Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Kreeg een tweedehands product geleverd. Dit werd uiteraard niet vermeld op de website. Hier alleen iets kopen als je een "tweedehands" prijs betaalt. Wat een onbetrouwbare bagger, bah.

Kwam later dan beloofd. Dit is 2023, beloof dan niks.

Fijne winkel al jaren. Ik maak de review voor de win actie.
Spullen goed geleverd zonder schade

Juiste verzending. Wel 1 dag later dan verwacht. Maar dit omdat ik savonds rond 10 uur besteld had.

Duidelijke website, goede informatie, beste prijs.
Zeer tevreden over de koptelefoon, ga er nog een bestellen voor mijn vriendin!

Snel !! Voor 22:30 besteld, de volgende dag in huis!

We hadden de website bekeken op betrouwbaarheid en daarvoor wat reviews doorgenomen. De concurrerende prijs van de iPad gaf toen de doorslag. We hebben besteld en het zag er uit dat hij snel bezorgd zou kunnen worden.

Via mail kregen we een aardige indicatie dat ie echt de middag na de avond van de bestelling bezorgd zou worden… en dat klopte precies. Misschien toeval…maar een zeer aardige bezorger liet me de handtekening voor ontvangst zetten.

Fijne website, snelle levertijden.
Ik koop er graag.
Heb via megekko vrijwel mijn hele pc kunnen bestellen.

Snelle levertijden.

Duidelijke website en makkelijk te reserveren.
Ze waren ook een van de goedkoopste(via pricewatch gevonden) betrouwbare webshops.

Pakket is netjes verpakt opgestuurd

De bestelling ging zoals altijd snel en goed, kwam ook precies op de dag binnen wat was voor spelt volgens hun

Ging zoals altijd lekker snel, was ook heel netjes verpakt

Goede website, beste prijs voor mijn produkt ten tijde van bestellen. Makkelijk bestelproces en de juiste hoeveelheid statusupdates.

Verzending via DHL, altijd fijn om te kunnen zien wanneer de levering komt in tegenstelling tot bijvoorbeeld die waardeloze DPD.
Produkt was goed verpakt met voldoende opvulling.

Mijn produkt had opeens een iets langere levertijd, ik werd goed op de hoogte gehouden middels een mail met verschillende opties, zoals bijvoorbeeld deellevering. De levering zou 2 dagen later komen en is ook precies zo geleverd. Niks te klagen, temeer omdat bij het bestellen al een goede indicatie van de iets langere levertijd stond (3 tot 5 werkdagen)

Prijzen en verzending on point. Geen problemen tot hiertoe. Nog niets moeten retourneren. Personeel heeft het concept klantvriendelijk goed onder de knie.

Een zeer goede ervaring tot dusver, al zou dit ook niet meer dan normaal moeten zijn bij een onlinedienst? Al heb ik andere ervaringen..
De producten zijn goed verpakt in hun eigen Megekko doos. Zie je meteen wie zijn pakketje aangekomen is.

Snelle communicatie over je bestelling. Duidelijke uitleg als er vertraging op de levering zit door stock of leveringsproblemen. Komt binnen de aangegeven vertraging aan.

Ik heb bij Megekko mijn complete (game)pc gekocht. ‘S avonds rond 22:00 uur besteld en alle producten waren de volgende dag al bij mij thuis. Echt top! Megekko heeft vaak ook nog eens de beste prijzen als het gaat om componenten dus al met al zeer tevreden. Zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

Bestelling was erg goed verpakt.

Snelle levering, goede updates, top zoals altijd. Zal hier in de toekomst vaker bestellen! Thanks

online winkel heeft altijd goede prijzen. Ook retourneren van producten die niet naar wens zijn gaat vlekkeloos.

verzending vaak de dag erna. DHL was bij mij de bezorgdienst. Hier is het altijd fijn dat je bezorginstructies kan achterlaten.

bij retourneren van producten is het snel en makkelijk communiceren.

Prima shop, nooit problemen gehad. Maar nadat ik vandaag iets had aangeschaft kreeg ik een "krijg nu 16 Euro korting op uw volgende bestelling aanbieding" die bij nader inzien een 15 Euro per maand abbo scam blijkt te zijn. Jammer dat Megekko zich hiervoor laat lenen; sterretje eraf

Moest even wennen aan de bijzondere naam ;-) maar sinds een jaar bestel ik zo nu en dan bij Megekko spullen en tot nu bevalt me dat uitstekend. Grote voorraad, prima site, inderdaad de dag erop geleverd en scherpe prijzen! De directe aanleiding voor deze beoordeling is echter het retourenbeleid van Megekko. Recent 5 stuks 6TB Toshiba N300 hd's gekocht, speciaal voor een Synology NAS, ter vervangen van kleinere WD Red's. Maar wat bevielen die Toshiba's super slecht. Veel herrie en met name heel erg trillen. M'n Synology NAS trilde zowat de kamer uit ;-) En geloof me, van alles geprobeerd om de trillingen te dempen. Vreemd overigens, want in de recensies komen ze er goed uit. Dus alle 5 toch maar retour naar Megekko en binnen enkele dagen werden de retouren geaccepteerd en de aankoopsom gecrediteerd! TOP service!

Tot nu toe steeds zoals beloofd de volgende dag geleverd en goed verpakt.

Zie boven, spreekt voort zich.

Al meermaals dingen besteld bij megekko en altijd top service. Alles zit mooi verpakt en altijd tijdig geleverd. Ook voor zakelijk bestellen is alles super handig.

Alles zat perfect verpakt in een doos die niet buiten proportie is in tegenstelling to veel andere winkels.

Prima prijs voor product. Had een USB-stok nodig en kwam hier uit im te kopen

Netjes verzonden in een doosje, maar wel in de brievenbus.

Bestel hier al een aantal jaren, altijd goede ervaringen gehad. Bestellingen worden op tijd verzonden en contact is vriendelijk, behulpzaam en to the point.

Onlangs een aantal bestellingen gedaan bij Megekko waaronder een enkele ventilator. Die bleek helaas niet te werken en daarom een retourorder aangemaakt.

Duurde niet lang voordat ik een mailtje kreeg dat er een nieuwe onderweg was. Hoefde de oude niet terug te sturen, goede service zonder gedoe.

Snel gevonden via de Tweaker Pricewatch. Vaak één van de goedkopere. Maar toch met het idee dat je bij een fatsoenlijke shop inkoopt.

Verzending was nog eerder binnen dan aangegeven! Dat is altijd fijn.

LG monitor besteld. Was nog goedkoper dan bij MM met BTW weg ermee actie!
Overzichtelijke site met goede filteropties en betaalmogelijkheden.

Bezorgd zoals na de bestelling aangegeven. Op tijd en goed verpakt.

Overzichtelijke site. Producten makkelijk te vinden en goed omschreven. De wijze van betalen is eenvoudig en duidelijk.

De producten werden snel geleverd en waren zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden.

Scorekaart voor Megekko