Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

De bestelling ging erg makkelijk. het versturen gebeurden snel (zelfde dag) en dag erna alweer ontvangen! Top!

Goed verpakt snel ontvangen.

Had een product dat niet op voorraad was, contact gezocht . Toen is het opgelost met een ander product te leveren! super service!

Makkelijk bestellen. Makkelijk afrekenen. Volgende dag in huis. Al eerder besteld dat was ook prima.

Makkelijk en snel om een bestelling te plaatsen zonder al te veel poespas. Ook de levering netjes op tijd

Producten zijn goed ingepakt aangeleverd en niet te vergeten op tijd..

Al meerdere producten besteld bij Megekko en keer op keer goede en snelle service aan een lage prijs. Good stuff

Megekko gebruikt om een behuizing voor een nieuw PC te bestellen. De website werkt goed en de bestelling was snel geplaatst.

In het weekend de bestelling geplaatst en netjes maandag binnengekregen.

3 januari besteld en alles netjes binnen op 4 januari. Bestel proces ging soepel. Voucher die ik er bij kreeg zaten al in de mail voordat ik de artikelen had.

Systeem draait inmiddels prima.

Verzending prima. Had alleen een kras in zijpaneel van de pc kast. Het metalen zijpaneel. Die van glas was prima.

Ik moet zelf nog melden van de kras. Voor de rest geen ervaring met de klantenservice. Ik zal het nog updaten nav de reactie van Megekko.

Nette levering van monitorarm en monitor. Monitor uiteindelijk niet naar mijn zin, waardoor ik retour wilde sturen. Dit werd netjes volgens vaste duidelijke procedure afgehandeld.

Levering was netjes via PostNL en sneller dan eerder aangegeven.

Beschikbar zijn via telefoonnummer zou prettig zijn. Ook via mail voorgesteld om contact op te nemen via telefoon, maar dat werd niet gedaan.

Bestelingspagina mag wat mij betreft wat mooier gestijld worden. Voor de rest is het betaalproces duidelijk.

Wordt vrijwel altijd binnen 1 werkdag geleverd. En je krijgt er een track and trace code bij.

Binnen een kwartier reactie op mijn mail. Hele goede service. Hanteren altijd goede prijzen en verwerken verzendingskosten niet in de prijs.

Uitgebreid assortiment met veel interessante spullen, goede prijzen (vaak de goedkoopste) en snelle verzending, erg blij met mijn aankoop.

Volgende dag netjes binnen :-)

RMA procedure voor g.skill geheugen.
2 modules van 16gb.
Deze gaven steeds meer errors.

Opgestuurd maar worden zonder overleg terug gestuurd omdat er bij visuele inspectie schade is geconstateerd.
Een afgebroken weerstand, nou moet je met erg veel geweld en accuraat zijn om zo'n onderdeel er eraf zien te krijgen.
Voor verzenden heb ik deze modules nog goed geïnspecteerd en niks kunnen vinden.

Dat de andere module die dit niet heeft ook errors geeft dat weten ze niet eens.

Op de vraag of dit bij hun kan zijn gebeurd wordt er ook niet gereageerd.

Geen overleg.
Geen uitleg.
En geen reacties meer bij meerdere mailtjes.

En ik heb dit geheugen nog wel op mijn verjaardag ontvangen.

Plus punten:

Lekker snel met versturen volgende dag binnen.

Min punten of wel verbeter punten:
Graag zou het fijn zijn dat er in webshop annuleer knop is van het product ( ook bij meer producten) en een knop wijzig je product zoals ik heb een 420 variant waterkoeler besteld en niet goed gezien had dat dit niet gaat passen als er een knop was van verander van je product voor het verzenden zou echt super zijn.

Verder top support top webshop

Mis alleen telefonisch support

Via een mede-Tweaker was ik geattendeerd op een mooie PSU die bij Megekko veruit het goedkoopste was. Na een eerdere goede ervaring vorig jaar was de beslissing snel gemaakt.

Binnen enkele uren verzonden en de volgende dag al in huis. Netjes verpakt.

Snel product gevonden. Volgende dag in huis. Het was makkelijk met betalen via ideal. Kortom goede winkel.

Nette site, producten vaak voor de laagste prijs. Duidelijke en makkelijke website. Overzichtelijk met werkende zoek machine.

Goed verpakt, genoeg vulmiddel, geen mega doos er om heen. Netjes. snel geleverd!

Gezocht en gevonden ter vervanging van mijn AMD RX550: Gerforce RTX 3060 V2. Ja idd, de concurrent!

Mooie prijs en snel geleverd!

Keurig op tijd geleverd op PostNL afhaalpunt.

Prima webside makkelijk zoeken prijzen zijn netjes je kan snel de onderdelen bestellen en snel afrekenen

Prima verpakt nog niet een keer een beschadigt onderdelen uitgepakt.

Na het zoeken van een beeldscherm ben ik op megekko terecht gekomen. Het vinden van de benodigde producten en de levertijd hiervan was makkelijk te vinden en te filteren. Komen ook de afspraken na dus al met al heel tevreden!

Was goed ingepakt en de levering was naar wens en optijd.

Afgelopen maand meerdere componenten voor een NAS besteld.
Duidelijke site, vaak een scherpe prijs en veel leuke aanbiedingen.

Meerdere componenten voor een NAS besteld, alles netjes verpakt en voor verwachting verzonden en ontvangen.
Ook wat ruilingen deden ze niet moeilijk over.

Verschillende items besteld zoals CPU, MOBO en MEM en volgende dag in huis. Verschillende momenten op de hoogte gehouden van tijd levering. Alles netjes verpakt.

Meerdere notificaties gekregen tijden leveringstraject. Op afgesproken dag en tijd netjes geleverd.

Het is een duidelijke website, ik kan mijn artikelen hier altijd goed vinden en ze zijn scherp geprijsd.

Altijd snel, meestal de volgende dag als het artikel op voorraad is. Nog nooit gehad (+/-8 bestellingen) dat het langer duurde dan dat de site aangaf

Scorekaart voor Megekko