Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bestelling plaatsen was eenvoudig. Meteen een mail en tracking.
Hadden ook als eerste nieuw product in stock.
Van verleden weet ik al dat de service goed is.

Volgende dag thuis geleverd.

Gemakkelijk iets te bestellen zelfs zonder een account.
En kwam binnen volgens de gemelde tijd.
Aanrader :)

Was exact wat er op de website staat ondanks de drukte die DHL en Postnl soms heeft.

Duidelijke website met goede prijzen. Bestel proces is duidelijk en snel, evenals de levering. Top webwinkel.

Snelle levering van de bestelling met bruikbare informatie, zoals het hoort.

2 kabels en geheugen voor Synology besteld. Alles was op voorraad, dus direct besteld (na 22 uur) en binnen 2 dagen geleverd.

Product direct leverbaar, makkelijk gevonden en genoeg informatie beschikbaar om mijn keuzen te maken voor de ze shop.

Snel antwoord en daardoor direct de bestelling kunnen plaatsen op de website.

Ik heb bestel dit door Klarna achteraf betalen of 3 delen is beter veel dan Alternate! Blijf verder Megekko winkel verbetering!

En gekocht door Gigabyte B550 Aorus Elite v2 en INNO3D GeForce RTX 3060 Ti iChill X4 NVIDIA 8 GB.

Nog ik ben blij met Megekko ervaring! ^_^

Goed met verzending en snelheid in binnen een dag!

Door ondersteun zijn erg uitstekend en respectvol op email. Ik hoop Megekko wordt verbetering in de toekomst!

Prima webwinkel, al vaker wat besteld. Ze verzenden het snel in herkenbare verpakking. Ze hebben ook vaak de laagste prijs.

Bestelling plaatsen en betaling was makkelijk. Zelfs met Belgische bancontact QR code! Onder de indruk was ik over het feit dat het de volgende dag al hier in België voor de deur stond. Ik dacht zeker dat dat enkel voor Nederlandse klanten zou gelden. Maar kijk. Product werkt uiteraard ook normaal.

Waar andere weborder bedrijven wel me geld ontvangen hebben maar niet konden leveren heeft megekko hemel en aarde bewogen om de msi mpg 790 carbon wifi moederbord alsnog binnen 3 dagen te leveren. Dit terwijl andere websites al kwamen met een levertijd rond 10 mei... (6 januari besteld)

Contact gehad met hun klantenservice, die echt alles gedaan hebben om via hun leveranciers het moederbord binnen 3 dagen te leveren waar 5 andere webshops hun belofte niet waar konden maken!

Ik heb de steelseries nova 7 besteld bij Megekko. Het product was makkelijk te vinden op op het moment van bestellen was Megekko de goedkoopste aanbieder met een goede beoordeling. Levering was heel snel, de volgende dag was het product al geleverd.
Zou wel mooi zijn als Megekko ook een wat uitgebreide informatie geeft over een product. De info vond ik erg beperkt of ik heb het over het hoofd gezien. Al met al vind ik 5 sterren op dit moment wel op zijn plek.

Verzending was keurig verpakt met allerlei beschermingsmateriaal om de doos van het daadwerkelijke product heen.
Echter zou ik kiezen voor papieren bescherming in plaats van die luchtgevulde plastic zakjes.

Wordt super snel geleverd en had de laagste prijs in de pricewatch. Verder nooit slechte ervaring gehad met Megekko.

Op zoek naar componenten voor m’n pc. Megekko kwam als goedkoopste uit de bus en alle onderdelen waren binnen 1 dag, in voldoende verpakking, in goeie staat geleverd.

Enige verschil met andere webshops is de bezorgkosten van 3,95. Maar die zijn dan weer bespaart op de aanschaf kosten. Prima webwinkel!

Goeie communicatie en binnen 1 dag goed geleverd!

Ik heb al jaren van Megekko gekocht en heb nooit problemen gehad, hun prijzen zijn meestal ook de beste en de verzending is zeer snel(meestal volgende dag in huis).

Snelle levering, duidelijke omschrijving, prijs vaak goed vergeleken met de rest van de markt..
Klantenservice ook goed.

De levering ligt niet aan megekko maar meer aan de pakketbezorging.
Onlangs nog ervaren en een email ook naar megekko gestuurd waar ik zelfs netjes een antwoord op kreeg.

Snel goed en duidelijk 9Is mijn ervaring iig)

Via tweakers kwam megekko als goedkoopste uit de lijst voor de powercourse die ik nodig had. Was makkelijk te bestellen en duidelijke site.

Levering was snel zoals ze beloofde. In de avond besteld en de volgende dag al binnen. Was goed verpakt en kwam veilig aan.

Duidelijke site, goede beschrijving van product, prijs product met afstand goedkoopste in Nederland, gratis verzending en volgende dag geleverd.
Alles conform toezeggingen op de site van Megekko.

Product goed verpakt en volgens toezegging volgende dag bezorgd, product in goede staat en nieuw. Snelle bevestiging via mail (aankoop, verzending en bezorgd).

Snelle levering. Altijd goede ervaringen gehad. Ditmaal een iPad 2021 besteld, met nog de oude prijs.

Volgende dag in huis.

Ik bestel al jaren bij megekko die ik via tweakers pricewatch heb leren kennen. Nog nooit issues gehad met de webshop en bestellingen.

De verzending was op tijd en goed verpakt. Ook duidelijke mailcommunicatie over de fase van het bestelproces

Ik had een videokaart gekocht tesamen met de NVidia actie van een gratis game. Deze voucher vond ik niet in mijn bestelling. Mailtje naar de klantenservice die vrijwel meteen reageerden, maar ondertussen zag ik al dat de voucher geprint staat op de factuur.

Via de pricewatch makkelijk bij het juiste product gekomen. Bestel proces werkt prima naar behoren. Ik had al een account dus alle info was al beschikbaar. Prima ervaring weer.

Levering was op tijd. Netjes op de aangeven dag. Van te voren mail met de track and trace. Ook de verpakking was prima. Omdoos gevuld met genoeg vulmiddel om dat inhoud te beschermen.

Meerdere spullen gekocht voor het bouwen van mijn pc.
Gelukkig niet de meest belangrijke onderdelen zoals een cpu etc.
Ventilatoren voor de case besteld, een kapot. Kan gebeuren, retour wordt echter geweigerd zonder uitleg. Bij navraag via mail wederom geen reactie.

Prijzen zijn hier misschien leuk, maar koop hier alleen de goedkope dingen en niet de belangrijke onderdelen. Want de klantenservice is bijzonder slecht.

Prima doos, maar één van de ventilatoren zat kapot in de doos (hoekje afgebroken) een extra doos eromheen met bubbeltjes plastic had dit waarschijnlijk voorkomen.

Klantenservice bestaat eigenlijk niet bij Megekko.
Geen telefonische klantenservice, op e-mail wordt niet gereageerd.
Bijzonder slecht.

Scorekaart voor Megekko