlgemeenWebsite is duidelijk en overzichtelijk.
Prijzen zijn ook niet te duur en vanwege bestellingen in verleden zijn ze altijd betrouwbaar geweest.
Pakket was goed en snel verzonden.
Communicatie is zoals tijd prima.
Ik had een een vraag over een eventuele retourzending en ik werd prima en snel geholpen.
Algemeen's Avonds tegen een zeer voordelige prijs een laptop besteld en en ik had hem de volgende dag in huis.
VerzendingDe bestelling werd enorm snel geleverd, was in perfecte staat afgeleverd.
AlgemeenBestellen was makkelijk, duidelijke mailtjes over de status. Snelle verzending (volgende werkdag), goede (geen overmatige) verpakking.
AlgemeenIk bestel regelmatig bij Megekko, nooit problemen gehad. De geleverde spullen waren vooralsnog altijd goed!
De levering is uitstekend, met snelle verzending en duidelijke track & trace.