Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEen goede winkel,duidelijke informatie, snel besteld en een goede opvolging van de bestelstatus. Altijd geleverd zoals besteld
AlgemeenAlles prima geregeld, ook het retourneren en het crediteren van product dat niet aan verwachting voldeed ging supersnel
VerzendingAlles prima geregeld
KlantenserviceOok hier ging alles prima
AlgemeenIk bestel hier professioneel voor een 15 à 20k per jaar, dus onderstaande mening lijkt me goed onderbouwd.
Webshop is superhandig en snel in gebruik.
Prijzen zijn algemeen bij de laagste.
Bestellen en betalen gaat makkelijk.
Assortiment is zeer ruim.
Nieuwigheden zijn vrijwel direct verkrijgbaar.
'Uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1 werkdag'
bij een artikel wil zeggen dat het onderdeel bij hun leverancier in stock is en dat zijzelf het binnen één dag (waarschijnlijk) op voorraad hebben en daarna kunnen versturen.
Hiermee moet je rekening houden want dat betekent dat je bestelling ten vroegste op dag 2 verstuurd wordt en op dag 3 geleverd zal worden bij je thuis.
Communicatie via mail gaat meestal vlot, maar ik zou af en toe graag willen telefoneren of chatten met iemand, maar hiervoor is geen mogelijkheid.
Ik neem aan dat dit voornaamelijk gedaan wordt om de persooneelskosten te drukken en hiermee ook de prijs.
AlgemeenIk heb een NAS en een harddisk besteld. Het bestelproces ging erg makkelijk, en omdat ik eerder had besteld werden alle adresgegevens automatisch ingevuld. Ik had helaas de verkeerde harddisk besteld (mijn fout) en heb er achteraan gemaild. Op vrijdag 23:00 besteld, 23:05 de e-mail, 10 uur kreeg ik de volgende ochtend een omruilbevestiging en een betaalverzoek voor het prijsverschil. Meteen betaald, en om 12:00 een verzendbevestiging. Uitstekend.
De verzending was in twee zendingen, dat had er 1 kunnen zijn. Het ergste nog is dat de harddisk zonder enige bescherming is verstuurd. Ik hoop maar dat hij het lang blijft doen.
Het is fijn dat de juiste disk is opgestuurd, maar jammer dat de bestelling in twee zendingen is gesplitst. Het had makkelijk in 1 doos gekund, en dat scheelt verpakkingsmateriaal. De zending was zo snel als mogelijk. Tussen bestellen en ontvangen zat 12 uur. Dat kan letterlijk niet sneller.
De harddisk was helemaal niet beschermd verzonden, daarom een lage score hier. Het was de disk in de eigen doos (waarin hij overigens ook niet beschermd was), en die doos in een grotere doos zonder opvulmateriaal. De disk kon vrij heen en weer rammelen in de doos, het klonk als lego. Bij een grote concurrent heb ik vaker disks besteld, die worden in diverse lagen bubbelfolie en/of schuim verstuurd. En een keer in de doos waarin de fabrikant de disks naar de winkel heeft gestuurd, toen ik er 4 tegelijk had besteld. In elk geval iets lijkt me wel nodig, nu was er niets.
De disk lijkt nog heel te zijn na een grondige diskcheck, en disks kunnen iets meer hebben dan 10 jaar geleden, maar het blijven breekbare dingen. Een diskcheck gaf geen fouten, ik hoop dat hij het ondanks deze waardeloze verzendmethode lang blijft doen
De klantenservice heeft keurig op mijn e-mail gereageerd en direct geregeld dat het product op tijd werd omgeruild. De betaling van de meerprijs werd direct geaccepteerd, dit is allemaal keurig geregeld.
AlgemeenSnel een mail over de bestelling is ontvangen en tot 2 keer toe de volgende dag thuis. Dus goede communicatie en levering.
VerzendingVolgende dag in huis, helemaal top
Algemeenecht al mega veel bij megekko besteld maar dacht laat ik eens een review schrijven, een keer pas mee gemaakt dat ik niet zo tevreden was met ze maar de andere 100 keer dat ik besteld heb is het gewoon top gegaan. Nu kreeg ik een spammy herrinering van ze om een review te schrijven (heb daar best wel een hekel aan dat ze dat doen moet ik eerlijk zeggen). Maar goed het werkt wel want ik schrijf nu een review
Verzendingzoals altijd voor 2200 besteld en je hebt het de volgende dag (mits dhl en postnl mee werken). Nog nooit gehad dat leveringen niet klopte of niet verstuurd was optijd dus gewoon prima
AlgemeenOverzichtelijke website met ruim aanbod en veelal schappelijke prijzen. Bestelling is makkelijk geplaatst en betaling werkt soepel, al mag je dat anno 2023 wel verwachten van een goede (web)shop.
Al meerdere keren besteld bij Megekko en eigenlijk nooit op- of aanmerkingen gehad op de website, prijzen of verzending.
Verzending is altijd goed in orde. Enige nadeel is dat ze wel vaak gebruik maken van DHL, terwijl de DHL (in mijn geval) niet altijd even netjes is geweest met het bezorgen van pakketjes.
KlantenserviceEen aantal dagen na het plaatsen van mijn bestelling (die nog wachtte op het leveren van een moederbord) had ik één van de componenten niet meer nodig. Contact erover opgenomen via mail en vervolgens erg snel een hele nette mail teruggekregen dat ze de wijziging konden doorvoeren. Helaas was de levertijd van het moederbord ook onbekend en heb ik die ook moeten annuleren. Vervolgens nog wel een code gekregen voor gratis verzending als excuses voor het "moeten" annuleren van de bestelling van het moederbord.
AlgemeenAantrekkelijke website met goede producten, veel op voorraad. Top bedrijf, altijd snelle levering, goede RMA service en scherpe prijzen! Een echte aanrader!
VerzendingAltijd snelle levering en goede verpakking!
Dik in orde altijd.
Goede RMA service, snelle en duidelijke communicatie - probleem altijd spoedig verholpen!
Algemeen1 Product was niet op voorraad, maar wel via leverancier leverbaar, de levertijd hiervan was hellaas langer dan verwacht. Pluspunt is dat ik hiervan wel iedere keer een update ontving.
VerzendingKeurige updates over verzending van zowel de webwinkel als hun expediteur.
KlantenservicePer ongeluk een GPU besteld die langer was dan mijn case, deze kon gewisseld worden voor een andere welke wel paste.
AlgemeenDeze shop is vrij overzichtelijk, als je iets zoekt kan je het vrij makkelijk vinden.
Heeft vaak redelijk goeie prijzen en als ze het op voorraad hebben is het bijna altijd de volgende dag in huis.
Bestelde producten zijn altijd verpakt in degelijke dozen en ook de inhoud zit meestal goed beschermd in goede opvulmiddelen.
Hun motto luid : VOOR 22:30 BESTELD? MORGEN IN HUIS!
Dit klopt bijna altijd, zo niet, is het waarschijnlijk niet hun schuld maar ligt het aan externe factoren.
Bestellingen kan je volgen door een link te klikken in je email.
Gewoon goed en duidelijk geregeld.
AlgemeenScherp geprijsd, gratis verzonden, volgende dag binnen. Dat is precies waarom ik bij Megekko koop.
VerzendingProduct dat toch al stevig was verpakt in een extra omdoos met luchtzakjes. 's avonds besteld, volgende dag binnen, zoals beloofd.
AlgemeenVeel onderdelen voor een nieuwe pc besteld bij Megekko. Alles was met zorg verpakt en vlot binnen. Scherpe prijzen en snelle levertijden.
VerzendingDe producten zijn prima op tijd geleverd, zowel door PostNL als door DHL, 2 van mijn bestellingen zijn zelfs eerder geleverd dan aangegeven!
KlantenserviceBij niet al mijn producten zat een factuur. 1 mailtje naar de klantenservice en binnen een halve dag had ik reactie terug, met alle facturen in de bijlage. Prima service.
AlgemeenAltijd snelle levering, goede klantenservice en ruim aanbod. De website is overzichtelijk maar navigeren via tweakers werkt naatuurlijk het best
Optijd, nooit problemen ondervonden. Goed ingepakt om schade aan het product te voorkomen.
AlgemeenAlle onderdelen overzichtelijk te vinden. En goede voorraad en snelle levering.
Altijd in de top van de pricewatch ( beste prijs)
Goed verpakt in doos met lucht kussens zodat de producten gebufferd zijn.
AlgemeenEen nieuwe SSD gekocht voor mijn laptop voor een goede prijs, was ook lekker snel geleverd zonder problemen
VerzendingProducten waren volgende dag in huis
AlgemeenIk wachtte op het beschikbaar komen van 3 maal hetzelfde scherm. Zodra de voorraad er was en de prijs goed was besteld en de volgende dag waren de schermen al binnen.
VerzendingKeurig op tijd en goed verpakt geleverd.
AlgemeenIk bestel al jaren pc onderdelen bij Megekko en ze hebben me nog nooit teleurgesteld.
VerzendingProducten worden (bijna) altijd binnen de verwachtte levertijd bezorgd. Het duurt misschien bij 1 op de 10 bestellingen iets langer. Heb zelfs een keer Megekko sokken bij een bestelling gekregen, vond ik een leuke toevoeging.
KlantenserviceIk ben altijd erg goed geholpen door de Megekko helpdesk. Je kan wel alleen via de mail contact met ze opnemen dus het duurt soms iets langer tot je antwoord hebt. Voor mij is dat nog nooit een probleem geweest.
AlgemeenMegekko is zo gek nog niet.
Snelle levering, probleemloze ontvangst, keurig binnen een werkdag geleverd.
AlgemeenBestellen was erg gemakkelijk en snel, ik ben erg tevreden over mijn aankoop via Megekko!
Verzendingmijn videokaart was heel goed verpakt en snel verzonden naar het geselecteerde afhaalpunt.
AlgemeenZoals altijd eigenlijk helemaal top. Niks op aan te merken, daarom ben ik ook vaste klant. Snelle levering, goede prijzen. Wat wil je nog meer?
VerzendingZoals altijd eigenlijk helemaal top. Niks op aan te merken, daarom ben ik ook vaste klant. Snelle levering, goede prijzen. Wat wil je nog meer?
KlantenserviceKlantenservice is ook erg goed. Het tipt nog niet op t level van amazon/bol/coolblue, maar dat kun je ook niet verwachten.