Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima levertijden en altijd goede service gehad. Prijzen willen nog wel eens snel fluctueren bij populaire producten (lees: videokaarten), maar als je er snel bij bent heb je vaak ook de beste prijs/levertijd verhouding!

's avonds besteld, volgende dag binnen mits product op voorraad is.

Na een paar uur onderzoeken bleek Megekko de beste prijs te hebben voor een nieuw moederbord en cpu. Makkelijke website en de volgende dag al geleverd.

Keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt in een stevige doos

Megekko is altijd de eerste plek waar ik zoek voor pc-gerelateerde aankopen. Altijd goede producten met een fijne prijs. Ook super handig dat je artikelen in je winkelmand kan bewaren om ze op een later moment te bestellen. Mijn laatste bestelling hier was een nieuwe GPU voor mijn pc, en ik ben 100% tevreden over deze bestelling.

Tot nu toe zijn altijd al mijn bestellingen via Megekko super snel verzonden, goed verpakt in een doos die past (niet véél te groot met alleen maar vulmateriaal), en 100% zonder schade aangekomen. Ik ben echter recent verhuisd en de postdienst hier gaat niet zo netjes om met pakketten (telkens neerzetten, aanbellen en wegrijden voordat er is gecheckt of er iemand thuis is bijvoorbeeld). Dat is voor dit soort kwetsbare producten niet echt wenselijk.

Mijn meest recente bestelling geen contact gehad met de klantenservice, maar de klantenservice van Megekko is super vriendelijk en behulpszaam, weet ik van eerdere bestellingen. Echt alleen maar goede woorden voor ze. Zo heb ik ooit een DOA fan van coolermaster ontvangen, contact opgenomen en ik had de volgende dag al een nieuw exemplaar in mijn handen. Toppers.

Ik heb wel vaker bij Megekko besteld maar nog nooit een review geschreven. Altijd snel geleverd tegen een prima prijs.

Nieuwe Corsair K100 besteld. Product is fijn, snel geleverd ( volgende dag ) en goed ingepakt ( in een doos om de product doos )

Wel eens een mailtje gestuurd met een vraag, prima antwoord gekregen

DDR4 besteld. Was snel beschikbaar en zou de volgende dag geleverd worden. Maar omdat ik een Megekko-eigen product erbij bestelde werden het, mede door drukte bij DHL, 3 dagen.
Netjes verpakt en had geen haast. Dus tevreden!

Een wd red plus hdd besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden en de bezorging was vlot.

Hdd zat in een enkele laag noppenfolie, met alleen extra luchtkussens aan de bovenzijde. Persoonlijk had ik een hdd iets beter beschermd, maar omdat de hdd goed lijkt te werken is er niets aan de hand.

Een bekende webshop met een goed aanbod en prijzen. Opzoek naar onderdelen en ook hier kunnen vinden. (PCIe / Names' adapter + SSD). Levering de volgende dag. Soms wat schreeuwerige reclame/nieuwsbrief maar achja ... het is niet slecht bedoeld :)

Prima verpakt, levering de eerstvolgende dag. Kwa tracking ook uitstekend geïnformeerd (e-mail / trackingcode).
Opzich mooi de opvolgende dag ontvangen maar één dag later zou ook geen issue zijn ;)

Ik vind de website zeer overzichtelijk Ook krijg je snel een reactie via e-mail als er problemen zijn. De verzending is tot nu toe steeds uitstekend verlopen. Ze hebben ook vaak hele scherpgeprijsde artikelen.

De spullen zijn altijd goed verpakt met veel luchtkussentjes. De verzendkosten zijn naar mijn mening bescheiden te noemen.

Ik kreeg een snelle reactie op mijn e-mail toen er iets geretourneerd moest worden met duidelijke instructies.

Bestel regelmatig bij Megekko. Het zoeken doe ik voornamelijk via Tweakers. Bestellen is eenvoudig. Niet altijd de goedkoopste, maar wel betrouwbaar en snel.

Goede informatievoorziening rond bestel- en verzendproces. Volgende dag in huis.

Een ondertussen standaard proces bij alle webwinkels, niet slecht of niet goed. Site is voor de rest overzichtelijk met genoeg product gegevens.

Was niet binnen de beloofde termijn binnen, maar was wel rond de feestdagen.

Diverse spullen besteld om een pc voor mijn zoon in elkaar te zetten. Na alles in elkaar te hebben gezet, draaide alleen de fans. Alles na gelopen en bleek dat 1 ram stick defect was. Kan gebeuren. RMA aangevraagd en beide sticks geretourneerd. Tot mijn verbazing kreeg ik na een aantal dagen een melding dat er een weerstand was afgebroken en dit niet onder garantie viel. 100% zeker dat dit niet door mijn toe doen is gebeurd. Niet bepaalt de 1e pc die in elkaar zet, maar dit is natuurlijk vanaf mijn kant nooit te bewijzen en dat weten ze. Op een vervolg mailtje van mijn kant dat ik dit alles raar vond en 100% zeker ben dat dit niet hier is gebeurd, is niet op gereageerd. Ook dat ze alleen via mail te benaderen is duidelijk een minpunt. Ze hebben de ram weer terug gestuurd, wel op hun kosten, dat dan weer wel. In ieder geval voor mij de les om bij deze winkel niet meer te bestellen.
Update.
Pas na het plaatsen van dit review, namen ze wel contact op, helaas kwamen ze na wat mailwisselingen niet met een werkbare of klantvriendelijke oplossing.

Ik heb recentelijk 3 hp computers gekocht. Ter vervanging van bestaande machines. Vooraf heb ik een vraag gesteld over mogelijke uitbreiding. Die werd keurig netjes binnen een dag beantwoord, hoewel men niet aan mijn verzoek kon voldoen. De bestelling en bevestiging verliepen zonder meer prima. Snelle en duidelijke bevestiging. De verpakking was uitstekend en de verzendtermijn nog sneller dan aangegeven. Ik heb de laatste jaren hier meerdere bestellingen gedaan en nooit enig probleem ervaren.

Apparaten waren keurig goed in stevige verpakking met uitstekende demping verpakt. Daarnaast zat er om het apparaat zelf nog een plastic hoes.

Ik had een vraag of men zelf een aantal wijzigingen die ik in de machines wilde hebben, zoals pro en grotere SSD kon uitvoeren. Ik kreeg daarop binnen een dag antwoord. Helaas kon dat niet, maar de HP machines zijn meestal vrij gemakkelijk open te maken en te wijzigen en omdat het er in totaal 3 waren werd het een soort serie werk, wat probleemloos ging.

Website duidelijk en compleet, vlot verzonden, goed verpakt, duidelijke communicatie. Geen nood gehad aan naverkoop.

Mijn bestellingen zat in een stevige doos, en de resterende ruimte werd opgevuld door luchtzakken. Zonder schade aangekomen.

Op de beloofde dag geleverd. Meer kan ik er echt niet over zeggen, beste tweakers

Retour zendingen moet je in eerste instantie zelf betalen. Zullen ze een reden voor hebben maar het blijft wennen.

Klantenservice is niet telefonisch bereikbaar maar reageert wel vlot op email.

Ik bestel vaker onderdelen bij Megekko. Mijn huidige pc komt volledig bij Megekko weg. Site werkt goed en de informatie die getoond wordt is duidelijk. Verder nooit problemen.

Producten zijn snel en goed verpakt verzonden en gelukkig gebruiken ze gewoon PostNL. Die vinden het tenminste nog belangrijk dat een pakket heel, op tijd en persoonlijk afgeleverd wordt. Niet DHL die door de straat rijdt terwijl je een 'u was niet thuis' melding ontvangt. Of het pakket gewoon voor de deur dropt en wegrijdt.

Prijzen duidelijk aangeduid op de site. Goed aangeduid wat de verzendkosten zijn (naar België). Makkelijke betaling.

Kan zelfs zaterdag geleverd worden bij bestelling op vrijdag. Blazing fast.

Had laat in de avond (rond half tien) een bestelling gedaan met de hoop dat die de volgende dag nog aan zou komen, en dat is ze ook gelukt! Voor mijzelf de eerste keer dat ik bestel bij Megekko, maar ik heb wel vaker vrienden onderdelen laten bestellen bij Megekko en dat is ook altijd goed gegaan.

Algemene dozenschuiver met leuke marketing. De indruk is goed, assortiment is zeer compleet met een eigen voorraad.

Over het algemeen netjes op tijd; Een eigen voorraad helpt hierbij.

Dit is de laatste keer geweest: Azerty doet het een stuk beter.

Kansloos. Mailen duurt lang en alleen het standaard "oh jee, wat vervelend voor u dat wij een fout hebben gemaakt, aub de normale weg volgen" antwoord kan je terug verwachten.

Het niet hebben van een telefoonnummer is een cop-out als er iets mis is.
Verkeerd geleverd door hun fout? Geen verzendlabel of antwoordnummer van Megekko.

Over kosten wordt geen woord gerept op de site; Het eerst wat je wilt weten.

Heb hier een 5800x3d besteld, voor een mooie prijs. Echter is hierbij mijn bestelling niet aangekomen. Bij bericht naar Megekko kreeg ik te horen dat dit mijn probleem was, aangezien het pakket op bezorgd stond. En daar bleef het bij.

Het pakket is niet aangekomen. Dit kan echter de schuld zijn van DHL, maar daar ligt de verantwoordelijkheid niet qua oplossing.

Geen geld terug bij het niet aankomen van mijn pakket. De verantwoordelijkheid voor het goed aankomen van het pakket ligt toch echt bij Megekko. Maar daar heeft Megekko geen bericht aan. Na velen mailtjes ook geen gehoor meer.

Omdat een disk in mijn NAS fouten gaf had ik snel een nieuwe disk nodig. Megekko geeft aan: vandaag besteld voor 22:30, morgen binnen, ook in het weekend. Dus op zondag naar de site van Megekko gegaan, disk was op voorraad, dus in het winkelmandje gezet en besteld. Dat was rond 11:30 uur. Bestelproces is prima en de site werkt ook goed.

Op zondag kreeg ik om 19:25 een mailtje dat de disk verzonden was. Blij! Dan zou deze maandag binnen zijn. Eind van de avond nog eens op DHL gekeken, pakje was aangemeld maar nog niet aangeleverd. Deze status bleef zo tot maandag eind van de dag. Toen was het pakje blijkbaar pas ontvangen door DHL. Uiteindelijk is het pakje dinsdag pas afgeleverd.
Megekko jokt dus. Het pakje is niet op zondag aangeboden maar pas op maandag, dit blijkt duidelijk uit de status van DHL. De belofte "vandaag besteld, morgen in huis" hebben ze dus niet waargemaakt.

Maandag rond 16 uur naar Megekko gemaild met de vraag waar het pakje blijft. Nooit antwoord ontvangen.

Snelle service, voor een redelijke prijs. Vrijdagavond om 10 uur twee harde schijven besteld en de volgende avond nog in huis. Ze doen niet aan gratis verzending, en eigenlijk vind ik dat heel prettig. Ook al zitten ze aan de andere kant van het land, het voelt toch een klein beetje als de lokale computerwinkel.

Verzending vanuit Megekko is uitstekend, snel en in een goede verpakking, maar ze verzenden met PostNL. Ik wilde het pakket graag ophalen bij een afhaalpunt, zodat ik het 's middags al in huis zou hebben, maar op de aanvraag via Track&Trace kwam alleen "Sorry, dat kan nu niet." terug, nadat ik het hele riedeltje met een pakketpunt kiezen etc had doorlopen. Het komt ook regelmatig voor dat ik met PostNL alsnog een dag later naar een pakketpunt moet, omdat de bezorger te beroerd is om langs te komen. Deze keer gelukkig niet, maar ik geef toch de voorkeur aan een van de vele andere bezorgdiensten. Vanuit Megekko is de verzending verder prima, afgezien van hun keuze voor een bepaalde bezorgdienst dan :)

Scorekaart voor Megekko