Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenFijne site om op te bestellen. Productinformatie is compleet en ik kan altijd makkelijk de levertijden zien.
Ik heb ook support nodig gehad voor RMA, ook daar werd ik uitstekend geholpen. Bij keuze uit meerdere shops kies ik (na bol.com) altijd Megekko.
Ik had tegen het einde van vrijdagmiddag besteld en kreeg keurig op zaterdagochtend mijn pakketje. Harddisk was prima verpakt en zonder schade aangekomen, op het afgesproken moment.
KlantenserviceIk heb klantenservice niet veel nodig gehad, Die ene keer dat ik iets terug moest sturen ging dat soepel. Niet moeilijk doen over of het wel kapot is of niet, en onmiddelijk vervangen van het product. Heel blij mee.
AlgemeenSpullen snel en netjes verzonden. RMA geen probleem, twee dagen later nieuw RAM.
Prima shop.
AlgemeenDe betaling en bezorging van het product is goed verlopen. Het product heeft geen schade of problemen.
AlgemeenDuidelijk en overzichtelijke site met veel artikelen en ze zijn vaak goedkoper dan andere sites.
VerzendingHet product was snel geleverd. Niks op aan te merken.
AlgemeenCase en opslag gekocht, deze waren het goedkoopst bij Megekko. Verder was het snel geleverd, hebben ze over het algemeen goede prijzen en een ruime selectie
Verzendingaltijd verzendkosten, ook bij grotere bestellingen
AlgemeenZeer goed site ben ook heel erg blij met me aankoop
En ik wil die iPad Winnen!!
De verzending ging aardig snel en zeer netjes
KlantenserviceNette mensen ga zo door mij complimenten aan jullie kanjers
AlgemeenPrijzen zijn vaak lager als bij de concurrent.
Helaas wel verzendkosten maar ze zijn lager als bij vele andere winkels.
Website is qua informatie niet altijd volledig maar daar hebben we tweakers voor.
Levering goed verpakt, op tijd volgens aangegeven verwachte levertijd. (Volgende dag).
AlgemeenDe prijs bij Megekko was het laagste en mijn algemene ervaring is goed met dit bedrijf dus de keuze was snel gemaakt.
VerzendingVrijdag besteld en op zaterdag al in huis.
AlgemeenVideokaart besteld zodat ik Hogwarts Legacy kon spelen. Videokaart was de dag daarna direct binnen, dus super levering en service!
AlgemeenVia de pricewatch uitgekomen bij Megekko. Prima shop, met competetieve prijzen en een snelle levering.
AlgemeenIk heb een PC in elkaar gezet en de meeste componenten komen van Megekko. Ze hebben een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen.
VerzendingIk had de bestelling rond 22:00 geplaatst en de volgende middag waren de producten in huis. Het was goed verpakt en alles werkt goed. Het was allemaal makkelijk te volgen door een track & trace
AlgemeenIk koop regelmatig bij MeGekko, zowel zakelijk als privé. De redenen zijn het uitgebreide assortiment en goede prijzen. Inmiddels ook een keer met de klantenservice te maken gehad (zie verderop) en dat is goed bevallen, wat vertrouwen geeft.
KlantenservicePer ongeluk een product ontvangen dat al een keer gebruikt was (minimale gebruikssporen). De klantenservice is er op zondag (!) achteraan gegaan en kwam met een nette uitleg over wat er fout was gelopen. Ik mocht het product terugsturen, maar als ik het product toch wilde houden (met behoud van volledige garantie) zou ik een mooie korting krijgen. Ik heb voor het laatste gekozen, het product werkte verder prima en die paar gebruikssporen waren niet storend. Prima oplossing!
AlgemeenArtikel was makkelijk te vinden, het oude en nieuwe model hebben ieder een eigen bestelnummer wat ook handig is. Er zijn nog steed winkels die hier geen rekening mee houden of ongevraagd een nieuw model sturen. Ook bestellen ging zonder problemen.
VerzendingArtikel in een omdoos met meer dan voldoende bubbel plastic hierin.
AlgemeenProducten zijn makkelijk te vinden op de website, prijzen zijn marktconform en verzending is snel.
De betaling in 3 delen is een gamechanger en betekent dat ik meerdere onderdelen in mijn pc tegelijk kan vervangen.
Altijd netjes verpakt, verzending op tijd.
Bij iedere stap krijg je ook een mail, zodat je weet waar het blijft.
AlgemeenHad snel iets nodig, en is de volgende dag al geleverd, en vroeg op de dag. Vooral de snelle levering en soepele afhandeling is prima.
AlgemeenVia het handige filtersysteem van Tweakers een overzicht van monitors (27", 1440p, verstelbare voet) gezocht. Hierbij kwam ik uit bij een monitor die Megekko verkocht tegen een zéér scherpe prijs. Meteen de bestelling kunnen uitvoeren en betaald met mijn betaalapp (Bancontact). Twee dagen (zoals beloofd) later stond de monitor in perfecte staat op mijn bureau.
VerzendingDe verzending naar België werd uitgevoerd door PostNL. Ik kreeg telkens een mail-notificatie van Megekko zelf bij het veranderen van de status. De beloofde levertermijn is gerespecteerd en het product werd in perfecte staat geleverd.
KlantenserviceDuidelijk en overzichtelijke website. Het proces van keuze maken van het product tot het bestellen en betalen ging steeds zeer vlot.
AlgemeenBetrouwbare en goede webshop met concurrerende prijzen. Kom hier vaak terecht via de Tweakers.net Pricewatch.
VerzendingKomen levertijd na, altijd goed verpakt.
AlgemeenMeer dan 10 bestellingen als particulier en zakelijk. Steeds correcte prijzen en levering. Website mist afentoe overzicht.
VerzendingLevertijd steeds zoals vermeld. Producten steeds geleverd met gepast pakkingsmateriaal
Algemeenik had een voeding gekozen voor mijn nieuwe PC, na een dag kreeg ik een mail dat deze niet meer op voorraad was en een 2 weken levertijd had
dus een mail gestuurd voor annuleren, en binnen een uur reactie dat dit geregeld
de andere voeding die wel op voorraad was super snel de volgende dag binnen
simpel weg geweldig, ik weet nu ook hoeveel Ebbenhout er in die doos past (staat op de doos)
Klantenservicebinnen een uur oude bestelling geannuleerd (tijdens lunch tijd), geweldig!
AlgemeenMeerdere malen bestelt bij Megekko. Artikelen zijn altijd in goede handen ontvangen en onbeschadigd. Verder was er geen problemen met de betalingen en werd direct die dag ontvangen en verstuurd. De website functioneert naar behoren, maar de styling van bv factuurgegevens mag wel beter.
VerzendingArtikelen waren onbeschadigd ontvangen en goed ingepakt. Verder was de doos niet te losjes geplakt.