Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Moest ik één winkel kiezen om al mijn computer onderdelen te kopen, dan was dit zonder twijfel Megekko. Met zeer mooie prijzen, een groot aanbod, goede service en een snelle levertijd, zijn ze ongeëvenaard.

Snelle, professionele, verzending. Nooit iets aan om te merken en altijd een goede ervaring.

Als je een probleem hebt met je bestelling, kan je de klantenservice gemakkelijk contacteren via mail. Ze reageren snel en zijn zeer behulpzaam.

Had snel een tweede SSD nodig om mijn nieuwe Lenovo Legion 5 in Raid 0 te kunnen draaien. Megekko was de enige die van specifieke SSD voorraad had.

Vrijdagavond besteld om 10 uur 's avonds en zaterdag werd het keurg geleverd einde middag. Superblij mee :)

Ik heb een nieuwe monitor besteld. Toen deze aankwam was de doos geplakt met tape. Toen ik de monitor uitpakte was het duidelijk dat de monitor al vaker was uitgepakt. Ook zitten er lichte gebruikssporen bij de aansluitingen. Ik ben van mening dat je dit als een nieuwe monitor kan verkopen! Wees gewaarschuwd!!

Deze werdt op tijd geleverd door de vervoerder. Terwijhl je voor deze verzending moest tekenen werd deze zonder enige handtekening voor mijn deur gezet. Hier kan uiteraard Megekko niks aan doen.

Na eerdere aankopen snel besloten om bij Megekko te shoppen. Niet de allergoedkoopste (verschil slechts enkele euro's) maar wel vertrouwen in snelle levering. En... weer helemaal waargemaakt. Vrijdag's net voor 18.00 besteld. Volgende ochtend rond de middag bestelling bezorgd!

Laat order geplaatst, toch nog volgende dag (op zaterdag) bezorgd! Uitstekende service.

snelle levering vrijdag besteld zaterdag binnen gekregen. had een vraag via de mail gesteld daar kreeg ik ook snel antwoord op en op een antwoordt waar ik ook weer mee voor uit kon

zeer goed zoals ze aangaven vandaag bestellen morgen thuis zeer tevrede

Dit was de 2e keer dat ik bij Megekko bestelde. De levering, prijs en service waren uitstekend

Makkelijk te vinden wat ik nodig had op de website.
Vrijdag avond om 21u besteld, zaterdag al geleverd!
Prijs zat goed, en verzendkosten naar België waren schappelijk zeker voor de geleverde service.

Product besteld en snel geleverd. Zoals het hoort. En verbluffend lage portokosten. Prima service dus!

Via track en trace is precies geleverd volgens verwachting. Goederen waren netjes verpakt.

Afhandeling via internet zoals je het graag wilt zien.

Snel geleverd met een scherp prijs. Zal hier vaker gaan bestellen. Beveel dit bedrijf daarom ook aan!

Snelle levering, kon makkelijke de datum en tijdvenster aanpassen naar mijn eigen voorkeur via PostNL. Geen ervaring met de klantenservice omdat dit alles goed verliep. Dus eigenlijk ook daarvoor 5 sterretjes.... Want een klantenservice die je niet nodig hebt is de beste service.

Ik was eerst nog niet bekend met het bedrijf. Echter na mijn bestelling te plaatsen van een nieuw beeldscherm.
In de avond besteld en de dag erna al geleverd. Perfecte service. Daarnaast was het beeldscherm scherp geprijst.

Zoals al benoemd echt super snelle levering en goed verpakt. Alles zonder problemen ontvangen.

Goede webshop met een heel goed uitgebreid aanbod, scherpe prijzen en voldoende foto's en omschrijvingen.

ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling, die liep wat vertraging op, kan gebeuren. De juiste artikelen zijn in goede staat ontvangen.

De juiste artikelen zijn geleverd, er was geen schade aan de producten.

Ik bestel vaker bij Megekko omdat het een betrouwbare en goed geprijsde site is. Ik heb (nog) nooit een slechte ervaring met ze gehad, dus ik kan ze zeker aanraden!

Heb mijn PC bij Megekko besteld daar deze alle onderdelen op voorraad had, het was verder een zeer duidelijke en hartstikke fijne webshop.

---

Geen ervaring hiermee (gelukkig)

Zeer snel en goede verzending, ook communicatie heel fijn.

Geen ervaring hiermee (gelukkig)

Beste IT winkel wat mij bertefd. Goede voorraad, vaak goedkoper, uitstekende levering. Garantie is niet helemaal kosteloos, maar je krijgt er ook iets voor terug.

Top! Nooit problemen gehad.

Goede klantenservice. De begeleiding is top! Enkel zijn de verzendkosten voor de klant. Dit kan misschien beter, maar mag absoluut niet ten kosten gaan aan de disruptive prijs.

Bestellen gaat makkelijk en ze hebben eigen voorraad. Uitstekende tracking. Heb ook in het verleden gebruik gemaakt van de klantenservice, werd super opgelost.

Had de producten ruim binnen 24 uur in huis. Werd goed op de hoogte gehouden van de status. Goed, de post was extreem snel, maar daar hebben ze geen invloed op.

Eind vorig jaar ging m’n toetsenbord na bijna twee jaar stuk. Had zeer snel een nieuwe. (Ruim binnen de aangegeven periode)

Leuke marketing, maar gedraagt zich als een gewone dozenschuiver. Helaas is er twee dagen nodig om te kijken of er iets op voorraad is en krijg je dan na 18u een mail dat het nog zeker 7 dagen gaat duren. Lekker bezig.

Het inpakken/verzenden is wat je verwacht bij waardevolle zaken. Prima werk.

Let op, als je iets annuleert omdat Megekko niet kan leveren, krijg je een tegoedbon voor de verzendkosten. De bon verloopt dan binnen 14 dagen.

Update: klantenservice stuurde waarschijnlijk een standaard mail over de verzendkosten; deze verzendkosten van het niet verzonden product zijn toch gewoon geretourneerd.

Duidelijke site, overzichtelijke product vermeldingen, mijn ervaring schappelijke prijzen, Megekko uitdossingen mogen wat minder uitbundig, maar ja is hun imago waarom zouden ze dat willen veranderen, is gewoon goed herkenbaar.

kwam nu met DHL, prima op tijd 24 uur levering, via DHL app allemaal correct te volgen.

Deze be-oordeling van een vorige aankoop, betreffende huide aankoop gelukkig geen behoefte aan deze service gehad, vermelde vorige aankoop zéér goede ervaring met klanten service.

Diverse malen spullen bij Megekko besteld. Altijd prima service tegen een goede prijs. Groot assortiment en veel snel leverbaar. Altijd gewoon goed, top!

Snel verzonden en goed verpakt.

Sneller levering, super goede prijzen. Alleen let op soms krijg je een zg geld terug / kortings actie dit is een abonnement iets, kennelijk moeten die scherpe prijzen ergens van worden betaald.

Was ontevreden over een van de producten maar dit hebben ze gewoon weer terug genomen.

Je kan alleen maar mailen, geen telefoon voor direct overleg.

Duidelijke website, makkelijk te vinden wat je zoekt, goede productbeschrijving en productvergelijking.
Goede winkelervaring en reputatie.

Nette en stevige verpakking van de harddisks.
Snelle levering met meerdere opties

Scorekaart voor Megekko