Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGoede prijzen, eenvoudig proces. Ik had helaas het adres fout ingegeven en dat konden ze niet meer wijzigen. Maar dat was vooral omdat ze zo snel versturen (10 min na order ingeven zat het al bij POSTNL).
AlgemeenOverzichtelijke webshop en altijd netjes bezorgt (via PostNL deze keer).
Het ging in dit geval om een systeem kast, welk in de originele verpakking kwam ipv een extra doos met opvulling en een voeding in een aparte verpakking.
Klein spul was netjes verpakt en geen onnodige verpakking voor de systeem kast wat meestal onnodig is.
Had later nog een tweede order geplaatst, maar deze is was los geleverd ipv van gecombineerd. Dat had helemaal top geweest.
AlgemeenNatuurlijk is er bij elke webwinkel een verwachting die voldaan wordt aan de gestelde eisen. In dit geval betrof het de aankoop van een videokaart. De bestelling verliep vlotjes, zoals verwacht. De levering zou binnen 6 dagen zijn, volgens de planning. Echter kreeg ik al snel een bericht dat ze eerder konden leveren(via DHL). Een dag later de GPU binnen in een goede verpakking.
VerzendingVerzending via DHL liep vlekkeloos, berichtgeving was duidelijk.
AlgemeenProducten bestellen verloopt erg soepel, binnen een paar klikken is je bestelling afgerond en kan het ongeduldig wachten op de levering beginnen. Ze zijn niet altijd het scherpst geprijsd, maar leveren daar tegenover over het algemeen wel een goede service. Het is mijn go-to shop voor computeronderdelen zowel zakelijk als privé.
VerzendingDe pakketten worden altijd met zorg verpakt en de berichtgeving omtrent de levering is ook op orde. Helaas is hun vervoerder minder zorgvuldig, die laat gewoon pakketten met een waarde van 1500+eu onbeheerd in een publiek toegankelijke portiek van een appartementencomplex staan. Ik weet niet in hoeverre Megekko hier wat aan kan doen overigens.
Klantenservice1 keer had ik een zeer onverklaarbare vertraging met de levering van een bestelling, daarin had ik een pro-actiever houding verwacht/gewenst. Het is uiteindelijk goed gekomen, maar niet dankzij de inzet van Megekko en dat is jammer.
AlgemeenIk kocht een AMD RX 6650 XT. Megekko had als goedkoopste shop, met zelfs ruimte marge, een MSI beschikbaar.
Besteld, betaald, 's anderendaags geleverd. Helemaal prima.
De GPU werd verstuurd in een extra doos, veilig met luchtzakjes. De dag na bestelling geleverd, zoals beloofd.
AlgemeenUbiqiti Dream machine besteld, netjes de volgende dag geleverd. Laagste prijs op PriceWatch, wat wil je nog meer?
VerzendingNetjes een doos in doos zodat het originele product niet beschadigd.
AlgemeenPc onderdelen makkelijk besteld op de website. Duidelijke website en veel informatie over het product
VerzendingKwam optijd netjes op tijd onder enige schade of fouten.
Algemeenasus tuf 3070 besteld en de volgende dag al geleverd snelle service en van asus hoef ik al geen problemen te verwachten dus 1+1 = 2 gewoon goed en snel en betrouwbaar
Verzendingde volgende dag vroeg al binnen
Klantenservicenog geen contact gehad
AlgemeenNu al meerdere malen bij Megekko besteld en het gaat altijd goed. Website werkt prettig en snel. Bevestiging en status bestelling is duidelijk. De spullen worden snel verzonden in een degelijke verpakking. Alles wat je van een webwinkel mag verwachten wordt waargemaakt. Het is inmiddels my go-to webwinkel als de prijzen verder allemaal vergelijkbaar zijn.
VerzendingSnelle levering en degelijke verpakking. Verder ook goed automatische berichten met track & trace.
AlgemeenLaptop uitgekozen en is netjes afgeleverd, kortom geen klachten. De levertijden die op de site staan kloppen zover bij mij bekend is.
VerzendingDe laptop is bij ons afgeleverd op de afgesproken datum.
AlgemeenAl jaren een van de goedkoopste webshops op het gebied van tech. Eerste aankoop in 2015, laatste begin deze week.
Een van de weinige shops waarbij het nog aardig is om de nieuwsbrief te openen. Leuke branding.
Verzending was prima. De doos was wel flink aan de grote kant de laatste bestelling, ik schat een keer of 5 teveel liter aan inhoud. Toch een minpuntje.
Verder zijn er veel verzendopties.
AlgemeenIk bestel vaker bij Megekko, ze staan in mijn top 3 voor webwinkels voor onderdelen.Deze keer een SSD besteld om een oude disk uit mijn NAS te vervangen.
VerzendingGoed ingepakt in stevige doos met voldoende vulmateriaal.
DHL is niet mijn eerste keus omdat ze wel eens ervoor kiezen om mijn huis over te slaan, maar het is deze keer snel geleverd.
AlgemeenZoals altijd uitstekend. Had een dubbele bestelling gedaan en verzendingskosten werden 1 maal terugbetaald na vlotte communicatie.
VerzendingOp tijd gearriveerd, goed verpakt en prima op te volgen.
KlantenserviceTweede keer MeGekko, tweede keer vriendelijke service, aangenaam werken zo.
AlgemeenVoor mijn zoontje een nieuwe game-pc samengesteld. Samen met de Desktop Best Buy Guide een super systeem in elkaar gezet. Scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit, snelle levering. Kortom mijn zoontje blij, ik blij!
Verzendings' Avonds besteld, de volgende dag al in huis. Prima verpakt, kon zo aan de slag.
KlantenserviceKlantenservice dit maal niet nodig gehad. Mijn ervaring met de vorige keer was uitstekend. Artikel was snel geruild zonder extra kosten.
AlgemeenMeermaals bestellingen gedaan bijna altijd de goedkoopste! Nog nooit problemen van enige aard ondervonden. Super gewoon
VerzendingAltijd keurig ingepakt. Leveringen zijn steeds op tijd en correct.
KlantenserviceEenmaal contact gehad met klantenservice. Correct te woord gestaan en advies gekregen.
AlgemeenAl vele malen besteld op Megekko en altijd goed geholpen. Is er iets niet op voorraad dan werd ik hierover goed op de hoogte van gehouden. De levering is altijd goed verzorgd en het personeel is vriendelijk.
Deze keer had ik een nieuwe muis nodig. De muis die ik geschikt vond was op voorraad en werd snel geleverd tegen een zeer goede prijs.
Hetgeen ik bestelde is altijd goed en komt over het algemeen snel binnen.
KlantenserviceBij vragen over onderdelen of over levertijd ben ik altijd goed en adequaat geholpen.
AlgemeenHet was gemakkelijk om de bestelling te plaatsen en ze hadden ook nog eens de beste prijs voor het product dat ik zocht (Samsung T7 SSD). Snel verzonden en was de volgende dag in huis dus prima service en heb verder geen aanmerkingen.
AlgemeenGroot aanbod en veel expertise in de wereld van computers en accesoires. Zoek je iets dan kun je dat hier vinden!
VerzendingHet verzenden was vlot en soepel. Het product was op de beloofde dag geleverd, zelfs als je tijdens de feestdagen besteld!
KlantenserviceHet team van Megekko zit vol met enthousiasten mensen met veel kennis en vriendelijkheid. Check vooral ook het Megekko instagram account daar vind je dit zeker terug!
AlgemeenHeb zoals gewoonlijk weer eens mijn PC aangepast, en wat nieuwe onderdelen besteld, onderanderen de CPU en een water koeler, en zoals gewoonlijk heeft megekko weer perfect geleverd, geen schade aan producten, alles gewoon precies zoals het moet.
Nou moet ik natuurlijk toegeven dat ik niet veel reviews schrijf, en een kans heb op een prijs. Maar ondanks dat, denk ik alsnog dat ze wel een goeie review verdienen. Aleen ben ik er vaak te lui voor om er eén te schrijven haha.
Goed snelle levering, goed stevige doos, nooit gedeukt of laat.
KlantenserviceIk had eén keer een probleem met me videokaart, stuurde ze een Mailtje, en kreeg 3 dagen later een wat standaard mailtje terug, De reactie duurde me wat lang, gezien ik natuurlijk videokaart problemen had constant. En het andwoord was daarintegen wel goed, want ze gaven mij meteen de optie om hem terug te sturen voor RMA. Had liever wat brainstormen gehad voordat ik de optie kreeg, maar hij was tenmisnte aanwezig :)!
AlgemeenWas bezig om mijn nieuwe systeem samen te stellen. Had een vraag over een cpu en een AOI watercooler. Echter kreeg ik een zeer onprofessioneel antwoord van de klantenservice terug. Ze konden en wilden geen advies geven. De medewerker had duidelijk de cursus klantvriendelijkheid niet gehad. Daardoor de meeste componenten van mijn pc bij een andere betere webwinkel besteld. Ook na het bestellen van de AOI bij megekko een wrange nasmaak eraan over gehouden. Besteld op de 31ste voor 299 en na mijn bestelling was hij ineens 70 euro goedkoper. Ik ga voortaan bij de andere webwinkel alles bestellen.
VerzendingNetjes ingepakt en op tijd binnen.
KlantenserviceOnvriendelijke antwoorden in de mail. Na mijn reactie over dit gedrag natuurlijk niks meer erover vernomen. Was te verwachten.