Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDuidelijke site, goede prijzen. Enige nadeel is dat de zoek functie niet super duidelijk is.
VerzendingTot twee keer toe wordt door megekko belooft dat de bestelling morgen wordt geleverd, beide keren niet aangekomen op de afgesproken datum.
Klantenservice legt de schuld, waarschijnlijk terecht, bij de verzendpartij. Maar dat neemt niet weg dat megekko de verzendbelofte die overal op de site vermeld staat niet waarmaken.
Snel geholpen, maar konden inhoudelijk niet iets voor me betekenen...
AlgemeenDoor schade en schande ben ik normaliter erg sceptisch als het gaat om beloftes qua levertijden.
Megekko heeft het tóch waargemaakt. Voor 22:30 besteld is volgende dag geleverd.
En ja hoor, mijn om 22:26uur bestelde Samsung U28R550UQR beeldscherm netjes de volgende dag door GLS bezorgd.
Het scherm zelf zit in een eigen door aan de binnenzijde voorzien van piepschuim pasvormen.
De doos zag er bij afleveren netjes en niet gedeukt uit.
Algemeenin de avond een videokaart besteld volgende dag met de middag binnen, goed verpakt super tevreden
Verzendingin de avond een videokaart besteld volgende dag met de middag binnen, goed verpakt super tevreden, dubbel verpakt
AlgemeenIk had oordopjes besteld, op hun pagina staat dat ze rood zijn, maar ze hebben de goudkleurige variant geleverd.
(Heb er niet achteraan gemaild, want oordopjes heen en weer sturen omdat ik liever een ander kleurtje had vind ik ook onzin+te veel moeite.)
AlgemeenProduct was niet op voorraad levertijd meer dan 10 dagen. (Geen probleem)
Paar dagen later was product wél ineens op voorraad.
Product was na verzending netjes op tijd binnen, geen schade door transporteur.
KlantenserviceKlantenservice had goed contact mbt. vragen over de levering.
paar dagen na bestelling was product wel in eens op voorraad, en over twee dagen in huis'', zit je dan met je +10 dagen, Klanten service benaderd, en die gaf aan product zou eldes ingekocht worden.
Uiteindelijk toch nog sneller gehad dan de +10 dagen.
Top.
AlgemeenUitstekende prijs en service levering. Het product kwam op tijd en in perfecte staat. Ben een tevreden klant
AlgemeenIn de afgelopen 3 jaar een stuk of 7 bestellingen en 1 RMA gedaan. Elke keer ging alles naar wens en de RMA werd netjes en snel afgehandeld. Nooit ondeugelijke goederen of refurbished spullen ontvangen. 1x een toetsenbord gehad die na bijna 2 jaar storing had. Zonder poespas geld terug gekregen.
VerzendingPakketjes altijd goed verpakt en snel geleverd.
Klantenservice1x RMA gehad, communicatie daarover ging via de mail en was beknopt en glashelder. Goed afgehandeld.
AlgemeenDit gaat altijd goed bij Megekko. Opvallend genoeg hadden ze hier mijn product wel en kon het zonder problemen geleverd worden. Terwijl een andere NL webshop die zich specifiek richt op USB sticks en SD kaarten (waar ik het eerder in bestelling had gezet) mij zei dat het voorlopig niet-leverbaar was. Dus blij mee.
VerzendingIk twijfelde hier tussen slecht en voldoende. Slecht als je het totaal bekijkt. DHL liet het pakket onbeheerd achter op de stoep. Voldoende als het alleen om het deel Megekko gaat. Had 2 USB sticks besteld en dat werd geleverd in een normale doos. Had ook met een brievenbusenvelop gekund. Dat zou misschien beter zijn voor het milieu en had ook dat van DHL kunnen voorkomen. De dozen zijn verder altijd wel goed gevuld bij Megekko.
AlgemeenGoede prijzen, alles geleverd volgens de besteltijden die op de website stonden, goed verpakt. Ik heb geen contact gehad met de klantenservice.
VerzendingOp tijd geleverd en goed verpakt. Deels verpakt met plastic opvulling, ik heb liever papier want dat kan gerecycled worden.
AlgemeenGoedkoop, makkelijk te vinden en snel geleverd
Mede door de de aanbeveling van Tweakers en de lage prijs heb ik hier een bestelling geplaatst.
Alles verlipe zoals verwacht, Top!
AlgemeenGemakkelijk gevonden op de site, snel ingelogd, gemakkelijk betaald en verzending gekozen voor de dag die me uitkwam, geleverd op de gekozen dag.
VerzendingGeleverd met DHL op de afgesproken dag en netjes op tijd.
AlgemeenZeer gunstig geprijsd en zeer snel geleverd. Verder fijne webshop om op te shoppen. Aanrader.
VerzendingIets voor 22.30 besteld en volgende dag mooi op tijd in huis
AlgemeenDe bestelling was eenvoudig te plaatsen, maar dat is tegenwoordig overal. Ze lever op tijd en op de afgesproken tijd. Ik wilde het 2 dagen later laten leveren, want dan was ik thuis. Dit hebben ze netjes gedaan. Alles zat er bij.
VerzendingZe houden zich aan de beloofde dienst. Top
AlgemeenOverzichtelijke website, prima levertijden, prima verpakt, duidelijke communicatie. Geen klachten of problemen met de website.
VerzendingGoed verpakt, snelle levering, product voldoet aan mijn verwachtingen. Goeie prijs kwaliteit
KlantenserviceEr was geen probleem, heb geen contact hoeven hebben met de klantenservice.
AlgemeenOverzichtelijke site, altijd een van de laagste prijzen en snelle bezorging. Daarnaast is alles ook erg goed verpakt.
AlgemeenProducten zoeken was niet nodig want ik kwam van pricewatch, bestellen en betalen was eenvoudig (met creditcard card)
VerzendingProduct was een dag eerder bezorgd dan online aangegeven (ook fijn dat ik die optie kreeg) en goed verpakt, niks mis mee
AlgemeenVoor het eerst bij Megekko iets gekocht.
Op naar meer bestellingen, wish list is al gemaakt voor mezelf
Goede website, super snelle levering en hele mooie prijzen.
Super snelle levering.
Keuze uit pick up point van de post is handig zeker als je van te voren weet dat je niet thuis bent.
Klantenservice niet nodig gehad gelukkig.
Dus geen echte onderbouwing voor de punten.
AlgemeenBestelde muis bleek slecht te leveren. Mailtje gestuurd, binnen een paar uur antwoord, meteen gewisseld en verzonden. Prima opgelost!
KlantenserviceSnelle reactie van Claudia van de klanten service! Goed opgelost.
Algemeen2 Club3D USB-C kabels gekocht en ze zijn prima op tijd geleverd. Besteld bij Megekko nadat ik gezien had dat ze als een van de beste zijn beoordeeld op Tweakers
AlgemeenGevarieerd assortiment, veel op voorraad.
Snelle levertijden, goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Bestelde producten zeer snel geleverd, meerdere keren besteld op verschillende dagen. Bij mij zijn de bestelde producten altijd binnen 24 uur geleverd.